121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hát ez sajnos day1.
  • Ra1n
    Írd a petíciód....

Ha azzal sem vagy képben mi a különbség egy sandbox játék és egy csőjáték között komplexitásban nincs is több kérdésem. Ezen az elven egy szaros faviskót is ugyan annyi felépíteni mint egy felhőkarcolót, nem építményfüggő hogy valaki tud-e építkezni vagy sem...
  • SlickAdam
  • Ulthane
    Na ugye!!

@Ra1n: Gondolom ezt is kimagyarázod azzal, hogy az egy csőjáték. Na és? Nem műfaj függő az, hogy valaki tud-e kódolni vagy sem. Én nem tudok, ezért nem is csinálok játékot.
  • Moby
    Azé jól fest na!
  • SlickAdam
    ebben emlitik, hogy sokkal smooth-abb, mint a preview verza. de ez meg kevessssssss info!!777!!!

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.06. 12:18:18
  • Paranoia
  • n000rbi
    Gondolkodom rajta én is, de nem tudom, hogy kell-e még a pályaautózásból.
  • SlickAdam
    vennem is, ha tudnam, hogy tenyleg javitottak a multkori DF tesztben mert borzalmas fps-t. eddig egyik tesztben se emlitik a fremet.:(
  • Moby
    :O
  • Ra1n
    Lol,a világ egyik legnevetségesebb példája, szerinted mivel van több probléma,egy autóval amit egy gyár rak öössze gyártósoron vagy egy játékkal amiben kismillió kódsor van főként egy sandboxot nézve...Valóban,hagyjuk már ezt a szart. Ha nem vagy képes felfogni hogy nem létezik hibátlan játék, és nem is fog a te gondod. Majd lehet zajongani ha egy játk olyan állapotban jön ki mint a Stalker vagy a Gothic 3. Addig csak koptatod a billentyűzetet feleslegesen,nekünk meg ezt az ostoba nyivákolást kell olvasni aminek semmi értelme.

Ac Unity vs GoW3? Kibaszott zseniális összenasonlítás újfent. Egy full csőjáték vs sandbox cím. Gratulálok.
  • SlickAdam
    erkeznek a Project Cars tesztek. 6 alapjan eddig 87 az atlag.

"There's little point in building suspense: is Project Cars as good as, or better, than Gran Turismo and Forza Motorsport? That's the question most of us have been waiting to have answered...Put simply: yes, it's at least their equal."
  • Moby
    Nem-nem, én nagyon fogyok figyelni, hogy mit lépsz, és azt próbálom majd követni. Picit tartok ugyan, hogy így majd sokkal előbb kell megvennem, mint eredetileg terveztem, node nem is feltétlenül kell nekem minden érteni, meghát sokat megér nekem, hogy ott lehessek a feltűrt ingujjas forradalmárok árnyékáéban!
  • Kongy
    Nem akarok a vitában senki mellé állni, de speciel a GoW 3-ban én sem találkoztam egy buggal sem, pedig ha 10-szer nem vittem végig, akkor egyszer sem.
  • Ulthane
    Valóban nincs, de a mérték itt sem mindegy. A God of War 3-nál maradva, nálam nem volt semmi hiba, másnál esetleg, bizonyos feltételek fennállása esetén volt. Az nem ugyanaz, mint egy AC Unity, ahol MINDENKINEK baja volt vele...

Aki ezt nem akarja megérteni, az vagy segghülye, vagy nem az, de szándékosan annak teteti magát.
  • Ulthane
    Te nem rinyálnál, ha vennél egy új autót, kigurulsz a szalonból, majd az egyik index nem megy, a kormány jobbra húz, illetve valami sípoló hang jön ki a motorház alól?

Visszaviszed, s azt mondják, ja, erre nem gondoltunk, hogy ha valaki 83,2 kilóval ül az ülésre, és a gázpedált ekkora erővel nyomja, de a féket közben meg akkorával, akkor ilyen hibája is lehet a kocsinak?

Hagyjuk már ezt a szart, de komolyan!

• Ra1n
    Ez már mellémagyarázás. Van hiba? Van. Letesztelték kellően? Nem (te írtad). Az hogy te nem találkoztál hibával nem jelenti hogy más nem futott egyből bele egy ilyenbe és 500 órát töltött hibakereséssel...Lol...
    Nincs hibátlan játék ezt kéne felfogni. Jön a Witcher 3 ami tartalmilag gyakorlatilag cirka kismilliószor nagyobb mint egy GoW 3 a hibalehetőségek száma kegyetlensok, kinyomnak hozzá egy day 1 patchet és már megy a rinya meg hogy félkész....Komolyan mondom nevetséges....
  • Ra1n
    Adod a megoldást a semmire. Nincs hibátlan játék,sosem volt sosem lesz. Írj rá petíciót, talán eléritek a 100ezret is, a többi többmillió player meg röhög majd hogy vannak ilyenek is,akik úgy néz ki fejben nem ebben a világban élnek...
  • Ulthane
    Az, hogy valaki 500 órát beleölt csak azért, hogy megtalálja a módját, hogy "kiakassza" a programot, az nem egyenlő a félkész, bugos játékkal.

Az Audi és lerobban néha, mégsem mondjuk rá, hogy szar minőség.
  • Ulthane
    Én adom, csak akkor ne virnyákoljatok majd, hogy jajj, de rossz a vicser, jjajj, de szaggat, jajj, jajj.

Jól mondta Dr. Bubó: aki jajjgat, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé!
  • Ra1n
    Konzolon ugyan úgy jelen van a bug a glitch a szenvedés. Jelen van és jelen VOLT.
  • Moby
    Nah, de mivel neked, mint értőnek, meg annak a 3-4 embernek mégiscsak van megoldása, add meg az agyatlan többségnek a jogot, hogy nyelje a fost. Ilyenek ezek, szeretik na. Nem tudsz rajta változtani, meg hidd el, nem is érdemes, meg nem is kell. Deneked van megoldásod, tehát olyan nagy baj mégsincs a világgal :)
  • ppista
    A pöcén szenvedés engem totál hidegen hagy, én kizárólag a konzolokra értettem amit írtam, mivel csakis azon játszok. Sajnos ez a generáció sokkal inkább pécé mint konzol, így az eszmefuttatásom egyre inkább okafogyottá válik.
  • Ra1n
    Mert a God of war 3 hibátlan termék volt és nem voltak benne bugok és glitchek...

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.06. 10:53:02
  • Ulthane
    Persze, hogy van megoldás, csak épp szart sem ér, ha a világban is csak az "a 3-4 itteni ember" dönt így, a többség meg agyatlanul nyeli a fost. Finooooom, áááá, kitátom a szám, küldjétek még, kedves EA, jöhet a következő fosszar FIFA, ááá, de jó íze van, kérem a következő, gagyi 5 órás FPS-t, finooom, jajj de jó meleg!
  • Ulthane
    Semmi. De élő példa, hogy egy DLC-be olyan tartalmat pakolsz, amilyet akarsz. Akár teljesértékű játék is lehet DLC. Az aktuális FIFA kódjának állítom, hogy 70-80%-a évről évre ugyanaz. A maradék 20%-nak kellened DLC-ként kijönni.
  • Moby
    VÁRJ!
    Akkor lehet, hogy van megoldás??????? Senkinek ne mond el! Nehogy most boruljon árokba a forradalmad, mielőtt elkezdődne :D
  • Ulthane
    Igaz, hogy a 85% rakat szar belőle...
  • Totti5
    Magánügy.
  • Moby
    A GoW3-ba nem lehetett volna az ascension-t, és kiadni az egészet 2013-ban? Eléggé hibástermék szagú az is!
  • Totti5
    GTA nak mi köze a fifa hoz?
  • Ulthane
    3 ezer forintért, használtam vettem az ordert, amiből a Santa Monica és a kiadó egy fillért sem lát. Így.
  • Totti5
    Amíg te tojogatsz ők dolgoznak és szolgáltatást, terméket kínálnak.
  • Moby
    Hát én ezt még alá is írom! :) Küld a linket ha megvan!
  • Ra1n
    Hagyjuk már ezt a baromságot, mit nem lehet azon megérteni hogy hibátlan játékprogram nem létezik,, főleg nem egy sandbox címnél.
    God of war 3? Üsd be youtube-ra hogy God of war 3 bug....TÁDÁÁÁ....JA! Hogy nálad nem jelentkezett a hiba! Nohát, akkor nem tesztelted a játékot eléggé...:D

Nem beszélve arról hogy egy csőjáték,nem sandbox,kismilliószor kevesebb a hibalehetőség és mégis vannak bugok.

Ha elfogadhatatlan ez számodra akkor add el a konzolt, a pc-t és ne játssz többet, ennyit erről.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.06. 10:46:42
  • Ulthane
    Már hogy a viharba ne lehetne? GTA Lost and Damned, vagy a Buzi Tóni. Mindkettő egy DLC volt. Önálló tartalommal, nem teljes áron...

Bele lehet azt tenni, csak nekik az nem érdekük. De ne gyere azzal, hogy nem lehet.
  • Moby
    Hogy kívánod a nem-elfogadást megvalósítani? Mer ha jól láttam csak behúztad az ordert is. Tehát akkor innentől bosszúból felvásárolod az összes jövőbeni játékot day1, különös tekintettel a megítélésedben szarokra, hogy testközelből űzhesd a nem-elfogadást? :)
  • Totti5
    Ne fogadd el, ne játsz. Én Megyek és Vigyorogva veszem és élvezem. Mindenki happy és életre a célját.
  • Ulthane
    Indítok egy petíciót a change.org-on, szerzek 10 millió aláírást, s betoljuk az Ubi, EA és az összes többi köcsög arcába.
  • Ulthane
    NEM fogadom el! Ha mindent elfogadunk, semmi nem változik!

Már százszor leírtam, ha egy adott játékból az egész világon megjelenéskor tizenöt darabot adnának el, mert senki nem venné, akkor elgondolkodnának a kiadók. Egyből nem lenne season pass, meg day 1 patch, hanem a következő címüket korrekt minőségben és tartalommal raknák össze.

Alapvető közgazdaságtani tétel: a kereslet formálja a kínálatot, s nem fordítva. De amíg ez a kereslet. Nézd meg, tipikusan leképezi ez a fórum is. Van kb. 3-4 ember, aki nem fogadja el mindezt, a többi meg nyeli a szart falánkan, sőt, még kéri is, várva várja a következőt.

Amíg ez így van kicsiben, nagyban is így van, addig minden így marad.