121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • heady
    Wow, igy meg aztan foleg le a kalappal. Nem gondoltam volna, hogy kontrollerrel mész.

PCarst pcre veszed?
  • heady
    Vágom, hónapokig én is azzal nyomtam, csak nayrobinak olyan idői voltak, hogy biztosra vettem kormánnyal megy.
  • Tikal #25708
    Driveclub nagyon jol irányítható kontrollerrel. Bármelyik kormányos időt megkozelited vele vagy le is nyomod, ott nem azok fog mulni. PC az mar más tészta.
  • nayrobi
    Köszi! Én a Wheel Stand Pro Deluxe-ot néztem ki, az is hasonló áron kapható, kicsit sokallom, ezért nem döntöttem még el hogy mi legyen.

Kontrollerrel tolom a DC-t, nincs más lehetőségem. A PCars holnap érkezik meg elvileg.
  • heady
    GT OMEGA wheel stand a neve, £90 plusz szállítás. Meg kell a valtohoz venni valamelyik tartót, az még £10.

Driveclubban mivel mész? Néhány pályán olyan brutális időket mentél, hogy csak pislogtam. Órákat töltöttem azzal, hogy megközelítsem a koridoidet.
    PCarst beszerzed majd?
  • darkSectorxxx #25705
    "A Battlefield Hardline minden platformon kelendő volt, de a PC-s változat eladásait bőven túlszárnyalták az Xbox One-os és PlayStation 4-es eladások.
    A Battlefield Hardline semmiképp nem bukás, akárki akármit állít, a kasszáknál jól teljesített. Ugyanakkor megtudtuk, hogy az eladások 80%-át az Xbox One és PlayStation 4 verziók teszik ki, a maradék 20%-on osztozik a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as változat.
    Blake Jorgensen pénzügyi vezető elmondta, hogy jelenleg 5-ből 4 eladott példány PS4-es vagy Xbox One-os, és úgy látja, az új konzolokra való átállás sokkal gyorsabb, mint korábban bármikor. Az EA CEO-ja, Andrew Wilson nyilatkozata szerint a cég úgy számol, az év végéig nagyjából 50 millió jelenlegi generációs konzolt adnak el. Köszönhetően az olcsóbb gyártásnak és a jobb internetnek, a digitális generáció sokkal gyorsabban vált, mint azt a korábbi váltásoknál láthattuk."
  • nayrobi
    Pont most akarok a G27-hez állványt venni, ezt rendelted valahonnan vagy te készítetted?
  • heady
    Osszeallt vegre a cucc :)

• Ra1n
    Ennyit bírnak a vasak,valahol kell kompromisszum ilyen látvány mellett ha nem csőpálya van fossáscriptelve álá Order....
  • SlickAdam
    "The Witcher 3 Devs on PS4 Version: “Don’t Worry” About Optimization; “Our Coders Are True Voodoo Shamans.”"

na azert a tegnapi videoban is latszott, hogy tavolban non-stop a pop-in meg a LOD bevillanas. sámán meg a kutyafüle.:D
  • darkSectorxxx #25700
    Ezt akartam kérdezni, ez valami vicc
  • Ra1n
    Azért az hogy a gtx 960 megeszi a 290X-et...Taps a készítőknek....Fakezű szarháziak... Warezban jó lesz ez a szar egy ránézésre,és ennyi.

//Egyébként az AA-val csesztek el nagyon valamit,anélkül hasít állítólag egy 7870-esen is high-ultra beállításokkal....
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.07. 16:24:12
  • Ulthane
    Este.
  • partizan182
    Eskü kerestem de még csak hasonló nyilatkozatot sem találtam. Link pliz.
  • Ulthane
    Álljon is, a Rockstar nyilatkozta a 20%-ot, hidd el, ők tudják!

• partizan182
    GTA: lol. Mér nem 18%? Vagy 42,5%? Hússzázalék megállazeszem.

De legalább most megtudtuk az inszájdertől hogy a főhős animálása viszi el a fejlesztési idő/budget/energia nagyrészét. Sure.

A példáid elég kontraproduktívak: a Skyrim külső nézete kb használhatatlan (de leglábbis ügyetlen), és a GTA is megmuatta hogy nem elég lehozni a kamerát a karakter buksijára ahhoz hogy jó FPS lövölde legyen.

Rengeteg meló van abban hogy egy FPS játékot érzésre jó legyen tolni (gamefeel, nézz utána), a karakter mozgása (értem ezalatt hogy milyen konroller imputra pontosan mi törénik a karival, nem a futásanimációt ami már ingyen jár az összes komolyabb engine-hez kb), a pályatervezés, navigálás, térérzet minden teljesen más mint egy TPS cuccban.

De biztos neked van igazad, 20% légy nem tévedhet.
  • SlickAdam
    igaza van Totti-nak. fos ez pc-n is:
  • Ulthane
    Ezek azért jö példák, mert tényleg ennek a műfajnak ez kéne. A Skyrim évekkel ezelőtt megmutatta, hogy egy gombnyomással hogy lehet FPS.- TPS nézetet váltani.

Minden játékban MINIMUM elvárás lenne ez. Ha a paraszt FPS-ben akar COD-ozni, tegye, ha TPS-ben, tegye. Csupán lustaság és igénytelenség kérdése az egész, miért nem oldják meg.

A GTA V-öt 20%-kal többen játsszák azóta, amióta bekerült az FPS nézet.
  • Totti5
    Halo 4 nehézfegyverek TPS nézet. Csak egy példa volt a sokra. Deus Ex fedezék TPS nézet, na még egy példa. Nem tudom mit kellene látni ebben. Még nem kezdtem el sajnálni a TPS hegesztőket hogy mennyivel több és elismerésre méltóbb a tett amit végrehajtanak.
  • Ulthane
    A főhőst nem kell animálni. Csak két kéz van. Egy TPS-ben a teljes embert látod. ergo, az egész ember mozgását le kell animálni. Tovább, a fedezékbe vonulás szintén ég is föld, a fenti okok miatt. Fegyverváltás, kihajolás, vaktában kilövés, mind sokkal több animációt igényel.

Ha a kettő között nem látod a kurva nagy különbséget, akkor feladom, nehéz szellemi vitát vívni fegyvertelennel.

Az, hogy te pár órát akárhol is teszteltél, semmit nem jelent. Ha animáltál volna mindkét műfajban, akkor más lenne. De a véleményed is.

• Rdinho10
    Ok értem:):) hát akkor nem tudom kicsit kihúztam a polcon és kikapcsolt még a főmenübe de lehet hozzáértem véletlenül az érintőhöz.
  • SlickAdam
    amennyire a hibas keszulekek meg szoktak javulni maguktol... :)
    nem szoktak kikapcsolni.
  • Totti5
    Voltam tesztelni Zen-nél történetesen FPS volt a dolog. Fogalmad sincs. De mitől lenne egy FPS bármivel is könnyebb... még hogy FPSbe nem kell animálni?!
  • Rdinho10
    hát hogy megjavul vagy szerviz?:) illetve veletek előfordult már h magától kikapcsolt?
  • SlickAdam
    azt takarja, hogy tul van melegedve. atmeneti allapot? az mi?
    vagy nincs eleg hely a gep körül, hogy szellözzön, vagy belül szar valami. kizarasos alapon.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.07. 11:04:56
  • Rdinho10
    Az mi takar? olyasmi mint a ledes hiba boxnál vagy átmeneti állapot?:)
  • Ulthane
    Hát nem tudom. Az FPS játék technikai színvonalon a játékok legalja. Programozási szempontból. Azt a legkönnyebb. Egy TPS-nél már a karaktert animálni kell, a mozgását, a látószög teljesen más, stb. Sokkal több időt és tudást igényel, mint két igénytelen kezet odarajzolni, nulla testtel, nulla térérzékeléssel... Sandbox címnél meg pláne.
  • Ulthane
    Nincs garancia. A játékban a termék nem a lemez, hanem a játék. S ha digitálisan veszem meg, akkor milyen garancia van rá?
  • Ulthane
    Akinek ez nem tetszik, az b*zi! :-D

A két PS4-es videót elnézve kicsit csökkent az aggodalmam. Ehhez a játékhoz egy minimum egyhónapos szabi kéne! :)
  • Totti5
    Hagyjuk már a pénzt és autós okoskodásokat, sehova nem vezet és semmi értelme. Ez nem autó nem tégla, nem coca cola, hanem videójáték. Vannak árkategóriák, aszerint vannak belőve a címek. 10 dollár, 15, 25, 40, 60 ( sacc/kb ). Honnan tudod te hogy egy COD készítése mennyi egy sandboxhoz képest. És ha a COD a több? simán meglehet és van is ilyen nyilván. Ezt nem lehet fogyasztói árban mérni. Egy sandboxot elkészíthetnek kevesebb emberrel, olcsóbban mint egy CODot vagy akármilyen fpst.

Van garancia. Hibás, sérült lemezt / dobozt / egyéb fizikai tartalmat cserélik.
  • Ulthane
    Örülök, hogy ezt írtad, mert ez engem igazol. Az autó tökéletes analógia. Nem csak azért, amit te leírtál, hanem azért is, hogy egy Opel Astra, egy Renault Megane vagy egy BMW sosem kerül ugyanannyiba. Azért, mert szimplán jobb, szebb, gyorsabb, biztonságosabb, minőségibb stb. az egyik a másiknál. A játékoknál mégis minden 60 dollár, minőségi megkülönböztetés nélkül. MIÉRT?

Illetve, MIÉRT van az, hogy az autóiparban van garancia, itt nincs? Miért van az, hogy senkinek nem elfogadható, ha az újonnan átvett autóban nem működik az index, a kormány félrehúz és a fék nem fog rendesen? A félkész játékokat, meg a bughalmaz címeket fogadjuk el, hogy szar, mert jajj, de nehéz programozni, meg mert sandbox cím. NULLA garanciával!
  • samsung123
    Én azt olvastam valahol, hogy a "Red Line=Userfail" nemtudok angolul, de hátha segít valakinek később.
  • SlickAdam
    tulmelegedes.
  • Rdinho10
    Üdv All, mai nap bekapcsoltam a gépet majd kicsit kijjebb húztam a polcon erre magától kikapcsolt.ez valami hiba lesz? illetve a red line hiba mire utal?olvastam de magyarul nem találtam cikket róla.köszönöm
  • TDC Geronimo

Holnap újabb hivatalos videó. Lehet a launch trailer. Kicsit felpörögtek a srácok.
  • TomStorm
    Ja és megjött DA:I Dragonslayer ingyenes MP pakk is,4.1GB:)
  • TomStorm
    PSN de talán most jó lesz nálad is.Legalábbis nekem ebben a percben indultak meg a letöltések+frissítések.
  • arsmarci89
    Witchert digitálisan rendeltem elő,de leszopnám magam ha nemtudnám letölteni..
  • arsmarci89
    Ès most akkor mi a szar?net?psn?account?
  • shaddam
    Remélem project cars-szal mutatják be a funkciót :D