PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Néha napján bele-belenézek😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

jol ertem, hogy PH-n Xbone topikot olvasgatsz? <#banplz>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

zzeN
Jól láttam PH-n hogy Xbone topikba azt írtad, hogy keresel konzolt?!<#wow1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ps support :

This article provides information on Flash support in the PS4 web browser.

The PlayStation 4 web browser does not support the Flash plug-in. This means that some websites that require the Flash plug-in may not display or function as intended. In many cases, visiting the mobile version of a website will yield a more PS4-friendly iteration.

We do not have information on any future plans regarding the inclusion of Flash in the PS4's web browser.

Ps4 id: adamraw

shaddam
Mik vannak rajta?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Accountlistára mutató banderas fejet valahogy átlehet rakni, hogy mutassa mindenkinek hogy mégiscsak mi van mögötte? 😞

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Fasza lesz lehet multitaskingolni psen gyorsan így lehet majd sgt olvasni játék közben 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Megjott vegul a ps4-d ?
----
Amugy itt jegyeznem meg. Kiprobaltam a ps4 bongeszojet, azon belul is ezt a forumot es azt kell mondjam jo gyorsan suhan rajta az sg.De ahogy olvasgatok akkor veszem eszre, hogy ebben a csoda gepben 😄 nincs benne flash support. 😛 Hat ledobbentem 😄

---
btw akinek van mar itt ps4-je az vegyen fel friendlistbe : adamraw

Ps4 id: adamraw

TDC Geronimo
Magyar boltban PS4 kiosk? Is this real life? 😄

zzeN
Aki nagyon nem bírja mehet a KSZ-be, kaptak kiosk-ot

Amazon-ba szerelmes vagyok 😄 ilyen gondok nincsenek, amint ideert az uj gep (valamikor), kinyomtatom az ingyenes feladovevenyt es mehet a futarhoz az elso gep.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

grebber
És a visszapostázást bukod vagy azt is állják?

Next PC upgrade: 2022

Moby
Akkor vigyél fegyvert is. De legalábbis fogvédõt 😄

Adversus solem ne loquitor

sb1

Nah, elindultam a PlayIT Show-ra, viszek kis mannát, hátha sony meglep minket kint pár megvehetõ géppel, ki tudjak, drukkoljatok! 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

TDC Geronimo
Most néztem magyar storet levitték EA árakat is 21.850rõl 18.850re. Nem mondom, hogy ez nem sok, de lényegesen jobb, mint ami volt. Már majdnem bolti ár ez...

Sony-t nem tudtam elerni. Amazon kuld masinat, amint lesz. Abbol indulnak ki, hogy legkesobb dec. 23-ig kapok (LOL), de ugye ez se garantalt.
Vagy opcionalisan van meg egy KZ Bundle elorendelesem (arra szinten 23.-at irnak).
Vagy visszakuldom siman a rosszat es szarok az egeszbe. Meg alszok ra parat.

TDC Geronimo
Jelenleg hogy áll most PS4 cseréd mit mondtak?

TDC Geronimo
Pont azt néztem mire itt kijön a PS4, addigra BF4hez már kint is lesz az elsõ DLC oO

TDC Geronimo

Moby
Aztakurva...<#wow2>
hát ja!

TDC Geronimo

😄D

Moby
Már csak azért sem értem, mert ott a kezükben a teknó a gaikai felvásárlásával.
Mindegy, engem nem érint, eladtam már rég a vitát.

en wii u minosegre szamitottam... :S

Moby
sokkal-sokkal jobb minõségû, mint abban a néhány ps3 címnél, ahol ez ment, viszont a 30fps max az kurvagáz.

Moby
Nyilván azért releváns, hogy tudom, mert fogom 😊

csak tudod, vagy fogod is? 😊

Moby
Ez nálam úgy néz ki, hogy az irodám 2 perce van a konzolbolttól. Perszehogy nem haza fogok vele rohanni, hanem be az irodába, ott van sávszélesség is dögivel, szóval tudom nyomni az unboxing livestreamet hd-ban a teradek vidiu-val, meg studiokamerával 😄

gazgoblin
Nekem csak annyi a tanulság hogy ne rendeljek olyan helyrõl ahová nem tudom személyesen bevinni kicseréltetni vagy lebaszni az asztalra és visszakérni a lét AZZONNAL ha nincs cseregép

Mindenesetre egyetértek veled és tényleg félre kellett volna tenniük jópár masinát mert így van valamennyi (jelenleg nemtudjuk mennyi) vásárló akinek rossz a szájíze

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

en ugy gondolom, hogy ez a pont-osztogatas minden egyeb keszulekre is igaz. megse latok ilyen aranyu negativ ertekelest PS3, WiiU, X360, ... gepeknel. vannak, de nem ilyen szamban. pedig azoknal is be van szepen love az a 0,5-1% elfogadhato hibaarany.
a PS4-re 1 csillagot osztogatok siman elnezobbek lennenek, HA
- el lehetne erni sony costumer supportot
- sony felretett volna az 1 millio gepbol 10000-et. ettol ugyanugy bombasiker lett volna a launch. igy viszont sokat vesztenek a hirnevukbol. nem hiaba olvasok sok 5 csillagos ertekelest, amiben ugy kezdik a sracok, hogy "egybol csekkoltam a hdmi portot, kabeleket elloriztem, ...". vajon miert kezdtek igy a beizzitast? lehet valahonnan hallottak a problemakrol? ... <#fejvakaras>

gazgoblin
A harmada adott rá egy csillagot* (és valszeg azok mennek vissza nagyobb arányban pontot osztogatni akiknek tényleg gondjuk van a géppel és azok kevésbé akik vígan játszanak vele)

ps héterekre nem is merek gondolni mert mindenk imádja a gépet ;D

*német amazon ps4 vásárlók közül 276-an....összesen mennyi mehetett el az német amazonon?

valszeg addig nem látunk pontosabb számokat amíg le nem cseng ez a hétvége

Kongy
ez kemény. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gazgoblin
ha sok lenne a hibás, akkor sokkal több lenne a poszt róla ezen kár vitatkozni szerintem

gemer vagyok en is, megse rohanok neogaf-ra. sztem boven sok mar az is, ha itt rinyalok.

gazgoblin
Ó nekem ez nem hit kérdés, én március elõtt úgysem veszek gépet nem kell hitegetnem magamat...tények/hírek kérdése....pl. a neogaf elég nagy gémer tábor és elég aktívak hogy látnám/látnánk ha olyan vészes lenne a helyzet ahogy te besz*ptad (amit természetesen mélyen sajnálok)

nyilvan nem 50% a meghibasodas, az szandekos tulzas volt.
sziriuszli... nehogymar a hardcore underground neogaf legyen a hely, ahol kiderul az igazsag. rajtunk - szanalmas fuggelekeken - kivul szerinted a konzolt vasarlok hany szazaleka tudja egyaltalan, hogy mi az?
nekem eleg volt a tegnapot megelnem, te csak belívingeljél tovabb dzsizuszban meg a made in japan gepekben! 😄

gazgoblin
Multitask speed:

gazgoblin
fele szar persze...neogaf/internet hogy nincs tele a témával akkor?
----
zergrush

TDC Geronimo
Kint lesz ps4, killzone, BF4 stb már írták. Kimennék, ha nem jönne a gép 13 nap múlva, de így kihagyom.

Kongy
nem mert jövõhéten 3 zh-t írok 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sb1
A holnapi playit-re jön innen valaki? Remélem a sony is készül valamire a ps4-el kapcsolatban kint 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

vajon mekkora az eselye annak, ha valaki a - tippre - 1 millio masinabol 2-t rendel, mindketto hibas legyen? az allitolagos 1% hibaarany mellett? mert mar ilyen kommenteket is olvastam parat. LOL

tenyleg szoritok nektek, hogy 13.-an jo peldanyokat dobjon a gep.

--------------

hat amugy ja, marijo tuti jo lenne online.:S
tegnap elvittem meg a masodik vilag kozepeig, iszonyat fun. tenyleg a jo isten akarta, hogy tegnap ideerjen idoben es felviditson. mert hogy akarva-akaratlanul is vigyorogni kezd az ember jatszas kozben, az garantalt.

TDC Geronimo
marioba miért nem raknak online multit soha? Akkora lámák :S

TDC Geronimo
😞

Kongy
Meg ha jó is, van rá pár értelmes játék, kivégzed azokat, és porosodhat a PS4 akár hetekig, hónapokig is.. 😄

fele ugyis szar, szoval egyesek akar ketszer is pofara estek tegnap. szo szerint.😄

TDC Geronimo

😄DD Elmebetegek

Kongy
Azért kár, hogy ennyi szar PS4-et gyártottak.. szívesen hallgattam volna élménybeszámolót.. PS Vita ugyan nem volt szar a startkor, de kb semmi játék sem volt rá, úgyhogy azóta megfogadtam, hogy premierkor nem veszek többet konzolt 😄