121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ja. Azt látom, hogy valami van, azaz legalább négyszeres azért van rajta, ha ennyire nem ordít belőle ki.
  • Moby
    HW limit a faszom az :D
  • TDC Geronimo
    Xbox One Game DVR now records At 60 FPS at twice the bit rate (preview program) #1
    A guy on reddit posted recently that GameDVR clips are now 60 fps and twice the bit rate in the preview program

Sonynál hw limit van nem azt írták? Jó lenne jobb minőségű videó PSen is.
  • Totti5
    W3 monszta

• SlickAdam
    nnnna. johet a sima kiadas 500 ft-ert! :)
  • TDC Geronimo
    Ezen te látod? :)
  • Moby
    Ez alapján nincs gond az AF-el:
  • Totti5
    Az lol hogy most vettem a CARSot steamon 25 eurórért ( mert teszter voltam anno előre befizettem a felét! és abból csinálták meg a cuccot ).

Nos aki visszakérte azt a pénzt mert csalódott út közben, az most megveszi 30-ért a steam keyt akárhonnan :D

Én anno fizettem 6k körül már nem tudom, most még 25 EUR-t kell.

Hátazanyátokat.

( mit tehetek, kifizettem, de LOL )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.06. 20:00:42
  • TDC Geronimo
    Ubisoft got back in touch, confirming that they have no plans to launch the Complete Edition of Far Cry 4 on Xbox One.

"The Far Cry 4 Complete Edition will be released on June 19, 2015 on Playstation4 and PC only in EMEA territories. We have no plans to release it on Xbox One," a company spokesperson told us.

ouch
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.06. 19:58:44
  • TDC Geronimo
    Iszonyat mód tömörítve van. AFre pl kíváncsi lennék van-e de azt lehetetlen kivenni.
  • Moby
    Mi az, amit ebből nem látsz?
  • TDC Geronimo
    Viszont videók alapján a frém meg a 0 képtörés már biztató nagyon. Ezektől féltem
  • TDC Geronimo
    Hát ezek a witcher videók iszonyat fos minőségűek sajnos. Amit látni az nem rossz, de sok minden nem állapítható meg.
  • Tikal #25657
    Nem érted... Es nem en mondtam egy átlagos filmre hogy minőség...
  • Totti5
    Történetesen autó gyárban dolgozok így inszájderkedni is tudok.

Az egy dolog hogy a sori munkások összeszerelik az autót, de attól még ez nem ilyen egyszerű folyamat és SOSEM optimális, tehát sosincs kész.

Egy új modell bevezetése 1 éves kemény meló, csak ahhoz hogy elinduljon a sori gyártás. Amikor elindult temérdek hiba van amit folyamatosan javítani kell, akár a alkatrészek legyártása, akár a szerelés. Borzasztó összetett dolog. Sokan el sem tudják képzelni hogy mekkora meló van egy lökhárító festésében, mi mindenre kell figyelni. Egy mikornnyi eltérés és már borul minden ( és ez nem a Ferrari gyár ). Tökéletesnek kell lenni, de nem az. Hiba minden nap van, amit meg kell oldani. Hibás alkatrész minden nap van, hibás széria is előfordul, de a cél hogy ne legyen. Sori melós, a gépek, robotok pontosan azt teszik ami le van írva, bele van programozva, de mindig akad olyan eset amikor ez borul és módosítani kell a dolgon. Amiről azt hitted perfekt fél év múlva kuka, mert nem jó. Ez megy minden nap, minden percben folyamatosan PECCSELJÜK a gyártást.

Aztán amikor kigurul a papíron kész autó a parkolóba onnantól sincs vége. Mindig van valami gond. Észrevesznek egy hibát ami mondjuk 1 hátig így ment, akkor a parkolóban kell kijavítani a dolgot 1000 autónál. Egy új modell esetében ez mindennapos dolog, rengeteg a rejtett gond aminek ki kell forrnia, folyamatosan megy a PECCSELÉS.

Aztán ugye ha már megvette a user és akkor derül ki egy gond akkor szépen visszahívnak sok 100.000 vagy millió autót. Ez is kb mindennapos dolog. Mindig lehet olvasni hogy X gyár visszarendelte az x -y idő közt gyártott szériát. Multkor a Ferrarikat hívták, mert leéghet az autó.

Szóval az autó is ugyan azt az utat teszi meg mint a játék, semmivel sem másabb a folyamat, de ez mindenre igaz a világon. Játékipar sem kivétel.
  • TomStorm
    Nekem már 2 napja semmit nem enged.Pedig ott a DAI kieg is:(
  • Totti5
    No. Amiket írsz az alapján te egy métert nem tettél meg a fifákban. Nem baj, de akkor miért kell a hülyeséget írni

UEFA Euro 2012 DLC volt Fifa 12 alá. Minden tekintetben sokkal gyengébb volt mint az előzőleg megjelent dedikált UEFA játékok. Pontosan azt kaptuk meg, egy csapatfrissítést ( nyilván a lebonyolítás, 1-2 hangulati elem volt benne és 8 stadion ), de minden másban tök ugyan az mint a 12. Egy dekával sem több. Ez pénzért volt, talán 3-4 ezer forint. Nem volt jó, nem vették meg az emberek, mert Fifa 12 volt, csak Euronak álcázva. Ugyan azért meg minek fizessen?

2014 FIFA World Cup megjelent prevgenre dedikált játékként, de X1, PS4 nem. Ott DLCt kapott ( olyan is lett, pontosan ugyan olyan mint a 14 csak megkapta a lebonyolítási szabályokat a 32 nemzeti csapatot és a hivatalos labdát. Ja igen INGYENES volt.

Fifa minden évben minden téren fejlődik. A fejlesztők a fizikai, mocap, labda, ai, graf motrotól kezdve mindenbe belenyúlnak és próbálják jobbá tenni. Nagyon komplex már a játék. Előző genben mint a gúzmodzony úgy tolták. Folyamatosan évről évre tolták bele az ötleteket, a tartalmat. Amit sosem vettek ki, így mindig gördítették, bővítették. Aki most egy FIfával játszik emberes tartalmat és lehetőségeket kap, hála az ez elmúlt generációnak és éveknek. Rengeteg innováció volt a Fifákban melyeket a PES! is átvett idővel illetve minden más EA sportjáték is, de ezeket a Fifa kisérletezte ki évről évre.

Legyen elég hogy akik megveszik évente azok azért teszik, mert új, jobb játékot kapnak. Senki nem kér DLCt, az lenne a legrosszabb egy Fifa esetében, mert akkor nem lenne semmi fejlődés.

GTA példád azért nem jó, mert a GTA kieg 1:1ben bitre ugyan az mint a GTA4. Fifa 14-15 közt pedig óriási a különbség. Pláne most amikor gen váltás volt és pörgeti fel az EA a (nextgen) vagyis kurrens motorokat. Ilyenkor nagyléptékben fejlődik a graf, fizika és az aprólékosság. 15ös Fifa erre remek példa. 14hez képest a graf, fizika hatalmasat ugrott, pedig a X1-es 14 is hatalmas lépés volt a 360 14hez képest.
  • Totti5
    Na most látom már a videót is. Fix 30ra kellett volna és akkor nincs gond. Ez horror szar. Ég világon semmi köze 60 fpshez. Unlockolt 30.

Azért ezt nem gondoltam hogy ennyire treahányul csinálják meg, bár meglepve sem vagyok a PCs verziót látva.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.06. 18:12:38
  • Ra1n
    Persze mert a konzolos agyhalott többség nem fog fps összehasonlításokat nézni. Rá van írva a dobozra és a készítők is megmondták hogy az 1080p 60fps és akkor az úgy is van és elégedettek.
  • arsmarci89
    *net van a gèpen
  • arsmarci89
    Sziasztok!
    Az mitől van hogy ma akármit ptobállok letölteni semmit se enged?Ps pluszos játèkokra akartam ránèzni.Preparing downloadnál megáll..Net van a gèp,partyba tudok beszèlgetni,online játszani is,csak a letöltès nem megy.Mi lehet a baj?
  • Moby
    Namost a vicc az, hogy ez 30-as limiterrel teljesen okés lehetne. Ahogy nézem nem esik a frametime 33 fölé sosem, stabil framepacing lenne, jól néz ki tényleg, jók az időjárás effektek, mindenkinek elfogadható kompromisszum lenne (ps4-en, a boxos verzán az sem segít). De nem. Azt kell erőltetni, amire esély nincs.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 15:29:11
  • SlickAdam
    kb

erted, a lentebb beszurt rivjuban meg ki is emelte a buta seggarc, hogy miccccsoda impruvment a privju kopihoz kepest. apppppad faszat baromallat!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.06. 15:12:13
  • Moby
    Röviden: GECIJÓL néz ki, és jól is fut. Odabasz.
  • TDC Geronimo
    ja ok sok hszt nem olvastam at mobilrol -.-
  • Moby
    Pontosabban 60 felett minden az.
  • Moby
    nade....ENNYIRE hülyebaromállatok nem lehetnek ezek??? És tonképp innentől ignoráns bullshit minden 80+ -os értékelés, amit a konzolverzára dobnak.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 15:03:33
  • Moby
    vótmá. :D
  • TDC Geronimo
    Witcher 3 ps4 directfeed gameplay. Telón vagyok így nem igazán látom hogy néz ki de jókat írnak róla

Videó
  • Totti5
    Pc kormánnyal jó q Cars ha van egy 970ed. Az alatt nem. És ezen is kacspcsolgatni kell a fix 60hoz minden futam előtt mert palyafuggo :))))
  • SlickAdam
    penz felreteve forza 6-ra...
    remelem lesz valami zuppa XO deal. mondjuk hámszázé' (€) jatekkal jöhetne. kell valami komolyabb autos cucc.
  • partizan182
    Definiáld a nextgent kérlek. A BB-t és a DaS2-t egymás mellé teszed ég és föld.
  • Moby
    Mondjuk azt kurvára nem értem mér nem basztak bele egy kapcsolót, ami fix30-at csinál belőle, és máris nincs rinya.
  • Moby
    Nah. Hát ez fos :D
  • SlickAdam
    meg is van:

es a stressz-teszt:

fasznak reklamaltak multkor... ugyanaz a moslek, mint volt...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.06. 14:46:26
  • Ulthane
    Én nem is a Vicserről beszéltem, meg nem a Dragon Ázsról (franciául). A 3 ezret meg visszakapom a boltban, ha visszaviszem a játékot. :)

A BB-nal nem játszottam, majd valamikor 60% off megveszem a Store-ban. De azért az sem egy nextgen játék, valljuk be. A látottak alapján biztos nem az.
  • partizan182
    Persze, ha a faviskód a szakma legjobb művészei tervezték, rendezték be és festették (le? ki? meg?). Változatlan feltételek (idő, pénz, team stb.) mellett a cső mindig színvonalasabb lesz mint a sandbox.

AC:U egy félkész katasztrófa volt, ezt mindenki tudja és azt is hogy miért. Ettől még a legfényesebbre polírozott szoftver is tele van known shippable -ökkel. Mindenkinek saját dolga eldönteni hogy mi fér bele és mi nem. Én pl az Orderért nem hogy 3 ezret nem adnék, de még ha fizetnének se pazarolnám vele az időmet. A BB-t viszont a kínos töltési időkkel meg szaggatással együtt is Day1 vettem.

Day1 peccsek ellen lázadozni hülyeség. AC:U szintű katasztrófa ellen nem az. Vannak azért átmenetek, nem minden fekete-fehér.
  • Moby
    Jó lesz nekem ez a fos így félkészen is, csak jó meleg legyen.
  • Ulthane
    Patch :-D
  • Ulthane
    És a szaros faviskó ugyanannyiba kerül, mint egy felhőkarcoló?