PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
ebay?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TasManXT
Zaavin és Thehut-on kívül van még valami ahol nem 50 fontért lehet rendelni a játékokat?

psn: TasManHUN

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

cloud.strife
Na ma visszaigazolták a RENDELT MENNYISÉG 2/3-át, tehát 99% (azért 1%-ot megtartanék😊 hogy sima gép lesz, marad is, KZ gép lesz nem hiszem hogy marad, de talán és a fullos csomag tuti nem lesz.

www.digimomentsvideography.com

Moby
Lávolom!<#szeret>

Adversus solem ne loquitor

Zseniális, remélem C64-eset is csinálnak! 😊
gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

shaddam
Xbone is van náluk valahonnan

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Szerintem nekik sem hivatalosan van. Asszem ez ilyen henkeltgépekkel is foglalkozó "bolt". Amúgy eléggé eredetinek néz ki...

cloud.strife
Engem most az baszott fel, hogy egy KZ boltba már ott a kiost, én meg egy duplát kérettem a vadiúj Sony Centerembe, az meg sehol....... :/ Vagy kamu ez a kiosk dolog?

Moby
No ha valami bekúrna ezeknél, azonnal indulok gyõrbe! 😊

cloud.strife
Sima meg KZ játékkal csomagoltból lesz.

TDC Geronimo
Pont ezért nem akartam bundlet rendelni, mert nagyobb az esély arra, hogy az hiánycikk lesz, mint a sima.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Oké, én az elejétõl félreértettem. Szóval ez az egész a kamerás bundle-re vonatkozik?
Az jó, mer nem azt rendeltem 😄 (leszarom a kamerát, kell a ráknak 😊 )

cloud.strife
Hivatásos magyar Sony-s infó jelenleg az, hogy nem lesz a fullos KZ budle, a kamera is hiánycikk és a rendelésem kb 2/3-át kapom csak meg...... Ha ez így lesz, akkor sztem lesz szabad gépem megjelenéskor... Rengeteg gépet berendeltem.

Moby
Ne kezdjétek el terjeszteni ezt a marhaságot 😊

deep
Nanecsináld a feszkót, hogy akinek van kártyája se biztos, hogy kap 13-án. Most álljak sorba 12-én délután?
Tatyla
En siman a nyiregyhazi MM-bol rendeltem elo,mivel mire en rendeltem mashol mar elfogyott,allitolag nem fognak kirakni egyet se mar ha kapnak csak azokat ertesitik akik elorendeltek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Webshopon van hír!

Moby
Ezen felesleges izgulnod. Természetesn az eredeti rendelésed számít.
Az sokkal neccesebb. Hogy cseregépek itt sem lesznek. Azaz a hibás gépek cseréje január...
Márpedig jól látszik, hogy nem tud eleget gyártani a sony, szóval vélhetõen a gyártási kapacitás csúcson túli járatása okozhatja a nagyobb számú hibás gépet.
Brutál lett a láncs, ami hosszútávon jó, rövidtávon vannak negatív hatásai.

Közleményt? Én Okt 19-én rendeltem szintén BF4-gyel, de nekem nem jött semmi infó mostanában. Vagy te írtál nekik és arra válaszoltak, hogy benne vagy?

Moby
De mondom, ez nem így van: én megvettem 10k-ért az elõrendelõi kártyát. Azon ott van rajta:garantált dec13-i átvétel.
Akinek van kártyája annak lesz gép, akinek nem, nos annak meg vagy jut vagy nem.

miezviz
Úgy igen.
De majd megírom nekem mit mondtak rá.

Moby
Akkor átveszem a jun13-án rendelt alapgépet. Nekem aztán teljesen mindegy melyik teljesül.

miezviz
Akkor majd rád hivatkozok h te kaptál én meg nem😊
De November 6-án módosítottad bundle ra és ha azt nézik?😄
Am meg ne ölj, csak hangosan gondolkodom😊

Janey
Na megnéztem, nekem is június 13.-i az elõrendelésem. Ha én sem kapok akkor Budapest konzolboltjai lágolni fognak 😊
Meg persze nagyin tudnék örülni hogy DOA mentes legyen a gép és made in japan 😊

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Moby
Én nem tudom mi számít meg mi nem. Nekem van egy rendelésszámom jun13-a óta, meg egy kártyám, ami dec13-i átvételt garantál.
Ha nekem nem jut, senkinek nem fog. Szerintem az elsõ 5 preorderben vagyok.

miezviz
Szóval akkor nem a módosított dátum számít hanem még az elsõ.

Janey
Én is a platinumnál rendeltem elõ júniusban, majd aznap amint felkerült a KZ bundle módosítottam is (október tzenvalahanyadikán). Remélem emiatt nem kerültem hátrébb a sorban 😊

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Moby
Nem vagy elõttem. Jun13-án rendeltem elõ. Amai napig azon a rendelésszámon fut a dolog. Pont.

miezviz
Akkor elõtted vagyok náluk😄
Márpedig sztem még nekem sem fog jutni okt 24 esel.

"Tájékoztatjuk megrendelõinket, hogy a Playstation 4 ezen kiadása elõrendelésben elfogyott!

Az október 13. után beérkezett rendeléseket csak abban az esetben tudjuk kiszolgálni a rendelések leadásának sorrendjében, ha idõ közben szabadul fel a disztribútoroknál, vagy a régebbi elõrendelõk visszavonják rendelésüket." (Konzolvilág)

Kandurex
Közleményt írt a konzolkszervize! Belefértem a BF4 bundleval! Zsíííír!

Moby
Természetesen az enyém s az eredtiek szerint él, ezt még idejében tisztáztuk 😊

(Amúgy õk hívtak, hogy nem akarom-e módosítani)

TDC Geronimo
Én inkább nem is variáltam. Június 12én adtam le rendelésem platinumba és hagytam is azt. Még úgy van kiírva nekem a rendelésemhez, hogy 0 ft a konzol, mert még ár se volt kitéve akkor 😄

Moby
Jah.
Június 13-án megrendeltem az alapgépet.(!)
November 6-án módosítottam bundle-re.
Nos, ha nekem nem jut, ott helyben gyújtom rájuk a bódét.

sb1
ment pü.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

miezviz
szabad megkérdeznem h mikor rendeltél elõ onnan? mögöttem vagy elõttem vagy a sorban?😄
Lehet meg is venném ha neked megmarad.

shaddam
Hát lassan remélem kapok visszajelzést, mert akkor rendelem külön a gyilokzónát

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sb1
Én rendeltem elõ onnan (is 😄 ), biztos ami biztos alapon, aztán ha több gép jut, majd eladom, karácsony elött nem fog rajtam maradni, az tuti 😄

miezviz
Nos én szept 30. án rendeltem sima gépet, de amint észrevettem h kijött a full bundle módosítottam arra az elõrendelésemet, ez történt Október 24. én
Ezzel egy idõben az elõrendelõi kártyát is megvettem.

Ez Okt 24. rendelésnek számít, jól gondolom? Hiába csak rendelés módosítás.

Konzolvilágból rendelt elõ valaki rajtam kívül?😊

sb1
Az októberi gépnek jó esélye van, a novemberi bundle-ra ne tegyél nagy zsét fel szerintem 😊

miezviz
Nem biztos, konzolvilágban azt írták a full bundle re h az okt 13. utáni rendelések buknak.
Hiába van 10.000 Ft os elõrendelõi kártyám és amikor azt megvettem garantált dec 13. as átvételt nyújtott azóta az is változott garantált januári átvételre.
Hát köszi😊
Írtam nekik h mivan, majd talán holnap jön válasz.

shaddam
október 21 a sima, meg november 14 egy gyilokzónás bundli. Nem hittem volna hogy majd annak is örülni kell hogy egyáltalán jut 😄

sb1
Persze, egy jó órát ott voltam a standjukon, nagyon jó a fogása a kontrollernek, ps3-hoz nem tudom hasonlítani, mert eddig xbox360 volt, azzal sem volt semmi bajom, nekem elég nagy kezem van, kicsit féltem tõle, hogy "kicsi" lesz, de hálistennek nem, nagyon kényelmes 😊
Killzone graf jó, és szép, Knack egy nagyon egyszerû game, nem adnék érte zsét 😊 Ghost-al toltam még, ég és föld a xbox 360-hoz képest.

TDC Geronimo
Gépet próbáltad? Játékok gondolom az ezer éves knack meg KZ demók voltak. Azt mondták lesz BF4 is kint.

Kandurex
Pontosabban okt! 26. -án rendeltem

Kandurex
Szóval mind elkelt elõrendelésbe, remélem az enyém is el van rakva, kb. 1 hónapja rendeltem elõ

shaddam
Igényeljük

sb1
Nah, hazaértem egybe az idei PlayIT-röl.
Elõljáróban annyit, hogy fajunk valóban kihalásra van ítélve, ennyi vadállatot egybe tényleg ritkán lát az ember 😊

Nah, akkor az ide tartozó információk, hátha érdekel valakit 😊

Kint volt a magyarországi sony képviseletében egy csóka, hálistennek olyan, aki kente-vágta a ps4-es, illetve psn-es dolgokat, jól ki is faggattam 😄

Psn+ nál, még az ingyenes, 14 napos trial-hoz is kell mindenképpen bankártya adatot megadni, és ha lejár a 14 nap, akkor amennyiben van fedezet a számlánkon, autómatikusan meghosszabítja az éppen adott áron 90 nappal! Erre tessék odafigyelni szerintem!

Az összes, azaz az ÖSSZES magyarországi disztibútornál elkelt mindent gép elõrendelésben, mindegy, hogy csak gép, vagy bundle-ról beszélünk!
Kövi szállítmány jan. közepén, utána pedig folyamatos szállítmányok, szóval akinek most nem jut, azért belátható határidõn bellül kapni fog.

Azért a rendezvényen cseppet szánalmas volt, hogy a one bemutató után a programfüzet szerint a ps4 bemutatója kellett volna, hogy következzen a nagyszimpadon, helyette inkább kvízjáték volt..látszik, hogy a rendezvény egyik támogatója a microsoft volt 😊

Hoztam 2db. 14 napos trial kártyát psn+ ra,hajrá 😊

NNAQ-TJNL-74CG
359K-KBN8-P9F8

Aki valami oknál fogva nem tud élni ps4-es kulacs nélkül tovább, annak a keletinél holnapi nap folyamán szívesen adok, hoztam egy párat 😄

Nagyjából ennyi, többi nem tartozik szervesen ebbe a topicba 😊

A hostess lányok nagyon szépek voltak, sokan csak 11-12 körül jutottak be 3-4 órás fagyoskodás után, hálistennek párom hostess-ként volt kint arendezvényen, így engem be tudott vinni mindenféle sorbanállás nélkül 😊 Voltak jópofa programok (cosplay-es csajos nyami 😄 ) , de a nagy tömeg miatt szinte lehetelne volt sokmindenhez odajutni. 12-16 év között volt a legnagyobb tömeg. Aki igényli, pár képet szívesen töltök fel, illetve videót is 😊 )