PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psn: TasManHUN
www.digimomentsvideography.com
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az jó, mer nem azt rendeltem 😄 (leszarom a kamerát, kell a ráknak 😊 )
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az sokkal neccesebb. Hogy cseregépek itt sem lesznek. Azaz a hibás gépek cseréje január...
Márpedig jól látszik, hogy nem tud eleget gyártani a sony, szóval vélhetõen a gyártási kapacitás csúcson túli járatása okozhatja a nagyobb számú hibás gépet.
Brutál lett a láncs, ami hosszútávon jó, rövidtávon vannak negatív hatásai.
Akinek van kártyája annak lesz gép, akinek nem, nos annak meg vagy jut vagy nem.
De November 6-án módosítottad bundle ra és ha azt nézik?😄
Am meg ne ölj, csak hangosan gondolkodom😊
Meg persze nagyin tudnék örülni hogy DOA mentes legyen a gép és made in japan 😊
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ha nekem nem jut, senkinek nem fog. Szerintem az elsõ 5 preorderben vagyok.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Márpedig sztem még nekem sem fog jutni okt 24 esel.
"Tájékoztatjuk megrendelõinket, hogy a Playstation 4 ezen kiadása elõrendelésben elfogyott!
Az október 13. után beérkezett rendeléseket csak abban az esetben tudjuk kiszolgálni a rendelések leadásának sorrendjében, ha idõ közben szabadul fel a disztribútoroknál, vagy a régebbi elõrendelõk visszavonják rendelésüket." (Konzolvilág)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Amúgy õk hívtak, hogy nem akarom-e módosítani)
Június 13-án megrendeltem az alapgépet.(!)
November 6-án módosítottam bundle-re.
Nos, ha nekem nem jut, ott helyben gyújtom rájuk a bódét.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Lehet meg is venném ha neked megmarad.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ezzel egy idõben az elõrendelõi kártyát is megvettem.
Ez Okt 24. rendelésnek számít, jól gondolom? Hiába csak rendelés módosítás.
Konzolvilágból rendelt elõ valaki rajtam kívül?😊
Hiába van 10.000 Ft os elõrendelõi kártyám és amikor azt megvettem garantált dec 13. as átvételt nyújtott azóta az is változott garantált januári átvételre.
Hát köszi😊
Írtam nekik h mivan, majd talán holnap jön válasz.
Killzone graf jó, és szép, Knack egy nagyon egyszerû game, nem adnék érte zsét 😊 Ghost-al toltam még, ég és föld a xbox 360-hoz képest.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elõljáróban annyit, hogy fajunk valóban kihalásra van ítélve, ennyi vadállatot egybe tényleg ritkán lát az ember 😊
Nah, akkor az ide tartozó információk, hátha érdekel valakit 😊
Kint volt a magyarországi sony képviseletében egy csóka, hálistennek olyan, aki kente-vágta a ps4-es, illetve psn-es dolgokat, jól ki is faggattam 😄
Psn+ nál, még az ingyenes, 14 napos trial-hoz is kell mindenképpen bankártya adatot megadni, és ha lejár a 14 nap, akkor amennyiben van fedezet a számlánkon, autómatikusan meghosszabítja az éppen adott áron 90 nappal! Erre tessék odafigyelni szerintem!
Az összes, azaz az ÖSSZES magyarországi disztibútornál elkelt mindent gép elõrendelésben, mindegy, hogy csak gép, vagy bundle-ról beszélünk!
Kövi szállítmány jan. közepén, utána pedig folyamatos szállítmányok, szóval akinek most nem jut, azért belátható határidõn bellül kapni fog.
Azért a rendezvényen cseppet szánalmas volt, hogy a one bemutató után a programfüzet szerint a ps4 bemutatója kellett volna, hogy következzen a nagyszimpadon, helyette inkább kvízjáték volt..látszik, hogy a rendezvény egyik támogatója a microsoft volt 😊
Hoztam 2db. 14 napos trial kártyát psn+ ra,hajrá 😊
NNAQ-TJNL-74CG
359K-KBN8-P9F8
Aki valami oknál fogva nem tud élni ps4-es kulacs nélkül tovább, annak a keletinél holnapi nap folyamán szívesen adok, hoztam egy párat 😄
Nagyjából ennyi, többi nem tartozik szervesen ebbe a topicba 😊
A hostess lányok nagyon szépek voltak, sokan csak 11-12 körül jutottak be 3-4 órás fagyoskodás után, hálistennek párom hostess-ként volt kint arendezvényen, így engem be tudott vinni mindenféle sorbanállás nélkül 😊 Voltak jópofa programok (cosplay-es csajos nyami 😄 ) , de a nagy tömeg miatt szinte lehetelne volt sokmindenhez odajutni. 12-16 év között volt a legnagyobb tömeg. Aki igényli, pár képet szívesen töltök fel, illetve videót is 😊 )