PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Szerintem próbáld ki a boltban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

drop
kínai, most indulok kicserélni, megkérdem van e japán gyártmány ott
még jó hogy 40 km lakom csak

sb1
Igen, ezt kérdezni akartam, mert nézegetve az amazon meg egyéb nagyobb helyeket, azért szignifikánsabb nagyobb a hibaráta a kínában összerakott gépeknek, mint a japánban gyártottnak!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Kandurex
A gyártási helye mi a gépnek? Japán vagy Kína? (gépen címkén rajta van)

Moby
A trükk neve: garanciális csere.

Adversus solem ne loquitor

drop
de én Bécsbe vetem na akkor viszem vissza cserére köszönöm a linkeket azt hitem én csinálok valami rosszat

sb1
A 1838 hozzászólástól olvasgass..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Kandurex

drop
nem tudom ö hol irta ?megse mukan a gépem csak kék fény

n000rbi
Ne haragudj, de ez a banner a mesebetûs Playstation 4 felirat nélkül sem lenne tetszetõs, nemhogy vele.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Érdekes, mint, hogy ha Adam *-nek is ez lett volna a gondja, lehet, hogy még egy rossz gép? Ajaj! Sötét fellegek gyülekeznek!

drop
tegnap megjött a ps4 viszont csak kék fény van semmi más, van valami trükk elsõ indításnál? mert nem megy

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Hát én má annyi videót megnéztem, hogy akkor is megvenném, ha bezárnák a szervereket a bánatba 😄

Moby
A nagy megmondások az elmúlt egy hónap alatt kiszopósodtak keményen. Bámul mindenki magaelé, és kurvára nemérti, hogy most mivan 😊
Kiderült, hogy nem csak az apple tudja az üzletek elé csábítani a usereket, és nem is kell hozzá új területeket felkutatni a piacon. Sõt, meg lehet ezt csinálni olyan szegmensben is, amivel az utóbbi években mindenkinek csak a baja van.

TDC Geronimo
Na bfhez jön holnap megint patch crashekre meg lesz végre hang már share felvételnél 😄

Mire ideér kipofozzák.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Pachter majd megmondja, hogy na de a tapigéming meg az ószom tabletek!!4

Körberöhögtem õket minden egyes alkalommal és valóban... A géming még sose volt ennyire népszerû meg erõs. Tényleg jön a gémer reneszánsz 😊

Moby
Ó nemhiszem. Az xbone sem fogy rosszul, és csak timed ex. Pc-n meg eladnak belõle negyven tonnát.
Az tény, hogy a jövõben sokmindent át kell gondolni. Mindenki temette a nagygépes játékpiacot, de a helyzet az, hogy teljes it piaci átalakulás ide vagy oda, a nagygépes játékpiac erõsebb mint valaha. Ez ugyan a gtav földbedöngölõ sikerénél is sejthetõ volt már, de ilyen rajtra szerintem senki nem számított. Még a sony sem. Ezért nincs most elég gép.
Az elemzõuraknak elõ kell venni képleteket, és újragondolni mindent.

TDC Geronimo
UK volt az egyetlen MS-es ország itt az EUba és így is 100kval rálicitált rajtnál a boxra. EU számokra leszek kíváncsi remélem a héten kiadják 😄

Szerencsétlen respawn/ex inf srácokat mindenhol szopatják. EA rossz lóra tett szerintem a Titanfall xbone exesítésével. Lehet már így utólag bánják is, bár nem tudom MS mennyivel tömte meg õket.

Moby
Hát multi miatt amúgy is muszáj. Bár én jóideje amúgy is psnp tag vagyok a ps3 meg a vita miatt. Bár most már se ps3, se vita, és a psnp is pont lejárt egy hónapja 😄

Kongy
jaja vágom. hát mindenesetre PS+ elõ lesz fizetve, arra biztos lesz pár jó játék a közeljövõben.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ilyen rajt után, ennyi eladott gépnél szerintem ömleni fognak a gamák.

Azt montam, hogy uk-ban minden idõk legyorsabban fogyó konzolja lett? Nem? Akkor most mondom. 48 óra alatt tôbb mint 250k fogyott. Lol

Kongy
A Rivals amúgy tuti meg lesz véve nekem PS4-re. Most PC-n tolom, és sztem atom jó, a grafika is, a játékmenet, meg a hangulata is nagyon tetszik. A Most Wanted reboot-nál 1000x jobb, mert ebbe már beleöltem pár órát, nem úgy mint a MW-nél, ahol 2 menet után ráhagytam XD
Nagyon brutál amúgy a látvány, kiváncsi vagyok PS4-en is ilyen szép lesz-e, és milyen szépen fog futni. Videok nem érdekelnek, a saját szememmel akarom látni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nem lennék kiskereskedõ az tuti. Ha valami hadznált szart akarok eladni, ahhoz is egy doboz xanax kell, annyi a barom.
Szinte biztos, hogy mindenhol lesz egy-két át nem vett gép, elõleg ide vagy oda.

Kongy
Azt nem mondtam, hogy lúzerség. 😄 De attól még porosodni fog, és nincs rá semmi... XD de nálam porosodjon már, amig kijön az Uncharted reboot.. 😄

Moby
Háde ott fog porosodni!!
Semmi nincs rá!!!négy
Lúzerség megvenni!

Lol

TDC Geronimo
Tegnap pestrõl jöttem hazafelé és milyen reklám ment a rádióba? banderas parfüm <#idiota>

Röhögtem vagy 5 percig 😄

Kongy
Errõl beszéltem.. 😄 Egyesek annyira töketlenek.. Most adtam el az Xbox 360-am, egy hét kellett a gyereknek, hogy megkeressen, aztán az utalással is baszakodott egy hetet... Komolyan mondom az ilyen minek vásárol? Én csak akkor veszek valamit ha már aznap utalom, és megvan rá a pénz...

cloud.strife
Jaja..... 😊

www.digimomentsvideography.com

shaddam
Akkor gondolom a "maradék" utalásával kapcsolatban a héten hívtok igaz?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cloud.strife
Annyi balfasz van komolyan, szerintem marad neked két KZ bundle..... 😄

sb1
Ezt mondhattad volna elöbb is, ha kell ma este utalok két gép árát is elõre 😄

cloud.strife
Elsõ lépésként mi felírtunk mindenkit sorszámozva elõrendelõnek.
Amikor már tudtuk hogy mi lesz felhívtunk mindenkit és bekértünk 30 000 Ft elõleget. Akik hitegettek hogy jönnek, stb, azokat most így két héttel utána kitöröltük. Közben vettünk fel "második körös" elõrendelõket, õket most hivogatjuk, mert így felszabadult úgy 10-12 gép. Aztán ha ezek közül is marad pár, akkor marad....... 😊

TDC Geronimo
11 NAP

sb1
Tényleg nálatok hogy van? Ha valaki most rendel, és elõreutal, az tutira kap? Remélem azért aki utánvtellel rendelt már rég, az nem szívja meg 😄

cloud.strife
3-4db KZ bundle lehet marad..... Kitesszük 13-án gúlába és minket is szétkapnak? 😄

sb1
videók

a minõségért sorry, ennyi tellet abban a megvilágításban 😊

Kongy
ha meg nem, akkor nem.. nem rohan el a PS4, én bírok várni. csak most, hogy szarakszik az asztali PC-m azon gondolkodtam, hogy eladom a 'csába, veszek egy PS4-et, és majd win8-as tabletemet használom netezésre + PS4-et...

Kongy
azért csak nem visznek el minden elõrendelt PS4-et.. 😄 Biztos lesz olyan, aki visszamondja valamilyen oknál fogva + lehet, hogy a szülõk beleegyezése nélkül pár kölök elõrendelte.. 😄 én ebben reménykedem.

sb1
jó neked..nekem kari után már nem is kellene. 😄 jobban várom, mint a gyermekem a saját cuccait, az tuti 😄

Kongy
nem baj az, nem karácsonyra kérem XD abból már kinõttem 😄

sb1
Persze lesz, ha most elõrendeled, akkor január végi szállítmánnyal jut is 😊

shaddam
Az ellenállás hasztalan<#nezze>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Jaj.. nem akarom megvenni a PS4-et startkor, de annyira csábít.. 😄 Szerintetek marad még belõle valahol, ha nem rendeltem elõ? XD

sb1
Igen, majd töltök fel videókat is mindjárt 😊
2 rudos csaj volt, mindkettõ a mediamarkt standján vonaglott 😊

shaddam
Kösz. Rúdtáncos csaj is volt? <#finom>

gazgoblin
<#eljen><#eljen><#puszis>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

sb1

sb1

TasManXT
Csak a hongkongos cuccok vannak értelmes áron, de az idén már nem ér ide.

psn: TasManHUN