121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Végig is jàtszotta.
  • LBandi77
    Az tuti,meg új lesz a world tendency is .
  • Moby
    Játszottam, de soha nem játszottam végig.
  • Moby
    Az elvek véget értek a 80 eurós játékoknál. Amikor hülyének próbálnak nézni, arra azért nekem is kipattan a bicska. Nincs az az elv, az a magyarázat, amit ezt legalizálni, validálni fogja. 80 euroért adják el másnak a honosított szarukat.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.17. 09:35:54
  • Ulthanito
    Te játszottál a régió verzióval is, ugye?

Én annak örülök, hogy abban csak belenyaltam az első lépcsőig. :) Így nekem nem csak gyönyörű lesz a játék, hanem teljesen új élmény is.
  • Ulthanito
    Nem emlékszem, te a Death Strandinget végigtoltad? Vagy megvetted, de nem játszottál vele?
  • darkSectorxxx #111781
    Igen régen oda regeltem, ami most nem előnyös, mert van tax valóban, ezt szuperul látod.
    Hát nekem full mindegy, de szeretem ha veszik a fáradtságot, pláne ha megvesszük magyarba k.drágán, hogy ha csak egy szaros menü, az is legyen magyar, ez nálam nem mindig azon múlik hogy mennyi benne a szöveg, hanem az elv, hogy a mi nyelvünkön van egy játék és igen is számítunk. És jól esik ha a saját nyelvemen látom a játékokat.
  • Moby
    Tax azért van neked, mert rossz államban vagy. A DeS-hez meg milyen magyar felirat kell? Mit szeretnél magyarul látni? A "You Died" feliratot? Sokkal több szöveget nem fogsz benne látni :D
  • darkSectorxxx #111779
    Neeem! A Home miatt vehetnénk bárhol. Csak eddig egyrészt nem 30k volt egy cucc és volt magyar felirat, ráadásul az US profilomnál van 10% tax már....

Ez mind eddig arra vett rá hogy magyarba vegyük meg... de bárhol meg lehetne venni, engem nem izgat ha másik profillal játszom valamit, Anti meg mindenképpen tudná a sajátjával.

Viszont félő hogy most nem lesz magyar felirat.
    Viszont még tax mellett is olcsóbb US-ben ez tény ezekután. 70+7 dollár
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.16. 23:25:01
  • darkSectorxxx #111778
    Pontosan.

Lehetne venni US-be, ha nem lesz egyiken se már magyar felirat és van olyan hely ahol nincs tax. :D
  • Moby
    Ez oké, de nem erre gondoltam. Itt konkrétan mit kaptok a másfélszeres árért, ami miatt megéri magyar storeban venni? Vagy feltétlenül magyarul kell látni az itemnél, hogy "Lófing király hereszorító gyűrűje"? :)

/közben rájöttem. A homeolás miatt vagytok belekényszerítve.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 21:34:15
  • AntiHero
    Simàn. Hobbi az hobbi. :D

De azért minden szir-szart nem veszünk majd meg.
  • Moby
    Nemá, hogy képesek vagytok megvenni HARMICEZERÉRT :D Lopjátok a pénzt? Vagy nő a fán? :) Megyek hozzátok szüretelni!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 21:05:42
  • darkSectorxxx #111774
    Ami késik, nem múlik. :D

Én inkáb attól félek hogy e a nagy magyar nyelv megszakad majd az új generációval, mert nem látom egyelőre feltüntetve sehol hogy magyar felirattal lenne kapható bármelyik belsős cím, márpedig tudtommal egyelőre nem generációfüggő volt az igéretük. :D
  • AntiHero
    Magyar storeban bezzeg nincs fent. Mondjuk van még idejük felrakni.
  • Moby
    Persze, hogy megnézzük, de nem ezzel kezdem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jaaajistenem de izgalmas! Első PS5 játékom!
  • darkSectorxxx #111771
    Én azt mondtam hogy vannak EMBEREK, akiket ennyire érdekel csak egy játék, hogy lássuk a story-t nem érdekel melyik befejezéssel, csak ennyire van energia, egy végignézésre, annak megspórolnak 20k-t akik nekünk végigjátszák, a Detroit csak egy példa volt, szubjektíven részemről, általánosságban kell értelmezni, és megérteni miért nem hülyeség ha mást tudsz nézni játszani.
  • darkSectorxxx #111770
    Remélem kapsz! :)
  • Kandurex
    Unalmamba beültem a 75” TV elé és végigpergettem az utolsó PS eventet. Mindent, de mindent megbasz grafikai minőségben a Demon Souls, de tényleg, utánna a Valhalla vagy a Végső Fantázia 16 is szánalmasnak tűnt, de még a Cyberpunk is.
  • Kandurex
    Szuper. Ez nem páokember, hanem valami más. De azért megnézzük
  • dzsedi
    Sziasztok! Tudja valaki az us psn support email címét? 2sv telefonszám már nincs meg és elfelejtettem átírni az új számra. A live chat sajnos nem indul semmilyen böngészőben. Chat bot csak jelszót tudna cserélni, de azt tudom.
  • Moby
    Ilyet vagy 15 éve már építettünk wiimoteból, meg sensorbarból :D (mármint tényleg, én ezt megépítettem egy egészen más projekt miatt, ez a videó előtt). Most ez nem akkora truváj, hogy 15 év elteltével már eye-trackinggel is megy.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 18:00:34
  • Mephike
    Ha már Sony, akkor beteszem ide is:
  • Mephike
    Szerintem is jó lett, megéri megnézni.
  • Mephike
    Mivel nekem ez lesz az első konzolgeneráció váltásom, én őszintén megmondva benyaltam a dolgokat. Nem rendeltem elő hónapokkal, és nem KV-nál rendeltem, hanem a kedvenc kisboltomnál. Szóval elkövettem a létező összes hibát. :)
    Persze zavar a dolog, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy a CP2077 és a Hades el fog szórakoztatni addig, amíg megkapom én is a gépet.
  • Moby
    De találtam neked egy egész jó kisokost Miles Morales ügyben :) link
  • Moby
    Villám van, macska nincs.
  • AntiHero
    Annyira nem szomorkodok. Elvileg KV-nàl megkapom..előre fizettem nàluk egy részét.

Na, de ha ott se kapok Day1..ennek ellenére..lesznek bajok. :D
  • Rage47
    Áh nézd meg, nagyon szuper :D Kedvenc pókos filmem.
  • Kandurex
    Talán kihagytam...van benne macska és villám is?
  • Moby
    A Spider-man: Into The Spider-Verse megvolt neked? Nem? Kár :( Pedig egyrészt jó, másrészt...

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 16:56:10
  • Kandurex
    Playitstore -ba max. márciusig rendelők kaptak, szóval azon belül vagy akkor OK. Én szerencsésen decemberbe még, de nem is magamtól, talán Moby vagy Ulthanito károgására, hogy ostobaság előrendelni, passz,....lehet meg kellene köszönnöm nekik.
  • Mephike
    De legalább kaptál emailt, én sem számítok jobbra. ;)
  • Ulthanito
    A Media Markt még nem jelentkezett, remélem, hogy akik kicsengették a teljes árat, azok kapnak majd,
  • Rage47
  • AntiHero
    Na jött az email. :D

"A PlayIT Store-ba a megjelenéskor érkező mennyiségből a Te rendelésédet nem fogjuk tudni kiszolgálni 2020. november 19-én."

• Ulthanito
    Én egy szóval nem mondtam, hogy baj, hogy ez neked nem tetszik. Csak azt, hogy attól ez még egy játék, nem interaktív film. Hívhatod, ahogy akarod, de attól még játék.

És hogy miért nem ugyanaz, ha nézed csak vagy te magad irányítod a karaktert? Íme egy pszichológiai olvasmány:

The Psychology of Immersion in Video Games
  • Kandurex
    Nem lő villámot és nem lopja el a ragadozótól az álcázó berendezést és nem verekedik egy macskával együtt.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.16. 13:52:03
  • Moby
    Milyen az a "koherens pókember"? :D
  • Kandurex
    Igen,....igen..