PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tolja itt más is a Fall Guyst? Nem bírom abbahagyni. Help!
darkSectorxxx
Szép lesz PC-re, de ne essünk azért túlzásokba.

PS4 Pro 4k screenshot

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
ha valakit érdekel: Mortal Shell rilíz - aug.18. 😊
TBTPumpa
Ez azért eléggé jól néz ki:

3 évvel ezelőtt is álomszép volt PS4 gépen, de PC-n ez valami brutális lesz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Én se. De ez van.
És alapvetően PS-en játszó ember ként nem zavaró annyira
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.05. 13:12:28

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
pff, ennek nem vagyok híve.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Bár nagyon nem vagyok Marvels fan, de nem csak ebben lesz érdemes Sony platformot választani:

"A Marvel's Avengers Pókemberen kívül más PlayStation-exkluzív tartalmakat is kap

Igaznak bizonyultak azok a hírek, miszerint a Sony a jövőben minden eddiginél keményebben szeretne ráfeküdni a különböző játékokba pakolt exkluzív tartalmakra. A multiplatform címként megjelenő Marvel's Avengersbe ugyebár 2021-ben érkezik meg a barátságos és közkedvelt Pókember, akivel csak a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok kalandozhatnak. Nos, itt még messze nincs vége a történetnek.

Kiderült ugyanis, hogy Pókemberen kívül még számos egyéb PlayStation-exkluzív tartalom is kerül majd a Marvel's Avengersbe, minderről Andy Wong, a játákot fejlesztő Crystal Dynamics közösségi menedzsere írt részletesen a PlayStation Blogon. A PlayStation-ös játékosok 30 napos korai hozzáférést kapnak például egy-egy Legendary ritkaságú karakterkinézethet és emote-hoz, egy Epic kivégzéshez, illetve minden egyes szuperhőshöz jár nekik egy egyedi névtábla is - ez a később megjelenő DLC karakterekre, így például Sólyomszemre is vonatkozik."

darkSectorxxx
"A Marvel Entertainment videojátékos divíziója, a Marvel Games intézi tehát a játékos ügyeket. 2018-ban pedig éppen ők keresték meg a Sonyt azzal a kéréssel, hogy meg szeretnének rendelni egy PS4-exkluzív Marvel címet, ami hozza a megszokott Sony minőséget."

Egy követendő példa, szeretnék még jelentkezőket.

Bőven megéri. Én jelenleg a felénél járhatok és nagyon tetszik.
Kandurex
nálam benne van a top 3 -ba, az biztos <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ulthanito
Bőven megéri. Én most járok a játék nagyjából 2/3-nál, tegnap megszámoltam, 45 mellékküldetést és 13 főküldetést jelent mindez, szóval van benne tartalom.

Szerintem a generáció egyik legjobb játéka összességében, csodás látvánnyal, szerethető és aprólékos harcrendszerrel, jó játszhatósággal.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Egynek jó volt, de számomra elképesztő unalmas a harcrendszere, totál ismétlődő. Jön egy hullám, aztán még egy, aminek a végén jön a brut...A fehérrel kimeszelt útvonalak a sziklákon a lakatlan szigeteken, meg mindenütt a nagy műanyag szemetesláda...

Valahogy emiatt nem tudtam igazán szeretni.

PS5 II PSVR

Fall Guys elérhető pluszosoknak ingyé. Baromira addiktív. 😄
TBTPumpa
De, az is opció, viszont úgy még nem találtam lényegesen olcsóbb verziót belőle.

Voltan
Év, év. 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

blackfire001
Az Ori nálad év játéka, vagy generáció játéka? 😄
Két órám van benne, tényleg nagyon jó, bár nálam a top10be (eddig) nem fér be.

TBTPumpa használtan nem veszel játékot? Van úgy olcsóbb... Nagyon megy az 'egyszer végigjátszott' kifejezés a piacon. 😄
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.04. 14:08:59
Voltan
Ja, tényleg a day 1 peccs, nekem nem tűnt fel, mert pár nappal később vettem

Seth
3-4 GB volt a day1 patch, utána jött ki egy pár100 MB-os

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Nálam eddig év játéka szinten van - Ori-val majdnem holtversenyben -, szóval megéri, igen. Tartalom van benne bőven. Eddig csak egy peccs jött hozzá, és úgy rémlik, az pár száz mega volt csak, nem volt nagy.

Kongy
Elég kétségbeesett lépés ez a Playit store nyitási akciójára. Tegnap meghirdették, hogy egyesül az 576, konzolok szervize, meg a videojáték.hu és létrejön a Playit store, és a nyitási akciók ugyanazok, mint a KV "black friday" akciója. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Konzolvilágnál nyári Black Friday van. Ghost of Tsushima most csak 15990 Ft. Ennyi pénzt megér ez a Japán kaland?
Mekkora méretű javítócsomagokkal kell számolnom (a megjelenés óta)?
Csakhogy tudjam, hogy mennyire lesz leterhelve a tanyanet, ha a lemezes verziót veszem. <#hehe>

Köszönöm a válaszokat! <#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.04. 09:53:44

darkSectorxxx
Nekem az is fura lenne ha bármi müködne megjelenéskor. 😄

Nem vagyok túl bizakodó. Ez a megfogalmazás is most a psblogon, hogy a ds4 működni fog ps5-ön a támogatott ps4-es játékokkal, nem azt sugallja, hogy minden is menni fog.
darkSectorxxx
Olyan sincs, hogy nem lehet kiválasztani 5-öt, mert ha annyi jó volt akkor ki tudsz, csak becsukodt szemmel bökj rá 5-re. 😛

Elolvastad, hogy mit írtam? Azt, h annyi jó játék volt, h nem tudnék közülük ötöt kiválasztani.
yesname
1. Horizon: Zero Dawn - Kiváló, maximum könyvekben található high concept sci-fi történet és háttérvilág és a főszereplő az "élettörténetével" együtt a kitaszított elkeseredett kislánytól annak felismeréséig, hogy ki is Ő valójában. Rám nagy hatással volt érzelmileg is.
2. God of War - A változatos, nagyon felépítésű és gyönyörű pályák, világ. Mertek újítani és ezt jobban talán nem is lehetett volna meglépni. Apa-fiú kapcsolat alakulása. Na és az a jelenet a régi fegyverrel és utána az első harcok: ma is borsózik a hátam tőle.
3. Bloodborne - Imádom a gótikus sötét hangulatú horrort és Ők is úgy újítottak ami jót tett az egésznek. A megszokott kiemelkedő pálya design és az egész hangulata.
4. Death Stranding - Szintén a high concept sci-fi történet és a kivitelezés, megvalósítás miatt. Érzelmi töltet a csavarral nagyszerű.
5. Last of Us 2 - Nekem átjött és át is éreztem miről szól valójában a játék (nem a bosszúról) és a legmagasabb minőség amit eddig láttam. Amennyire megjelenés előtt ellene beszéltem és amennyire a játék kb. feléig nem jött át igazán, annyira fordult meg a kocka a végére.

Witcher 3, Uncharted 4, Days Gone is nagy élmény volt. Kevés a top 5. Elkényeztettek minket. 😊

Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.08.03. 18:19:27

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Veled egyezett a legtöbb top5-ben. 😊

darkSectorxxx
Eléggé szomorú.
Mert az 5 top játék nem az 5 hibátlant jelenti, hanem egy halmaznak az 5 legelső címét, 5 top játék egy halmazban akkor is van ha mindegy szar játék. 😄

Nekem:

Bloodborne
The Last of Us 2
Spiderman
Ghost of Tsushima
Uncharted 4

Ettől egyszerűbb és gyorsabb választ nem tudtam még adni soha, sőtt top 10-es listát is tudnék kisújból:

+
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
Spyro Reignited Trilogy
Days Gone
God of War
Horizon Zero Dawn.....

És csak azért nem említem a Final Fantasy VII-et meg NioH2-őt mert nem játszottam velük....

De lecsúszott pl az Infamous és Killzone és Order 1886 is a 10-es listáról és az összes remaster! Ratchet & Clank, Uncharted, Shadow of The Colossus.....

Nekem még a top 15 is laza lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.03. 17:17:33

Nem tudnék top 5-ös listát összerakni jelenlegi generációs játékokból. Túl sok jó játék volt. Azt tudom, h a Witcher 3 és a TLOU 2 tuti benne lenne. A másik háromra nem tudnék mit választani.
mucsácsó
én abban picit azokat a a gyerekkori részeket éreztem annak, de azt leszámítva tényleg patika volt az UC4 is! 😊
nem beszélve a grafikáról, ami mai napig arcszaggató... 😊
Kongy
Én pl az Uncharted 4-ben nem igazán éreztem filler részt, mindig feldobták valami brutál panorámával, vagy akcióval. A játékmenet tempóját mesterien eltalálták. Pont elegendő akció, utána kis pihenés, felfedezés majd megint leszakítja az arcod. Nekem ezért vitte ezt a generációt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

blackfire001
Köszi!
Akkor viszont kezdhetem eladogatni a játékokat, idén július az azt jelenti hogy az előző hétvégétől... 😄
Bár a Driveclubot megtartom, mert azt digitálisan el sem lehet érni valamiért.
Valszeg kb. minden menni fog, csak nem akarják így bejelenteni, mert ha valami mégsem megy, akkor azzal eléggé leszerepelnének.
Ami idén július óta megjelenik ps4-en az mind menni fog ps5-ön, ezt kötelezővé tette a sony. A korábbi játékokból pedig megjelenéskor a 100 legjátszottabb játékok fognak menni és állítólag idővel majd frissítik a listát. Eddig ennyi a hivatalos infó.
blackfire001
Felőlem lehet végig indie fos, ha csak egy jó bejátszást látunk valamelyik nagyobb címből. Pl egy kis spiderman vagy gran turismo gameplay már vinné a showt. 😄

Azt lehet tudni amúgy, hogy a PS4es játékok mennek-e majd PS5-tel? Akár úgy, hogy lemezesen...
Nem tudom, hogy mit kezdjek a játékaimmal, illetve a PS4-el.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.03. 15:35:44
mucsácsó

állítólag indiefosoké lesz a főszerep, és nem lesz semmi PS5 hardware related infó (se ár, se dátum, sesemmi) - bár amúgy sztem a menüt lehet megmutathatnák, úgyis volt pletyka róla, hogy nagyon hamarosan megmutatja a SONY - talán akkor pont itt?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 15:31:25
blackfire001
Nekem a GOWban csak az nem tetszett hogy túl sokat tököltünk a tónál... 😄 Számomra az volt 'filler érzetű'.

Days Gone meg csak azért jött be nekem mert nagyon adta a hangulata, volt motor, szeretem a walking deadet és jó volt a hordák elleni harc. Mint játék, illetve történet nehezen említhető egy lapon pl az általatok felsoroltakkal.
mucsácsó
Persze, ezzel nincs gond - tuti van olyan is, akinek meg egyáltalán nem jött be a GoW 😊
Ulthanito
Az a jó ebben, hogy ahány ember, annyi sorrend, és ez így van rendjén. Az, hogy a GoW megkerülhetetlen ebben a genben, az tény, az meg már ízlés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik, vagy tetszik-e.

PS5 II PSVR

mucsácsó
+1, szerintem is a God of War viszi a gent, toronymagasan - az összes többi felsorolt a jó-jó kategória nálam 😄

amiket írtatok, mind kurvajók voltak valóban - ellenben mindegyikben voltak üresjáratok / filler érzetű részek / legyekmártúlezenafosrészen pillanatok, míg a GoWban egy perc ilyet nem éreztem, ezért gondolnám, hogy mindent überelt 😊

esetleg még Bloodborne, de azért ott is van 1-2 rész, ami meredekebb volt 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 13:06:46
The Last of Us 2
God of War
Spiderman
Horizon
Breath of the Wild
Mephike
Nehéz kérdés, de én ugye csak az utolsó harmadban vettem PS4-et. Nekem ezek voltak a kedvencek a konzolon:
Uncharted 4: A Thief's End
Marvel's Spider-Man
God of War
Ghost of Tsushima
Last of Us mindkét része 😊

Ulthanito
A nyilakat kikerülni szerintem rém egyszerű amúgy, de ez a Dazsa-Dazsa az agyamra megy. Amúgy, ez a Sekiro-ban is volt. 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nálam ez:

Bloodborne (12 végigjátszásom van benne, meg megannyi co-op)
God of War
Death Stranding
Witcher 3
Bár még nem végeztem vele, de szerintem Tsushima lesz az ötödik

Jók voltak még: UC4 és LL, AC Odyssey, Spider-Man,

Meg egy csomóra már nem is emlékszem.

PS5 II PSVR

Kandurex
Szerintem a God Of War All Time cucc. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Nekem:

Uncharted 4
God of War (ofc)
Death Stranding
The Witcher 3
Legend of Zelda: Breath of the Wild

Tikal
God of War
Red Dead Redemption 2
Witcher 3
Last of Us 2
Grand Theft Auto Online

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

blackfire001
Hamarosan itt a generációváltás, és megkérdeztek, hogy melyik volt az a játék ebben a generációban ami nekem a legjobban tetszett...
Nagyon elgondolkoztam, lehet pár játékról meg is feledkeztem. Nektek mi volt a TOP 5 játék ebben a generációban?
Most így első blikkre nekem:
God of War
Spiderman
Witcher 3
Days Gone
Last of us 2

Ha egyet kellene kiemelnem akkor Witcher 3, ha ps4 exklúzív akkor Days Gone.
Mephike
Ettől a hangtól én jó ideig féltem. Sajnos voltam annyira ostoba, hogy a skillfa elejét és végét olvastam csak el, és bizony már jóval később vettem észre, hogy lehet tenni a nyílhárításra is pontot, ami nem kissé könnyítette meg az életem. De ekkorra már túl voltam majdnem az első szigeten... Szóval amikor 2-3 íjász ordibált (Doszó? Dazsa?), akkor én nem győztem ész nélkül kitérni 😊
Amúgy engem most már nem zavar ez a kiabálás.

Ulthanito
Mást is idegel cusimában ez az állandó Dazsa, Dazsa!?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.03. 07:43:16

PS5 II PSVR