121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111827 Igen, de a napi rémálom szintű kihivások eszméletlen durvák! :D
A 2fős modban még az első kapun se tudtunk átmenni, a 4 fős-nél meg a 4 hullám volt a 25-ből a legtöbb amit bírtunk. :D -
#111826 Haverral toltunk ma egy kis legendset. Eddig tetszik, becsületes dolog egy ilyen kidolgozott coop mókát ingyen odaadni -
#111825 Amúgy egy nagyon picit ez hasonlít a Ni-oH loot rendszeréhez, ahogy látom. -
#111824 Itt a felső 7 Legendás fegyvert kaptam meg eddig:
ebből 4 kép a katana modosítása, vagyis hogy milyen dolgokat lehet kovácsoltatni még belőle, 106-os szintre fel lehet tornászni. :D
Képek
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.20. 19:58:13 -
#111823 Mondjuk ahogy kinéz, csodálom, hogy nem megy a kétszeresével. -
#111822 Igen legendary cucc és rohadt jó statokkal van, kár hogy egyszerre max 1 illetve egy extra képességgel max 2 legendás cuccot vihetsz magaddal, ami vicc egy kicsit.
Most 105-ös szintű a KI-m és 110-es a max a rémálom napi kihívásokon. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.20. 19:51:15 -
#111821 Egyelőre belemerültem. :D -
#111820 We're excited to confirm that #DIRT5 will launch on @PlayStation 5 from nov12.
Cross-gen online with PS4 players
4K and 120fps options
Faster loading
FREE upgrade from PS4
DualSense haptic feedback and adaptive triggers
120fps..hmmm.remélem fps-ek is kapnak ilyen módot.
-
LBandi77 #111819 Ez most valami különleges?Hogy szamurájosnindzsás játékban katana- kardot kapsz? -
#111818 Neked tetszik?
Én unalmasnak találom. :( -
#111817 Legends-ben 2 Legendary fegyvert szereztem most mai nap, elég durva, pont egy durva katanát kaptam. -
#111816 Nekem unalmas.
A gameplay nem szar, csak nem igénylem.
Szubjektív vélemény, had ne vitatkozzunk már azon basszameg hogy szubjektíven nekem mi tetszik és mennyire.
Nem kell fennakadni már minden szaron, nem lesz ez nektek kevesebb mint játék, és a saját példámat csak arra írtam, hogy igenis sokaknak fontos hogy ha mást nézhet játszani, mert vannak stílusok amik nem érdeklik annyira hogy megvegye meg végigjátsza, csak szimplán valakinél egyszer megnézi.
Beszélget közbe a játékossal vagy eszik meg fekszik.
De nem kell ezt magára vennie senkinek, én így látom aztán ennyi, ha a fél ország a feje tetejére ál akkor se fog érdekelni, se a multi, se a verekedős játékok, se az online mmo, se semmi ami eddig se érdekelt.
Nem rábeszélni akartam valakit, nem is lehetne ahogy engem se más izlésére, csak annyi, hogy nem csak egy izlésvilág és stílus létezik.
Sokaknak elképzelhetetlen hogy nézzen játékokról végigjátszást, de sokaknak meg ez tetszik. -
#111815 Nekem csak az nem tetszett, hogy unalmasnak, szarnak a gameplayt, magát a stílust pedig kattintgatós filmnek nevezted.
Játék közben amikor izgultam valamelyik karakterért, és éreztem hogy rajtam múlik minden akkor egyik ilyen jelző sem ugrott be. Igen is van benne játék bőven, csak te nem látod. Ha a te kedvenc játékaidnak ugrana neki valaki akkor szerintem te is harapnál. :D
Van amúgy olyan 'játék' amikre igaz az amit írtál, de szerintem nem azok végigjátszását nézted végig. Ha igen, akkor egyetértek minden szavaddal és még elnézést is kérek...! :D
Óriási különbség van pl egy Detroit és egy Late Shift között. Nekem a leírásod alapján úgy jött le, hogy a Beyond Two Souls, Detroit, Heavy Rain játékokra gondoltál, ezért éreztem szükségét, hogy írjak. -
#111814 Ez azért van kérlek tisztelettel mert minden játékos izlése más és másképpen érdeklik témák, játékok, van akit pl nem érdekel valami olyan játék ami mainstream szinten képtelenség elhinni hogy nem érdekel.
Van sok ismerős aki például 2-4 online rpg-t kivéve semmi másból nem áll az élete de nálam ha játszom story játékokkal akkor szívesen megnézi. Vagy valakinek nincs valamihez hardver, vagy emulátor stb.
Engem már kevésbé kötnek le ezeket a játékok, és egyszer érdekel a story egy verziója, nem akarom látni mind a 6 befejezését a játéknak, mert annyira nem érdekel.
Én nem is várom azt hogy bárki ezt érezze és megértse miért érzi egy másik ember másképpen, cska annyi hogy el kell fogadni hogy nem minden játkost érdekel minden egyformán.
Teljesen nem ugyanaz irányítani, mint végignézni, de ez nem is hiányzik pl nekem vagy pár másik játékosnak...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.19. 13:26:39 -
#111813 Hades-ra nagy +1 :) bár én most kicsit jegelem, de ha nekiállok, akkor fixen rabulejt megint pár órára... :D a fegyvereket (és különböző aspectjeiket, főleg a rejtett 4. aspecteket :)) érdemes eléggé unlockolni, nagyon durván mások és mást stílust igényelnek, amit még a kalapácsok és boonok tovább módosítanak... brutál! :) -
#111812 Watch Dogs Legion is 4K/30 w/ RT on XSX and PS5
#4K@120@HDR
mondjuk szerintem még a 30 FPS is csoda RT-vel 4K-n.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.19. 11:15:11 -
#111811 Befejeztem a Kingdom Come Deliverance-t, ami egy oké játék volt.
Viszont belekezdtem a Hades-be, amit már egy ideje terveztem, de itt is említette pár ember, hogy mekkora jó játék. Nos durván beszippantott :)
Kontrollerrel játszom, és remélem idővel jönni fog PS-re is, mert oda is tuti beszerezném. Csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki mindenki, mert remek játékélmény. -
#111810 Ha te sztoriként kezeled hát kezeld úgy, viszont nem tudlak megérteni miért nem látod benne a játékot.
Pont az lenne a lényege, hogy te dönts, ne pedig valaki más döntse el, hogy mi történik. Egy olyan játéknál ahol egy befejezés van még megérteném, de a Detroitnál ez értelmetlen.
Ha egy Netflix sorozatként kezeled és csak megnézed ahogy más játsza AZ EGYIK LEHETSÉGES BEFEJEZÉST, akkor rendben, nézd meg a a játékos sztorija miatt, de mint játékot fikázni úgy, hogy azt se tudod milyen (mert nem tudod, ez látszik) az nagyon nagy fail. Nem a játék sztoriját kapod, hanem a játékosét akit néztél. Óriási különbség. -
#111809 Én ugyanígy érzek ezzel kapcsolatban. Én a coop chaptereket tolom, már négyet megcsináltam, mindegyik ugye 3 részből áll, de valahogy tök egy kaptafa az egész. -
sgfool #111808 Én tegnap egy bronz 15 hullámos menetet végig küzdöttem vele, meg egy coop fejezetet aztán kiléptem.
Nem rossz, de nem az a multi, amivel órákig eltudnék lenni. De majd visszanézek rá, kis napi fél órás adagokban bőven elég nekem -
#111807 Tsushima multiját próbálta valaki?
Én lenyomtam benne pár kört, de igazság szerint nem estem tőle hasra. -
sgfool #111806 Az szép, hát nálam nem írtak ilyen frappáns szöveget :) -
MrAndree #111805 Igen, Days Gone-t fejeztem be pár hete és kaptam gratuláló mailt. Az első mondat mondjuk ütött: "Még egy globális járvány sem volt képes megállítani téged" -
sgfool #111804 Ma reggel kaptam a sony playstation-től egy levelet, hogy gratulálnak nekem, hogy végig vittem a last of us 2-et.
Nyílván automata email, de korábban egy játékkal kapcsolatban se kaptam ilyen levelet. Most csütörtökön sikerült végig vinnem grounded, permadeath fokozaton és a trófea rendszert illetően látják, hogy ki teljesítette, gondolom emiatt kaptam az emailt. Csak nem tudom, hogy mennyire általános hogy emailt küldenek. Ti köztetek volt olyan, aki szintén kapott egy emailt, hogy teljesített egy adott játékot ? -
#111803 Azoknak is, akik idén vettek alzától :) Mondjuk sok ott sem jutott a rendelőknek. -
#111802 Azoknak akik aggódnak hogy nem jut az idén PS5 azoknak mondanám bár lehet hogy tudjátok 2021 január 1-től minden 100k feletti műszaki cikkre 2 év garancia lesz. -
#111801 Elkezdtek jönni régebbi játékokhoz patchet. Valszeg már a PS5-re boostoló/frame unlocker, meg hasonlók. Van, amit nem is értek, mert pl. a God of Warhoz is, ami performance módban eleve unlocked.El tudom képzelni, hogy kilockolják quality módban, hogy mehessen 4K@60fps-en. -
#111800 -
#111799 Ez kurva jo! :) -
#111798 Odamegyek es lebaszom. :) -
#111797 Nyugi, készülnek erre is... :D
-
LBandi77 #111796 Ja, ja ( miért nem sebez a kardom? miért nem tudok oda eljutni? stb....) -
#111795 A géming még így is olcsó hobbi. Próbáld ki a búvárkodást -
#111794 Lesz itt sírás majd, alig várom :D -
#111793 Nade most úgy akarod megmutatni, hogy számítunk, hogy ketten vesztek egy játékot? :D Nem állítom, hogy ne lenne sokkal több, mintha egyet sem, de na. Ez érvnek eléggé billegális :D Ha kefélgetni akarod a rendszert, csináld rendesen, és ne szavazz a lehúzásra a pénztárcáddal :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.17. 12:10:55 -
#111792 Persze ezzel én tisztában is vagyok, hogy nekem még ez számít és sokaknak meg jó a másik is, én ezt vállalom is, sőtt pár játékban a deluxe is kell nekem, 1-2 ingame motyóért. De ezt sokszor ha úgy van vállalom anyagilag a pluszt, mert értelemszerűen Anti-nak meg nem mindig fontos, de én ezekért megmondom őszintén nem is sajnálom, mert annyira kevés játékot veszek a megjelenésekhez képest.
Egyelőre még egyikünknek sem gond, mert havi 2 cím így is belefér.... de annyi úgyse jön havonta, amik annyira érdekelnek minket hogy day1 kelljen azt nyomni. -
#111791 Ezért írtam, hogy azt adják el másnak. :) -
#111790 Hát én még ilyen vagyok sajnos, engem még érdekel ez a dolog. -
#111789 Egyszer, de engem nem fogott meg. -
#111788 Nekem is majdnem teljesen új lesz.
Videón làttam a 3. Boss-ig anno.