PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4 Pro 4k screenshot

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
3 évvel ezelőtt is álomszép volt PS4 gépen, de PC-n ez valami brutális lesz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És alapvetően PS-en játszó ember ként nem zavaró annyira
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.05. 13:12:28
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A Marvel's Avengers Pókemberen kívül más PlayStation-exkluzív tartalmakat is kap
Igaznak bizonyultak azok a hírek, miszerint a Sony a jövőben minden eddiginél keményebben szeretne ráfeküdni a különböző játékokba pakolt exkluzív tartalmakra. A multiplatform címként megjelenő Marvel's Avengersbe ugyebár 2021-ben érkezik meg a barátságos és közkedvelt Pókember, akivel csak a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok kalandozhatnak. Nos, itt még messze nincs vége a történetnek.
Kiderült ugyanis, hogy Pókemberen kívül még számos egyéb PlayStation-exkluzív tartalom is kerül majd a Marvel's Avengersbe, minderről Andy Wong, a játákot fejlesztő Crystal Dynamics közösségi menedzsere írt részletesen a PlayStation Blogon. A PlayStation-ös játékosok 30 napos korai hozzáférést kapnak például egy-egy Legendary ritkaságú karakterkinézethet és emote-hoz, egy Epic kivégzéshez, illetve minden egyes szuperhőshöz jár nekik egy egyedi névtábla is - ez a később megjelenő DLC karakterekre, így például Sólyomszemre is vonatkozik."
Egy követendő példa, szeretnék még jelentkezőket.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem a generáció egyik legjobb játéka összességében, csodás látvánnyal, szerethető és aprólékos harcrendszerrel, jó játszhatósággal.
PS5 II PSVR
Valahogy emiatt nem tudtam igazán szeretni.
PS5 II PSVR
Két órám van benne, tényleg nagyon jó, bár nálam a top10be (eddig) nem fér be.
TBTPumpa használtan nem veszel játékot? Van úgy olcsóbb... Nagyon megy az 'egyszer végigjátszott' kifejezés a piacon. 😄
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.04. 14:08:59
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mekkora méretű javítócsomagokkal kell számolnom (a megjelenés óta)?
Csakhogy tudjam, hogy mennyire lesz leterhelve a tanyanet, ha a lemezes verziót veszem. <#hehe>#hehe>
Köszönöm a válaszokat! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.04. 09:53:44
2. God of War - A változatos, nagyon felépítésű és gyönyörű pályák, világ. Mertek újítani és ezt jobban talán nem is lehetett volna meglépni. Apa-fiú kapcsolat alakulása. Na és az a jelenet a régi fegyverrel és utána az első harcok: ma is borsózik a hátam tőle.
3. Bloodborne - Imádom a gótikus sötét hangulatú horrort és Ők is úgy újítottak ami jót tett az egésznek. A megszokott kiemelkedő pálya design és az egész hangulata.
4. Death Stranding - Szintén a high concept sci-fi történet és a kivitelezés, megvalósítás miatt. Érzelmi töltet a csavarral nagyszerű.
5. Last of Us 2 - Nekem átjött és át is éreztem miről szól valójában a játék (nem a bosszúról) és a legmagasabb minőség amit eddig láttam. Amennyire megjelenés előtt ellene beszéltem és amennyire a játék kb. feléig nem jött át igazán, annyira fordult meg a kocka a végére.
Witcher 3, Uncharted 4, Days Gone is nagy élmény volt. Kevés a top 5. Elkényeztettek minket. 😊
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.08.03. 18:19:27
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mert az 5 top játék nem az 5 hibátlant jelenti, hanem egy halmaznak az 5 legelső címét, 5 top játék egy halmazban akkor is van ha mindegy szar játék. 😄
Nekem:
Bloodborne
The Last of Us 2
Spiderman
Ghost of Tsushima
Uncharted 4
Ettől egyszerűbb és gyorsabb választ nem tudtam még adni soha, sőtt top 10-es listát is tudnék kisújból:
+
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
Spyro Reignited Trilogy
Days Gone
God of War
Horizon Zero Dawn.....
És csak azért nem említem a Final Fantasy VII-et meg NioH2-őt mert nem játszottam velük....
De lecsúszott pl az Infamous és Killzone és Order 1886 is a 10-es listáról és az összes remaster! Ratchet & Clank, Uncharted, Shadow of The Colossus.....
Nekem még a top 15 is laza lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.03. 17:17:33
nem beszélve a grafikáról, ami mai napig arcszaggató... 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Akkor viszont kezdhetem eladogatni a játékokat, idén július az azt jelenti hogy az előző hétvégétől... 😄
Bár a Driveclubot megtartom, mert azt digitálisan el sem lehet érni valamiért.
Azt lehet tudni amúgy, hogy a PS4es játékok mennek-e majd PS5-tel? Akár úgy, hogy lemezesen...
Nem tudom, hogy mit kezdjek a játékaimmal, illetve a PS4-el.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.03. 15:35:44
állítólag indiefosoké lesz a főszerep, és nem lesz semmi PS5 hardware related infó (se ár, se dátum, sesemmi) - bár amúgy sztem a menüt lehet megmutathatnák, úgyis volt pletyka róla, hogy nagyon hamarosan megmutatja a SONY - talán akkor pont itt?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 15:31:25
Days Gone meg csak azért jött be nekem mert nagyon adta a hangulata, volt motor, szeretem a walking deadet és jó volt a hordák elleni harc. Mint játék, illetve történet nehezen említhető egy lapon pl az általatok felsoroltakkal.
PS5 II PSVR
amiket írtatok, mind kurvajók voltak valóban - ellenben mindegyikben voltak üresjáratok / filler érzetű részek / legyekmártúlezenafosrészen pillanatok, míg a GoWban egy perc ilyet nem éreztem, ezért gondolnám, hogy mindent überelt 😊
esetleg még Bloodborne, de azért ott is van 1-2 rész, ami meredekebb volt 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 13:06:46
God of War
Spiderman
Horizon
Breath of the Wild
Uncharted 4: A Thief's End
Marvel's Spider-Man
God of War
Ghost of Tsushima
Last of Us mindkét része 😊
PS5 II PSVR
Bloodborne (12 végigjátszásom van benne, meg megannyi co-op)
God of War
Death Stranding
Witcher 3
Bár még nem végeztem vele, de szerintem Tsushima lesz az ötödik
Jók voltak még: UC4 és LL, AC Odyssey, Spider-Man,
Meg egy csomóra már nem is emlékszem.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Uncharted 4
God of War (ofc)
Death Stranding
The Witcher 3
Legend of Zelda: Breath of the Wild
Red Dead Redemption 2
Witcher 3
Last of Us 2
Grand Theft Auto Online
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon elgondolkoztam, lehet pár játékról meg is feledkeztem. Nektek mi volt a TOP 5 játék ebben a generációban?
Most így első blikkre nekem:
God of War
Spiderman
Witcher 3
Days Gone
Last of us 2
Ha egyet kellene kiemelnem akkor Witcher 3, ha ps4 exklúzív akkor Days Gone.
Amúgy engem most már nem zavar ez a kiabálás.