121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26475
    Ha a modokra gondolsz ezalatt, akkorát nem tudnak húzni, amekorát lehetett volna szerintem. :D
  • darkSectorxxx #26474
    Killzone-ra azt értem hogy van , vagy volt az a jelenet amikor megérkezik a géppel leszállnak, meg onnantól a tűzharc, én nem láttam semmi bulást, a fegyveren asszem nem olyan célzóka volt, de látványban nekem nem tűnt gyengébbnek. Bár mindegy ha azt mondod lehúzták, valszeg igaz, nem néztem utána részletesen. De bárcsak minden második játékban így nézne ki valami lehúzás után.

"A witcher3-ból a konzolokra nekik megfelelően fasza lett, a pécés meg butítva lett, és SAJNOS lett butítva. Aki konzolos létére azt bizonygatja, hogy jó az, hogy pécés butítva lett az egy idióta konzolfanbojabaromállat. Kész, ennyi, tények, nincs ebben több. Minden személyes preferencia kurvára érdektelen."

Más szavakkal, nem ilyen lenézően, de egyetértek, mint írtam én is erről beszéltem, érthetetlen a dolog , és gáz, hogy vissza van fogva a pc-s téma.A személyes dolgok nem érdekesek ebben a megvilágításban, csak írtam....nincs jelentősége természetesen, scak írtad hogy lehúznak 100k-val és írtam hogy ennek ellenére miért nem érzem lehúzásnak, csak ezért ment egy röpke monológ a hugyos életemből. :D
  • Moby
    Hozzáteszem a probléma azért nem olyan nagy, hisz ki lesz ez reszelve legrosszabb esetben a közösség által, de na...ne tapsikoljunk már _rossz_ dolgoknak.
  • Moby
    >de pl Killzone-ban mit húztak le, az kurva szép lett.

A grafikát. Hogy kurvaszép lett-e vagy milyen lett ez ebben a kontextusban tökéletesen irreleváns.
    Amúgy meg hogy jön a pécés verza butításához, hogy neked miért felel meg a konzol? Ennyire nem megy, hogy minden dolgot a helyén kezelni? Gyűlölöm ezt az agyatlan konzolfanbojoskodást. Rosszabbat tesz a gémingnek mint a kiadók-stúdiók hazudozása.
    A witcher3-ból a konzolokra nekik megfelelően fasza lett, a pécés meg butítva lett, és SAJNOS lett butítva. Aki konzolos létére azt bizonygatja, hogy jó az, hogy pécés butítva lett az egy idióta konzolfanbojabaromállat. Kész, ennyi, tények, nincs ebben több. Minden személyes preferencia kurvára érdektelen.
  • darkSectorxxx #26471
    Persze mindenhol szórakoznak az emberrel, de pl Killzone-ban mit húztak le, az kurva szép lett.
    DC herélve, igen de kiegészült ingyen, ellenben amikre irtam lentebb azok nem változnak meg pár hónappal később sem.
    The Order-el mi a gond? Látvány megvan, mit hittek az emberek hogy ilyen látvány mellett mit kapnak GTA-t?Manapság ilyen játékok IS vannak és igenis kellenek, 20k-t nem adtam volna érte, de nem kötelező kifizetni nem is fizettem ki. :)
    Csak 100k-val. Jogos. De eddig ritkán láttam olyat ami látványban nem hozta volna az elvártat. :)

Nem is az hogy csak 100k meg csak 200k, de a tudat hogy ha kompromisszumokkal is de berakom a lemezt évek múlva is és megy az a csicska játék a med grafikán, és nem lesz gondom a sok supportos hiba végett. Nekem főként ez imponál.

Ellenben br lejátszót nem kell vennem. :)

" neked unalmas, neked nincs 300k-d egy gépben, amire igért valamit egy studó, hogy aztán oldalbahugyozzon."

Ezt mondtam az előbb ha megkapnák a 300k-sok is a magukét nem lenne ennyi probléma.....és ők azt teszik amiről azt hiszik hogy megoldás, holott ezzel generálják a problémákat. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 10:57:06
  • Moby
    >az embert az allitolagos 30 €-s ertekkel

Hát én ezt itt ültő helyemben, látatlanul kiröhögtem :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 10:40:26
  • SlickAdam
    olvasom az idöben rendelöktöl, hogy nagyon gaz a comic book. jol beetetik az embert az allitolagos 30 €-s ertekkel. pfff. kis miniatur 20-30 oldalas hulyeseg.
    ugyhogy rendeles lemondva, inkabb elsetalok boltba es megveszem a jatekot 5 euroval olcsobban. ha lesz.:)
  • Moby
    >De baszott unalmas minden alkalommal ezt hallgatni és még azt hogy ez vita tárgya lehet 2015-ben.

Ja, neked unalmas, neked nincs 300k-d egy gépben, amire igért valamit egy studó, hogy aztán oldalbahugyozzon. De amúgymeg ugyanezt csinálta a sony is, csak az már el lett felejtve: killzone kamuvideók, Dc herélve, taknyolva-gányolva 1 éves csúszással, nevetségesszar TheOrder, estébéestébé...Férgek ezek mind. Mondjuk itt talán kevésbé gáz, itt csak ~100K-val húztak le :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 10:34:06
  • Moby
    >Az eszembe sem jutna hogy esetleg simán lóvé áll a háttérben

De. a lóvé áll a háttérben. Ezzel mindenki tisztában van. Ma eladások főleg a konzolokon van, ebből adódóan profit is, így az ottani platformholderekkel érdemes joban lenni. Pécén meg olyan nincs is. Ha pécére szar valami, ott nincs kivel összerúgni a port. Maximuma gémerekkel, dehát őket nehéz megmérni. A pécégémingnek ma ez a legnagyobb gondja: nagyon homályos érdekek húzódnak csak mögötte. Ha z nvidia valamit épp pénzelget akkor ott még talán terem valami, de az is nagyon képlékeny. más meg nincs. A steam szarik mindenre, adja a kiadó akciósan a szarát, hogy az mi meg milyen, arra ők tesznek. Ők a kecskeszimulátorból is nagy lóvét csinálnak.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 10:30:32
  • darkSectorxxx #26466
    Nem tudok mindent, azt viszont igen, hogy a fejlesztők leszarnak minket, bármit mondjanak, mi meg egymással fütyizünk ilyen baromságokon.
    Holott, lehetne PC-re külön aki csak konzolra tud pénzelni, és az a platform tetszik neki, leszarná ha pc-n szebb lenne valami " annyival úgysem lenne szebb" mert egész egyszerűen a gamer okos, tudja neki mi elég, megelékszik ezzel 120k-ért, vagy kell a csoda és vesz mondjuk 250 körül egy gépet ugyanúgy 6-8 évre és PC-n tólja ezerrel.....szent meggyőződésem hogy kevesebb vita lenne.

De baszott unalmas minden alkalommal ezt hallgatni és még azt hogy ez vita tárgya lehet 2015-ben.

Hogy melyik szebb és mi gyorsabb stb.
    Naná hogy PC-n szebb hiszen nincsen határ, csak határt szabnak........nálam mint régen max annyi volt a kérdés hogy a különbségért megéri-e fogni egy pc-t vagy maradjon a fix....

Mivel ilyen a hozzáállás, maradok a fix hardvernél.
    Nem azért nem kell pc mert szar, vagy nem jó, hanem mert értékarányban nekem még ma is kevés a különbözet, aztán ezt én személyesen magamra gondolom így, van akinek pc-n megéri amúgy sem gond összedobni egy gépet, stb, jobban szeret bill+egérrel, vagy sokat rpg-zik online cumókkal, moddol.

Annak meg az a jobb, azt veszi.
    Ettől én még nem fogom elsírni magam és utálni a másikat.

Mondom én szeretném ha a fejlesztők szépen télleg beváltanák egyszer amit ígének.
    Megnézném a közösségben a változást.
  • Moby
    >hanem van olyan hogy dx, meg cpu-ram-vram limit, ezekkel nem tudsz mit kezdeni.

Baze dark azt sem tudod mit jelentenek ezek a szavak :D Te ehhez az egészhez nem értesz SEMMIT :D Ne akarj már ilyenekről beszélgetni, mer mentem itt pusztulok el a sírástól :D
  • Moby
    >Emlékeim szerint minden platformon egyedire akarták, kihozni a maximumot, ez tuti nem egyszer olvastam erről.

Sohasenki nem mondott ilyet. Te nem is olvasol gémingtémában, maximum honi bulvárt. Angolul nem tdusz. Megint a légbőlkapott marhaságok. Neked ilyen emlékeid nincsenek, nem is lehetnek.

>Most akkor egy konzol mondjuk a ps4, odalépett a fejlesztők elé

Tedd le a szert. Borzalmas dolgot művel veled.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 10:22:34
  • darkSectorxxx #26463
    Jó akkor mondhatnám én hogy melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás?
    Akkor miért nem mennek le prevgen szntre és mindenki azt kapná, vagy mobil szint?

Emlékeim szerint minden platformon egyedire akarták, kihozni a maximumot, ez tuti nem egyszer olvastam erről.
    Ahogy többmillió más helyen.
    Most akkor egy konzol mondjuk a ps4, odalépett a fejlesztők elé, egy pisztolyt nyomott a halántékához és keresztapás stílusban megkérte hogy, srácok, neeem neeem, ez nem így fog lenni.
    És mivel így is szarul fogynak a konzolok meg a játékok, PC-n a párszázezres eladások miatt kompromisszum kel hogy mégtöbben vegyék konzolokra.

Szerintem tuti ez történhetett. De pont így szinte szóról szóra.

Az eszembe sem jutna hogy esetleg simán lóvé áll a háttérben és nem konzolok hoznak döntéseket, hanem fejlszetők-kiadók, meg akik benne vannak, aztán kik ezek a gamerek, akiknek a pénzéből élünk? Megcsinálhatunk velük bármit, beadhatunk bármit, tökmindegy hogy alakul megmagyarázzák, hogy a játékos táborok, vagy egyének ne a fejlesztőkben lássák a parasztot, hanem elhidjenek egy mesét.

Megnézném ki sírna ha PC-re is "kihasználnák" a nagyobb , erősebb konfigokat.
    "Megmondom, most a PC-sek sírnak, és megy a vita, ha mindenki megkapná a magáét, nem sírna senki, és nem lenen ilyen téma, mennyivel szarabb lenne."
    Persze a határ a csillagos ég, meg kell húzni a határt.

De ettől független én arra értettem a kis gépeket, nem a beállításokat hogy lehet részletesen állítani a grafikát, hanem van olyan hogy dx, meg cpu-ram-vram limit, ezekkel nem tudsz mit kezdeni.
  • Amiga
    Igen, ez a PC-s okfejtés alapvetően hibás.

A rendszeres steam-felmérések is azt mutatják, hogy az átlag PC világszerte nem olyan erős (és nem csak az elmaradott országokban). Ezért van az, hogy a PC-exkluzív mmorpg-k eleve alacsony gépigényre vannak lőve. A sikercímeknél is látható: Sims, StarCraft, WoW. Ezek sose voltak eleve konzolos címek, mégsem látszik a technológiai fölény.

Nincsenek olyan only PC játékok, amikre rá lehet mondani, hogy sokkal szebbek lennének, mint a konzolos játékok. Sőt, még a PS3-as Last of Us-t se sok PC-s játék fogja meg.
  • Moby
    >Ez nem lehetséges?

Nem. Mivel ott van egy setup menü, amiben a user addig butíthatja amíg akarja. Ergo a cdpr dönthetett volna úgy is, hogy belekúrja az eredeti minőséget, aztán majd a user lebutítja magának konzolszintre. Ehelyett ezt kikerülhetetlenül megtették ők, csak azért, hogy ne legyen, ne lehessen akkora különbségeket kimutatni az egyes verziók között. Ez ugyanaz, mint amikor a currgenesek azért sírnakl, hoyg már ne jöjjön prevgenre. A pécések mosta ugyanezt teszik. Joggal.
  • darkSectorxxx #26460
    Valszeg naív vagyok.
  • darkSectorxxx #26459
    Lehet csak nekem furcsa ez a dolog, az hogy lebutitanak egy konzol végett egy pc-s játékot, meg hasonló dumák.

Szerintem van csak az hogy ez valami marketing duma?

Mármint oké hogy páran meglepődnek azon hogy a PC nem fix hardver és soha nem lesz egy konzol erősebb egy pc-től mivel a pc-t bármilyen mennyiségű és milyenségű alkatrésszel megpakolhatod.
    Nem értem a hasonlatot.
    Az meg hogy egy fejlesztőnek egy pc-re azért nem tud szebb játékot kiadni mert léteznek a világon konzolok, számomra érthetetlen.
    Mit tesznek a konzolok, miben akadályozzák a fejlesztést?

Ha akarnának csinálhatnának, csak sejtésem van hogy mivel így is magasra rúg a gépigény valszeg inkább az a baj hogy sok ember nem pakolhat a gépházba bármit, és azok miatt?
    Ez nem lehetséges?
  • Moby
    Minden irónia nélkül halál komolyan gondolom, hogy pécén kéne játsszál. Az ma sokkal inkább megfelel az igényeidnek. Persze drágább lesz a gép jóval, de ott ezek a preferenciák teljesülnek. Tényleg. És nem is fáj.

• darkSectorxxx #26457
    Én a kártyajátékot kihagytam, utoljára a FF8-ban kockultam bele ilyenbe, azóta semmi minigame. :D
  • Moby
    Nemtudom, ezt még én sem értem :D
    Valamit olyasmit tudnék kivonatolni kívülről, hogy most is szar minden, de legalább régen is az volt :D
  • darkSectorxxx #26455
    Nekem bevallom szégyenemre leesett néhányszor az állam.
  • Paranoia
    namostakkor mi legyen meg vevős vagy sem?Ki vagyok éhezve már a gyűjtögetős kalandozós játékra (bár nálam a diablo az epic e téren)
  • SlickAdam
    tehat mit is szerettel volna mondani ezzel a hsz-al? :D
  • Ulthane
    Tudod mit mondok, hogy ez kurva szomorú. Prevgenen mindig az volt a kifogás, hogy annyit tud, elérte a határt, azért nincs 60 fps meg 1080p, mert nem képes rá a masina. De majd jön a nextgen, s ott bizony majd leesik az állunk. Hát, nem úgy lett.

Bár, most magam ellen beszélek, hétvégén elővettem a PS3-at, nagy unalmamban, hogy a vicserig ellegyek. Betettem a Mass Effect 3-at (ME amúgy a kedvenc játékom), s bakker, besírtam rajta, hogy ez mennyire ronda! Aztán betoltam a BF3-at, hogy agyatlan FPS-ezek kicsit, gyerekek, nyüszítve kapcsoltam ki a konzolt, és pakoltam el végleg!
  • Ra1n
    Ennyit bírnak ezek a gépek egy ekkora objektummal tömött sandbox világban.
    VAGY kapod a 20-25 fps-t mint az Ac Unity-ben.:)
  • darkSectorxxx #26450
    "Egyedül a Geralt irányítása esetlen egy kicsit, de ez is inkább csak azt emeli ki nekem, hogy mennyire tökéletesek az animációk a Bloodborne-ban."

Neked is furcsa? mintha irányváltásokra később reagálna. :D
  • Moby
    Ja, az irányítás a szokásos vicseresen szar :) De inkább csak a mozgás, a harc azért rendben van.
  • Kongy
    Mégis mit vártál? :D Vagy csak nekem ilyen alacsony az ingerküszöböm, hogy a játék legelején, amikor kimegyek a teraszra Kaer Morhen-ben leesik az állam, olyan szép az, amit látok? Meg amikor párbeszéd közben feljön a nap.... Nem, én sem ezt várom a nextgentől, remélem a PS5-re már azért ennél is tovább fejlődnek
  • Amiga
    Na megvolt az én első órám is a Witcherrel. Tök jó!!! Ez és a Bloodborne fantasztikusan lefedik az igényeimet, már ami ezt a stílust illeti.
    Nekem a grafika nagyon tetszik, nincs "milyen volna, ha" érzésem. Tetszenek a karakterek, a táj, a fények. Egyedül a Geralt irányítása esetlen egy kicsit, de ez is inkább csak azt emeli ki nekem, hogy mennyire tökéletesek az animációk a Bloodborne-ban.
  • AntiHero
    Az emberekkel mindig csak a baj van. A Witcherekkel meg..azok csak ölnek. :D
  • Moby
    >Nem ezt várja az ember már most.

Ez esetben az emberrel, pontosabban az elvárásaival van gond. Ez a generáció ennyit tud.
  • SlickAdam
    hat a nextgentol tenyleg nem ezt fogom elvarni.:)
  • AntiHero
    Akkor fogalmazok úgy, hogy nem nextgen szint. Nem ezt várja az ember már most.
    De ettől függetlenül nekem tetszik a játék, sose voltam grafika buzi.

Amúgy a gépet rendesen meghajtja. pedig digitálisan vettem meg. De zúg rendesen.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.19. 08:27:10
  • lwb
    Ha így értette, akkor teljesen egyetértek. :)
  • lwb
    A megfelelő frame per sec miatt kellett a grafikai downgrade, de az nem annyira a konzolokat érinti, hanem inkább a pc-t. A konzolok ennél sokkal szebbet, ekkora bejárható területtel, lényegében töltés nélkül és ilyen grafikai minőség mellett nem nagyon tudnak. Ezért van 30 fps 60 helyett (ami nekem teljesen elég, nem online shooter ez, hogy vadásszuk a frameket) és xbone-on upscaled 1080p csak.
  • SlickAdam
    kurrensgen cimkent, nem csoda, hogy nem nextgen.:)
  • Moby
    >A lebutításra nem értem, miért volt szükség.

Talán mert a mancikakompjúter ennyit tud :D És ez is nagyon pengeélen táncol helyenként + nincs AF, és AA-ból is férne még bőven. A butítás nem a konzoloknál fájó, épp ezek miatt volt rá szükség.
  • Moby
    Nagyon-nagyon szép volt a 2, illetve nagyon "atmoszférikus" volt, de ott az egyszerre bejárható terület akkora volt, mint mondjuk a bloodborne-ban az erdő. Nem csőjátékok ezek, de ott lokális területek vannak, kijelölt útvonalakkal, ahonnan letérni nem lehet, épületek ahova bemenni nem lehet, stbstb. Itt a szabadságfok több nagyságrenddel nagyobb, így a látványt sem lehet annyira patikamérlegen kimérni, és még ezzel együtt is nagyon szép. Persze nem annyira szép mint a korábbi bemutatókon a pécés verza, de azt ezek a vasak meg sem bírnák mozdítani.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 08:13:38
  • Ulthane
    A lebutításra nem értem, miért volt szükség.

Feltűnt az valakinek, hogy egy ekkora játék csak 30 giga? Az a maradék 20, amit lespóroltak belőle, nagyon hiányzik. :( S számomra érthetetlen is. Ha ratyadék csőjáték FPS-ek 50 gigát tolnak, akkor egy ekkora térkép, terep és tartalom hogy a viharba lehet csak 30!?
  • lwb
    Nem next-gen? Hol volt az előző genben ilyen grafika? Én x360-on végigtoltam a witcher2-t pc után és bár lenyűgöző volt, hogy egy 8-9 éves vason mennyire jó minőséget tudtak kihozni, köze nem volt semmihez, ami a mostani generációban van.

last gen=ps3, x360
    next gen=ps4, xbone