121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>Grafika..? hmm.. nem nextgen.
Ahogy az a képeiden is látszik.
-
Na én viszont reggel 6kor keltem. Mondom este inkább kialszom magam. Majd reggel nekiülök a játéknak.
Így is tettem. 1.5 óra játék után azt mondom eddig azt kaptam amit vártam.
Hangulatos nagyon. Zenék, a helyszínek. Már, már kicsit "Trónok Harca" érzésem volt.
Grafika..? hmm.. nem nextgen. Sőt...már, már néhol bántóan látszik, hogy le van butítva a terep.
De legalább nem szaggat! (eddig legalább is) Nagyon gyorsan tölt!
Meg igazából nem csúnya ez nekem. Simán elmerülök a storyban, beszélgetésekben. 9/10 adok én is rá 1.5 óra után.
Most pedig lássuk képekben. (Semmi mókólás nincs rajtuk, ez ilyen... annyi, hogy mozgás közben tv-n nem így mutat. Így rögzítve elég csúnyácska.)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.19. 07:40:30 -
Felkeltem éjfélkor mivel 4-re úgyis jönni kellett melózni, gondoltam csak bele nézek a Witcherbe. Eljutottam az első fő küldetés végére és majdnem minden mellék küldit is megoldottam. Eddig szerintem lenyűgöző a játék, szép, frém probléma nem észre vehető, sokkal szebb mint vártam harc az olyan amilyen ez nem bloodborne de hangulatos ja és hogy magyar az nagyon sokat emel az értékén, próbálok úgy haladni hogy minden mellék szálat megoldjak a fő feladat előtt, így szerintem egy jó darabig el leszek vele. Kártya játék kicsit bugyuta benne. Összességében nálam 9/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ami jópofa hogy ha elfogy az élelem, amit csak harcokban van értelme elhasználni, egyszerűen meditálni kell csak. -
Hát elsőre annyit hogy megvan az első zavaró tényező amit szokni kell. :)
Mégpedig, talán nálam van a gond, de a mászkálás lomha vagy laggos, nem tudom. És irritálni fog , tudom előre hogy megyek és odaérek valamihez, NEM ELÉG HA MEGJELENIK hogy nyomj egy kibaszott x-et, hanem meg kell álni a sétálással, és akkor is isten kegyes jóindulatával veszi fel elsőre a tárgyat, mert éppen jó szögben állok a hullához vagy növényhez, különben baszik felvenni.
A többi egyelőre nem különös csak amire számítottam.
Hu ez gecire fel fog baszni szerintem. -
Na toltam egy órát. Nagyon tetszik, dehát ez nem meglepő :D Eddigi részeket is imádtam. Ez a nagy terület iszonyat jó, nagyon hangulatos, és végre nem tölt, ha bemegyek egy kocsmába, vagy kijövök onnan. Emlékszem az első rész úton-útfélen töltött, ha 2x2 méteres kis kunyhóba bementem akkor is... :) Frame eddig teljesen oké, harc közben is, bejátszások viszont hajlamosak szaggatni. Na első benyomásra kb ennyi. -
Ra1n #26429 Na már pc-n is indítható...Lássuk...:-P -
Alig várom, hogy hazaérjek és indíthassam
-
Na, ez küzdősebbnek igérkezik, mint a kettő. Nem potyog a fáról minden sziszar, mindent nagyon őriznek és/vagy geci helyen van. eléggé melózni kell kis dolgokért is. Érthető, hisz nagyon nagy a játék, nyilván rengeteg a cucc, valahogy le kellett lassítani a játékost, meg a kettő amúgy is nagyon haladós volt ilyen kontextusban. Viszont én meg kikúrt módon fáradt vagyok, holnap meg már össznépi vicserezés lesz, szal a tudomány és technika világából mára ennyi elég is :) -
Ott túl rövid volt a játék. :D
//amúgy ott valamiért nem volt ilyen "zavaró"
Itt BB-be régebben elsőre észrevettem, nem most, csak nem írtam.:) -
Ne, ennyi elég is. :D -
LOL -
Az AF-re az érdeketekben nem kérdeztem rá. Tudok én úriember is lenni!
-
Orderban nem zavart? 
Jaj most látom csak, ott nem is láttad

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 23:17:53 -
Nincs min meglepődni :D -
SlickAdam #26420 "BB-ben máig nem értem a képernyő szélén miért torzul el minden, nem is értem, homályossá válik és eltorzulnak a színek is, ilyet még játékban nem láttam.
Mondjuk jó hogy 250 óra után jut eszembe szóvá tenni. :)"
holy mother of jesus!
-
Chromatic aberration-nek hívják. Nem fordítom le
-
Na, levágott egy kurva lidérc, nagyon nem az én szintem volt még (hint: a temetőben ne buziskodjatok. Tudom érdekes az az erő-izé, de csak huss, haladjatok tova. Nem vicces hely az :D).
Nem fájt a töltés. Rosdzabbra számítottam . -
Utálok is ps4-en játszani. :D
Csak PC-n mivel a menüig sem jutok, ezért kénytelen vagyok elviselni. :D
BB-ben máig nem értem a képernyő szélén miért torzul el minden, nem is értem, homályossá válik és eltorzulnak a színek is, ilyet még játékban nem láttam.
Mondjuk jó hogy 250 óra után jut eszembe szóvá tenni. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 23:09:52 -
Az jó, mert szinte egyik ps4 játékban sincs :DD -
AF hiánya 2015-ben gáz.
PC-n le sem ülök annélkül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 23:00:45 -
Ajj, nem lesz ebből alvás, ha éjfélkor belekezdek... :D pedig holnap vizsgám is van. -
Ja igen mégvalami, mer ez meg Gero keresztje: hát...AF sajnos megint nem van :D
/bár itt ez nem feltűnő, lévén nem nagyon van egybefüggő puszta felület.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 22:52:44 -
Ha nem jön be eladod, maximum buksz 5 ajrót. Ha ki sem próbálod? Nos...nem keveset vesztettél az előzőekkel sem. Ne tetézd :D -
Ja pc-n lol, ne is mond hallottam mennyiért hajigálják a W3-at, hát ott télleg olcsó.
Jó én felezős W3-at vettem, más mint 20k-t kiadni rá.
Én is gondolkodtam dobozokon, de amik ilyen 100-200 órásak azoknál nem foglalkozom vele. Egyelőre...
Az más tészta hogy elértem odáig hogy törölnöm kellett, vagy 5-6 játékot hogy legyen hely, mindezt úgy hogy kb 1 éve azt hittem ps4-re sem lesz pénzem. :D -
Rain:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Tudom és mész árulkodni. Persze az árulkodásból azt majd kifelejted............"
Mondjuk az más kérdés hogy nem chat és linkelni kell a hsz-okat ha panaszt teszel, ha kell szólj belinkelem amiket írtam neked. Semmi takargatni valóm nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 22:38:01 -
SlickAdam #26409 BB-nel bevalt, hogy instant ajuldoztal es amiatt berendeltem. remelem itt is igy lesz! :) -
SlickAdam #26408 en? sose. max pecen lohugyert (ott elo is van rendelve a w3, csak gep nincs... irtam mar parszor) -
Nahát az esetedben ezt vakon is... :D Az is agyfasz, hogy miként csúsztál le az elődökről :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 22:35:29 -
Igen... nekem is volt olyan, ahol a renderelt videoba égetett feliratokban találtam vagy 20 hibát. Amikor leadtam a javaslatokat, azt a választ kaptam, hogy túl sok pénz lenne újrarenderelni, ezért úgy marad... na ott kértem, hogy a nevemet ne tüntessék fel a kézikönyvben. :-)
Amikor meg a G-Force-t lektoráltam, nem volt a játékhoz cheat code. Három-négyszer kellett teljesen végigjátszanom az idegesítő kis rágcsálóval... a végén már sírtam. :-)
Szerintem a legtöbb igénytelen fordításnál nincsen lektor, a fordítók nyers szövegeiben pedig általában rengeteg kifésülnivaló akad. Az első Mass Effect-hez kb. ezer screenshotot készítettem, és ezeken jelöltem be a hibákat és a javítási javaslatokat.
Érdekes munka a magyarítás, de nagyon nehéz, minden tiszteletem azoké, akik ezt szívből és hobbiból csinálják. Én valami kis pénzt kerestem anno vele, de szerintem azok a munkák, amikben benne voltam, nagyon jó minőségűek lettek. És nem csak azért, hogy magamat fényezzem, hanem mert a projektvezető is író volt, ahogyan a lektortársaim némelyike is. -
Na, mi a fene történt, pedig te is ilyen digi preorderes voltál tudtommal régen nem? :)
Eleged van az árakból? -
SlickAdam #26404 digitalis cumot feldugatja maganak aki kitalalta! -
Gratula, ha megjön persze. :D Hát mivel nem 2 perces játék, digiben nem gáz.
Vagy el akarod passzolni ha végigvitted? Vagy miért döntöttél doboz mellett? :) /mert látom nem a fémtok miatt
Magyaron , felirattal 17990 vagy mennyi
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 22:31:03 -
Ja , na az jó, mert annál illúziórombolóbb nincs amikor ugrálnak be, még ha a távolban is a fák, meg falak.
Ja akkor erre a funkcióra nézhetett a srác, mert asszem még mutatta is hogy elengdedte az egerét és ment a ló az úton.
Hasznosnak hasznos az igaz.
BB-be kellett volna ilyen mikor rohangálsz a boss-okhoz. -
SlickAdam #26401 "reggel rohanás a boltokba, vagy még ma letölteni sztórból"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ha nem lesz jo, szetcincallak!
(sajnos +5 euro a 18-as karika miatt postara, de kapok egy kis kepregenyt is, fakjessz)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondom bármi van segítek, de pm-ben. Fordulj nyugodtan hozzám. Nem kell mindenki előtt feltünösködni, még most sem értem mire gondolsz, de nem is kell. Csak legyen vége, többit pm-ben ezekután thx. -
Jah sok játéknál szar a fordítás és panaszkodnak, mert ugye nem látod a szitut, és nem mindig jól értelmeznek helyzeteket.
Ebből szokott lenni probléma, de ugye milyen lenne ha játszani kéne vele hogy lásd a párbeszédeket, a szituációkat, stb....
Voltak már cifra fordítások. -
Nem hálisten, texture streaming gond az nincs seholsem. Én nem láttam egyszer sem.
A ló képes magátol menni ha akarod. Vagyis tartani az utat, ilyen easy traveling. Hasznos.
Az előbb kimaradt: cibálja is a gépet rendesen. Mármár killzone szinten üvölt helyenként a gép. -
Ra1n #26397 Lol, kár hogy még az akutális első oldalán ott a motitopikban a showműsorod. De nyilván azért kaptad. A folyamatos idegesítő trollkodásért kaptad amit akkor is többen jelentettek. -
ppista #26396 Lehet hogy baromság, de ettöl még te sem vagy kevésbé idegesitö.