121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Patchel. nekem nem akadt.
  • SlickAdam
    ti ezt egybol pöccsel inditottatok? mert en elinditottam gyorsan anelkul es az erkelyen forgatva a kamerat kb. 15 fremre esik es akad mint a szar. a furcsizos atvezetöben is 20 korul lehetett. hmmm
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 16:04:58
  • SlickAdam
    es nincs magyar feliratom... :(
  • AntiHero
    Ugye ugye, reggel óta ezt toltam. :D Zenék tényleg nagyon jók.

• SlickAdam
    megvan a Bitcher. durvis, hogy normalis OST CD-t is adtak, nem csak kis gagyi 3-4 szamosat.
  • SlickAdam
    en egy sima gepet latok.
  • Moby
    Óhányilyetlőhettemvolnabloodbornebólis...ez az egyik legnagyobb rákfenéje ma a játékoknak. Képtelenség normális részletességű ütközésvizsgálatot csinálni. Ráadásul ha bebicsaklik, a fizikamotor miatt behülyülnek a dolgok (na ilyenből a BB-ban aztán léptem nyomon volt).
  • darkSectorxxx #26508
    Ilyen W3 skint akarok!!!!!

• darkSectorxxx #26507
    GoW3R gép.

• darkSectorxxx #26506
    Hehehe....ez 0day fícsör. :D
    Volt/van cifrább is. :)
  • darkSectorxxx #26505
    Amúgy egyetértek csak ilyeneket már nem mertem megemlíteni, a nép haragja elsöpörne, az mennyire imádatos, mikor használod a mágikus látásodat és a válla fölé megy a kamera. :DDDDDDDDDDD
    Te atya úr isten, inkább magam kutakodok. :D
  • AntiHero
    Grafika ide vagy oda legalább bugmentes a witcher

• Ra1n
    Ha úgy működik mint a Witcher 2 akkor ahogy fejlesztesz könnyebb lesz. W2-ben is vért izzadtam az erdőben eleinte.
    Ha meg nem és a játék felénél nem jutok tovább akkor nagyon fogok anyázni.:)
    Elég sűrűn halok,ésszel kell menni....

Ami a harcban kifejezetten tetszik hogy kicsit Blade of Darknesses lett (bár mégjobban azlenne). Van életereje az ellenfélnek,de jópárszor volt hogy szinte teli élete volt,nyisszantottam és repült a feje, vagy szakadt ketté egyből. Tehát van critical ami darál és instantkill.:)
    Csak ritka.
  • Moby
    Én azon kezdtem, elég odabaszós ellenfelek vannak így ja. De hogy ebből mi lesz félúton meg a végére azt a fasz tudja. Majd kiderül. Nehéz erről még bármit mondani.
  • Ra1n
    Egy tanács, ne közepesen hanem egyel föltte kezd. Akkor nemcsak szép a combat de még kemény is ha 2-3 ellen rádmegy, legyen az pár farkas...:)
    Pont nem idegesítő szint, csak használni kell rendesen a kilépést és a védekezést.:)
  • Mr Manson
    Szintekről van már tapasztalat? Min érdemes kezdeni?
  • Moby
    Ja, mostmá láttam ilyen megakadást...nahát ez X órában valszeg azért nem tűnt fel, mert nem operatőrködtem a játékban, amúgy meg nem csinálok lassú svenket, mer levágnak közben a gecibe, hiába van rajtam "STAFF" feliratú póló :D
  • Moby
    Hát banyek...mozgatom én ezt lassan, meg körbekörbe, de annyira faszt sem látok én ezen, hogy minnyá dobok fel videót róla :)
  • TDC Geronimo
    Aha, próbáld meg lassan forgatni és fel-le közben. Mintha megakadna valamiben. Nem csak én vettem észre, sok helyen írják. gyors mozgatásnál nem jön ki annyira. Most értem ki tutorialból, gyönyörű és ami pozitív meglepetés az a combat. Videón szarabbnak tűnt.
  • Moby
    Szerintem nálad valami elkúrás van :) Úgy működik a kamera mint bármilyen randomjátékban. Tökéletesen ugyanúgy :)
  • Moby
    Évekig nem volt egerem meg billentyűzetem a pécéhez. Most itt az utolsóhoz vettem ilyen gamerlófasz egeret meg billt, de akkor szinte csak kontrollerrel irányítottam.
    Ja meg monitorom sem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 13:23:54
  • Ulthane
    Van valami perverzió abban, hogy valaki 2015-ben még mindig egy egeret rángatva ül görnyedve egy széken egy monitor előtt, és úgy játszik, nem?
  • Tatyla
    Hmmm,én nem értem mire gondolsz
  • Moby
    Mi van a kamerával?? :)
  • TDC Geronimo
    Ilyen kamerát még nem láttam, szerintem ultragáz, de majd meglátod. Remélem ez javítható
  • Moby
    LOL
  • SlickAdam
    tehat szogletes kamera, robot lovacska es amugy jo frem. stimm? 1 ora es megyek a jatekert (fel ora seta, szal nem mennek feleslegesen).:)
  • TDC Geronimo
    hát kamerával valami jól el van kúrva, mert szögletesen mozog és mintha mindig elakadna valamiben lol.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.19. 12:54:20
  • TDC Geronimo
    és tényleg. thx
  • n000rbi
    Google dns-t add meg, jó lesz.
  • TDC Geronimo
    Fasza ps baszik letölteni patchet valami DNS hibára hivatkozva... Jól kezdődik a nap
  • Tatyla
    Jézusom mennyi wall of text, inkább játszanátok...
  • Moby
    Az csak addig van, amíg a gép le nem hül. Kis idő múlva a ventit kikapcsolja teljesen. Nálam vagy megy agép, vagy rest. Semmilyen más módot nem használok(és a gép a hálóban van).
  • darkSectorxxx #26482
    Amúgy még az nevetséges volt mikor jelezte nekem a gép első indításnál, hajnali 1:01-kor, hogy tudatosodjon bennem e verzióhoz a régi mentések nem lesznek kompatibillisek....

Nyugodt szívvel nyomtam egy X-et. :D
  • SlickAdam
    jo persze, de hogy ennyire gagyi...
  • darkSectorxxx #26480
    Olvasom a topikban vannak bizgentyűk már hozzá, de valszeg idő mire lesz érdemi változás.
  • darkSectorxxx #26479
    Nem, nem...nincs pardon.
    Én azt mondom, mivel nem találkoztam még normális példákkal, ebből az jön le hogy nem is léteznek.
    Ha választanom kell, inkább ez, mint a Watchdogs mondjuk.
    Nem mentesít, csak könnyebb elviselni. Mivel egyik ellen sem tudsz fellépni.
  • darkSectorxxx #26478
    Huh na ezaz ezt akartam még! :D

BRUTÁLIS. Az még oké hogy pörög a gép mint az istenfasza, de letenném REST-be és azon kívül hogy a tv-ről eltűnik a kép és a lámpa narancsos lesz, semmi változás.
    OMG....aludni ez mellett nem lehet.
  • Moby
    A nagyját azért vissza lehet hozni. Persze nem érint, meg most csak ezért nem fogok megint pécét venni, de ez a játék(is) megérdemli, hogy legyen belőle yg odabaszós verza. Meg a játékosok.
  • Moby
    >De bárcsak minden második játékban így nézne ki valami lehúzás után.

Ez megint a terelés...Tehát ha a végeredmény jó, akkor a hazugság legitim? Hátafaszt. Legyen jó, és mutassák azt. Ez nem nagy elvárás, hisz a hazugságot is KÜLÖN le kell gyártani. Ami pénz, meg idő. És hazugság. Értjük ugye?