121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Patchel. nekem nem akadt. -
SlickAdam #26514 ti ezt egybol pöccsel inditottatok? mert en elinditottam gyorsan anelkul es az erkelyen forgatva a kamerat kb. 15 fremre esik es akad mint a szar. a furcsizos atvezetöben is 20 korul lehetett. hmmm
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 16:04:58 -
SlickAdam #26513 es nincs magyar feliratom... :( -
Ugye ugye, reggel óta ezt toltam. :D Zenék tényleg nagyon jók.
-
SlickAdam #26511 megvan a Bitcher. durvis, hogy normalis OST CD-t is adtak, nem csak kis gagyi 3-4 szamosat.
-
SlickAdam #26510 en egy sima gepet latok. -
Óhányilyetlőhettemvolnabloodbornebólis...ez az egyik legnagyobb rákfenéje ma a játékoknak. Képtelenség normális részletességű ütközésvizsgálatot csinálni. Ráadásul ha bebicsaklik, a fizikamotor miatt behülyülnek a dolgok (na ilyenből a BB-ban aztán léptem nyomon volt). -
Ilyen W3 skint akarok!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GoW3R gép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hehehe....ez 0day fícsör. :D
Volt/van cifrább is. :) -
Amúgy egyetértek csak ilyeneket már nem mertem megemlíteni, a nép haragja elsöpörne, az mennyire imádatos, mikor használod a mágikus látásodat és a válla fölé megy a kamera. :DDDDDDDDDDD
Te atya úr isten, inkább magam kutakodok. :D -
Grafika ide vagy oda legalább bugmentes a witcher 
-
Ra1n #26503 Ha úgy működik mint a Witcher 2 akkor ahogy fejlesztesz könnyebb lesz. W2-ben is vért izzadtam az erdőben eleinte.
Ha meg nem és a játék felénél nem jutok tovább akkor nagyon fogok anyázni.:)
Elég sűrűn halok,ésszel kell menni....
Ami a harcban kifejezetten tetszik hogy kicsit Blade of Darknesses lett (bár mégjobban azlenne). Van életereje az ellenfélnek,de jópárszor volt hogy szinte teli élete volt,nyisszantottam és repült a feje, vagy szakadt ketté egyből. Tehát van critical ami darál és instantkill.:)
Csak ritka. -
Én azon kezdtem, elég odabaszós ellenfelek vannak így ja. De hogy ebből mi lesz félúton meg a végére azt a fasz tudja. Majd kiderül. Nehéz erről még bármit mondani. -
Ra1n #26501 Egy tanács, ne közepesen hanem egyel föltte kezd. Akkor nemcsak szép a combat de még kemény is ha 2-3 ellen rádmegy, legyen az pár farkas...:)
Pont nem idegesítő szint, csak használni kell rendesen a kilépést és a védekezést.:) -
Szintekről van már tapasztalat? Min érdemes kezdeni? -
Ja, mostmá láttam ilyen megakadást...nahát ez X órában valszeg azért nem tűnt fel, mert nem operatőrködtem a játékban, amúgy meg nem csinálok lassú svenket, mer levágnak közben a gecibe, hiába van rajtam "STAFF" feliratú póló :D -
Hát banyek...mozgatom én ezt lassan, meg körbekörbe, de annyira faszt sem látok én ezen, hogy minnyá dobok fel videót róla :) -
Aha, próbáld meg lassan forgatni és fel-le közben. Mintha megakadna valamiben. Nem csak én vettem észre, sok helyen írják. gyors mozgatásnál nem jön ki annyira. Most értem ki tutorialból, gyönyörű és ami pozitív meglepetés az a combat. Videón szarabbnak tűnt. -
Szerintem nálad valami elkúrás van :) Úgy működik a kamera mint bármilyen randomjátékban. Tökéletesen ugyanúgy :) -
Évekig nem volt egerem meg billentyűzetem a pécéhez. Most itt az utolsóhoz vettem ilyen gamerlófasz egeret meg billt, de akkor szinte csak kontrollerrel irányítottam.
Ja meg monitorom sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 13:23:54 -
Ulthane #26494 Van valami perverzió abban, hogy valaki 2015-ben még mindig egy egeret rángatva ül görnyedve egy széken egy monitor előtt, és úgy játszik, nem? -
Hmmm,én nem értem mire gondolsz -
Mi van a kamerával?? :) -
Ilyen kamerát még nem láttam, szerintem ultragáz, de majd meglátod. Remélem ez javítható -
LOL
-
SlickAdam #26489 tehat szogletes kamera, robot lovacska es amugy jo frem. stimm? 1 ora es megyek a jatekert (fel ora seta, szal nem mennek feleslegesen).:) -
hát kamerával valami jól el van kúrva, mert szögletesen mozog és mintha mindig elakadna valamiben lol.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.19. 12:54:20 -
és tényleg. thx
-
Google dns-t add meg, jó lesz. -
Fasza ps baszik letölteni patchet valami DNS hibára hivatkozva... Jól kezdődik a nap -
Jézusom mennyi wall of text, inkább játszanátok... -
Az csak addig van, amíg a gép le nem hül. Kis idő múlva a ventit kikapcsolja teljesen. Nálam vagy megy agép, vagy rest. Semmilyen más módot nem használok(és a gép a hálóban van). -
Amúgy még az nevetséges volt mikor jelezte nekem a gép első indításnál, hajnali 1:01-kor, hogy tudatosodjon bennem e verzióhoz a régi mentések nem lesznek kompatibillisek....
Nyugodt szívvel nyomtam egy X-et. :D -
SlickAdam #26481 jo persze, de hogy ennyire gagyi... -
Olvasom a topikban vannak bizgentyűk már hozzá, de valszeg idő mire lesz érdemi változás. -
Nem, nem...nincs pardon.
Én azt mondom, mivel nem találkoztam még normális példákkal, ebből az jön le hogy nem is léteznek.
Ha választanom kell, inkább ez, mint a Watchdogs mondjuk.
Nem mentesít, csak könnyebb elviselni. Mivel egyik ellen sem tudsz fellépni. -
Huh na ezaz ezt akartam még! :D
BRUTÁLIS. Az még oké hogy pörög a gép mint az istenfasza, de letenném REST-be és azon kívül hogy a tv-ről eltűnik a kép és a lámpa narancsos lesz, semmi változás.
OMG....aludni ez mellett nem lehet. -
A nagyját azért vissza lehet hozni. Persze nem érint, meg most csak ezért nem fogok megint pécét venni, de ez a játék(is) megérdemli, hogy legyen belőle yg odabaszós verza. Meg a játékosok. -
>De bárcsak minden második játékban így nézne ki valami lehúzás után.
Ez megint a terelés...Tehát ha a végeredmény jó, akkor a hazugság legitim? Hátafaszt. Legyen jó, és mutassák azt. Ez nem nagy elvárás, hisz a hazugságot is KÜLÖN le kell gyártani. Ami pénz, meg idő. És hazugság. Értjük ugye?