121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26556
    Nekem is ilyen.
  • arsmarci89
    Az első mapon a witcherbe meddig lehet fel fejlődni?èn csak hármas szintig tudtam pedig ahogy nezem az osszes kuldit megcsináltam.A kövi mapon meg már 5ös szint kell.Hol lehet felfejlődni?
  • Moby
    A youtube beletesz valami mikrogecit, a valóságban ez olyan vajsima, mint a kurvaélet.

Tényleg nem látom milyen akadásról beszélünk.
  • darkSectorxxx #26553
    Azt akartam ebből kihozni hogy ez nem lehet fps probléma de valamikor télleg reccen a kamera.

Én amire gondolok az nem zavaró, nem látványos akadás, csak érezni hogy kicsit gebasz van de mondom én simán nem annyira látok problémát, inkább L2
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 20:09:07
  • Moby
    Lassan mozgatom a kamerát. Nem akad.
  • Moby
    Én nem beszéltem fps-ről. Akadásról beszéltem a kameramozgásban.
  • darkSectorxxx #26550
    Kár hogy alapon ha huzom az ujjam semmit nem reagál....:S
    Ezt kihasználhatták volna.
  • Tikal #26549
  • darkSectorxxx #26548
    Nekem sincs egy pillanatra sem, 2 órát teszteltem tegnap kint bent összevissza, harc varázslás lovaglás, úszás minden, nem láttam lassulásokat...egyet sem.
    Ellenben amire Slick gondol az van nálam is, inkább akkor ha L2-vel megyek. De ez nem fps problem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 19:59:54
  • TDC Geronimo
    Protipp: Touch padet hosszan nyomva egyből inventoryba rak, fel vagy le húzod ujjad akkor meg bejön a map.
  • Tikal #26546
    lassan forgasd a kamerát...akad.
  • Kongy
    Istenem gyerekek... :D Ahelyett, hogy játszanátok...

Délután nyomtuk haverommal felváltva, egymás mellett, és kibaszott jó! Nagyon hangulatos, mellékküldetések rohadtul szépen kidolgozottak, kb sztorival alig haladtunk előre, több óráig mellékküldetéseket toltunk! :) Nagyon erős cím, az év játékai között bérelt helye van, ezt már most megmondom.

(Witcher 3 természetesen, gyengébbek kedvéért :D)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.19. 19:46:41
  • Moby
    Totális őrültség amit csináltok :) van account sharing, csak az nem ez.
  • Árpitallica
    Sziasztok FONTOS!!(lehet téves riasztás de megosztom veletek!) Az történt hogy barátommal közösen vettük a Witcher 3-at,DE a barátom akié a fő akk ő tud vele játszani, de én meg nem, pedig úgy oldottuk meg hogy megadta nekem az adatait és az ő akkjába belépve játszhatok amíg nincs a gépnél,mert aktiválni a gépemre nem tudom az övét de eddig simán megoldottuk igy ezzel a módszerrel a többi játéknál, aktiválás nélkül, az ő akkján játszva de ennél a játéknál megmaradt a lakatjel és ki írta hogy "Cannot use this content. Please buy it from store!" Csak gondoltam szólok hogy lehet "DRM" van a cuccon, ami miatt csak 1 ember játszhatja aki megvette store-n,szal óvatosan vele! De nyugodtan cáfoljatok meg ha nem így van! ;) csak akkor nem fogom érteni miért csinálja ezt nálam csak ennél a játéknál. xd
  • Moby
    Na mondok valami betonkemény dolgot: itthon, az itteni kontrollerrel, azaz nem remoteplayben NINCS SEMMILYEN AKADÁS.
    NINCS.
    SEMMILYEN.
    NONE.

Na ezér nem vettem észre...merhogy nincs.
  • SlickAdam
    lehet ott nincs ez a gond?
  • Moby
    Hát úgy, hohy én nem így játszom. Ên úgy jàtszom, ahogy egérrel, vagy ahogy IRL változtatod a nézőpontod: nincs út, csak A pont meg B pont, és a kettő között a létező legrövidebb idő.
    Miután Gero mondta, rendesen nyomoznom kellett, mire megláttam.
  • Moby
    Ha nem a frém okozza, akkor mit nyernél pécén?
  • SlickAdam
    SEMMI bajom nem lenne a fremmel, ha nem akadozna ettöl az otvaras a kameratol. komolyan Moby bazze nem tudom elkepzelni, hogy te ezt nem vetted eddig eszre! hogy forgatod a kamerat? jobbra-balra, fel-le? ennyi?
    en lovaglok, forgatnam kicsit a napocska fele, vagy csak siman nezelödnek es ALLANDOAN beakadozik. nem tudom meddig fogom birni. rosszabb, mint a pacing issue BB-ben...
    pedig erdekes a cucc, nyomnam hajnalig, de egyszeruen nem tudom elengedni magam, nem tudom elvezni, ha ezek a problemak allandoan ott lebegnek a fejem felett. ugyhogy ki is kapcsoltam 1 ora utan. regeneralodnom kell.
    most ha gazdag ember lennek, berantanek ujra egy pc-t. csakazertis...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 18:37:16
  • Tikal #26537
    a kamera mozgás tényleg szar :(

nkem csak addig szaggatott amíg települt, patch-el is akad néha sajnos..
  • SlickAdam
    analfabeta. piros felkialtojellel...
  • Ra1n
    Akkor legyen az (neked). :)
    Bohóc :)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 17:32:00
  • SlickAdam
    oke. BB-ben nehol bele lehet kotni, Witcher meg komplett szar (BB-hez kepest).
  • darkSectorxxx #26533
    Bocs pakkot akartam írni. :)
  • Ra1n
    Hát pheeersze.:)

Ne kelljen újra linkelni azt a csodát amiben a BB-nél szinte teleportál a pókok közt ahogy átfut és a fordulásnak bizonyos szögekben nulla animációja van...Stbstb...Ezúttal nem megyek bele. :)
    Arról a 4-5 féle ütésről nembeszélve....

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 17:26:01
  • SlickAdam
    szebb, mert nincs agyacskad.
    aha! a 60 frem uj animacios fazisokat is ad? ilyenrol meg nem hallottam.
  • Ra1n
    Vannak hibái de ettől még jóval szebb.:)
    60 fps-el lefolyik a képről és nincs összefüggéstelen mozdulat meg animáció nélküli fordulás. Ennyike.
  • SlickAdam
    voltak FRISSITESEK, de fremet tuti nem javitottak. nem is kell, tokeletes (azt a bizonyos DF elemzest mai napig nem ertem).
  • Moby
    Amúgy egyetértünk. A szar munka szar. De nem a peccs intézménye miatt az. Persze nem is segít, ez vilinger.
  • Moby
    Mk8 még mindig 59fps, vagy már PECCSELTÉK?

/tudom, az pont az 1%:D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.19. 17:14:50
  • SlickAdam
    muszaj amig van olyan ceg, ami 99%-ban tokeletes cuccokat keszit. most csak es kizarolag a performanszrol van szo.
  • Moby
    Bazmeeeeeg...pont nyaralni vagyok, amikor jön a gow3 remaster...ajókéletbe. Na nem baj, veszem digitben, tolom remoteban.
  • Moby
    Ne kezd te is ezt az antipeccses őrületetlégszi :)
  • Moby
    Ên is beszoptam a sztrímekből. Az újságírók is nagyrészt laikusok teknóban. Normál játékmenet mellett nekem sosem tűnt volna fel. Mondjuk én mindenhol mindenben maxra baszom a kamerasebességet.
  • TDC Geronimo
    :DD

Amúgy igen. Amiatt is "szaggat". Volt szerencsém este esőhöz ott azért keményen nyaldosta a 20at
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.19. 16:56:13
  • SlickAdam
    nem kell lassu mozgatas. eleg ha nem tokeletesen vizszintesen forgatod. nyilvan ugy nem allando a lepcsö, de befigyelhet. komolyan mondom lehet, hogy nincs is komolyabb gond a fremmel (neztem patch utan is, tenyleg jobb lett... ujabb hasznalhatatlan jatek internet nelkul...), csak a seggarc ujsagiroknak nem esett le, hogy a sámán-kameraval van dolguk. bar a vegeredmeny ugyanaz.... :)
  • Moby
    A bloodborne-t is szokni kellett, mer az meg ikyen pattogva mozgatja a kamerát, mintha láncoscsörlő pörgetné :)
  • Moby
    Ha nem mondod sose veszem êszre. Ilyen lassan sosem mozgatom a kamerát.vagy ha igen, csak nagyon röviden.
  • SlickAdam
    es a 0km-es lemezem karcos is raadasul. vagyis egy mely pontocska.

na jo, nem keresem a hibakat, mert meg fel ora es betaposnam a tevet. este ujra probalkozok nehany sör mellett.
  • TDC Geronimo
    Ugye? Nem értem más hogy nem veszi észre