121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Gyümölcsöskert pipa. Bevezetésnek tökéletes volt. Jó ez a játék még mindig, kikúrt jó. De hogy ebből mifaszt ért aki nem tolta legalább a másodikat, az nekem rejtély (valszeg semmit).
  • darkSectorxxx #26595
    Ja nem mondom hogy smartglass xboxra...:)
    Amúgymeg ps4-en anyni hogy az életet a lightbar jelzi végülis. :)
  • SlickAdam
    na megse olyan hulyeseg a wiiu gamepad-je, csak akkor ha arrol beszelunk...:)
  • Moby
    Nem gond, nem különösebben kemények, levágtam hármat-négyet. Fecskéhez persze. Tomira segge megért annyit, hogy megcsináljam azt a mellékküldit (még ha értelme nem is volt :D )
  • Ra1n
    És emellé lenne fain egy mobil alkalmazás amiben látod az életerőd,tárgyaid, aktuális használti cuccot és jelet,stb..:)
  • darkSectorxxx #26591
    Na igen!

Ezt imádom, ha nincs HUD, pláne RPG-ben!!!!
    semmi spoiler nincs a videóban természetessen.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:52:38
  • darkSectorxxx #26590
    Na most oké egyetértek, nem minden lépésnél csúszik, csak néha, csak annyi hogy észrevehető játék alatt, persze ez csak részlet dolog csak megemlítettem. :)
  • Kongy
    Nem minden lidérc dobja sajnos. Gondolom fecskéhez kell :)
  • Ra1n
    Figyeltem. Egy két csúszást leszámítva ahogy kell úgy mozog a földön is, még box közben is gyönyörűen lépked szökell előre bokából....
  • darkSectorxxx #26587
    Tudom hogy baromsáág, csak mondtam hogy ez az animációs téma, ha engem is beleértesz a meddőségbe, nem arra értendő hogy így kimerevítve nem mozog a teste "élethűen" hanem harcban, mozgásban, értsétek futás, gurulás nemtudom miben, annyira furcsa, és a harcnak picurkát gagyi feelinget ad (mint ahogy más is megjegyezte ezt rajtam kívül), persze mint írtam talán éppen az a baj hogy tök random csúszkál a csávó a talajon, nézd meg most komolyan és figyeld a lábát...tök durva. :)

Persze ehhez is idővel hozzá lehet szokni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:43:04
  • Ra1n
    Elbújnak sokszor....
    Illetve ami még ott idegesítő,ott van egy bug, ha loadolsz mert meghaltál sokszor nem látod a mérgező gázfelhőket....Eltünnek de ott vannak és csak azt veszed észre hogy megdöglesz.....:D
    Ilyenkor az Igni-nek sincs effektje csak fénye....

Ha viszont látsz hordókat úszkálni,azzal első osztályúan lehet írtani a lidérceket...Csak ignizz rá és futás..:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 22:41:43
  • Moby
    Köszi!
    Jártam már ott nem egyszer, de valahogy nem vettem észre őket :)
  • Ra1n
    Újfent a világ legnagyobb baromságait írtad le,nem gond.:)
  • darkSectorxxx #26583
    Belassítva kibaszott igényes, mondjuk feleslegeseen csúszkál a lába a talajon mozgás közben, de gondolom a lába és a talaj közt nem kell kontakt, a 60fps miatt úgysem látja mahd a játékos. :)

Így belaasítva jó a mozgás, játék alatt mégis merevnek tünik a tag, kardozásnál sokszor azt sem tudja a gép kiszámolni hogy a suhintáskor a karaket és az ellenfél milyen pozicióban van egymáshoz képest, vagy eléri a penge vagy nem, és vagy sebez vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:35:19
  • Ra1n

Ennyit az animációról szóló meddő vitákról.:)
  • Ra1n
    Hemzseg tőlük az a lápos terület az első térképen északon....:)
    De vigyázz mert geciek, egynek nekiesel és sokszor kimászik a lápból még vagy 2 és hátbatámad,illetve védekezésnél olyat kapsz hogy beszédülsz....
  • Moby
    Találkozott már valaki fojtólidérccel? Kéne az agya, de még egybe sem futottam bele :)
  • darkSectorxxx #26579
    Egyetértek ettől féltem én is, 2. részt x360-on ezért hagytam abba, 720p-s tv-m volt kifolyt a szemem.

Itt is gáz. Sokszor nincs idm elolvasni mert alig látom a betűket.
  • Seth
    Rohadt kicsik a betűk. Loot-ot el sem tudom olvasni. 2. részben evégett volt egy big font opció, itt elfelejtették :(
  • Tikal #26577
    jön egy fél méter magas léc és nem ugorja át lóval :(
  • Ra1n
    Na erről beszéltem csak ezt pc-n a 360 paddal csak akkor tudom előhozni ha ennél soookkal de soookkal lassabban mozgatom a kamerát. Egérrel nem sikerült. Valami analóg beállítás hiba lehet,gondolom ha sokan jelzik javítják.
  • Moby
    Picit bebugzott a cuccom LOL
  • SlickAdam
  • Ra1n
    Akkor nem tudom,én hasonlót csak baromilassú kameramozgással tudtam előhozni pc-n.
  • Moby
    Griff levágva. Hálás vagyok, hogy kétfárisú a harc az újrakezdés szempontjából.
  • SlickAdam
    nem kell lassan, irtam. szted nekem ez a jatek, hogy lassan forgatom? jatszok normalisan, de folyamatosan erzem. vagy ha ti 1000-el rangatjatok, mint hulyegyerek a Call Of Duty-t... na az nem normalis.
    csinaltam videot, csak vmi szerver hiba miatt makog a ps4... pont most.

a köcsög samanoknak 3-4 ev alatt nem tunik fel egy ilyen hiba?...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 21:23:57
  • Ra1n
    Én tudom miről beszéltek,szerintem valami analóg karral kapcsolatos beállításhiba náluk. Pc-n próbáltam, x360 gamepaddal előjött, egérrel nem sikerült.
    Mindenesetre nem csodálom ha nem botlanak bele ebbe a hibába, ilyen lassan kiatököm forgatja a kamerát?:)
    Normál használat mellett ahogy játszom 360 paddal nem is vettem észre.

Bár ha ekkora hisztit csináltok belöle nyilván ps4-en jobban jelen van.
    A Witcherlátásnál sem jöttem rá mi a gond a kamkezeléssel.:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 21:22:40
  • Moby
    Maj lesz, csak most a griffel szopok...
  • SlickAdam
    fasza. pont ugy nem forgatod, ahogy mondtuk...
    akkor most egy olyat lecci, hogy megprobalsz rajzolni egy nagy sinus gorbet a kameraval. kulonbozo sebesseggel.

olyan ritka, hogy valaki sregen mozditja a kamerat?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 21:05:19
  • Kongy
    Gyerekeeek... semmi baj nincs a játékkal, nem az apróbb hibákkal foglalkozzatok, hanem élvezzétek basszus :(

GoW Remaster: OMG csöpög a nyálam a billentyűzetre... Ez tipikusan az a játék, ami nem öregszik, annyira brutálisan nézett ki már 5 éve is. Pláne most 1080p-ben 60fps-el.... beteg. Alig várom. Gyakorlatilag emiatt vettem újra Ps4-et :DDD
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.19. 20:42:54
  • Moby
    Ott a videó. Én ettől többet nem tudok hozzátenni. Ha azon valakinek valami összevissza rángat az igyon kevesebbet. Vagy többet. Nemtudom :)
  • darkSectorxxx #26565
    Az amit mondok a W látás mod, azt én nem is használom, mert csak felbasz.
  • TDC Geronimo
    Lepcsos a kamera es ossze vissza rangat. Attol mert valami oknal fogva nem erzekeled (szamomra erthetelen okbol) a problema meg letezik. Witcher latasnal meg egyenesen okadek
  • darkSectorxxx #26563
    Nyomd meg a batman látásodat, és kutakodj, forgolódj, mászkálj, és készítsd a lavort. :D

L2 nyomvatart
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 20:22:45
  • Moby
    Akkor milyen akadásról beszélsz? :D
  • darkSectorxxx #26561
    Nem de árban drága, akkor én mit akarok az enyimmel, mert gondoltam meglesem pc-n is, hol helyezkedik el a gépem az evolúciós lépcsőn....már sejtem.
  • Kongy
    GTX760 nem egy 970.... (nap igazsága XD)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.19. 20:19:08
  • darkSectorxxx #26559
    Es ez még nem most-gen! :O

• darkSectorxxx #26558
    Nem gyenge a kedves kollega 70k-s VGA-val játszik....:O
  • darkSectorxxx #26557
    Harc.