121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Néhánynál csak dizájnelemnek tűnik. Másoknál meg úgy tűnik, h valamiféle modifikációk.
  • szebag79
    Itt van jópár belőle Cars
    Utoljára szerkesztette: szebag79, 2020.10.24. 14:03:52
  • Evoluti0N
    Nem lehet, h csak néhány autó olyan? Esetleg az olcsóbb fajták vagy a modifikáltak közül? Most néztem meg párat és egyik se volt köztük az.
  • szebag79
    Azt lehet tudni hogy a Cyberpunkban levo autok eleje-hatulja miert asszimetrikus, foleg a hutoracs es a lampakra gondolok? Van valami funcionalis oka a vilagara nezve, vagy csak dizajnelem?
  • Rage47
    no
  • Voltan
    Úgy értem, AI társakkal lehet-e menni valahogy?
  • Rage47
    igen...
  • Ulthanito
    Igen, csak AI.
  • Ulthanito
    Szerintem most is kilenc rugó, valamelyik nap néztem a PS Plus akciós árát fontban.
  • Tikal #111858
    és tényleg, 10 másodpercig bírtam nézni
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.23. 23:36:47
  • shaddam
    Egyik legirritálóbb tech youtubeos
  • Kandurex
    2 óra alatt 327e megtekintés? Ez csak egy kontroller...
  • AntiHero
    Ja meg közben webes új Playstation storon fent vannak a magyar àrak.

Godfall
    Sima- 27.490Ft
    Ascend - 37.990ft
    Deluxe - 34.490ft

Demon's Souls
    Sima - 27.490Ft
    Deluxe - 34.490ft
  • AntiHero
  • Voltan
    A csucsima legends-ben AI társakkal lehet menni? Multizni nem akarok, egyedül meg felaprítanak gyorsan.
  • n000rbi
    Az új ára volt 8990, most kicsit több, mint 7ezer akciósan (ha van ps plusod)
  • Mephike
    A Mortal Shellhez a napokban jelent meg pár új apróság. Szóval foglalkoznak még a játékkal a fejlesztők.
    Azt mondjuk nem értem, hogy miként lett akciósan 9k a játék, amikor én annyiért vettem meg újonnan. :S
  • davidka003
    Én az Origins-t játszottam. Az bejött. Odyssey még várat magára. Az biztos, hogy sok játékra igaz az, hogy mindig a régebbivel kell kezdeni, mert ha valaki nem úgy csinálja akkor nem fogja elkapni az élmény. Például AC Origins után az AC: Unity is fapados hiába lenne jó maga a kor.
  • mucsácsó
    +1 és +1.
    ha kimaradt volna nekem az Origins, akkor Ody tényleg iszonyat nagyot szólt volna - így viszont csak lekötögetett egy pár órára, majd nálam ellaposodott az egész :(
    ugyanakkor Valhalla eléggé érdekel, elvileg megkopasztották a sallang időelcsesző mellékküldik többségétől... hát kíváncsi leszek :D
  • darkSectorxxx #111848
    thx
  • Ulthanito
    Érdekes, nekem abba beletört a bicskám. Kétszer is. Az Odyssey-t viszont platináztam. Az Origins már látványban is esik szét sajna, az Ody szerintem egyrészt látványosabb, másrészt egy csomó újítás van a harcrendszerben az Originshez képest.

Ha valaki játszott már az Odyval, annak szerintem utána a Origins már fapados.

De egyébként a világ, meg a Tour az tényleg nagyon jó.
  • Ulthanito
    Itt van ni a topikja
  • darkSectorxxx #111845
    Ha valaki akar menni napi kihíváson, az szóljon rám.
  • darkSectorxxx #111844
    Az odabasz, tegnap dobta a játék:

15% hallucináció.....
    Így egyből könnyebb lesz :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.23. 08:29:24
  • AntiHero
  • darkSectorxxx #111842
    Ma valami csoda folytán sikerült a 8.-ig elmenni rémálom túlélőben....

• Moby
    Dobtam egy PÜ-t (nem nekem kell).
  • Prof William
    Az egyiptomit (Assasin Creed:Orgins) ajánlom, főleg ha szeretted a korszakot. A két AC játék közül amit valaha végigvittem (a másik a Black Flag a kalózok miatt) ez az eggyik mert imádom az egyiptomi kultúrát.
    A TOUR játékmód miatt pedig akár önmagában is megéri megvenni a játékot.
  • mucsácsó
    annyit nem is ér szerintem sem :) akkor inkább egy souls újra:D vagy majd a DeS harmincé'
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.22. 10:58:50
  • Ulthanito
    Akciósan 9 rugó most, sokallom ezt egy 10-12 órás címért.
  • Tatyla
    Jelzem hogy van egy playit digital gép előrendelésem de én nem utalok előre semmit senkinek, akit estleg érdekel privátban lerendezhetjük
  • Mephike
    Nekem tetszett, bár kétségtelen, hogy rövid. A grafika nekem nagyon bejött a pályatervezés lehetett volna helyenként jobb is. Ha szereted a Souls játékokat, akkor adj neki egy esélyt.
  • mucsácsó
    én nyomtam a bétával meg a fullal is (nem végig, csak pár órát)...
    egy diétás souls kb - akinek nincs ereje/ideje grindolgatni meg a mapokat felfedezni, annak ez tökéletes kis játék lehet - elvileg 10-12 óra alatt nagyon max végigvihető, szal nem hosszú...
    ~15 fős indie csapat produktuma, szóval ahhoz képest le a kalappal előttük - ugyanakkor nyilván souls mélységet nem szabad várni tőle, de azért vannak benne jó ötletek, amit nem csodálnék, ha egyszer itt-ott átvennének majd :) de nyilván semmi korszakalkotó azért..

a mozgás néha sutácska, és az ellenfelek is nekem eléggé ismétlődőek voltak abban a pár órában, de szerintem szerethető is lehet akár, ha az ember ilyen souls-szerűségre vágyik :) a grafika elég jónak mondható, pláne soulsok után :)
  • Ulthanito
    Mortal Shell-t nyomta valaki? Vélemény?
  • Rage47
    most van például
  • juhaszvik
    őszi-téli időszakban mikor van a ps store-on leárazás? (
  • shaddam
    Nekem a francia forradalmas volt az utolsó. Az egyiptomit nézegettem sale-n, de megy még leljebb is. Lehet inkább előveszem az ps3-as ac2-őt, mert 1-2 trófea és platina. Szeretem azt a játékot, kicsit zavar hogy ez még hiányzik
  • Mephike
    Már írtam, megveszem majd ezeket az AC-ket, egyben, amikor már a kutyának sem kell, és fillérekért utánam dobják. Sem tartalomban, sem grafikában, sem játékélményben nem látok benne olyat, ami miatt ne tudnék 1-1,5 évet várni.
  • mucsácsó
    heh, pont ebben a pillanatban írtam máshova az AC Valhalláról:

tetszetős - ugyanakkor iszonyat lehozós, hogy már megjelenés előtt ennyire tudni mindent előre, hogy mivel próbálnak meg még1x lehúzni, miután kifizetted a teljes árat... egyértelműen kivágott tartalom, még1x eladva és ez már full elfogadottá vált mára, sajnos...

nagyon gáz, ettől csak a mikrotranzakciók undorítóbbak :D mindkettő dolgot törölni kéne a gamingből, és visszahozni a kiegészítőket - de erre meg a futószalagon készülő címeknél nincs idő... kifizetsz 20-30k-t egy játékért, de utána még mindig kvázi korlátozva vagy, és nincs egy komplett cím a birtokodban.. :D
  • blackfire001
    "ingyen"??
    A játékot megvetted, nem? :D Ingyen a Warzone van..

Mármint oké, értem én hogy ingyenes a kiegészítő és juhé, de ez lenne a normális egy ilyen játéknál.. CP2077-nél is ingyenesek lesznek a kiegészítők úgy tudom, végül is nem minden fejlesztő Ubisoft és ez az ingyenesség lenne az alap modell.

Még meg se jelent az új AC de tegnap már olyan videó került fel, hogy milyen lesz a két fizetős DLC. :D