PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kínost arra értettem, hogy bejelentették, hogy nyitó cím lesz, de visszakozniuk kell. Ami persze nem csoda, hiszen akárki akármit mond, a Halo bemutató legutóbb kevés volt. Lehet magyarázkodni, hogy régebbi változat, mások fejlesztik, meg majd ha bekapcsolják ezt-azt az effektet, akkor is xar volt grafikailag. Persze ez az MS-t nem zavarta, ha a népek nem lázadoztak volna, akkor ő simán eladta volna nektek.
De annak örülök, hogy legalább most eltolták, és gondolom most ezerrel fejlesztik, hogy ne legyen gond a következő bemutató alkalmával.
Valamint VIGYÁZAT 3-ik fejezetes spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
Még egy Ryse / Killzone Shadowfall kategóriás techdemót se kapunk.
PS5-nek meg mit gratulálsz?Azt se tudod mi fán terem még se játékokat,semmit
végén PS5 és XSX felirat 😊
zene: Mick Gordon <3333
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.11. 21:47:37
mondjuk nem mintha ezen múlna bármi is, de azért para...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként meg "with".
Az angol nyelv rejtelmei. <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.11. 13:24:47
PS5 II PSVR
Nézegettem a PS Storeban EA-játékokat és a legtöbbnél (vagy az összesnél) az "Including EA access" is fel van tüntetve. Ez most azt jelentené, ha én megveszek egy játékot, ahhoz jár az access és le kell mondanom, hogy ne legyen plussz költségem? Vagy a játék árán felül kell még fizetnem? Ez egy kicsit zavaros.
Hálás lennék, ha segítenétek
de már bejelentés óta üvölt róla, hogy egy fospermet az egész, pláne így GaaS-ként - engem csak azért aggaszt, hogy a Crystal Dynamics erőforrása ilyen szarra megy el, ahelyett, hogy egy normális TR-t raknának össze vagy egy Soul Reaver folytatás/rebootot 😞
megnéztem most ezt a Godfall videót State of Playről, siralomház... 😄 borzalmasan erőtlen a fight benne 😞
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
FENUZO-935-NOVEWU-093
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ettől függetlenül bekészítettem egy sört, és tuti nézni fogjuk itthon, bár nincsenek most elvárásaim. (Az mondjuk korrekt volt, hogy még a műsor előtt tisztázták, hogy mire számíthatunk.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként van egy olyan vad pletyka, hogy akár az EA itt be is jelentheti a Mass Effect Trilogy Remasterét (erre a genre) ... Jött olyan hír, hogy szeptemberre kint lesz, nem várnak N7-ig vagy az új konzolokig. Kb 5% esélyt adok ennek, de akár még igaz is lehet.
Csak szembejött ez az LG és pofátlanul olcsón adta magát, szóval nem tudtam kihagyni.
Közben végére értem a Ghost of Tsushima-nak, meglett a platina is. A játék lenyűgözött, kétlem, hogy valaha is elfeledném.
PS5 II PSVR
Illetve ha nagyon őszinte akarok lenni, nekem bot fülem van, szóval nekem telesen megfelel 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.08.06. 00:35:20
Viccet félretével most sokan átérzik a Minecraft meg Fortnite gyűlölet miért faszság, és túllátnak a külsőn egy kicsit, hogy mit érezhetnek azok a játékosok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.05. 19:01:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
lehet, hogy a mozgás néha picit suta volt meg 1-2 animáció is, de valami 10-15 fős indie banda dobta össze, és nekem sokkal nívósabbnak tűnt, mint egy Lotfallen anno.. 😄 úgyhogy ahhoz képest tisztességes iparosmunka, de azért megvárom a rivjúkat..
de 30 USD/EUR az korrekt ár is érte tán 😊