121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111907 Kíváncsi leszek miként megy majd a dolog....
Én az 5. levelet váltom velük amiben mindig megerősítik, hogy igen 10. én megkapom a konzolt,
(A rendelésének befizetése sikeres, a munkatársak folyamatosan vonják össze a rendeléseket így idővel az Önére is sor kerül, ezért a Nyers státusz, de ez nem jelent semmilyen formában sem hátrányt a rendelések esetében.)
Viszont mikor kitérek arra, hogy a rendelésemben, személyes átvétel van megadva, akkor arra eddig mindig kitérő választ adtak. Most utolsó levélben végre leírták (A sikeres befizetés garantálja azt, hogy november 10-én küldeni fogjuk a konzolt, viszont túlzott igény miatt sajnos a házhozszállítási lehetőséget kell majd választania, hogy biztosan épségben és időben megérkezzen Önhöz a csomag. A rendelésében szereplő címet ezúton is egyeztethetjük, hogy mi legyen a pontos szállítási cím?)
Megírtam a címet... Viszont érthetetlen módon azóta semmi reakció nem jött, hogy akkor ezt most így tudomásul vették.... -
#111906 Lesz itt sírás rívás karikor!
1000 db ps 5 -
MrAndree #111905 Én direkt nem. De így jó lesz mert év végére ünnepek miatt már rég ki van lőve az utolsó két hetem szóval két karácsonyi zabálás között lesz időm tolni. :D -
#111904 "Jim Ryan says that the company has pre-sold as many PS5 units in the first 12 hours of availability as it did in the first 12 weeks for the PS4" -
Evoluti0N #111903 Háháhá! Tök jó, h kivettem rá szabit. :D -
#111902 várható volt :( úgylátszik ez a csalódások napja (éve).. :D -
#111901 Na, újra írt az edigital, a tegnapi email-ek csak tévedés volt. Nincs semmilyen készlet. -
#111900 Hm, akkor ez csúszik a kari szünetre... -
#111899 rakja be a god of war térképet, akkor lehet hallgatózni -
#111898 Nemhiszem, hogy rivális lenne akármelyik játék :D egyszerűen kurvaszarul állnak a day1 patchel, főleg gyanítom a currgen konzolok a hibások..
mondjuk Ubiéknál azért tuti fellélegeztek egy picit:D nálam pl. kérdéses volt az AC, de így eléggé biztossá vált..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.27. 18:16:47 -
#111897 Vagy csak egyszerűen nem akarnak az AC vagy a Demon Souls ellen versengeni. A december, karácsony közelébe, teljesen jó döntés.
(Nekem meg amúgy is decemberre volt betárazva, szóval nem bánt a dolog, de az igen, hogy használtan akartam behúzni valami 30%-os kedvezménnyel)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.27. 18:10:06 -
#111896 Borzalmasan játszik a pali. Mondjuk tőle származik a hírhedt Cuphead tutorial videó is, miért csodálkozom :D -
#111895 Lehet hallgatózni.
-
#111894 Hát akkor AC Valhalla lesz :D -
#111893 Mocskos K**** **** ****** azt!
Lassan nem is érdekel..
Viszont! Ha ezek utàn nem jön egyből a Next Gen Update akkor elkönyvelem..hogy a CD Project is balfasz lett az évek soràn.
Na akkor Demon's Souls maradt.. -
#111892 CP2077 CSÚSZÁS...... -
#111891 De azért ha egy mód van rá, csak megvenném, de nem tudom hogy lenne érdemes?
-Iratkozz fel minden website hírlevelére, és ha szólnak hogy van vedd meg :) Más opciód nem nagyon van már sajnos.
Mármint minek rendeljem előre, amikor a webshop-ok azt írják nem is lesz bizonytalan ideig?
-Azért hogy ha van akkor az elsők között legyél aki kap.
Én kifizettem előre, olyan helyen ahol lesz is megjelenéskor.
Esetleg vegyél egy box-ot addig ha már next gen lázban égsz:) -
#111890 szerintem mostmár sehogy nem lehet venni (legalábbis hivatalos úton)... ha most rendeled elő, akkor talán tavasszal kapsz, de még azt se tudni persze. fullra bizonytalan az egész, senki se tudja. egyszerűen későn és keveset gyártottak le, meg túlnyomórészt nem hozzánk/EU-ba jöttek a kész gyártmányok, úgyhogy ebből kell gazdálkodniuk :( a boltok polcaira szerintem sehova nem fog kikerülni - vagy ha ki is kerülne esetleg 1-2 db, azt majd az ott dolgozók elnepperkedik heroináron.. :D
én emiatt se rendelek semmit elő, majd ha már nem lesz hiány belőle, akkor berántok egyet.. azaz Ratchetig és/vagy a God of War Ragnarokig nem látom sok értelmét az egésznek PC mellett továbbra sem :)
ez van... ráadásul 1 napon jön ki a CP2077-tel, amit szintén nincs sok értelme tolni egyelőre next-gen konzolokon, lévén a nextgen update csak jövő tavasszal jön legkorábban hozzájuk.. :( (ugyanakkor a base PS4-es verza is vállalhatatlan lesz szerintem, szóval akkor már inkább a PS5... :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.27. 16:43:17 -
DantesHUN #111889 Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy tudok-e venni majd.
Nekem nagyon fura, hogy sokan mondják idén már nem lesz több, jövőre, sőt jövő tavasszal. Hát én ilyet a modern időkben még nem láttam, hogy valami nincs.
Azt eltudom képzelni hogy hetente megjelenés után kevesebbet küld a Sony mint amire igény van a kereskedőkhöz, és azt pár nap alatt elkapkodják, és ez így megy hetekig. De hogy egy se se legyen, hogy megjönnek az előrendelt darabok és utána hónapokig semennyi?
Ilyen hiány a kommunizmusban volt utoljára.
Én kisvárosban élek, bementem egy itteni informatikai üzletbe, nem tudtak mondani semmit. Hát nem tudom hogyan érné meg. Mármint minek rendeljem előre, amikor a webshop-ok azt írják nem is lesz bizonytalan ideig?
Pláne, fizessek is előre, egy bizonytalan időben érkező termékért?
És akkor még fizethetek utiköltséget, vagy házhozszállítást.
Úgy vagyok ezzel, ha épp nem tudok venni, mert mindet elkapkodták épp előlem, hát várok. De azért ha egy mód van rá, csak megvenném, de nem tudom hogy lenne érdemes?
Pláne, hogy járványhelyzet is van és ki tudja ez is gondot okozhat De másrészt decemberben minden üzlet túl van terhelve, a futárok, a kiszállítás, a boltok -
#111888 Szerintem meg szép. Igaz, nekem csak a digi verzió tetszik.
Mondjuk valami màs b@szó boritàst tuti veszek rà kínàbol. -
#111887 Ronda szegény. Azon túl, hogy nagyon nagy is. :) -
#111886 KV most hívott, hogy nem lesz személyes átvétel a romló járványügyi helyzet miatt, futárral küldik majd az új konzolokat. -
#111885 Nagy...very big! Egyre biztosabbnak tűnik a halk működés -
#111884 Szép nagy darab :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.10.27. 14:02:47 -
#111883 G365 fórumban írták, hogy olyanok is megkapták a mélt, aki elő se rendelte... valszeg téves rendszerüzi volt, de azért még lehet reménykedni :) -
#111882 Azt nem a 4k-ba meg nem a fps számba fogod majd észrevenni. -
#111881 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvitték az X1X Scorpiot. Most már csak PlayStation-öm van.
Még két hétig.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.27. 10:15:08 -
#111880 dettó.
én is mindkettőnek adtam esélyt - a második tényleg jobb lett, de valahogy nekem nemgyerebe. Legion max a helyszín miatt érdekel, mert London nagy szerelmem, de még így se ad annyit a videók alapján, hogy ránézzek... :( -
#111879 Nekem nem csúszott le egyik része se, pedig mindkettővel tartósan próbálkoztam. Nekem ugyanilyen benyomásom volt róluk. -
#111878 A WD kettő volt az előző generáció legjobb ubi játéka nekem. És az egyetlen, amiből kiesett a platina. -
#111877 Én tőlük nem rendeltem, mert a Media Marktban ki is fizettem a teljes összeget egyre, így csak reménykedem, hogy jut majd.
Ha az Edigitalnak jut, akkor ugyanannyi csak jut egy Media Marktnak. :)
Ha belépek a fiókomban, ott a rendeléseknél ezt látom a PS5-re: "Rendelését fogadtuk, a csomag előkészítését azonnal megkezdjük, ha a termék raktáron van. Amennyiben nincs raktáron, gondoskodunk annak mielőbbi beszerzéséről."
Ez a nesze semmi fogd meg jól. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.27. 08:50:42 -
Prof William #111876 Ez kb az előző Watchodgsokra is igaz volt. Olyan semmilyenek. -
#111875 persze, ingyen se virágbótbó se... :D
ellenben az AC Valhallában látok fantáziát egyre inkább, csak gyanús (és remélem is), hogy CP2077 mellett eszem ágába nem jutna, hogy toljam majd :D -
#111874 Nézem ezt az új watchdogs-ot, de nem tud átjönni, valahogy nincs benne...élet, szív...játék, nem is tudom.
Nem érzem, hogy én ezzel valaha is játszani akarok. -
#111873 Ajaj nem látszik a 2 teraflops -
Reméljük nem valami hibás rendszer üzenet. :) -
#111871 Ubisoft Games on #PS5 and #XboxSeriesX
Watch Dogs Legion - 4K/30FPS with Ray Tracing
Assassins Creed Valhalla - 4K/60
Far Cry 6 - 4K/60
Immortals Fenyx Rising - 4K/60
Riders Republic - 4K/60
Rainbow Six Siege - 4K/120
For Honor - 4K/60
Siege 120fps hmmm.. -
#111870 Haver is most kapta! -
#111869 Extreme digital most küldi az emailek.
"Mint te is bizonyára tudod, a termék a megjelenéskor limitált darabszámban lesz elérhető! A rendeléseket az előjegyzési/előrendelési sorrendben dolgozzuk fel és szolgáljuk ki.
Jó hírünk van, Te már biztosan megkapod a PS5 előrendelésed a megjelenés napján."
Lesz itt ps5 bőven szerintem mindenkinek. -
#111868 A kínaiak biztos olcsóbban fognak majd ilyen oldallapot csinálni, idővel remélem nagyobb választék is lesz. A 12600 pénz azért nem olcsó.