PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez tetszik mindig is ez tetszett, nem szeretem a high-tech kz-t.
Amit még akartam kérdezni, hogy mi a különbség angol és magyar psn account között? Jobban laggol az angol, vagy valami? És ha már codoztam a magyaron akkor az ahhoz van kötve és nem köthetem az Angolhoz?
@ModernT
Azért válaszolt mindenki "bunkón" mert nincs megoldás arra, hogy a CoD SZAR. Ez van, ezt kell szeretni. Nem szubjektív vélemény, hogy szar, mert mint látod szar, nem mûködik rendesen nextgenen. Miért? Mert rohadtul nem nextgen. Már vagy 8 éve ugyan annak a szar engine-nek a toldozott-foldozott változatát kapjuk, és ami szép volt 2007-ben a CoD4-ben, az mára már ocsmány a Ghosts-ban. Van MINIMÁLIS fejlõdés, de évrõl-évre kb ugyan az a grafika. Ráférne már egy pihenõ a szériára.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szokott valaki War Thunder-ezni ?
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
Ha lesz még, szólok!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ha a PS3as accountjával jelentkezik be valaki PS4-re, akkor az azt jelenti, hogy automatikusan a PS3-on az a fiók megszûnik? Magyarul, át kell ahhoz vinni PS4re azt a fiókot? A kettõn nem lehet "egyszerre" használni?
Azon túl, hogy megmaradnak a trófeák, mi elõnye van annak, hogy valaki átviszi a régi accountot (oké, a neve megmarad).
Köszi
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Forza.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Rajtad jó-anyádnak kellet volna segíteni, de még a 3. hónap elõtt <#bdead>#bdead>
Rem. jön ide egy modi...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
cod=kuka...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ezért van az, hogy a killzonenak jobb a grafikája és jól is megy.
http://www.thesixthaxis.com/2013/11/20/cod-ghosts-is-juddering-on-ps4-as-it-runs-over-60fps-not-below/
Esetleg erre tudtok valami megoldást?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
(gyári FW-vel nincs ilyen gond)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Megjött a PS4-em de már egybõl (nw-31201-7) ilyen hibába botlok. Nem tud csatlakozni a szerverhez, ez másnál is szokott jelentkezni. Az internet connection test lefut rendesen, tehát internet elérés rendben van. Köszi
PS4 PSN: angyisz
Tudom nem egy megnyugtató megoldás, de eléggé ultimate, és hát szegényember vízzelgõz... Egyszer majd elgurul a gyógyszerem, és valami huszonharmincért már vettem idén mikrotiket. Legföljebb az lesz otthon is.
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 játékok
Backgammon Blitz (1 880 Ft) – ingyenes próbaverzió elérhetõ
Pinball Arcade – ingyenesen letölthetõ
Zen Pinball 2 – ingyenesen letölthetõ
LEGO Marvel Super Heroes demó
PlayStation 4 kiegészítések
Warframe – 370 Platinum (5 298 Ft)
Assassin’s Creed IV Black Flag – Freedom Cry (3 035 Ft)
Battlefield 4 – China Rising (4 415 Ft)
Pinball Arcade tartalmak (300 Ft-tól 12 150 Ft-ig)
Zen Pinball 2 tartalmak (733 Ft-tól 2 942 Ft-ig, ingyenesen letölthetõ tartalmak)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Killzone 74%-os metacritic pontösszesítése szerintem teljesen korrekt 😄 Szép, szép, csak ne szólaljon meg, mert olyan buta, és unalmas, hogy csak na 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Van néhány PS4 alapcsomagom, hivatalos, magyar garanicával, számlával. Alapcsomag, tehát se kamera, se Killzone nincs.
Akit érdekel, privátban írjon.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx