PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Rég mondtam már, hogy teszteket nem szabad olvasni és leginkább le kell szarni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Én köszönöm. Valószínûleg AC4 lesz az árából😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
A tesztekrõl meg annyit, hogy ez a knack szerintem jobb szórakozás, mint a kz. Hogy evvel mi bajuk van a tesztereknek azt nemtudom, szerintem gyökér mind. Szórakoztató, jól néz ki, és legtöbbször nehéz, helyenként vérthugyozóan. Nekiültem, és toltam vagy 3 órát. Jó cucc ez, el kell felejteni az oldalakat.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Baszki, te irtó nehéz eset vagy... Csak kölcsönbe cseréltünk volna, sügér 😊 megmaradt volna az ac4-ed, és ingyen kaptál volna knack végigjátszást 😊

n000rbi
A vásárló dönt. 😊 Amúgy ezt az ingyen BF4 elhappolásáért kaptad. 😄

Kongy
Köszi ! 😊

Megvettem... Nekem lenne bûntudatom ha nem adnék érte AC4-et, márpedig nem cserélném rá semmi pénzért.. ha meg nem adok érte semmit, akkor meg bûntudat... 😄 Végigviszem én is, aztán ha felejtõs, akkor adom is tovább.. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Teszteknek?? Mármint azoknak, amelyikek szerint a cod 10, a kz 7 pont? Jah, igazuk volt. LOL

Moby
Ingyen nem kellett, inkább megvette 13-ért? 😄

Na ma megkukkantottam itt Grazban, hogyan is néz ki ez a híres ps4,mellette meg volt egy xbox one.Ps4 irányítója nagyon jó.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

n000rbi
Holnap, max holnapután (már csak a postán múlik) megkapod a Knekket, majd azzal levezethetsz 😊

Kongy
Sikerült végül elsõre... Kb végig felfele irányítottam magam, leszartam a kék bizbaszokat. Na de az utána következõ rész is... 😄 3x eljátszani ugyanazt az emberrel azért már csücskös... 😄 De nem tudok rá igazán haragudni, mert olyan brutális látványvilágot nyom a pofámba folyamatosan, hogy játszanom kell..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
A kék geciket kövesd. Egyébként van egy érzésem hogy azért húztak le a tesztelõk, mert kevés volt hozzá a tudományuk 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Hát fontolgatom hogy abbahagyom. Azért a szemétségnek is van határa. Elegem van ezekbõl a hülyeségekbõl b.zdmeg, hogy nem lehet élvezni egy játékot, mert valamelyik idióta pályatervezõ nagyot akart alkotni. Sikerült. Azért megnézném ezt hogy viszi végig elsõre egyik-másik "kedves" tesztelõ. De hogy ezeknek a játékát még egyszer meg nem veszem az fix.

TDC Geronimo
😄D

Na ott nekem is felment a pumpa. Elsõ szabadesés résznél simán lement elsõre, de ott... ha nem álltam neki 20*, akkor egyszer se 😄

Kongy
Ezért parádésak ezek a szabadesõs részek. Chpater 8 elején nem tudom eldönteni, hogy földhöz vagy a TV-be basszam a kontrollert.

Kongy
Mondtam, hogy szubjektív vélemény. Te szereted, mégsem idiótázlak le érte, pedig megtehetném. Szépgyerekvagy.

TDC Geronimo
Normal. Hát meg nem mondom, mert nem egy nekifutásban lett kijátszva, de szerintem 8-9 óra lehetett.

arty
játékidõ? (hard vagy normal?)

Forza.

TDC Geronimo
😄

TDC Geronimo
Vége volt szar, maga a játék szerintem jó volt. Kellõen változatos, állkopogtató látvánnyal meg artal.

tehat nem kell szomorkodnom a gep delay-em miatt. jo, hogy csilivili, de mint jatek nem nagy szam, teszteknek ezek szerint megintcsak igazuk volt.
majd marciusban olcsoert johet azert.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
"rendes"?? 😞 a hx5öm is kínai, pedig egy kompakthoz képest "drága" volt.

(jó, persze, értem: rendes = bári 400k felett)

Forza.

Te konkrétan egy idióta vagy. Arra a játékra azt mondani, hogy ratyi...
Moby
+1

TDC Geronimo
Hát szerintem LoS 1 kurvajó volt 😊

Kongy
Ez mennyiben tartozik a PS4-hez? 😄
Faszán néz ki, de ez a külsõ egy ratyi játékot takar sajna. (SZUBJEKTÍV véleményt hallottak.)

TDC Geronimo
Amúgy akinek nincs meg KZ (van ilyen? 😄) Annak lesz dec 28-29én ingyen multihétvége. Le lehet szedni multit majd.

TDC Geronimo
Új LoS boxart

Igazából nem nagyon értem miért nem jön nextgenre, így kénytelen leszek PCn letolni 😞

TDC Geronimo
Na végre megjött platinumba BF remélem holnapra megkapom már, bár KZ multi eddig több, mint kielégítõ 😊

TDC Geronimo
Végét szerintem is elkúrták, olyan semmilyen volt az egész. Csinálnak mást is amúgy, állítólag open world rpgt õk is.

Kongy
A PS3 Super Slim fasza, meg hiba nélkül mûködik, csak a lemezeket kell belepattintanod ezerrel, mert felültöltõs.. ami enyhén szar szerintem. De ezen ha túlteszed magad egy fantasztikus gép, sok kihagyhatatlan exkluzív címmel. Ha a fontosabb PS3 címekkel végeztél jöhet a PS4, és a várakozás a hasonlóan fasza nextgen címekre 😊)

cloud.strife
A rendes Sony kamerák, fényképezõk japánok.

www.digimomentsvideography.com

Szerintem újonnan már csak Super Slimet tudsz venni. Szerintem nincs hibás széria. Az új gépek között tuti nincs. Én is egyelõre a PS3-at ajánlom. Mire letolod a sok bepótolandó játékot, addigra lejjebb megy valamennyire a PS4 ára és több játék is lesz rá.
greyfox
Szia!
Én egyelõre a ps3-at ajánlanám, mert van mit bepótolni, ha még nem volt!
Kapásból tudnék mondani 10 musthave címet!

Ha PC-s csúcsgrafikához vagy szokva, akkor inkább PS4, de a játékkínálat egyelõre nagyon szûkös.

Steam: greyfox

Fifa 14-ben van magyar felirat?
arty
😄

Forza.

Moby
Hacsak ez a gond, ezen vágyad kielégítésére elegendõ a vatera, és 2khuf 😄

arty
azért jópofa lenne egy made in japan kütyü a lakásban 😉)) (régen, kb 6 éve a sanyo vetitõm még az volt, azóta semmi)

Forza.

Moby
Úgytûnik igen. A mostani szállítmány legalábbis így volt. Bár az is tisztán látszik, hogy ennek mostanra az égvilágon semmi jelentõsége.

bome9
Egyébként eszméletlen jó a fogása a DS4-nek. Tényleg premium minõség.

Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN

arty
kz bundle mind kinai gép?
csak a nembundle japán?

Forza.

bome9
Megjött nekem is a ps4, délután megyek tv-t venni hozzá. 😊

Kérdésem az lenne, hogy Killzone bundle-t vettem, a dobozán van psn+ 14 napos free feltüntetve, de a kódot hol találom hozzá, hogyan aktiválhatom?

Még nincs psn+om, majd januárban vennék 1 éveset, de addig kipróbálnám már ha van ez a 14 napos trial 😄

Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN

Gyocsika
Sziasztok!

Gondolkodom konzol vásárláson a jövõ év elején.
Abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy PS3-at érdemes-e még venni? Most azok elég jó áron kaphatók. Lesznek arra még új játékok, vagy már teljesen átfognak állni PS4-re? Illetve vásárlásnál mire kell odafigyelni? /Ez alatt azt értem, hogy van e olyan széria amelyik hibás, vagy hasonló infók/

Elõre is köszönöm!

Kongy
Persze, nyitócímnek bõven jó. Egy arpó ízelítõ abból, ami majd még jön.

Moby
>A következõ üzlet ahol tudnék venni 40 mérföldre van és nincs kedvem kocsikázni

Hát kis túlzással ennyit autózok minden nap az irodám és az otthonom között, szóval most ezért nem foglak sajnálni ^.^
Amúgy meg csinálsz egy fiókot, beregeled a bankkártyád, és már vásárolhatsz is.

Moby
Összességében sokkal jobban tetszett, mint a 3, sõt, a mai ratatanyomiságok között egészen jóféle ratatanyomiság volt, a gg-tõl megszokott bitangerõs artal. Csak jó lenne, ha ezek srácok is belekezdenének mostmár valami másba is. Egyébként nyitócímnek tökéletes.

Sziasztok!sikerült nekem is beszereznem egy ps4et. A kérdésem az lenne, hogy játékot tudok letölteni rá a playstation storeból? A következõ üzlet ahol tudnék játékot venni 40 mérföldre van és nincs kedvem kocsikázni. (külföldön élek ha ez számít valamit) elõre is köszönöm

Moby
Mindenképp.

Kongy
Hát baromság volt. Már a 3. rész sem igazán ragadott meg. Ez meg kb ugyanaz, csak szebb grafikával, pár újítással.

Az inFamous Second Son-ra leszek nagyon kíváncsi, meg a Watch_Dogs-ra, de legfõképpen az új Uncharted-ra. Itt le merem fogadni, hogy a látványtól be fogunk szarni.

TasManXT
Multi pörög majd?

psn: TasManHUN