PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Megvettem... Nekem lenne bûntudatom ha nem adnék érte AC4-et, márpedig nem cserélném rá semmi pénzért.. ha meg nem adok érte semmit, akkor meg bûntudat... 😄 Végigviszem én is, aztán ha felejtõs, akkor adom is tovább.. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Na ott nekem is felment a pumpa. Elsõ szabadesés résznél simán lement elsõre, de ott... ha nem álltam neki 20*, akkor egyszer se 😄
majd marciusban olcsoert johet azert.😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
(jó, persze, értem: rendes = bári 400k felett)
Forza.
Faszán néz ki, de ez a külsõ egy ratyi játékot takar sajna. (SZUBJEKTÍV véleményt hallottak.)
Igazából nem nagyon értem miért nem jön nextgenre, így kénytelen leszek PCn letolni 😞
Én egyelõre a ps3-at ajánlanám, mert van mit bepótolni, ha még nem volt!
Kapásból tudnék mondani 10 musthave címet!
Ha PC-s csúcsgrafikához vagy szokva, akkor inkább PS4, de a játékkínálat egyelõre nagyon szûkös.
Steam: greyfox
Forza.
Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN
Kérdésem az lenne, hogy Killzone bundle-t vettem, a dobozán van psn+ 14 napos free feltüntetve, de a kódot hol találom hozzá, hogyan aktiválhatom?
Még nincs psn+om, majd januárban vennék 1 éveset, de addig kipróbálnám már ha van ez a 14 napos trial 😄
Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN
Gondolkodom konzol vásárláson a jövõ év elején.
Abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy PS3-at érdemes-e még venni? Most azok elég jó áron kaphatók. Lesznek arra még új játékok, vagy már teljesen átfognak állni PS4-re? Illetve vásárlásnál mire kell odafigyelni? /Ez alatt azt értem, hogy van e olyan széria amelyik hibás, vagy hasonló infók/
Elõre is köszönöm!
Hát kis túlzással ennyit autózok minden nap az irodám és az otthonom között, szóval most ezért nem foglak sajnálni ^.^
Amúgy meg csinálsz egy fiókot, beregeled a bankkártyád, és már vásárolhatsz is.
Az inFamous Second Son-ra leszek nagyon kíváncsi, meg a Watch_Dogs-ra, de legfõképpen az új Uncharted-ra. Itt le merem fogadni, hogy a látványtól be fogunk szarni.