PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Helyszín: Német Római Birodalom, kb. Luxemburgi Zsigmond idején. Nagy eséllyel benne leszünk.
Ja, és a mottó: "No Monsters, Magic Or Minotaurs" 😊
PCre és NG konzolokra.
A medve nem játék.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1. Csomagolás nagyon praktikus, letisztult, könnyû kipakolni belõle a cuccokat.
2. A fizikai telepítés szintén könnyû, a PS3 220-as csatlakozója jó hozzá, viszont a DulaShock 3-hoz való vezeték nem USB vége nem kompatibilis a DualShock 4-ével.
3. Indítás, szerencsére gond nélkül ment, semmi lacafaca, végigvezet a telepítés lépésein.
4. A frissítés gyorsan és simán lejött, restart, máris ott az új XMB, letisztult, szép font, de vártam volna tõle kicsit nagyobb újítást az elõzõhöz képest.
5. Account transfer: simán ment, bár annak ellenére, hogy bejelöltem, ne jelezze ki a teljes nevem a nick mellett, mégis megtette.
6. Az új telepítési és töltési rendszer csillagos ötös, Killzone villámgyorsan jött le és települt, ez nagyon nagy királyság, hatalmas elõrelépés a PS3-hoz képest.
7. A konzol maga csendes, bár nem hangtalan, fõleg bekapcsoláskor. Azt, aki a kék diszkófényt kitalálta a kontrollerre, AZONNAL KI KELLENE RÚGNI!!! Sötétben olyan szinten zavaró, hogy tükrözõdik a tévé káváján, meg sötétebb jeleneteknél még magán a tévén is, hogy az elképesztõ. Nem beszélve arról, hogy önmagában is rohadt zavaró, hogy egy csont sötét helységben megy a diszkófény! Jááááájjjjjj!
8. A konzol tetején lévõ függõleges, fehéren világító lednek az ég világon semmi funkciója és értelme, szintén zavaró sötétben.
9. Battlefield 4 lemez betol, pillanatok alatt ment a telepítés, s már lehet is játszani. Hát nem tudom, de szerintem elbaszott jól néz ki a játék, az X360 és PS3 elbújhat mögötte, de tényleg. Bele se gondolok, hogy 3-4 év múlva mit fognak kihozni a vasból egy exkluzív címmel. Szóval nekem nagyon bejön a látványvilág, ez tényleg high end PC szint.
10. Kár, hogy nincsenek rá játékok. 😞
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
katt
gyárihoz: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
Forza.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
elõtte a 1043 gyárival használhatatlan volt, de az ment openwrtvel, mindennel
Forza.
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ha mókolt FW-t gondoltál rá: feletsd el a márkát 😊
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
en megbizhato gepet akarok. ami mukodik kibontaskor es jo esellyel azutan egy hettel, sot 1 evvel is. ezt jelenleg urbanus legendak(?) ES magyar tapasztalatok alapjan a japan krealmany tudja. se idom, se idegzetem nincs mar kuldozgetni, cserelgetni a gepeket. ott az 500-600 ojro felreteve, "original nintendo seal of quality"-t akarok erte, azaz ize... sony.😄
ha a japan is beszarik nem-egeszseges idon belul? leveretek egy 1 eves szent jakab trip-et a 3DS-emmel.😄
kz nem tudom milyen, mert nem jatszottam meg vele. ti igen, figyelem a velemenyeket.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem. Nyilván nem.
Kizárólag az érzelmeid vezérelnek. Nem mûködõ gépet akarsz, hanem egy feliratot.
Mi fog történni, ha ne adj isten a japó géppelsz is beletenyerelsz? Megsértõdsz örökre a sonyra?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
teljesen normalis es logikus a hozzaallasom. belenyultam a forro vizecskebe, fajt nagyon, termeszetesen akkor probalkozok ujra, ha mar kihult kicsit, VAGY tudom, hogy a masik edenyben eleve hideg a viz.
bar a te(ti) nezopontotok is normalis, hisz mukodnek a gepeitek ---> bizonyara jo az uj(?) szeria. nos sztem meg nem biztos.
no meg latom, hogy se knack, se kz, ... sem nagy durranas, minek kapkodnek hat? csak leirtam a mai elmenyemet.😊
Remélem PS4es verzióra se kell sokat várni.
Azt tudom, hogy te elég nehezen váltottál boxról.
Amúgy meg nem kell ilyenek miatt izgulni.
Kb most kaptad volna meg a cseregépet.
BTW holnap elkezdem tölteni a BF4-et. Szombaton talán már harcra kész lesz
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mit hittetek hogy miben lesz nexgen egy játék ha nem látványban?
😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
mint korabban is mondtam: vagy japan gep köv. 1-2 honapban, vagy kesöbb bizonyitottan uj kinai szeria.
hat nem egeszen. eloszoris csak bundle-ben arultak oket. azaz nem hivatalos bundle, hanem ok csomiztak Knack-el, igen, csak Knack-el (bar lattam egy csavot ket masinaval KZ-al csomagolva... biztos csokos volt). barmok...
meg aztan mindegyik masina kinai volt. a csavoka 3-4-esevel hozta ki a gepeket a raktarbol, s az emberek, mint a varjak, le is csaptak rajuk egybol. csütörtök, 2 korul... be se volt jelentve, hogy kapnak gepet.😄 LOL.
amikor par darab fentmaradt az asztalon, en az aljukat nezegettem, hogy hol gyartottak oket.😄 haha. ugy lattam masnak ez nem volt fontos info.
volt sok Xbox One is: senkit nem erdekeltek. 1 darab se vittek el szerintem.