PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prohardver topikban vargalex FW-jét istenítik, de egyelõre gyárival akarom tolni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Kongy
Két esélyes a dolog. Simán lehet egy semmitmondó szar is. Majd meglátjuk. Még sok idõ van 2015-ig, addig le is lõhetik 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Egy kis next gen medieval open world game, a csehektõl (pont azoktól akik a a két Mafiat készítették, meg benne voltak ezekben: ArmA, Operation Flashpoint, Crysis 3, Forza Horizons).

Helyszín: Német Római Birodalom, kb. Luxemburgi Zsigmond idején. Nagy eséllyel benne leszünk.

Ja, és a mottó: "No Monsters, Magic Or Minotaurs" 😊

PCre és NG konzolokra.

A medve nem játék.

Kandurex
<#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nahh, beüzemeltem a PS4-et, az elsõ tapasztalatok:

1. Csomagolás nagyon praktikus, letisztult, könnyû kipakolni belõle a cuccokat.

2. A fizikai telepítés szintén könnyû, a PS3 220-as csatlakozója jó hozzá, viszont a DulaShock 3-hoz való vezeték nem USB vége nem kompatibilis a DualShock 4-ével.

3. Indítás, szerencsére gond nélkül ment, semmi lacafaca, végigvezet a telepítés lépésein.

4. A frissítés gyorsan és simán lejött, restart, máris ott az új XMB, letisztult, szép font, de vártam volna tõle kicsit nagyobb újítást az elõzõhöz képest.

5. Account transfer: simán ment, bár annak ellenére, hogy bejelöltem, ne jelezze ki a teljes nevem a nick mellett, mégis megtette.

6. Az új telepítési és töltési rendszer csillagos ötös, Killzone villámgyorsan jött le és települt, ez nagyon nagy királyság, hatalmas elõrelépés a PS3-hoz képest.

7. A konzol maga csendes, bár nem hangtalan, fõleg bekapcsoláskor. Azt, aki a kék diszkófényt kitalálta a kontrollerre, AZONNAL KI KELLENE RÚGNI!!! Sötétben olyan szinten zavaró, hogy tükrözõdik a tévé káváján, meg sötétebb jeleneteknél még magán a tévén is, hogy az elképesztõ. Nem beszélve arról, hogy önmagában is rohadt zavaró, hogy egy csont sötét helységben megy a diszkófény! Jááááájjjjjj!

8. A konzol tetején lévõ függõleges, fehéren világító lednek az ég világon semmi funkciója és értelme, szintén zavaró sötétben.

9. Battlefield 4 lemez betol, pillanatok alatt ment a telepítés, s már lehet is játszani. Hát nem tudom, de szerintem elbaszott jól néz ki a játék, az X360 és PS3 elbújhat mögötte, de tényleg. Bele se gondolok, hogy 3-4 év múlva mit fognak kihozni a vasból egy exkluzív címmel. Szóval nekem nagyon bejön a látványvilág, ez tényleg high end PC szint.

10. Kár, hogy nincsenek rá játékok. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
próbáld meg vargalex openwrt alapu firmware-jét!
katt
gyárihoz: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin

Forza.

Mr Manson
TPLINK 4300: visszaraktam a gyári FW-t, most megy vele a PS4. Viszont néha elhasal a router. Kikapcs beakapcs. DDWRTvel nem csinálja. Nem értemén ezt már.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Mindegy, eddig bejön.. csak elgondolkodtam, hogy gyerekként ha ezt játszom 5 perc után sírva mentem volna anyámékhoz, hogy széttörtem a PS4-et... 😄

arty
3600asod van? nekem 2 hónapos uptimém volt most a frissités elõtt a gyárival... (szeptember-i FW frissités óta nem volt gondja)
elõtte a 1043 gyárival használhatatlan volt, de az ment openwrtvel, mindennel

Forza.

arty
30k a gazdagságot jelenti? 😉

Forza.

Moby
>ennél a Knack-nél nem tudom ki volt a célcsoport..

Nem a gyerekek.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nekem sem a tudásával volt gondom, hanem az üzembiztonságával. Közben beállítottam a 3. routert is állomásként. Természetesen a sebesség is sokkal jobb lett, illetve a lefobálás is kiküszölöbõdött, de a psn-rõl továbbra is retekszar sebességgel töltök d ez kábelen sem volt jobb.

Kongy
Hmmm... ennél a Knack-nél nem tudom ki volt a célcsoport.. Kinézetre gyerekes, de EASY-n 10-szer megfekszek chapter 2-ben olyan hardcore... 😄 Nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek ezt élvezné, ha engem 19 éves tapasztalt játékos fejjel is szénné szopat... 😄

DarkSector
Sõtt azt is jó nézni hogy végre full képernyõn kinagyítva is üt a látvány.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Annyira jó nézni,hogymostantól a screenshot készítés nemcsak a gazdagok kiváltsága,illetve a videók készítése.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
ha elegendõnek érzed a gyári FW tudását, nem!

ha mókolt FW-t gondoltál rá: feletsd el a márkát 😊

Forza.

shaddam
Aveline <#szeret>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
AC4 <#whatever>

Nem lett rossz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

2-nel tobb banderas gif-et sztem sose toltam.😄 hajprol annyit, hogy olvass csak szepen vissza ti mit muveltetek 12 ill. 13.-an.😄

en megbizhato gepet akarok. ami mukodik kibontaskor es jo esellyel azutan egy hettel, sot 1 evvel is. ezt jelenleg urbanus legendak(?) ES magyar tapasztalatok alapjan a japan krealmany tudja. se idom, se idegzetem nincs mar kuldozgetni, cserelgetni a gepeket. ott az 500-600 ojro felreteve, "original nintendo seal of quality"-t akarok erte, azaz ize... sony.😄
ha a japan is beszarik nem-egeszseges idon belul? leveretek egy 1 eves szent jakab trip-et a 3DS-emmel.😄
kz nem tudom milyen, mert nem jatszottam meg vele. ti igen, figyelem a velemenyeket.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A kz, és a knack pont ilyen volt akkor is, amikor még a banderasgifeket toltad naphosszat. Te ideákhoz ragaszkodsz. Most épp a japán gép az. Vagy azon jobb lesz a kz? Vagy 3 hete jobb volt a kz?
Nem. Nyilván nem.
Kizárólag az érzelmeid vezérelnek. Nem mûködõ gépet akarsz, hanem egy feliratot.

Mi fog történni, ha ne adj isten a japó géppelsz is beletenyerelsz? Megsértõdsz örökre a sonyra?

TDC Geronimo
napi KZ 😄

Kongy

TDC Geronimo

latni fogom 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
KZ-n volt, hogy elaludtam volt, hogy elaléltam.. 😄 Nagyon beteg látványvilága van, és ezt MINDEN gamernek látni kell 😄 (még ha maga a játék annyira nem is nagy szám)

TDC Geronimo
új lego marvel demo felkerült storeba. Tök jól néz ki PS4en meg furcsa, hogy milyen jól fut a régi konzolos verziók után 😊

<#ejnye1>

teljesen normalis es logikus a hozzaallasom. belenyultam a forro vizecskebe, fajt nagyon, termeszetesen akkor probalkozok ujra, ha mar kihult kicsit, VAGY tudom, hogy a masik edenyben eleve hideg a viz.
bar a te(ti) nezopontotok is normalis, hisz mukodnek a gepeitek ---> bizonyara jo az uj(?) szeria. nos sztem meg nem biztos.
no meg latom, hogy se knack, se kz, ... sem nagy durranas, minek kapkodnek hat? csak leirtam a mai elmenyemet.😊

TDC Geronimo
"From December 28-31, PlayStation Plus members will be able to play Shadow Fall's multiplayer component for free. The game can begin being pre-loaded now in order to avoid long waits to download it later this month. This 38.5GB download includes both single-player and multiplayer content, either of which players can opt to download first. Despite its inclusion, however, none of the single-player content will be available to players without them first buying the game."

Kongy
Igen, nekem is így van. PS3-on állítottam be anno Account Management-ben, hogy kérjen minden vásárlás elõtt PSN jelszót. Így az is megakadályozható, hogy tesóm trollkodásból vegyen valami drága hülyeséget amíg nem vagyok itthon... 😄

TDC Geronimo
dio 3 kieg jön márciusba...PCre 😞

Remélem PS4es verzióra se kell sokat várni.

TDC Geronimo
Vélemény a géprõl meg játékokról így pár nap próba után? 😊

Azt tudom, hogy te elég nehezen váltottál boxról.

TDC Geronimo
Elvileg asszem be lehet weben állítani, hogy vásárlásnál kérjen passt. De ha tudják már a PSN accodat akkor tök mindegy 😄

Amúgy meg nem kell ilyenek miatt izgulni.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
VEGYÉL

TDC Geronimo
Holnapra megjön nekem is BF4 végre úgy néz ki...

Moby
Kssé túlpörögted az egész témát. Úgy mindenestõl. Túlhypeoltad, aztán túlsértõdted, de a hozzáállásod a témához legalább annyira irracionális, mint a szar gép átvétele elõtt.
Kb most kaptad volna meg a cseregépet.

shaddam
Innen vett fel valaki friendlistre? Megkérdezte hogy van-e codom. Mondom nincs. Mire erre õ: Kár 😄
BTW holnap elkezdem tölteni a BF4-et. Szombaton talán már harcra kész lesz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Igen, csakhogy nem találhatják fel 2x a spanyol viaszt.
Mit hittetek hogy miben lesz nexgen egy játék ha nem látványban?

😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Ez azért elég kemény. Most lõttem KZ-ben. Ez bizony fél óra múlva sem tûnik el... 😊 Beszarás.

AntiHero
AC4-ben a menük meg a tekercsek, térképek, leírások nem magyarok? 😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

The Protector
Minden embert aki konzolon játszott eddig,ledöntött a lábáról a látvány.Ez már önmagában eladta a játékot.NEm mondom h szar,de hogy nem egyedi és újdonság,az biztos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Nem,mert megvettem a ps3-as verziót digitálisan és meg is jelent a ps4 storeban az upgrade alatt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

termeszetesen nem. knack-re nincs szuksegem (megneztem eBay-en: orankent kb. 5-6 folias peldany kel el lohugyert, szoval el se tudnam adni ugy, hogy ne veszitsek rajta), na meg kinai szarra se (igen kedves kinai geppel rendelkezo barataim, elhiszem, hogy nektek mukodik es biztos uj szallitmany es blablabla...😊). ha kifognek meg egy döglött gepet, tuti kibasznam az ablakon, vicc nelkul. az anyagilag nem lenne jo dolog.😄

mint korabban is mondtam: vagy japan gep köv. 1-2 honapban, vagy kesöbb bizonyitottan uj kinai szeria.

Kongy
És vettél PS4-et?? 😄 Vagy valami?

Kongy
A KZ is egy szar, csak szép köntösben. De a szar attól még szar marad... 😄 Felõlem nyugodtan mondhatod, hogy az, mert egyet értek veled.. 😊 De ha nem sem ugrok a torkodnak.

voltam ma a Saturn-ban (Nemeto.), s meglepetesemre volt PS4. meg is orultem neki, gondoltam durva, hogy ilyen hamar turhatok magamnak egy japan gepet...
hat nem egeszen. eloszoris csak bundle-ben arultak oket. azaz nem hivatalos bundle, hanem ok csomiztak Knack-el, igen, csak Knack-el (bar lattam egy csavot ket masinaval KZ-al csomagolva... biztos csokos volt). barmok...
meg aztan mindegyik masina kinai volt. a csavoka 3-4-esevel hozta ki a gepeket a raktarbol, s az emberek, mint a varjak, le is csaptak rajuk egybol. csütörtök, 2 korul... be se volt jelentve, hogy kapnak gepet.😄 LOL.
amikor par darab fentmaradt az asztalon, en az aljukat nezegettem, hogy hol gyartottak oket.😄 haha. ugy lattam masnak ez nem volt fontos info.

volt sok Xbox One is: senkit nem erdekeltek. 1 darab se vittek el szerintem.

És 4 szer kevesebbszer használtam a szar szót mint te.