PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Január 7-10-én lesz a 2014es CES. Egyre biztosabb, hogy a Sony ott leplezi le az új PS4re szánt VR headsetjét. Voltak korábban pletykák arról, hogy pl a Driveclub is támogatja majd. Ha megfizethetõ áron lesz és legalább olyan jó, mint az Oculus Rift, akkor elég forradalmi dolgoknak nézünk elébe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Elvileg (ha nem bugos épp) az utolsó 15 percet mindig rögzíti. Amint megnyomod a share gombot, az adott képet egybõl lementi és a videót is a captures mappába. Azt lehet egybõl is, de lehet késõbb is szerkeszteni és feltölteni.

Kongy
Srácok valamit tisztáznunk kell.. 😄 A Share gomb megnyomásával elvileg az utolsó játékban töltött 15 percemet rögzítem, igaz? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
nézném, de olyan kockás, h élvezhetetlen 😞

Forza.

deep
Hehe, nemtom valahogy nagyon bejön a stuff.
TDC Geronimo
Halasztás óta driveclub körül elég nagy a csend. Mostanában már FBre se tolnak ki rövid videókat. Remélem februárban landol majd PS+ játékok között. Infamous elõtt pont jó lenne 😊

TDC Geronimo
😄

Eszméletlen lett fpsre (is). Mondtam KZba is aim assist nélkül osztok, mint állat 😄

AntiHero
Betegen nem beszélek, túl "kalózos" a hangom 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mr Manson
Srácok: ez a DS4 XBOX360 után fenomenális, igy lehet vele lõni ... el sem hiszem.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kongy
nem kommentálod.. ez így nem jó.. 😄 Megér 3000 Ft-ot?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

AntiHero
Akit érdekel ahogy játszok 😄 :

AC 4 Freedom Cry DLC stream.

Moby
Na ez a trine2 3d-ben, 60fps-el betonkemény 😊

Adversus solem ne loquitor

Kongy
most meg egy csapásra jó... ki érti ezt..

Kongy
Nektek sem megy a ps store? rámegyek, erre csak kék vonalak, de nem jön be maga a store. a többi dologgal minden rendben.

arty
pont néztem az elõbb, h még be se melegedett a gép, de már van egy platinád 😮

Forza.

TDC Geronimo
Elsõre nehéznek tûnik, aztán bele lehet jönni. Tipikusan az a játék, hogy "na még egy kört" 😄

n000rbi
Uh, grat a Resogunhoz. Rájöttem, hogy ehhez én béna vagyok :/

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

deep
Na Resogun platinázva, Killzone és Contrast 1x végigtolva.
gazgoblin
Habár engem annyira nem mozgat, de ez tényleg nem rossz ár

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Mr Manson
A jó büdös k. anyát a DICEnek , hogy valaki rakná teherbe a bandát a BF4 miatt ...
Killzone: 5-6 óra játék gond nélkül
AC4: 5-6 óra gond nélkül
BF4: 30 perc fagyás , és nincs mentés

EA és DICE: <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kandurex
Google docs -ba kérem: KZ

Januárba szerintem behúzom még az AC4-et is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Gamersroom írt, hogy van ismét PS4 KZ Bundle potom 170eFt-ért. Hát elmennek a.... <#mf1>

TDC Geronimo
Én letoltam PS3on és megvettem upgradet PS4re és elkezdtem itt is megint. Nagyon tetszik fõleg PS4en. Végre atomstabil fps meg gyönyörû graf 😊

arty
persze. arra céloztam, h szvsz nem hajtja sony magasabb órajelen, máskülönben már trollkodtak volna vele 😄

Forza.

Moby
Tehát nem áll rendelkezésre. Ami ebben a kontextusban ekvivalens a nem létezéssel 😊

arty
szvsz a box OS többet befoglal magának, ennyireõl van szó

Forza.

TDC Geronimo
Na még ez is... 😄

"Substance Engine is an algorithmic texture generation middleware and according to benchmarks published on GamingBolt the PS4 CPU is faster than the Xbox One:http://gamingbolt.com/substance-engi...s-respectively

Both systems have 8 core Jaguar based CPUs from AMD, but prior to release Microsoft was promoting the fact that their CPU was clocked higher at 1.75Ghz. The benchmarks here imply the PS4 CPU is actually running at 2Ghz in order to produce 14 MB/s versus 12 MB/s for the Xbox One. The other possibility is that these figures are for the whole CPU and not a single core as labelled. In that case it would imply PS4 is using 7 cores at 1.75Ghz versus 6 cores at the same frequency.

Since this tech is purely algorithmic on CPU and not boiund by bandwidth we can't look to the PS4's GPU or GDDR5 to explain the difference. The only logical conclusion is the PS4 has a faster CPU, despite Microsoft's protestations to the contrary.Sony has never officially disclosed the PS4's CPU clockspeed."

arty
+1

Forza.

AntiHero
Azt kell mondjam, az AC 4 bõven a legjobb játék jelenleg PS4-en. (jó mondjuk ez "multiplatform" cím, de akkor is. KZ nekem nem jön be. De az AC az egyrészt gyönyörû másrészt iszonyat sok tartalom van benne.

The Protector
Elnézést mindenkitõl,hogy ilyen seggfej vagyok.3napja nem fürödtem rendesen,és 10fok van kb a lakásban mindenhol.Tegnap egy kibaszott lavorban fürödtem úgy,hogy ballasztruha van rajtam mert nemrég mûtöttek és az tartja egyben az egész felsõtestemet.Kicsit nehéz így épp ésszel gondolkodnom😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

greyfox
iceakos-t keresd. (prohardver, jatekaim)
Gyors és megbízható.

Steam: greyfox

UK Plus kod? www.game.co.uk ...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Már le lett írva honnan vegyél itt mondjuk többször is már de segítek.
Livekódok,jatekaim vagy bármilyen szoftver shop.Lényeges különbség az árak közt nincs
The Protector
Igen,dombornyomott.Ha tudtok vmi jó oldalt,emberkét aki UK Plus-okkal seftel akkor ne tartsátok magatokban.Tudom,boltban is lehet venni,de hátha van vki aki olcsón szerzi/adja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaddam
Csak induljanak be a zavvi akciók. A ps3 játékokon még 1-2 ezer forint hasznom is volt amikor eladtam 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sb1
Az biztos, de minek várni fél évet rá, mikor már most is j áron van...fél év múlva már mással fogunk játszani, nem ezzel! Ez egy nagyon jó ár egy viszonylag új címért!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Tatyla
fél év múlva olcsóbb lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sb1
Mondjuk én el nem is adnám azt, amit egyszer megveszek a géphez, az tuti 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Tatyla

BF4

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
csak éppen eladni nem tudod...vagy megy vele az accod

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sb1
AC4 ma meg holnap még akciós store--ban!
Magyar accal megveszed a ps3-as verziót 9900ért (plussal 8900), és 3 ropiért ps4-re "feltúrbózód", így 12 ropiért lesz egy AC4-ed! (UK accal ez olyan 10,500ft-búl jön ki kb.)

greyfox
(4jegy,utána szünet és 3jegy)
Az a 3 jegy lesz az.
Dombornyomott a kártyád, ugye?

Steam: greyfox

The Protector
Köszi a válaszokat.Sztem nem jó hozzá a kártyám,lehet beruházok inkább egy plus tagságba kártyán.Ahhoz ugye nem kell bankkártyát megadnom ha veszek egy psplus kártyát?

Versace26
a 3 szám jegy! Nem tudom,nekem még nem jött meg a ps,de vásárolni igy tudtam mindig

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Moby
Az aláírásod utáni utolsó 3 számjegy a biztonsági kódod.

The Protector
A kártyán a nevem ami rá van nyomtatva ott nincsen kód csak fél cm-el fölötte van egy 4jegyû kód.
A háoltalon az aláírásom után is van kód ilyen formában .... ...(4jegy,utána szünet és 3jegy)
Nem lehet az h nem jó a kártyám oda?Uk accra próbálom regelni,lehet az a baja?Angol kártya kéne?

Versace26
Security kod ami a neved mellett van 3 számból álló.

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

The Protector
Hali.

Szeretném aktiválni a plus 14 napos trialt de a billing infónál nem enged tovább.

Otp dombornyomott kártyám van,paypass-os.

Card Type:Ezt értem,mastercardom van
Cardholders name:Ide az én nevem kell viszont ékezet van a nevemben és nem tudom h kell ékezetet írni vita-n.
Card Number:Ugye ide a kártyám száma kell ami a kártyán van?
Expires ON:Ez a lejárati dátuma a kártyámnak.Ezt is megadom

Security code.2 db olyan is van a kártyán ami megelelhet neki.Egy az elõlapon rányomva,egy pedig a hátlapon az aláírásom után.

Vki segít mit rontok el vagy mi lehet a baja?
Esetleg van vmi FAKE Credit Card generátor vagy ilyesmi?

Elõre is köszönöm.

Moby
Úgy néz ki más lesz a gond. Nekem 810-eseim vannak, és ezzel sem volt jó. De most olvasom a gafon, hogy rengeteg embernek vannak gondjai gyári fw-el is, szóval ez inkább ps4 related dolog lesz. Én ezt az egészet kerültem ki avval, hogy betettem mégegy routert AP kliensnek (pontosabban wds stationnek), így most az szolgálja ki a a ps4-et vezetéken (meg a tévét is, ami így végre lejátssza a hd cuccokat is a dlna szerverrõl, mert a saját wifije az egy rakás szar ezek szerint, legalábbis a wds stationhöz képest). A nappaliban ugyanígy van egy wds stationöm, ami a házimozit/dlna szervert,tv-t/htpc-t szolgálja ki. Most így mindegyiken ddwrt van, és tökéletes minden.

arty
én is istenítem, mert segítõkész srác és jó fw-t pakolt össze 😊
DE! sajnos 3600asra az openwrt/ddwrt buildek nem százasak: a wifije x360-al - és ugy néz ki ps4-el is/sem - tökéletes, így a belõle származtatott összes build is problémás (vargalexé is)

ez persze csak akkor gond, ha a custom FW-vel is törekszel a maximális biztonságra, WEP titkosítással nincs gond 😉)

Forza.