121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111947 -
#111946 No Man's Sky on #PS5 & #SeriesX
-Free upgrade, save transfers
-4K/60FPS, improved visuals, bigger worlds
-Greatly reduced loads, 32 player cross-play
-Tempest 3D audio, haptic controls on PS5
-PSVR playable on PS5
Tyűűű ezzel, hogy süvített a PS4 pro :D -
#111945 Mondjuk mintha lett volna 1-2 hete róla szó, h genyó meleg a Box, csak nem kapott olyan nagy figyelmet. Ha pedig ilyen pár kiadott darabnál jelentkezik a dolog? Nem jó, nem jó.
Remélem a PS5 nem hiába jó nagy és nem lesz gond a hűtéssel. Amelyik meg pattog a mérete miatt, az meg játszon egy porszívóval a füle mögött, utánna már nem fog panaszkodni! -
#111944 Ez azért annyira nem jó jel. Még ha szoftveresen is korrigálható a dolog. -
#111943 Beleolvastam a twitterébe. Annyi történt, hogy túlmelegedett az xboxa. Nem halt bele, vagy ilyesmi. Ennek meg lehet, hogy pusztán annyi köze vana játékhoz, hogy a szokásosnál jobban melegszik tőle a konzol. És emellett elég, ha szar helyen van szellőzésileg, vagy kiszáradt a paszta, koszos, bármi.
Eurogamer is cikkez róla.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 14:01:01 -
#111942 Az szép. -
#111941 Ez aztán a hacker játék
-
Ez is egy vélemény. Igaz, hogy a ostobábbik fajtából, de attól még az.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.28. 13:44:01 -
#111939 Valószínűleg nem. Ezt-azt valszeg újrakalibrálhattak benne, de alapvető változásokra én sem számítok. Viszont nekem PS3-on sem ment le soha (a ps3 éra végén vettem meg, és ott nagyon besűrűsödött mindent tlou, gta4, minden jött akkoriban, így elmaradt), hát most fogom pótolni. Igazából sokkal előbb terveztem a pótlását, én nagyon bíztam a ps4-nél már a remaszterben. Hát az nem lett. Most lett remake.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 13:41:25 -
#111938 Nemtudom volt-e itt, csak láttam tegnap ment a téma: az edigitalos levelek sajnos hiba miatt mentek ki. Aki korábban nem kapott tőlük levelet, csak most, annak természetesen (és sajnos) nem fog jutni gép. Én már kaptam a helyesbítő levelet, gondolom mindenki fog, vagy már kapott. -
#111937 a többség már nem szól hozzád, nemtom feltűnt-e
ettől nem csak moby szerint vagy hülye, hanem csak simán minek billentyűt koptatni? ő nem unja, szíve joga
én spec el se olvastalak volna ha ő nem reagál, éshát autókról olvasni ebben a topicban... sokat vesztettem volna valóban -
#111936 Lehet, hogy rosszul emlékszem, elég sokat olvasok.
De én azt kétlem, hogy a Bluepoint fogja majd a kódot átírni, és új funkciókat, új pályákat, bármit beletenni, ami nem lett volna az eredetiben. -
#111935 Mondjuk az alatt a pár perc alatt is kiderült volna valami.
Mindenesetre én eleve úgy állok hozzá, hogy van a grafikai tuning és kész (ami szárazon bassz mindent!). Nem kapunk semmi újat a “váz alatt”, se új pályát, se új monsztát, se boss-t, se mondjuk újra dolgozott parry rendszert stb. stb.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.28. 13:26:31 -
#111934 Én nem talàlkoztam vele, hogy írtàk volna mihez nyúltak hozzà. -
#111933 Matek alapján az pont kétszer annyi, 1:2. Mondhatni jelentős fölény. :-p
Szerintem erről írtak már, hogy milyen remake is lesz, mihez nyúltak, és nem nyúltak hozzá. Szerintem nem írták újra a játékot, nem tettek bele új funkciókat, elemeket, hanem csak csodálatosan kipofozták látványügyileg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.28. 13:03:49 -
#111932 Nem védeni akarom, csak jelezni, hogy ezt (amellett, hogy valóban fontos kérdés) jelen pillanatban nem lehet tudni. Egyelőre nem is várható, miután a reviewrek sem kaptak belőle, csak Miles Morales-t. De még arról sem írhatnak. -
#111931 A többség, úgy minnt Kandur, aki ugyanazt mondja anélkül, hogy kettő percnél többet láttunk volna a gameplayből? Valójában foglamunk nincs, hogy miben újult meg, ha van ilyen egyáltalán. -
#111930 Eddig csak szerinted balfaszság, a többség szerint nem. -
#111929 Ja, és lehet, hogy a BEFECSKENDEZŐBEN is megújúl! :P Vagy kap új gumikat, még talán naivágciót is! -
#111928 Fejlődnek benne az animációk, a HUD, nem mindegy, hogy csak 4 irányba tudsz gurulni benne, vagy 8 stb.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.28. 12:58:20 -
#111927 Nem én írom az autós balfasságokat itt. De írj még valami olyan példát, amihez mindenki is ért, vagy legalábbis teljesen biztos magában :D -
#111926 És ami "alatta" van, az hogyan hozható arányba az elavultsággal? A from játékokban lévő gameplay nem "halad" az idővel. Hol olyan játékot csinálnak, amiben gyűrűruhacsiribirzabszalmavan, aztán csinálnak egy olyat, amiben csak core csapkodás van, aztán csinálnak két ken-barbibaba öltöztetőst, aztán megint jön valami, amiben egy szál gatyában egy bicskával kell végigbányászni mindent.
Hogyan, milyen irányban fejlődnek ezek, amiben elavult lehet az egyik a másikhoz képest? Maga a souls széria milyen fejléődést mutatott? Ami nem változás, hanem konkrét fejlődés. -
#111925 Pontosan. -
#111924 Szerintem neked elég magad miatt szégyellned magad, ne vegyél többlet terhet a nyakadba. :-D
Semmi hónaljszag nincs benne, te beszéltél hülyeséget. Ha megnézel egy 90-es évekbeli filmet, amit először látsz, még mondhatod rá, hogy ajajjaj, ez már kicsit öregecske...
Egy játék azért, mert vizuálisan felújították, de mechanikailag nem nyúltak bele, még keltheti az idejét múltság érzetét, akármilyen jól is néz ki. A videók alapján ennek ékes példája lesz a DeS.
Ettől persze még fogok játszani vele, és élvezni is fogom.
-
#111923 Kaszniban veszed az újat,.. -
#111922 A legújabb opelt veszed meg, de ezek az autós példák annyira hónaljszagúak, hogy én szégyelem magam helyetted :P
/maximum a hi-tech opeled hasonlít nyomokban egy korábbi kadettre
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 12:49:22 -
#111921 Ha veszel egy Opel Kadettet 2020-ban, életed első autójaként, akkor érezheted, hogy az elavult?
Na ugye.
-
#111920 Elavlult? Hogyan avulhatott el, ha tök új játék lesz(neked)?
A DeS-ben vannak olyan játékelemek, amik azóta egyik from játékban sem köszöntek vissza.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 12:38:57 -
#111919 Nekem ez egy tök új játék lesz, mintha új lenne, bár azért tegyük hozzá, hogy az elavult játékmechanika miatt azért mégsem lesz annyira új hatású.
Nem hajt a tatár vele, ha nem jut gép, akkor majd tavasszal letolom, ott lesz az Xbox addig, jön a Medium, GP-ben is van pár cím, amivel elleszek. Ja, és a CP 7 ezerért, ami ugye ki tudja, mikor jön. :) -
#111918 Az alapjátékot sem PS4-en kéne tolnod, amikor ottlesz ez. Igazából nincs egyetlen olyan indok, ami okán bármit is jobb lenne PS4-en tolni.
-
#111917 Ezzel én is így vagyok, de nekem nem szállítanak korábban :D -
#111916 Nem érdekel a next gen játék annyira. Engem a gépnek a birtoklása érdekel! Legyen nálam megjelenés napján!. Ha odanézek tudjam, hogy van. Mert Ott feszít a tv alatt. Kell első nap és kész. Csak ez érdekel. Ez mindig is így volt eddig is. Xbox one-t is vettem első nap, pedig nálunk meg se jelent :-D Játék meg van tucat szám... Úgy se játszok mással csak a warzonnal... :-D -
#111915 Ami 19.-én jelenik meg, az engem nem érint! Ami viszont érdekel az 10.-én jelenik meg. -
#111914 DeS remake, rongyosra játszottam PS3-on. Nagyon szerettem, biztos erre is megveszem, de nem system seller nekem. Tudok várni. A pókember standalone dlc-vel meg annyi a bajom, hogy még egyelőre az alapjátékot sem vittem végig. És elsőnek azt szeretném. Szóval azt sanszos meg se veszem még vagy egy évig. -
#111913 persze, nálam PS3-on pörgött :D
bár igaz, csak az első pár boss ment le, és utána offoltam, mert felkúrt, olyan nehéz volt (igaz, akkoriban még full nem értettem rendesen a souls-formulát)
így ki nem platináztam ugyan, de igazából soha semmit se életemben, mert soha nem érdekeltek az acsik/trofik :D
hozzáteszem biztos, hogy beszerzős lesz nekem is, ha egyszer lesz PS5-öm... -
#111912 nem 19-én jelenik meg? -
#111911 >DeS-t...ami meg ugye egy remake..
És? Kiplatináztad az eredetit? Vagy egyáltalán játszottál vele? Mert ez maximum azoktól érv. A többieknél a játék értékéből nem von le semmit. Pont annyi nekik, mint egy új from IP olyan minőségben, amit a fromtól sajnos sosem fogunk látni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 09:11:29 -
#111910 Demon Souls? Pókcsávó? -
#111909 én 2000 db-ról hallottam, de ez valahogy irreálisan kevés első hallomásra... :D de a helyzetet tekintve simán reális lehet, sajnos...
annyira én se bánom őszintén, ahogy lwb is írja előttem, tényleg egyszerűen nincs értelmes next-gen cím, leszámítva a DeS-t...ami meg ugye egy remake..
de rohanni azért se rohannék, főleg nem ~30k-ért.. :\
(a crossgen címeket meg hanyagoljuk, CP2077 nextgen patch is csak jövőre.. (TALÁN )
*sóhaj*
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.28. 08:45:11 -
#111908 Nem baj, úgysincs kb semmi nextgen játék. Játék nélkül meg mit érnek az új konzolok? AC Valhalla nagyon-nagyon kevés. A xbox series x-em itt lesz novemberben, a 3rd party játékokat és bc játékokat ki tudom próbálni majd, a PS5 meg jön, amikor jön. Ha jövőre, akkor jövőre. Így is előbb lesz meg a vas, mint bármilyen értelmes játék hozzá.