PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem a Last of Us is legjobb, a harcmiatt.
Hiába behatároltabb, a Last 2ben nekem a harcok még így is élvezetesebbek voltak, pedig aztán a Tsushima is kimagaslóan jó lett. ;)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Érdekes, hogy AC esetében menni szokott, igaz, azok nagy sztori DLC.-k.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Csak a store-ban vett nagy fizetős DLC-kkel.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.08.18. 18:04:19
PSplus-nál van csak, hogy vásárlási kedvezményre nem jogositjafel a sub accountot.
Megvettem a GR: Breakpoint Gold Editiont, és csak az alól a fiók elől érhető el a Year 1 Pass tartalma, ahol vettem, a konzol egy másik fiókjában nem, ott csak az alapjáték tartalmai.
PS5 II PSVR
Persze jön az xCloud az ebből való kitöréshez, de egyelőre nem vagyok róla meggyőződve, hogy fáklyásmenet lesz.
A Sony az exkluzivitásra megy rá, neki muszáj minél több konzolt eladni, mert a szoftvereit csak azon lehet futtani. A Microsoft játékainak nagy része és a szolgáltatása igénybe vehető milliónyi pc-n is. Ők a konzolra már pár éve úgy tekintenek, mint plusz lehetőség, ha valaki nem akar/nem tud gamer pc-vel foglalkozni, akkor megveheti és 7-8 évig gond nélkül futtathatja a játékokat az xboxon.
A Microsoftnak pl. sokkal jobban fáj annál hogy fele annyi konzolt ad el mint a Sony az. hogy az Apple store nem engedte be az xcloudot, mert ezzel hatalmas felületet vesztettek el ahol megjelenhettek volna.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Wait...wha...wut...fuc? Akkor mi a genyónak ez a Series X? Miért nem nyomulnak akkor PC-n ganéj passzal? Minek ez a görcsölés?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Free, new co-op multiplayer mode"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mindegy, mostmár eltolták, szal várni kell :\
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.08.17. 09:07:58
Egyébként eléggé siralmas dolog is lenne. A first party exkluzívoknak nem vagyok ellensége, a saját stúdiót ők pénzelik, ők menedzselik, ha nincsenek, nincs valószínűleg játék sem. De amikor pénzért valaki third party exkluzivitást vásárol egy platformfüggetlen játékhoz, az elég gáz. Ott nem nyer senki.
ez az Xboxos prezi iszonyatosan silány volt szerintem is, kell a csúszás neki... amikor a gameplay előtti cinematicot mutatták kezdéskor, arra még azt mondtam volna hogy na ezigen, így kéne kinézzen egy nextgen cucc - majd erre megláttam a main menüt, ott már tudtam, hogy off az egész... :D
ezzel elcsúsztak 1, de lehet 2 generációt is sajnos... egy "sytem seller" nem képviselhet ilyen minőséget, főleg nem a világ leendő legerősebb konzolján <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.16. 12:34:35
mondjuk ez tényleg durva lenne, vagy ha R*-t berántanák egy az egyben, bár ahhoz még talán a SONY is kevés :D
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.08.16. 10:53:15
Why so serious?
Ha ez a Halo bemutató egy totál ismeretlen projekt lenne egy ismeretlen 50 fős csapatól, tized ennyi pénzből, akkor nem szólna senki semmit.
PSN ID.: Beegabor
Ugye tudjátok ez akkor mi a picsát jelent. A sok fikusz miatt full előről kezdik és szebb grafikát akarnak neki, kész vicc. Basszák meg a heaterek.
Sok faszkalap elintézte!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.16. 02:02:09