PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
“I’m delighted to be able to officially announce that we are working on a PlayStation 4 title, which will launch in 2014,” he said in investor letter. “More details will follow next year, but it’s the most ambitious game we have ever created, and we can’t wait to reveal more about it – it’s going to be something truly special.”
“We’re also working on a game for the awesome Oculus Rift. VR is an area of technology that we believe will finally come of age in 2014, and you’ll see us investing a great deal of time and money into it.”
Egyre inkább esélyes a közelgõ bejelentés. Január 7-10 az idei CES.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Késöbb Driveclub,The Divison,Watch Dogs,Metal gear solid 5<#vigyor2>#vigyor2>
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
A Knack-coop miatt egyébként nem biztos, hogy megéri most beruházni egy másik DS4-re. (a coop-élményekrõl Gero tud mesélni - én csak kipróbáltam, de engem két játékosnál már zavart a fix kamera)
Lesz még tavasszal Rayman Legends, ahol kihasználhatjátok a második kontrollert. Más nem nagyon ugrik most be.
Szerk.: Trine 2 és a Lego-játékok még, amikben van offline-coop.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem értem én ezt <#zavart2>#zavart2>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Unfortunately, we are currently unable to process your pending order(s).
Lemondani meg azt hiszem csak faxon lehetne a rendelést. Pénzt még nem vonta le a kártyámról, de elég idegesítõ, hogy nem tudom mi a helyzet.
Van akinek volt már ilyen? Ilyenkor mi a teendõ? <#lookaround>#lookaround>
Vagy most letiltottak volna Amazonról, mert USA címmel vagyok magyar bankkártyával?
Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN
biztos 200 ember egy teljes éves munkája fekszik benne, ezért drága most ugyanaz, kicsit szebben 😉
Forza.
Na erre rohadtul kiváncsi leszek, majd valakitõl kölcsönkérem, és szemügyre veszem a nagy változásokat. LOL.
Resigunba még bele sem szagoltam, vár még a knack ultrabrutálon, és szerintem hetek, mire az ac4-et kivégzem.
Infémüsz úgy fogom megvenni, hogy egy idõre bontatlanul felkerül a polcra 😄
Adversus solem ne loquitor
Igaz én késõbb csatlakoztam, amikor már kijött jó pár patch, de nekem a majdnem 30 óra alatt egyszer se fagyott vagy crashelt.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Infamous: Second Son-ra várhatok akkor, na meg a DriveClub.
Tényleg akkor a Driveclubb az most teljes játék lesz (dobozos?) vagy megkapjuk ingyen a PSN+al? (eredetileg így lett volna)
(én pécén tenyereltem bele, de miután végigjátszottam a sztorit, semmi kedvem nem volt folytatni, elmenni a "dlchez" 😄 )
Forza.
Jut eszembe, lehetne erre is ps3-> ps4 upgrade, mert akkor még be is vállalnám (ha már úgyis ott van a polcon), de ÚGYSE lesz ilyen lehetõség 😛
Elsõ 3 hónap.
Kicsit belõttem magam, egész élvezetes, bár nekem tiszta BF3! Szép kis game lett, bár fagyott már párat.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Betaba PCn még ott volt logo a fegyveren meg jármûvön is, de itt már nincs.
Bejöhettél volna volt chat party is.