PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Ja nem gtara akk bocs en vok a hulye

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
TR-re értette sztem 😊 NFS is stabil 30fps ps4en de annyira hogy alá sem megy. Ha minden játék minimum ezt nyujtaná elégedett lennék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
PlayStation 4 And Oculus Rift Exclusive Game Projects Confirmed By Skydieving Developer

“I’m delighted to be able to officially announce that we are working on a PlayStation 4 title, which will launch in 2014,” he said in investor letter. “More details will follow next year, but it’s the most ambitious game we have ever created, and we can’t wait to reveal more about it – it’s going to be something truly special.”
“We’re also working on a game for the awesome Oculus Rift. VR is an area of technology that we believe will finally come of age in 2014, and you’ll see us investing a great deal of time and money into it.”

Egyre inkább esélyes a közelgõ bejelentés. Január 7-10 az idei CES.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
stabil @30-al is elégedett lehetnél 😄

(60 egy gtaban, konzolon hiú ábránd)

Forza.

Versace26
Most fog érkezni Németböl a gépem,ami engem izgat az a Battlefield 4, Rivals,és emiatt a knack,hogy a csajom se unatkozzon.. 😊
Késöbb Driveclub,The Divison,Watch Dogs,Metal gear solid 5<#vigyor2>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

n000rbi
Nincs mit. 😊
A Knack-coop miatt egyébként nem biztos, hogy megéri most beruházni egy másik DS4-re. (a coop-élményekrõl Gero tud mesélni - én csak kipróbáltam, de engem két játékosnál már zavart a fix kamera)

Lesz még tavasszal Rayman Legends, ahol kihasználhatjátok a második kontrollert. Más nem nagyon ugrik most be.

Szerk.: Trine 2 és a Lego-játékok még, amikben van offline-coop.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Versace26
Ahhha 😊 Nagyon szépen köszönöm,Hát akkor csak érdemes lesz két Ds4-et venni 😊

n000rbi
Pontosan 😊 (és csak úgy, online-coop nincs)

Versace26
Most a Knacket tudom itthon a párommal két joystickkal játszani egy képernyõn két karakterrel? <#vigyor2>

n000rbi
1080p@60-at elvárnék tõle. Hátha tavasszal bejelentik a pécés verzióval együtt.

Kongy
GTA 5 nextgenen ütne, az biztos.

Pedig én úgy tudtam, hogy Japán nem a Közel-Keleten van. Úgy látszik tévedtem.
AntiHero
egyértelmû bukás lesz. Azt nem értem ezt megcsinálják nextgenre. De akkor a GTA 5-t mi a francért nem? Azt így is megvenné mindenki még ha kipörgette is anno.

Nem értem én ezt <#zavart2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bome9
Amazonon nem sikerült vennem 50 dolláros credit cardot, mert valami sz@rakodik a rendszerükkel. Kb 2 órája akartam venni a cuccot, de azóta csak egy olyan e-mailt kaptam, hogy nem tudják teljesíteni a rendelést.

Unfortunately, we are currently unable to process your pending order(s).

Lemondani meg azt hiszem csak faxon lehetne a rendelést. Pénzt még nem vonta le a kártyámról, de elég idegesítõ, hogy nem tudom mi a helyzet.

Van akinek volt már ilyen? Ilyenkor mi a teendõ? <#lookaround>

Vagy most letiltottak volna Amazonról, mert USA címmel vagyok magyar bankkártyával?

Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN

arty
miközben karácsonyi akcioban ugyan ez a cég 5$-t kért a pécés változatért ... (amazon, steam kód)

biztos 200 ember egy teljes éves munkája fekszik benne, ezért drága most ugyanaz, kicsit szebben 😉

Forza.

Kongy
Hát ez az. Ezért vagyok én is felháborodva. Oké, hogy talán szebb a grafika, de 100% ugyan az a játék, mint tavaly év elején...

TDC Geronimo
Graf upgrade-ért full árat kérni minden csak nem jogos. Megvenném én is még egyszer, mert nagyon tetszett PS3on, de nem 18k-ért.

Kongy
Jogos a Tomb Raider Definitive Edition ára
Na erre rohadtul kiváncsi leszek, majd valakitõl kölcsönkérem, és szemügyre veszem a nagy változásokat. LOL.

TDC Geronimo
Knack nagyon bejött, voltak azért cheap deathek hardon coopba nem is egyszer. Meg azért rendesen borul a frém, fõleg, amikor sunstone powert tolsz. Lehet egyszer very hardon nekiállok majd bár nem tudom, hogy lenne-e idegem hozzá 😄

Moby
Hát nekem ilyen gondom nincs 😊
Resigunba még bele sem szagoltam, vár még a knack ultrabrutálon, és szerintem hetek, mire az ac4-et kivégzem.
Infémüsz úgy fogom megvenni, hogy egy idõre bontatlanul felkerül a polcra 😄

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Nekem eddig a NFS Rivals fagyott egyszer, vagyis egyszer csak hibaüzenettel kidobott a játékból.

TDC Geronimo
Igaz nem január, de februárban jön a Thief is.

TDC Geronimo
Fagyott? 😮

Igaz én késõbb csatlakoztam, amikor már kijött jó pár patch, de nekem a majdnem 30 óra alatt egyszer se fagyott vagy crashelt.

shaddam
Inkább a remegõ kamerát kapcsolnák ki

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

gazgoblin
Hát jobb helyeken az már egy 5 dolcsis DLC!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

deep
Lesz egy ingyenes PS+ verzió, de a dobozos teljesebb lesz (autók,pályák).
AntiHero
Az felejtõs, anno végigjátszottam, még1x tuti nem fogom. Pedig jó játék, de már nem éri meg az árát.

Infamous: Second Son-ra várhatok akkor, na meg a DriveClub.

Tényleg akkor a Driveclubb az most teljes játék lesz (dobozos?) vagy megkapjuk ingyen a PSN+al? (eredetileg így lett volna)

arty
bujtatott áremelés 😊

(én pécén tenyereltem bele, de miután végigjátszottam a sztorit, semmi kedvem nem volt folytatni, elmenni a "dlchez" 😄 )

Forza.

n000rbi
Egy plusz "tomb" az egész, pofám nem lenne ilyet kiadni.
Jut eszembe, lehetne erre is ps3-> ps4 upgrade, mert akkor még be is vállalnám (ha már úgyis ott van a polcon), de ÚGYSE lesz ilyen lehetõség 😛

deep
10 perc? Ennyit minek csinálnak? 😄
arty
nem is lenne ezzel akkora gond, ha mondjuk a 18k-s ps4játék ár feléért jönne ...

Forza.

n000rbi
Sokat ne várj a single dlc-tõl, én ps3-ra megvettem párszáz forintért. Sajnos kb. 10 perc alatt letudható :S

deep
Állítólag lesznek plusz effektek. Meg ebben már a DLC is benne van, ezért majd egyszer megveszem. Talán a nyári uborkaszezonban, nyomott áron.
Kongy
Kíváncsi leszek rá, eléggé pénzlehúzás szaga van, lehet csak annyi a különbség, hogy fullhd, és más Lara haja... de ne legyen igazam 😊

n000rbi
Tomb Raider Def. Edition jön, azt hiszem. (szerintem kihagyom, elvagyok a Knack-kel <#nyes>)

deep
Január 28: Tomb Raider
Elsõ 3 hónap.
AntiHero
Januárban lesz valami értelmesebb játék PS4-re? Vagy majd tavasszal jelenik meg minden egyszerre? 😄

Moby
Nem lennék õszinte, ha azt mondanám, meghoztad a kedvem a megvásárláshoz 😊

Mr Manson
Legközelebb ok?
Kicsit belõttem magam, egész élvezetes, bár nekem tiszta BF3! Szép kis game lett, bár fagyott már párat.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

bome9
A PC Gurus ezzel játszunk videóban (már nem beta) van a fegyveren logó, egy sárga smiley van rajta.

TDC Geronimo
Szerintem ezt kivették a fullból 😞

Betaba PCn még ott volt logo a fegyveren meg jármûvön is, de itt már nincs.

bome9
BF4-ben a logómat hogyan tudom a fegyverre rakni? Ki kell valamit oldani hozzá, vagy hogy? Battlelog-on sem találtam...

TDC Geronimo
Láttuk 😊

Bejöhettél volna volt chat party is.

Mr Manson
voltam ma én is 😊

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
Jó bugos, sokszor jó idegesítõ, de mégis toljuk, mert ennek ellenére még így is nagy fun 😄

Moby
Írd majd meg a címed privátban. Valamikor 1-2 héten belül megjön.

Moby
Én nem tudom mi tévõ legyek ezzel a bf-el <#whatever> amikor nézem a videókat, kurvára tetszik, de végül semmivel sem nyomtam onlány máig. Kurvajólenne belõle egy demo(hetvége) legalább

Kongy
*Vezetek = elsõ helyen vagyok stabilan 😄

Kongy
Ez a Rivals mekkora egy mocsok játék. Mikor vezetek beb.ssza elém a rendõröket, hogy szétszedjenek... Hát király. Ha nem csalna folyton a játék elég király lenne...

TDC Geronimo
Hát nekem már nem volt az, amikor jött a BF, de ma megvettem premiumot.