PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
A legtöbb elektromos készüléknek van egy ilyen nagyon halk zümmögése. Szerintem ne foglalkozz vele, nem utal hibára.
n000rbi
Srácok, azt hiszem belefutottam ebbe a hibába. Kikapcsolás után alig hallható, magas frekvenciájú hang jön a gép jobb hátsó részébõl. (most vettem csak észre véletlenül, lehet korábban is volt)
Ha teljesen áramtalanítom, akkor még változik is a frekvencia, majd pár másodpercen belül teljesen elhallgat. Kell nekem ezzel törõdni? Elpukkanhat? Nektek csendes kikapcsolt állapotban, áram alatt? (nagyon közel kell hajolni, hogy észrevedd)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Hátoké. 😄 Nem mintha K.RVÁRA lesz.rnám, hogy recés, csak a tényt mondtam 😄 Rohadtul szép a játék, tetszett, marha jól fut, minden okés. DE a távoli dolgok még mindig recések, hát vibrál az a szerencsétlen felhõkarcoló... 😄 😄 Kész. Ennyi. Lehet kövezni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Egy picit elszomorodok, hogy amikor brutál meleezem a VSA csókát multiban, akkor nem látszik a szemüvegén a vörös szemem tökrözõdése 😞

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Bármit szedsz állj le vele. Nem bírod.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
kurvára recés fogalmával kicsit zavarban vagy 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

deep
Recés a segged 😄
Kongy

Pedig ez kurvára recés más videóján is, ami szintén FullHD, hiába butítja le a YT. Szinte vibrálnak az épületek annyira recések 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nem a méretét kérdeztem 😊
Fullhd, élsimított. Ettõl recementesebb már nem bír lenni.

megnyalom a kepernyot itt mindjart. 9 nap es csatlakozok 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Én se igazán értem. KZ ráadásul dupla AAt használ, egy sajátot meg FXAA-t is.

Kongy
Nem annyira recés, mint PS3-on, de igen recés. TV-nek meg egy 120as LED TV van, szóval nem abban van a hiba, csak a Killzone-ban 😊 Ettõl függetlenül szép játék, de a rece még mindig ott van.

Moby
Recés??? Mi az istenen nyomod? Valami subhd tévén? 😄

TDC Geronimo
Mozgásban se mondanám annak. Egyik legtisztább képminõségû PS4 játék.

Kongy
Képeken legalább nem recés.

TDC Geronimo
Hát szerintem meg nem 😊

Kongy
Képeken szebb, mint mozgásban. <#nyes>

item
<#wow1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

TDC Geronimo
napi KZ. Úgyis rég volt 😄

Moby
Ne videót csináljanak, hanem játékot 😊

TasManXT
én még mindig reménykedem a japán premieres driveclubban.

psn: TasManHUN

TDC Geronimo
2 hónapja onnan se jött semmi videó. Kíváncsi leszek azóta mennyit fejlõdött, mert ott hétrõl hétre szépült a játék.

TDC Geronimo
Januárban Dont starve, februárban valószínûleg Outlast jön és esélyes a márciusi Driveclub majd.

Moby
Óriási pozitívum, hogy nem adták ki félkészen. Hatalmasat nõttek a szememben. Sajnos ez egyre ritkább.

Kongy
Nope. De azt ígérték startra kész lesz.

zzeN
Szerinted az most fog megjelenni január elején?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
Don't Starve-ra visszatérve; ez a játék már kint van PC-n jó ideje, ha jól tudom. Igazán tehettek volna valami újdonságot is a Plus-os játékok közé, mondjuk a beíglrt DriveClub-ot...

Kongy
Igazad van. A hatalmas fejlesztési költségek még nem garantálják, hogy a játék jó lesz, ezzel én is tisztában vagyok. Vannak mocskosul unalmas, és rosszul sikerült AAA címek, igen. Ezeket igyekszem mellõzni, és a minõségi AAA címekre koncentrálni 😊

Lehet, hogy ez már nem teljesen ide tartozik, de pl a Batman Arkham Origins, Bioshock Infinite kifejezetten untattak, pár óra után hagytam is õket a fenébe. Sokak szerint király játékok, én ezt elfogadom, de nekem nem jött be egyik sem.

Moby
Szenzációs, ki he hagyd! 😊
Spelunky is krvajó, bár az még elõttem van. Braid természetesen. Raymanek természetesn bár az már messze nem indie. Meg még tonnányi cím, amiket össze kéne szedni.

Moby
>AAA címek érdekelnek

Engem viszont a szórakoztató videojátékok. És mivel nekem sincs több napi 1-2 óra játéknál, így igyekszem a legjobbakat kiválogatni. Természetesn én is szeretem az AAA+++ mûveket, de ez még önmagában nem predesztinálja a szórakoztatási faktort.

TasManXT
Cave kivételével folyamatban nálam mindegyik, jó cuccok.

psn: TasManHUN

greyfox
Próbát sem tettél amúgy?
Szerintem megéri a lent felsoroltak bármelyikét, vagy esetleg braidet kipróbálni. Néha a kevesebb több 😊

Steam: greyfox

Kongy
Nem vagyok igazi gamer. Ezt sosem állítottam. Én valahol a casual és nem casual között lehetek valahol 😄 Csak AAA címek érdekelnek, és napi 1-2 órát játszok max, természetesen AAA címekkel.. 😊

Moby
Én viszont az elég komoly gépemen idõnként tolok ilyesmit IS. FEZ, limbo, mark of the ninja, bastion, the cave...ezek mind-mind kurvajók voltak. Akit csak a teknó érdekel, az igazából nemgémer.

Kongy
Nekem még ingyen sem kell.

De a Don't Starve ingyenes, úgyhogy szerintem nem gáz 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Kongy
Ez olyan, mintha egy félmilliós PC-n csak ilyen indie játékokkal játszanál. Azokhoz nem kell ilyen gép, se PS4, se semmi. Én személy szerint a PS4-et az AAA játékok miatt vettem, nem holmi Don't Starve hülyeségekért.

Moby
Igazad van, errõl megfeledkeztem.

Moby
Nem csak az a jó játék, ami a szart is kipaszírozza a gépbõl.

n000rbi
Igazából butaság bármit is várni még ps4 fronton a psplustól. Idõvel majd lesznek itt jó cuccok.

Kongy
Nekem sem. Ez egy gagyi indie játék, ami aztán abszolút nem használja ki a PS4 erejét...

n000rbi
8th January: Don't Starve , hogy ne csak a levegõbe beszéljek. 😊

n000rbi
Don't Starve lesz elvileg, de az nem üti meg a Resogun szintjét. 😊

szerk.: hazudok, mert nem ismerem a fenti játékot, de elsõ blikkre nekem nem az az "ide vele!" kategória

Moby
Ps4-en egyelõre nem lesz változás, szóval mindegy. Marad a resogun és a contrast.

miezviz
Az adott hónapra szánt psn+ os játékok mikor szoktak elérhetõvé válni?

Mr Manson
ilyenekre gondoltam én is

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
Szerintem nálunk legfeljebb Youtube lehet esélyes, ha végre egyáltalán elérhetõ lesz ps4-en is.

Mr Manson
PS4 app-ok várhatók valamikor itthon?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

arty
nem tulzó elvárás, csak szerintem inkább beraknának pár parasztvakito effektet és hagynák 30fps-en rohadni 😞 ez a trend.

gép lehet elbirná 1:1 a mostani verzákat 1080/60al (mégiscsak közel 10x a pova), én most azonnal vennék is érte ps4-et, de ez kb a kizárt scenario 😊

Forza.

n000rbi
Ja, Gta-ra. Belátom, a 60fps túlzás, de mentségem legyen az az alig 4 óra alvás, ami a Knack miatt lett annyi, amennyi 😄