PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
BF4 1 DLC free vagy nem?
Konzolvilágtól vettem ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tatyla

na azért már majdnem nextgen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Szegény Japán még csak februárba kapja a gépet. Elsõ tv reklám

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
😄D

Tuti a sündisznó borosta miatt húzták le 😄 !

Origin: -tRs-Joe PSN: Blith004 Steam: Blith

Mr Manson
Gondolkodom én is rajta.
BF4 összes single trófea megvan, jöhet a multi ...
Killzone single is megvan, mennyire durva a Hard?

TDC Geronimo
Na BUÉK mindenkinek. Mondtam már, hogy a Knack kurvajó kis játék? 😄

Haverral nekiültünk coopba és egyhuzamba letoltuk az egészet hardon 😊

gémer média meg pukkadjon meg :p

Mr Manson
Tud valaki ilyen szilikon védõt DS4re ami hamar megjön?

Moby
De, baj. Sokkal jobb lenne,ha opcionális lenne. De az összehasonlítás továbbra sem állja meg a helyét, mett a psnp-ért jöval többet kapsz, mint a liveért. Ezzel együtt sem jó.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Csak olvasom a topikot folyamatosan, a teknika csodája😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Csak nem csuklasz? <#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Már te is közéjük tartozol.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Hát évek óta ps+ tag vagyok, és 2015-ig be is van fizetve, de ettõl független remélem csuklanak az ms birkák akik alap szolgáltatásért fizettek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

de azert hanyszor de hanyszor lehetett olvasni itt a forumokon hogy mennyire jo a psn mert ingyenes a csuf gonosz ms iranyitotta live-al ellentetben. aztan most nem is olyan nagy baj. 😊
Moby
Aknek nincs tizennégyezre egy éves ps+ elõfizetésre, az nem tudom mit akar nextgenezni tizennyolcezres játékárak mellett...

Igen tudom,hogy jó dolog én is voltam ps+ elöfizetö csak olyan jól esett akkor is gémelni online mikor nem volt és nem csak rólam van szó.

Hetekben többször is belefutottam ilyen esetbe,hogy:jössz multi?"Ááá lejárt a goldom" volt a válasz.
Moby
Az más kérdés, hogy ps3-on psn plusz tag voltam régóta. Egyszerûen rohadtul megéri, pláne annak, aki a teljes ps ököszisztémában él.
Csak ps4-en nagyon harmatos az instant game collection, és a psnp-al elérhetõ akciók, de nyilván majd a játékok számával ez is feljön mint a talajvíz. Szóval a psnp nem csak az onlány gémingért kiadott pénz.

Nem semmi.Akkor a hsz.amit írtam kb semmit nem ér-.-
Na akkor ennyit erröl de legalább ezt is tudom már,thx
Moby
Nincs eddig meg most. Ps3-on nem kell, ps4-en kell.

Ha minden igaz a free to play és a fizetõs mmo-k azok psplusz nélkül is menni fognak, mintha ezt olvastam volna a ps.blog-on, szóval ha csak ilyen gamek érdekelnek akkor nem muszáj, bár azért az ingyen játékok segitenek majd elfelejteni a pspluszra kiadott pénzt. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

deep
Mert az MS példája mutatja, hogy vígan kifizetik a népek. És az ingyen pénz meg jól jön a Sony-nak is.
Mert a SONY sem szeretetszolgálat. Rájöttek, hogy hopp a szerverek is áramot fogyasztanak, amit fizetni kell. Úgyhogy most fizetõs. Remélhetõleg ez a minõség javulását fogja jelenteni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Eddig nem kellett.Most miért kell?
Moby
ps4-en sem ingyenes az onlány géming. psnn plus kell hozzá.

Tegnap azon gondolkoztam,hogy ugye lesz TES online és azt melyiken lenne érdemesebb X1 v. PS.
A tények:
-PSN ingyenes Live fizetös.Ez egyértelmü,hogy a free net jobban játékos marasztaló mivel live lejárhat ill.banolhatnak(tudjuk amit tudunk esetleg fogunk tudni) így egy állandó közösség PSN talán jobban megoldható.

-DS4,sz.tem ezzel az irányítás jobb lenne.Ha régebbi kontrollereket veszem alapul akkor DS3 az ilyesmi játékokban jobban szerepelt igaz utáltam a fogást és hogy recsegett meg kicsi volt de azok az analog karok és besülyesztett gombok nagyon jók voltak

-Chat/üzenet írás Ps gyorsabb ami ennél a játéknál elöny.
Most így ennyi ami hirtelen eszembe jutott
X1 mellé már PS4 is!?
Azt nem gyengén adod elö de persze nem sajnálom😊)Én még azt se döntöttem el melyiket fogom megvenni.

Na meg BUÉK mindenkinek!
miezviz
ÚÚ nagyon szépen köszönöm!
Fizetek persze mindent mint a katonatiszt😊
Hát léteznek még segítõkész emberek? még a végén sg re szokok ha itt igen😊

BUÉK mindenkinek. Barati nyomasra megrendeltem egyet en is, januar 13-tol jovok. Kezdesnek Killzone SF es FIFA 14 lesz.
PSN ID: FunnyMixer91

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Két párat rendeltem, de csak egy kontrollerem van. Ha köll, elküldöm az egyik párat, ha megjött.

Moby
Nah BUÉK ide is

miezviz
na jó😄
De nem hinném h attól mert most 1 réteg lekopott azonnal mûanyagig szakad tovább.

aha aha hoppa aha ott van hoppacska hoho nocsak huhu aha aha!!! <#nezze><#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

miezviz
Sosem rendeltem még semmit ott, meg amúgy webáruházban sehol.
De egyébként pont ma néztem, gombám közepén kicsit felkopott a gumi, levált 1 réteg vagy nem tom..

Szóval haladnom kell a korral, muszáj lesz rendelnem😊

Moby
Confirmed! 😄

elhiszem, mert kuldtek a gepemhez kontrollert is. az legalabb adott eletjelet.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Pedig elhiheted, hogy a taccspad anyagában pöttyös, nem pedig fekete flittereket nyálaztak rá a kínai diákok (ez utóbbi valóban lekophatna) 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

en vagyok az offisöl paranojakiraly, senki nem erhet a nyomomba! <#vigyor3><#lama>

Moby
Oké lebuktnk...ez a mennyiidõalatttalálslickadamvalamihibátaképen címû játék volt. De egész jó idõt futottál, lassan felállítod a paranoiarekordot 😄D

kop-kop!

n000rbi
Vagy KOPIK! 😊

vaaaagy: kacsazsir

jajjjnemar! hat ottvan-e a pont? nincsen, mert le-fotostipistoppolta rola. <#nezze>

n000rbi
Meghintve egy kis paranoiával 😊

Moby
Az csak optikai csalódás leszen 😊

Tatyla
képhiba <#whatever>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jobb oldalt hianyoznak a pottyocskek

Moby
?

furi aza taccspad...:S

Moby
Ha lehetne is, biztos tízszeres áron. Ebay-el mi a baj?

miezviz
Itthon lehet ilyet venni? vagy csak ebay?