PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Sg fórummotor a toppon. Lol.
Az illetékesnek nem kínos ez már?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Sg fórummotor a toppon. Lol.
Az ikletékesnek nem kínos ez már?

Moby
De legalábbis ha már a világhoz akarok szólni, nem árt, ha nem egy beszédhibás, nullszókincsû, orrhangú faszkalap vagyok. Vagy ha mégis, hát befogom a pofámpofám, és meghúzom magam a picsapusztai kiskunyhómban.

Moby
De legalábbis ha már a világhoz akarok szólni, nem árt, hs nem egy beszédhibás, nullszókincsû, orrhangú faszkalap vagyok. Vagy ha mégis, hát befogom a pofámpofám, és meghúzom magam a picsapusztai kiskunyhómban.

arty
ne népszerüsítsd!

Forza.

Kongy
Biztos nincs mivel játszani PC-n azért vett PS4-et.. 😄 Killzone legnagyobb hibája, hogy "nincs benne aim" - magyarul aim assist... 😄 Hát barátom, egyik Killzone-ban sem volt, csak ugye akinek Xfos360-a volt, az nem tudja... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Hát õ az aki a gorilla glasst is megkaristola a karmaival angry birds közben

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Neki vajon mikor kezd majd kopni az analog stick? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

cloud.strife
DS4 joy már készleten..... 😊

www.digimomentsvideography.com

shaddam
Itt a killzone szenvedése . Olyan szinten sötét hogy hihetetlen 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
annyira nem, de ilyen videókat hogy bemutat egy gépet basszameg már olyan csináljon aki legalább azt tudja nagyjából hogy mit mutat be a videóban! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hólapáttal agyonverni
DarkSector
há nem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Ez pedig bármilyen összefüggésben van az értelmi képességeivel? 😊

DarkSector
Annyira nem ismerem, nem tudom, azt hallottam hogy nagy high-end pc-s...legalábbis tulajdonos.

DarkSector
Én nem tudom, csak merem remélni, na ezek fájnak, nem az mikor valaki vesz gépet és az ember, csorog a nyála, az nem, mikor egy ekkora balfék simán kifizet 130 ezret egy ilyenért, és meglepõdik hogy most akkor a postás mi a szart hozott, na nézzük meg.

Aki meg esetleg már 10-12 éve konzolozik, ps és xbox-al is, aki ismeri a gépet , tudja mit és miért szeretne, annak meg pénze nincs.
És ez a példány kerülhetett volna egy arra érdemesebb sráchoz is, aki lehet most éppen vár mert nincs több ps4 a boltban.

arty
Abból egy te vagy és most egy én is 😞

Forza.

n000rbi
Szerintem egyszerûen buta. Eljátszani bármit is? Komolyan kinézed belõle?

deep
Akkor oscar-díjat érdemelne, mert kurvajó színész. Errõl meg kevéssé lehet szó szerintem.
DarkSector
Hát ezt hivják úgy hogy negatív reklám, is reklám....

Van amikor azt nézik valaki mennyire nem normál, de hiszem azt hogy amennyire ismerem a csávót igy itteni hszok alapján kizártnak tartom hogy ekkora hülye legyen, ezt tuti direkt nyomja fullkreténbe!

deep
Mégis megnézték már több, mint kétezren ezt az õrületet... Dögöljek meg, ha értem a világot.
n000rbi
Annyira sötétben tapogatózik, hogy arra szó nincs.

DarkSector
Furcsa neki hogy lesz most iksz, karika, kocka, háromszög.

Hát nekem is furcsa lenne hogy a mûanyag gombon még egy kocka is lesz, nem pedig négyzet. 😄

Biztató hogy azért képekrõl látta már a gépet!!!!!!!!!!

Hová kell berakni a emezt....😄
"nem jön ki semmi tálca csak oda be kell tenni a nyílásba???????" 😄
De nyomat REVIEW videót. 😄
Atyaég!

mondjátok hogy csak poénkodik!!!!!!!!!!!

deep
Micsoda emberi hulladék ez a balfasz...<#wilting>
DarkSector
tiszta világvége hangulat van nem? 😛

"Second Son........Second Son....vajon mi lehet ez? Majd meglátjuk."

😄

"Elvileg br lejátszó is van benne.......elvileg filmeket is lejátszhatunk vele. "

Hát lehetséges hogy lesz benne br lejátszo, ki tudhatja. 😄

"Ezzel lehet csinálni videókat is.....akár youtube-ra is fel...."

"Gondolom ez a legfontosabbdolog."

😄

"elvileg itt lehet felnyitani!"

😄

.......................és így tovább, jópofa gyerek.
csak a ps3 került rossz kezekbe. 😄

DarkSector
tiszta világvége hangulat van nem? 😛

"Second Son........Second Son....vajon mi lehet ez? Majd meglátjuk."

😄

"Elvileg br lejátszó is van benne.......elvileg filmeket is lejátszhatunk vele. "

Hát lehetséges hogy lesz benne br lejátszo, ki tudhatja. 😄

"Ezzel lehet csinálni videókat is.....akár youtube-ra is fel...."

Gondolom ez a legfontosabbdolog. 😄

n000rbi

most neztem a mediamarkt oldalat de egy darab ps4 sincs nekik az oldal szerint 😞
lwb
Pedig a clickerek voltak a legkönnyebb ellenfelek.

1. lopakodva megbicskázod õket - vakok, ezért sokkal könnyebb, mint a fertõzötteket
2. zajt csinálsz és bomba v molotov. Sõt, nekem olyan is sokszor volt, hogy a molotovtól égõ clicker zajára még három belesétált a tûzbe szépen magától 😊

PS4 port jó lehet, feltéve, ha valamit updatelnek rajta, ugyanaz nem kell, az megvan PS3-on.

Kongy
Nem tudom, akkor én vagyok az egyetlen, aki nem kívánja újrajátszani... 😄 Jó játék volt nagyon, de nekem valahogy az életkedvem is elvették a clickerek az instant halál miatt....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Letoltam, de letolnám újra + a multiját is szerettem. Mondjuk, ha kijön év elején single DLC össze kell dugjam PS3at újra és le kell nyomnom azt is 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

deep
3x toltam végig, de menne még 3x.
Kongy
PS3on nem tudtad le? 😄 Nekem egyszer elég volt.

TDC Geronimo
IGNen is GOTY lett a last of us

Össze se tudom már számolni hány díjat söpört be. PS4 portot akarok! 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
(nekem is tetszett a bf4 kampány, noha én pécén nyomtam le)

Forza.

Gyakorlatilag tényleg csak azért toltam, az viszont tetszett, mint az elsõ PS4-es játék.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Tényleg felejtõs a kampány.. 😄 Maximum a grafika miatt érdekes.

Anyja valagat, amikor negyedszerre kezdtem újra, már 4 óra játékom ment kárba..

Annyira meg nem jó játék, hogy ötödjére nekiessek.

Gondoltam, hogy írok az EA-nak egy szívhez szólót!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Szerintem az a legfrusztrálóbb hiba egy játékban, ha nem menti az elõrehaladásod. Annál demotiválóbb dolog nincsen.

Moby
Biztos, hogy nem, de ez nem a rencer hibája, hanem a dice-é, és amekkora trágyahegy az egész, nekik simán belefér egy ilyen hiba is.

Kongy
Ilyen a CoD-nál is van még mindig. PC-n pl, ha nem a Pause menübõl Save & Quit kombóval lépsz ki, akkor szintén nem menti el az elõrehaladásodat 😊

Moby
Igen, értettem 😊

A negyedik számozott cím.

Szerintetek normális az, hogy ha a BF4-bõl a PS gombbal lépek ki a dashboardra (PS4), s ott bármit csinálok, majd kikapcsolom a konzolt, akkor eltûnnek a mentésfájlok?

Eddig négyszer kellett újrakezdenem a kampányt, de most, hogy ismét megcsinálta, nem állok újra neki! 😞 Csak akkor marad meg a mentés, ha a menü-kilépés úton lépek ki.

De ez kurvára nem normális, kedves újgeneráció! Az Xbox 360-on, ha bármikor a kövér gombbal kilépek, vagy magából a játékból kapcsolom ki a konzolt, soha nem volt ilyen problémám.

Ráadásul úgy, hogy ez a tetves BF4 csak autosave-el, egy kilépés miért zavarná meg a rendszer KORÁBBI automatikus mentését?

Másnál hasonló probléma?

Moby
Ami valójában a hetedik <#zavart2> Arra meg már smiley sincs, hogy az eddigi hatot én le is nyomtam.
Na ezt má nemfogom.
Ja még mindig eladó, vagy cserélhetõ bf4-re 😊

Jól beszélsz!

A negyedik rész már gyalázat szar, ha így megy tovább, klotyóban lesz a vége!

Kongy
Ezt még nem lehet tudni.. 😊 De az biztos, hogy ezt a szállítmányt is gyorsan el fogják kapkodni.

a.carkey
Hamarosan jön az MGS, jön a Watch Dogs. Hátha hoznak valami újat, és akkor a többi is merít majd belõle.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez azt jelenti, hogy utána már lesz elég, vagy még mindig csak az elõrendelõk kapnak belõle?

A medve nem játék.

vortel
Nekem is pár napja jött meg a Killzone bundle, felvehetnél barátnak, tolhatjuk a multit együtt ha gondolod!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN