PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
(nem értem a brotherhood iránti rajongást, az talán a legnagyobb copy a szériában, egyik résznél sem éreztem annyira az ujrafelhasználást, mint brotherhoodban a kettõ után)
Forza.
AC3 sem volt a szívem csücske, de abban legalább lehetett tradelni, megmentve ezzel a játékost a grindfeszttõl. Oké, egy kalóz nem kereskedõ, de akkor legalább lehessen venni, mert a pénznek is annyi értelme ebben az ac4-ben, mint minden másnak: semmi. De azt legalább lehet sokféleképp szerezni.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
(pl blacklistben is csak furcsállják, ha eltûnik a társ, esetleg körbevizsgálnak, de utána "elfelejtik" a problémát)
Forza.
Nájsz...
Persze ez a sok ultrabaromság nem volna annyira zavaró, HA nem lennék belekényszerítve. Minthogy az eddigiek is tele voltak hasonlókkal, de nem voltam belekényszerítve. Ha valahol zavart bármi, hagytam a picsába, és mentem a fõszálra. Ó hát itt ilyet nemleheeeeeet, mert grindolni kell azt a kibebaszott tökhéjat, harcolni kell, hogy harcolhass, hogy aztán harcolva továbbmehess a a fõszálon.<#wilting>#wilting>
Ez a játék a dögunalmas idõelbaszás csimborasszója.
Mondom egy szituációt, amivel épp ma szoptam: benn vagyok a bokorban. Megölök egy õrt rejtekhelyrõl. Jön egy másik, na mondom nem figyel, fütyülök egyet neki. Fütyülés ugye a kör, megnyomom, erre nem felveszi az elõbb megölt õr hulláját az az idióta?! Mondanom sem kell, még az az õr is rám ugrott, aki 1 kilométerre volt tõlem... Mert a cukipofa irányításban a kör a hullát is felveszi meg fütyül is, hát tök jó nem? Meg mi ez, hogy fütyülni kell jézusom. Akkor már dobjak egy követ amerre akarok vagy valami....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egész végig gondoltam magamban a játék közben: miért nem lehet elküldeni pihenõre ezt a szériát? A Prince of Persia (régi Sands of Time trilógia) szinte minden téren jobb volt, persze leszámítva a sandbox játékmenetet... De könyörgöm, az legalább nem volt önismétlõ! A platformrészeken nem anyáztam, mert arra ment az a rohadt karakter, amerre én akartam, nem amerre kedve tartja! A PoP szériának is volt egy masszív rajongótábora, sokan abból a táborból kerültek ki, akik ma az AC-széria potenciális vevõi (voltak). Köztük én is... De a következõ AC-t NEM fogom megvenni. Egyszerûen nem akarok többet pénzt kiadni arra, hogy felejtõs sztori mellett ilyen "kövesd ezt, meg azt" küldetésekkel szúrják ki a szemem...
Ja, és AC4 jövõbeli részek.. A legnagyobb suttyóság, amit láttam videojátékban. Azok a mocsok irritáló, frusztráló, fölösleges, és kötelezõ hackelési feladatok kib.szták a biztosítékot. Egyrészt SEMMI ÉRTELME NEM VOLT, másrészt meg felcseszett agyilag! Már ott voltam, hogy amiatt hagyom abba az alap AC4-et, de nagy nehezen sikerült...
Tényleg el kéne már gondolkozni a széria jegelésén... de persze a sok elvakult hülye mindig is venni fogja, még ha az AC8 is ilyen gyökér, egyszerû, faék küldetésekkel lesz tele is.....
Egyébként nagyon durva, hogy mennyire gáz ez a sorozat, hogy mennyire csak lenyúlás és gyakorlatilag átskinelés minden egyes folytatás. Az elsõ részt 2x toltam végig, újszerû volt, tetszett a harc is többé kevésbé. A második részre már kevésbé volt motivláó, de a szép városok miatt letoltam 1x. A Brotherhood-tól gyomorrontásom lett, a legutóbbi (3?) amit kipróbáltam, az is fájdalmas volt. U.GY.A.N.A.Z. Mondhatnánk, hogy az Uncharted-nek is ugyanaz a játékmechanikája. Igenám, csak ott olyan story van, hogy megszólal, itt meg tán az sem érdekel kevésbé a storynál, hogy milyen cipõ van a fõszereplõn. Ha van is valami story, nem tudják átadni. Rothadó pöcegödör az egész IP.
atya ég, az ac eddigi legnagyobb (védõ)bástyái látszanak most ledõlni 😊)
látatlanban azt hittem, h a karibi setting miatt ez lesz a non+ultra (számomra), nem kicsit elbizonytalanítottatok.
egyébként az alapanyag mihez kell? nem valami skippelhetõ mellékküldihez vagy "róma felujitásához"?
mer' nekem nem okoz gondot az ilyenek kihagyása...
Forza.
fura nekem ez a hirtelen pálfordulás...
Forza.
Forza.