PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Engem mindig gond nélkül beengedett. Csak attól félek, hogy nagyon grindelõsek a multis trophyk, mert letoltam már vagy 10 órányit és semmilyen trophynak még csak a közelében sem vagyok. Gyûlölöm ezt.
deep
Sokkal könnyebb, mint gondolod, mert a section-öket egyenként is meg lehet csinálni. Nem kell egy nekiülésbõl hibátlanul végignyomni😊 Chapter selectnél mutatja hogy melyik section-ben hányszor haltál meg.
Tatyla
nem vagyok elájulva,na majd a második félév talán...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Az az 1 játék, amire viszont bejutottam, kurvajó volt. Szóval tolnám is 😞

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nyilván valamiféle internetszolgáltatásbéli baszás okozza, de olyan mértéktelen mennyiségben fordul elõ külföldön is, hogy teljesen esélytelen, hogy bárhogyan megoldassam a problémámat a szolgáltatóval. Pláne úgy, hogy minden más játék multija kifogástalanul megy.

TDC Geronimo
2 hete nem toltam KZ multit nem tudom ez mikori hiba, de tényleg sose volt vele gondom az elsõ 2 hétben.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby

TDC Geronimo
😮

Sose volt problémám KZ multival

Kongy
Amúgy a kártyás témára visszatérve: én sima Visa kártyával Paypalról fizetek PSN-en UK Store-on. Ezt már akkor is lehetett, mikor nem volt még elfogadva maga a kártya.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Két napig szoptam a killzone multival. Két nap alatt egyetlen játékba jutottam be, egyébként mindenféle errorkódokkal kidobál induláskor.

TDC Geronimo
Hardon kezd el.

TDC Geronimo
knack <#eljen>

n000rbi
Láttam, hogy meglett a kampány halál nélkül is. Ha nem trükköztél semmit, akkor ufó vagy 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

deep
Killzone összes single trophy kész. Multisokank nem tudom nekiálljak-e. Többszáz órás feladatnak tûnik.
Ma este kezdem a Knack-et 😊
n000rbi
Bizonyám. AC4-em bárcsak lemezes lenne 😛

Kongy
Is-is. Bár néhány játéknál kifejezetten örültem, hogy nem Store-on vettem, mert gyorsan túladtam rajta.. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ha biztosan nem akarod eladni/elcserélni, akkor store.

LoSA
Ti egyébként a Store-ból szoktatok vásárolni, vagy lemezes formában? Mert most azon gondolkozom, hogy a Store-ból jobban megéri, oké, hogy nincsen lemez, de az lehet, hogy nem is annyira lényeges, viszont jócskán olcsóbban tudom megvenni a programot. <#vigyor>

The Protector
PEdig ez lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

deep
A puding próbája ez esetben is az evés 😄
TasManXT
vagy elfogadja vagy nem, C lehetõség nincs. 😊

psn: TasManHUN

LoSA
Nekem MasterCard-m van. Azt el fogja majd fogadni? 😊

arty
igen

de a mastercard még elõtte - holott régen a magyar kártyát nem lehetett beregelni (nekem nem ment)

Forza.

TasManXT
Nem csak az, Uk nekem nyáron még nem fogadta el a Visát, de azóta többen írták, hogy játszik már.

Kandurex
Uk és Us nem ua.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TasManXT
Szeptember után volt, ugye?

arty
én visámat UK store benyalta, elõtte mastercardot is

Forza.

deep
Kell USA. Bankkártya se mindegy, az én American Express-em tuti jó. A Visa-mat viszont nem fogadja el.
n000rbi
Igen. Már ps3-nál se volt.

LoSA
És egyébként hogy-hogy nincsen region lock? Ha itthon veszek egy gépet, abba bármilyen regio-s játékot beletehetek?? <#smile> Még akkor is, ha mondjuk magyar acc-ot csinálok magamnak?

Kandurex
Lehet boltot választani, vagy usa reg kell hozzá?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LoSA
Köszike!

deep
60$, azaz kb. 13600 Ft.
LoSA
És az USA Store hogyan mûködik? (Most lesz elõször PS4em), szóval USA Store-ra rámegyek és akkor letölti a merevlemezre a játékot? És akkor onnan tudom nyomatni, ugye? 😊 Valaki megtudná nekem nézni, hogy az NBA 2K14 mennyi lenne? Köszi

deep
Vehetsz nyugodtan bármilyen lemezes játékot, nincs region lock. Viszont ha dlc-t akarsz hozzá, akkor a megfelelõ régiójú store-ból kell.
vortel
A legolcsóbb az USA store, de ha dobozos verziót akarsz venni és nem zavar ha használt akkor 1-2 hónappal megjelenés után már 13-14 ezerért meg tudod venni a játékokat játékaim.hu meg vatera és társai oldalakon.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

LoSA
Illetve honnan lehetne olcsón/olcsóbban rendelni PS4 játékokat? <#ravasz1>

LoSA
A PS4 játékoknál is van PAL/NTSC rendszer, ugye? Tehát, Ebay-rõl ne nagyon vegyek pl játékot, hacsaknem, PAL-os?

Kongy
Hát remélem nincs semmi komolyabb baja a PS4-nek. System update jöhetne már, mert nem egyszer van olyan is, hogy a multitasking bugos. Vagy pl ha kilépek egy játékból, és utána azonnal Store, akkor nem jön be a Store egyáltalán, csak kék képernyõ...

vortel
Killzone multira szeretnék pajtikat találni végre, egyedül azért nem olyan feelinges. Van itt olyan aki játszik vele? Ha igen akkor PSN: vortel

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

TasManXT
a hangot én szoftveres dolognak tudom be, mert optikán mindig szépen megy a hang, eddig egyszer sem kussolt. A képi dologgal kapcsolatban nézd meg esetleg a tv-d, másik hdmi portját, hátha...

Kongy
Gyári, másikkal nem próbáltam, mert igazából ritkán jön elõ, szóval nem zavaró annyira. Akkor is ha elõjön egy restart megoldja.

@TasManXT

gyári HDMI kábelt használok, elõször nekem is standby-ból felébresztve jött elõ, de tegnap sima indításnál. Nem tudom miért volt az a 2-3 felvillanás a PS logó helyett, de az epilepszia figyelmeztetés már normálisan megjelent.

arty
félek, jó helyen tapogatózol

hdmi kábel a gyári? másikkal próba?

Forza.

TasManXT
Használsz optikát? Mert nekem az az elsõdleges hang, de megy hdmi-n viszont standby-ból felébresztve nem jön hang hdmi-n. Nem minden indításnál, de elõfordul. Szoftveres hiba lesz. A felvillanást nem tapasztaltam.

Kongy
Már másodjára csinálja a PS4-em, hogy mikor bekapcsolom szemcsés kép fel-felvillan PS logo helyett, majd rendesen bebootol, egyszer csak megjelenik a menü rendesen, viszont hang abszolút nincs, bármit is csinálok. Gyanítom ez enyhébb HDMI probléma lehet, vagy nemtom... Nem minden bootnál csinálja, de 10-bõl 1-szer elõfordulhat. Szerintetek?

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Tehát a fizetek érte duplán szar....
Asszem én lassan likvidálom magam errõl a foscunamiról végleg.

Sõt, ennek épp itt van már az ideje.

n000rbi
Mobilverzión ilyen, ha vip-ként javítasz, újra elküldi.

Moby
Sg fórummotor a toppon. Lol.
Az illetékesnek nem kínos ez már?