PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én ebben nem reménykednék, de megvan rá az esély 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

deep
Ez teljesen az adott játék fejlesztõitõl függ. Gondolom licence díjas a tress FX, szóval egyéni döntés.
Hülye kérdés, amire úgyse fogja senki se tudni a választ. 😄 Szóval: Most, hogy jön a Tomb Raider új konzolokra és lesz benne TressFX (ami gondolom, annak köszönhetõ, hogy AMD van bennük), akkor ez azt jelenti, hogy egyre több (konzol exkluzív) játékban számíthatunk rá és egyre jobban fog kinézni, mert folyamatosan fejlesztik és javítgatják és végre normális hajat fogunk kapni a játékokban a többi szépen kinézõ dolog mellé?
Moby
Jajjjj, arty, most, hogy megy már nekem is a KZ multi:
itt viszont olyan FOLYAMATOS dof van, hogy behánysz-besírsz 😄DD

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Haloban is volt zoom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

vortel
Ebben a játékban lesz ADS? Vagy Bungie hagyományokhoz hasonlóan felejtõs? csak mert sehol nem láttam még olyan képet ahol zoomolva lõnek.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Moby
Mik azok a "dolgok"? 😊

Sziasztok.
Megjelent az AMD cèg új cpu családja ami már az új apu is egyben.
Most akkor ezeket a dolgokat a ps4 is tudja?Elvben biztos vagy nem? http://m.prohardver.hu/teszt/amd_kaveri_beerett_vallalat_fuzio/multimediaban_szintet_lep.html
TDC Geronimo
PS4 storeba lehetne digitális elõrendeléshez beta. Bár egyelõre még elõrendelések sincsenek a PS4 szekcióban, csak PS3ban. Nem tudom mikor kezdik el itt is bevezetni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Remélem nyári betara be lehet jutni majd itthonról is, mert idehaza sehol se adnak elõrendelés mellé betat 😞

cloud.strife
Must have!!!!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Moby
Vagy=vagyok 😊

Moby
Nah, mégsem nálam volt a gond. Gyött 300 megás patch a killzonehoz, azóta 10-bõl 10x lépek multiba.
Ami amúgy kurvajó, csak gecibéna vagy még hozzá 😄

Hát, ez valami nagyon elmebeteg. 😄
shaddam
Egyre jobban érdekel

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

bome9
Sziasztok!

Aki szeretne PS4-en BF4-ezni, vagy esetleg klánt alapítani, vegyen fel!

PSN ID-m: bome_HUN

Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN

Kongy
A BF-ekben nem minden halál olyan? 😄 Én épp ezért nem játszom. Nem szándékom saját magamat szopatni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ez a BF4 patch egy fos lett ismét. Semmi javulást nem látok sõt... Mintha visszatért volna az 1 hit bug megint, mert ma halálok 50%a kb olyan volt, mintha egy lövéssel öltek volna meg...

TDC Geronimo
Nem, de olyan utcában, ahol se rendes kábeltv nincs se rendes net, mert a város szélén van. 2 utcával odébb meg 10* ilyen net van fele ennyiért.

Na várjunk csak. 2014-es évet írunk, és 5 mbit/s interneted van? Merre laksz, a Balaton alatt?
TDC Geronimo
Nem tudom mi van nálam a PSN letöltési sebességgel PS4en, de botrányosan szar. Nincs jó netem, 5mbit/s, de PS3on fullal jött minden. Itt meg egy 620 megás BF patchet szed 2 órán keresztül, aminek le kéne jönnie 20-25 perc alatt... AC4et érdekes fullal szedte még decemberbe. Nem vágom, de marha idegesítõ.

n000rbi
Tárgyi ajándékot senkitõl nem kértünk, így magam rakhatom össze majd a pécét 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Intézd úgy, hogy a nászajándékok között véletlenül legyen egy gamerpc 😄
Jó lesz, ha elõre kiokosítod magad ilyen ügyekben <#idiota>

DarkSector
Elõre részvétem! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Májusban nõsülök, addig örülök, ha játékra jut 😄

DarkSector
az meg minek? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Jó, hát senki nem tökéletes, ám ezen hiányosságodon könnyen segíthetsz 😄D

n000rbi
Nincs pécém 😄

Moby
Annyiba kerül pécére. Összesen. Ugyanez 😄

durva, hogy az überkiraly DICE szepen-lassan atvette az Infinity Ward szerepet, azaz "jön a peccs, lassuk mi lesz elkurva" 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Én is kiveséztem, de egy newgame+ megérne 3 ezret ps4-en 😊

Kongy
Hát én sem, mert a videó meggyõzött, hogy baromi jól néz ki, csak érted, már végigvittem egyszer, és ez dettó ugyan az, csak jobb grafikával...

n000rbi
+1

Lehetne itt is ps3->ps4 upgrade lehetõség és akkor nem gondolkoznék.

Kongy
Jól néz ki, 3-4 ezret lazán kiadnék érte, de 17-ért egy icipicit sok 😊

Kongy
Hát ez egy kivételes eset. 😊 Nem mindig szabad a sajtónak hinni. Én a videók alapján nem akartam elhinni, hogy olyan rossz! Igen, egy idõ után repetitív, de nagyon hangulatos, és élvezetes, és szerintem 75%-ot is bõven megér... Nem tudom kik azok az idióták, akik 50%-okkal jutalmazták...

vortel
van igen: offline botzone

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

gibson9
Killzoneban tényleg van offline multi? Botokkal? Mint pl a gears of warban?

deep
Mert pöcshuszárok a mélyen tisztelt sajtós teszter urak. Azért.
Meglepetten olvasom itt a kommenteket. Nem tudom, hogy miért kapott ilyen rossz értékeléseket, amikor itt is mindenkinek bejön.
n000rbi
Errõl van szó, kérem szépen!😊 Volt olyan itt a topikban, aki próbálta a Knack-et és nem jött be neki? A szagsajtó elmehet a...

TDC Geronimo
Mi egy nekiülésbõl toltuk végig az egészet coopba <#idiota>

deep
Na így pár óra után nekem ez nagyon bejön. Alig bírtam abbahagyni, játszatja magát. Vérgeci tud lenni, de megvett kilóra 😊
Gyönyörû a grafika is, bejön a stílusa, van egyénisége.
Kongy
De egy agyfasz káosz ez a Warthunder.. Ez ha jól látom MMO féle cucc, de a többiek csak össze-vissza repkednek, meg zuhannak le folyton, mindenki csak szenved, teljesen kaotikus, értelmetlen valami... 😄 Ja, és egy az egyben PC-rõl portolták, még kurzor is van, és épp csak pár kontrollergomb ábráját tették bele... Na mindegy, legalább ingyenes..

TDC Geronimo
Holnap délelõtt BF4 patch. Már épp ideje volt. DICE hagyományokhoz híven kíváncsi vagyok mit kúrnak el 😄

Kongy
A lényeg azon van, hogy kiismerd az ellenfelek mozgását, és annak megfelelõen dashelj. Ha ezt a ritmust sikerül felvenned többnyire nyert ügyed van 😄

deep
Na tolom a Knack-et, hardon kezdtem, hát nem könnyû 😊
Meg tudom érteni, hogy a sok elkényelmesedett "okos" sajtós miért húzta le. Pedig csak bénák. Mert ugye, valóban sokszor van, hogy a "ráugrásos" támadás nem talál be, vagy másfelé üt Knack, mint szeretnénk. De ha minden támadásunk rálockolna az ellenfélre, semmi kihívás nem lenne az egészben. Szóval gatyó felköt, platina, jövök 😄
TDC Geronimo
Ahogy az várható volt

"Outlast will be free in February for all PlayStation Plus users (PS4 only)"

Driveclub meg jöhet majd márciusra. Talán...

deep
Mert kihívás, és én azt szeretem, de nem az irreálisat.
n000rbi
Az más, akkor a trofi leírása félrevezetõ 😊