PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
én a kispadról már azt kívánom, h tolják még 😊) még nem állok készen.

Forza.

ha nyomvatartod a share gombot akkor akkor automatikusan kepet csinal ha roviden nyomod akkor jon a broadcast.

Ps4 id: adamraw

Moby
Hálisten elment az ac4...
BF4-et használtan meg szabad venni? Itt nincs kód vagy pass vagy bármi?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Az egyik egy viszonylag valós ótóka körversenyekkel, fasza belsõnézettel, ami ráadásul exkluzív. A másik meg egy gyenge tucatfos wipeout klón, amiben most épp autók vannak. Mondhatnék outrun klónt is, de azt nem sérteném meg ennyire.

Kongy
Messze nem tökéletes a játék. Baromi idegesítõ tud lenni, és repetitív, de azért nem volt rossz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Akármit is mondasz, nekem ugyan az a zsáner. Autós játék. 😄

@DarkSector

Igen ám, csak a Criterion mostanság NFS-eket hegeszt, úgyhogy az veszi át a Burnout szerepét... A Hot Pursuit elment, a Most Wanted reboot egy kalap szart se ért, de most a Ghost Games-szel végre valamit sikerült összehozniuk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Abból nekem is elég volt egy idõre. Mondjuk én egy másodpercet nem játszottam vele,és nem is szándékozom.de hogy ez hogyan kapcsólodik a driveclubhoz azon kívül, hogy mindekettõben autók vannak? Mert a hasonlóságok listája ezen a ponton véget is ér hálisten.

DarkSector
Hát én NFS-ed már unom. 😄

Bornout és Split/Second tetszett mostanában mint arcade...ez a sima NFS nekem már nagyon nem kell. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Kifejezetten jó volt ez a rész, nekem nagyon bejött, amit elég rég nem mondtam NFS-rõl. Talán a The Run volt az utolsó értékelhetõ NFS a Rivals elõtt mostanában.

DarkSector
NFS-bõl ne is legyen több. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nekem a környezet tetszik inkább, itt annyira talán nem látszik de a régi gameplay-ben ami volt nagyon durva, izsonyuan jól nézett ki az egész város, az utcák-házak minden...nem beszélve a karakterekrõl.

Kongy
Most egy ideig nem kell autós játék, NFS Rivals racer meg cop karrierje elég volt egy idõre 😄

DarkSector
hogy 2 ülés van rajta, nemtudom, csak tippeltem. 😄

Moby
Meg jöhetne már a driveclub. Vagy legalább release date,.

Kongy
A füst, és egyéb effektek nagyon ott vannak, az biztos.

DarkSector
jah de nagyon hasonló a stilus, a szinkezelés. ez a feketés-sárgás....

Moby
Hogy használna már egy motort? 😊

TDC Geronimo
Teljesen külön motort használ a 2 játék.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Érdekes, ez nagyon szép játék, és a legérdekesebb hogy szerintem szinek terén olyan minha a Killzone-ból mutatnának képeket.
Az egész grafika hasonlit rrá, valszeg lehet 1 motort használ.
De nagyon kemény a változás a 2.rész óta

Pedig a 2. rész is szép volt.

Kongy
ááh de beteg lesz ez, csak lenne már március!!

TDC Geronimo

Moby
Az automatikus mentés jelenleg nem jól mûködik. Vagyis inkább hektikusan. Szóval azt nem célszerû használni.

Kongy
Áh, köszi az infót!

deep
Amíg nem javítják ezt, egy share gomb duplaklikkel mindig tutira el tudod indítani a rögzítést.
Kongy
Nekem a Share abszolút nem úgy mûködik ahogy kéne. Játszok 1 órát, majd mivel pl Rivals-ban baromi szép menetet futottam az utolsó 10 percben megnyomom a Share gombot, erre azt menti el, hogy lépek be a játékba, intro minden, tehát amikor elkezdtem 1 órája, és nem az utcsó negyed órát... kicsit bosszantó.

arty
ok.

tehát akkor ma nekiállsz és lõsz 1-1 képet a share gombal és a hdcpkillereddel és összevetjük - jól értem? 😄

Forza.

n000rbi
Egyébként a share gomb lenyomásakor látott képet menti, vagy amikor megjelenik a kis fényképezõikon? A kettõ között 1mp eltérés biztos van.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
De ezek csak feltételezések. A gyakorlati mûködés erre utal.

Moby
Ha esetleg figyelhetõ is, mire a játék tudomást szerezne, már elmentõdött a kép. A rendertarget a rencernél van, mert õ át is méretezi azt a játéktól függetlenül ha kell (közvetítés közben beküldheted msg/cset módba, ilyenkor a játék képernyõje egy kisebb ablakba kerül).
Kéne lõni egy sdk-t, belebújnék viccbû 😊

arty
és gondolod a share gomb nem figyelhetõ a játék régetben? ill. pontosan mit mentesz ki a share gombal? az aktuális framebuffert?

nincs ps4em, azt se tudom h kell elképzelni: mi történik amikor megnyomod a share gombot?

Forza.

Moby
Szinte biztos, hogy ez nem figyelhetõ. Egyáltalán semmit nem tudok a sw felépítésérõl, de nagy összegû tétem van, hogy a rencer és a játék izolált virtuális rétegen fut.

arty
naezaz, már mindenhol "fotómódot" vizionálok 😉
nem csak az itteni képek - én tényleg el tudom képzelni, h a gomb lenyomását a dev figyeli és amikor megtörtént, "szépít" egy kicsit a képen 😊)

Forza.

Moby
Nem teljesen értem a kérdést, vagy hogy miért ne lõne, de persze 😊
Vagy az itteni, szinglikampány képek miatt? Azok szándékosak, és nem is egyszerû elõállítani, mert az options gomb megnyomására felhúzza a dofot, és kb 1/10-e sec mire bedobja az options layert, namost azt a tizedmásodpercet kell elkapni a sharegombbal. Normálban ott is lenne hud, meg 1:1-es lenne, csak menõznek a gyerekek 😊

arty
ha az is lõ hudostul, mindenestül, valódi 1:1 képet, dehogynem!

(én már permanensen belõttem a kis killert, de azóta csak pc és boxon játszás van... remélem nem függ össze 😄 )

Forza.

Moby
Dehogy adtam el! Deeee az rohadt bonya. Most tegyek kártyát a pécébe, meg még azt is baszolni...Nem jó ha szimplán lövök a ps4-el? 😊

arty
Ezer lényegesebb elem van, amire azt a rengeteg(!) erõforrást el lehet "költeni".

Halál a tressfxre!

Forza.

arty
mondanám, hogy shotolj buzgón, de eladtad a hdcpkillered, buzgón! 😛PP

Forza.

deep
Jöhetnek a tippek, hogy lehet minél gyorsabban kiszedni õket 😄
TDC Geronimo
Lezs igen

TasManXT
A Resogun végre masteren is lepörgött. Jöhetnek a KZ multi trophyk. 😄

psn: TasManHUN

n000rbi
Majdcsak megérkezik.

Egyébként ha valakinek szüksége lenne még ilyen kupakra, szóljon, nekem 5 pár jön, abból jut másnak is 😊

Moby
Hát ez olyan mint az idõjáráselõrejelzés. Nem írták, hogy mínusz negyven lesz Budapesten, és nem is lett! 😄

n000rbi
Valamit csak jelent, mert tizedikéig valóban nem érkezett meg 😄

Moby
Semmit nem jelent. A feleségemnek rendelt telefontoknak jan20-tól volt a várható érkezése, és már ki is dobtuk, akkora retekszar volt 😄

n000rbi
Estimated delivery: 10.jan 2014 - 31.jan. 2014 (nálam legalábbis)

Moby
Jó lenne majd ha dobnál egy nevet is a címed mellé psn-en, mert lassan aktuális lesz a szilikonkupak. Remélem 😊

Moby
>mert folyamatosan fejlesztik és javítgatják és végre normális hajat fogunk kapni a játékokban a többi szépen kinézõ dolog mellé?

Fejlesztik, persze, de minél jobb, összetettebb szimulációt csinálnak vele, annál kevesebb kraft jut egyéb grafikára. Szóval ez nem ingyen van, és olyan nagyon nem is erõforráskímélõ.

miezviz
Sziasztok

BF4 van valakinek esetleg eladó?
AC4 tõl most menekültem meg 14 ért.

Ugye? Egyre élethûbbek a játékok, már lefolynak a képernyõrõl, erre a haj még mindig gondot jelent. Elég illúzióromboló.
Kongy
Amúgy tényleg piszkosul idegesítõ már, hogy a karakter haja oda van gyakorlatilag tapadva az arcához... 😄