PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én jelenleg csak más alternatívát látok 😄 Értem amit mondasz, de a haverokkal a grundon a bõrt rúgni is jó, meg a sörözni is jó, meg ezek szerint bf4-ezni is, de ez fõleg nem a bf4 erénye. Nálam multi téren ilyen, hogy majd csapatostul nyomni ez kizárt. Megszervezhetetlen. Nem úgy van, hogy majd én holnap 2-kor leülök játszani, mer akkorra van megbeszélve.
Adversus solem ne loquitor
Tudom sok dologban igazatok van és leszögezem nem vagyok fanboj,igen én is tapasztaltam ezeket az anomáliákat meg még különbeket ,DE mi így már most vagyunk egy-két squadnyi haverral mégis jól elszórakozunk,igen sokszor anyázok én is meg a többiek is de jelenleg nincs más alternatíva,a Killzone multija teljesen más,teljesen más játékmódot igényel.
Igen vannak pályák amikor az ellen rám néz és a lézerszemétöl halott vagyok én meg belenyomtam az egész tárat,van szinte teljesen káosz pálya (lásd Lancang Dam),van COD-osoknak készített pálya (Operation Locker),és igen van még nagyon sok javítani való de ebben a kategóriában ebben a játékmódban nincs egyelõre más.
egyedül bemenni multizni szar dolog de ha van egy jó társaság elég jól el lehet szórakozni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Öröm ezeket a sorokat olvasni 😄
Még esetleg egy dice-polifóni vegyesvállalat termékét tudnám elképzelni, ami ezt is képes lenne felülmúlni. Mindenesetre ez a dice innentõl tiltólistán van nálam, szerintem örökre 😄
(nyilván távlati terv, hogy majd egyszer a multit is megnézem, hiszen hébehóba a bf3al is lõdözök. ln egyébként élvezettel toltam le a cinglit, bf3hoz képest nagy ugrás... meg gondolom van coop is, ahogyan a bf3ban is volt és az beza eléggé jó 😊 )
Forza.
Semmi meglepetés.
Az más kérdés, hogy a multija is szar, mert egy bugos szeméthalmaz. Illetve az már személyes tragédiája, hogy ottvan mellette a kz, aminek a multija sokkal szórakoztatóbb, és hibátlan. Persze biztos nem olyan prö, meg nincsenek jármûvek, meg 40 négyzetkilométers pályák, de nem is hiányoznak.
Amúgy én kvázi a bf4 miatt vettem ps4-et. Meg persze az exkluzívokért, de azokból még annyira nemvan. Mert ugyan ott a faszapécém, de a wasdegér nálam nem játszik, egerem sincs. Meg asztal. Meg monitor. Meg nem is lesz. Ott viszont kontrollerrel nincs esély az wasdegerekkel szemben. Szóval alapvetõen a bf4-rõl szólt, amirõl idõközben totál lekerült a fókusz meg az érdeklõdés, miután mindenki csak szidja/ta. De ha mán ez volt valaha a terv, azért csak kipróbáltam. Hát ez lett belõle.
Meg még azt szeretném kérdezni, hogy a PS3 játékok mennek a PS4-n?
15-ért vihetõ is! Adok mellé hányós zacskót, meg cukorkát 😄
Annyi haszna azért volt, hogy kicsit felértékelte visszamenõleg az AC4-et 😄
A season passt meg hamarosan berántom, mert kíváncsi vagyok a készülõ co-op mapokra.
psn: TasManHUN
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Lehet, hogy majd egyszer megpeccselik, és akkor a netkód meg a bugok jobbak lesznek, és akkor jól mûködõ nyomiság lesz.
Egyértelmû idõelbaszásnak tûnik, de megpróbálom végignyomni a szinglikampányt, aztán soselássamtöbbet.
Még mindig megdöbbenek az install renceren. Bebaszom a lemezt, és 10 másodperc múlva játszok, miközben az install vagy 20 percig ment a háttérben. Õrület 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az továbbra sem tudjuk mikor jön, de azt már igen, hogy mikor NEM :
Február 22-re már biztosan nem 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És mûfajra a Driveclub is, meg a NFS is autóverseny. Az mindegy, hogy árkád, vagy szimulátor. Az már csak "alfaj" 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kérdésedre a válasz pedig engem is nagyon érdekel😊
"BF4-et használtan meg szabad venni? Itt nincs kód vagy pass vagy bármi?"
Elvoltam a szinglikampánnyal is, de a multija tizszer olyan jó 😄