PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hardveraprón valami hétfelekért látok killzone-t!

Adversus solem ne loquitor

Vegre nekem is itt csucsul a kicsike 😊 Ma meg csak Resogun, par napon belul KZ es Fifa fog porogni. Batran vegyetek fel, FunnyMixer91 a PSN nevem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Igen, nagyon jó, valamelyik topikban már promózgattam.

Kongy
Ismeri közületek valaki a Brothers: A Tale of Two Sons-t? Nincs PS4-re, de iszonyat jó játék. Nagyon hangulatos, és szép, és... indie... 😄 Ritka az ilyen, de nagyon bejön.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
"igen sokszor anyázok én is meg a többiek is" - na ezért nem BF-ezek én.. 😄 Minek szopassam magam?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
>de jelenleg nincs más alternatíva

Én jelenleg csak más alternatívát látok 😄 Értem amit mondasz, de a haverokkal a grundon a bõrt rúgni is jó, meg a sörözni is jó, meg ezek szerint bf4-ezni is, de ez fõleg nem a bf4 erénye. Nálam multi téren ilyen, hogy majd csapatostul nyomni ez kizárt. Megszervezhetetlen. Nem úgy van, hogy majd én holnap 2-kor leülök játszani, mer akkorra van megbeszélve.

Tatyla
délelõtt olvasgattam ezeket a BF4-el kapcsolatos véleményeket de hozzá szólni még nem tudtam mert mobilról még mindig nem használható az SG.
Tudom sok dologban igazatok van és leszögezem nem vagyok fanboj,igen én is tapasztaltam ezeket az anomáliákat meg még különbeket ,DE mi így már most vagyunk egy-két squadnyi haverral mégis jól elszórakozunk,igen sokszor anyázok én is meg a többiek is de jelenleg nincs más alternatíva,a Killzone multija teljesen más,teljesen más játékmódot igényel.
Igen vannak pályák amikor az ellen rám néz és a lézerszemétöl halott vagyok én meg belenyomtam az egész tárat,van szinte teljesen káosz pálya (lásd Lancang Dam),van COD-osoknak készített pálya (Operation Locker),és igen van még nagyon sok javítani való de ebben a kategóriában ebben a játékmódban nincs egyelõre más.
egyedül bemenni multizni szar dolog de ha van egy jó társaság elég jól el lehet szórakozni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

cloud.strife
Fóliás KZ, Knack cserére valakit? NFS, AC, BF4 elõnyben.

www.digimomentsvideography.com

deep
3 végigjátszás után is meglepõen szép.
Kongy
+1

Öröm ezeket a sorokat olvasni 😄

TDC Geronimo
napi kz 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Izé, én elvittem valami második pályáig, ott aknát kellett volna letennem egy tanknak, aki állt bent az autók között, forgatta felém a csövit, de senem lõtt, senem ment sehova, és itt nyomtam egy psgomb+close application kombót. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy amire ide elértem kétszer kellett olyan párbeszédet végighallgatnom, ami nekem, mint nézõ is kínos volt. Szóval ez lehet, hogy na ugrás a bf3-hoz képest, ám ezesetben külön öröm, hogy azt bottal sem piszkáltam meg 😊 Ezt sem nagyon kellett volna.
Még esetleg egy dice-polifóni vegyesvállalat termékét tudnám elképzelni, ami ezt is képes lenne felülmúlni. Mindenesetre ez a dice innentõl tiltólistán van nálam, szerintem örökre 😄

arty
Jelen! 😄

(nyilván távlati terv, hogy majd egyszer a multit is megnézem, hiszen hébehóba a bf3al is lõdözök. ln egyébként élvezettel toltam le a cinglit, bf3hoz képest nagy ugrás... meg gondolom van coop is, ahogyan a bf3ban is volt és az beza eléggé jó 😊 )

Forza.

Moby

Kongy
Sokan vannak azok is, akik istenítik a BF4-et.. 😊 Ezek az elvakult fanboyok... Nekem már a BF:BC2-vel is az volt a bajom anno 2010-ben, hogy a multiban 2 lövés vagy, és kész, te meg szarrálövöd a másikat, erre kapsz egy assist-ot, jó eséllyel... és hülyén néztem mindenkire: gyerekek, ti ezt komolyan szeretitek? Nekem nem szándékom szopatni magamat a BC2 óta BF-ekkel. BF3-4-nek is csak a bétáját néztem meg, mondanom sem kell, 10 perc után delete. Nem bírom elviselni. Az effektek kinyomják a szememet, én 1 pillanat alatt halok meg, másba meg megy a lövés 1 óráig, és csak nem fekszik meg. pffff.

Moby
Harcirétet senki nem vesz szinglikampányért. Gondolom. Remélem.
Az más kérdés, hogy a multija is szar, mert egy bugos szeméthalmaz. Illetve az már személyes tragédiája, hogy ottvan mellette a kz, aminek a multija sokkal szórakoztatóbb, és hibátlan. Persze biztos nem olyan prö, meg nincsenek jármûvek, meg 40 négyzetkilométers pályák, de nem is hiányoznak.
Amúgy én kvázi a bf4 miatt vettem ps4-et. Meg persze az exkluzívokért, de azokból még annyira nemvan. Mert ugyan ott a faszapécém, de a wasdegér nálam nem játszik, egerem sincs. Meg asztal. Meg monitor. Meg nem is lesz. Ott viszont kontrollerrel nincs esély az wasdegerekkel szemben. Szóval alapvetõen a bf4-rõl szólt, amirõl idõközben totál lekerült a fókusz meg az érdeklõdés, miután mindenki csak szidja/ta. De ha mán ez volt valaha a terv, azért csak kipróbáltam. Hát ez lett belõle.

Kongy
És akkor a BF4 az év FPS-e... hát vicc gyerekek. Ez azért jelzi a színvonalat. Ha ez a játék év FPS-e tud lenni sok helyen, akkor milyen lehet a többi? Most én itt konkrétan a Ghosts-ra gondolok, szerintem az is egy trágyadomb... 😄 De az azért, mert már 7 éve ugyan azt próbálja lenyomni a torkunkon... Én már elvbõl nem is veszek se CoD-ot, se BF-et... Vegye akinek hét anyja van.

TasManXT
nem mennek, 1-2 címet lehet upgrade-elni ps4-es verzióra egy kisebb összegért.

psn: TasManHUN

LoSA
Van, aki PS4-n tolja az NBA 2K14-t?

Meg még azt szeretném kérdezni, hogy a PS3 játékok mennek a PS4-n?

Moby
Ja igen, talán nem volt egyértelmû:

15-ért vihetõ is! Adok mellé hányós zacskót, meg cukorkát 😄

Moby
A multijában mindent megtapasztaltam, amikett utoljára 1999-ben sikerült látnom, betárcsázós internettel. Az élmény olyan volt, mintha egy béta állapotú garázsszoftvert tesztelnék, de a végén azt kéne mondanom a srácoknak: ezzel inkább álljatok le, mert ha kész is lesz, ez az egész úgy szar, ahogy van 😞
Annyi haszna azért volt, hogy kicsit felértékelte visszamenõleg az AC4-et 😄

TasManXT
Vannak okosok akik azzal jönnek, hogy na jó, de ott 64 játékos van... egyetlen probléma van: felmész CQ 24-es map-re BF4-ben, és még ott is ugyanolyan okádékfos minden.. fedezékhalál és a többi remek feature. Killzone-ban meg mintha single playereznék, amire rálövök összeesik. Csak a buzi air support drone ne lenne.

A season passt meg hamarosan berántom, mert kíváncsi vagyok a készülõ co-op mapokra.

Kongy
MONDTAM!!! 😄DD Ennél még az új NFS is jobb 😄 (hozzáteszem, ennél nem nehéz jobbnak lenni)

deep
Én is 10 percig bírtam. Másnap már új tulaja volt.
n000rbi
Köszönöm, hogy megerõsítettél abban, hogy erre nekem semmi szükségem. (technó miatt érdekelt, de már úgy sem)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Bf4: a szinglikampána is egy bughalmaz, fércmunka. Ráadásul unalmas, és nyomiság. Kipróbáltam a multit, amibõl egyetlen gondolatom maradt: elbasztam egy estét a szinte tökéletes killzone multi kárára ezért a pöcegödörért.
Lehet, hogy majd egyszer megpeccselik, és akkor a netkód meg a bugok jobbak lesznek, és akkor jól mûködõ nyomiság lesz.
Egyértelmû idõelbaszásnak tûnik, de megpróbálom végignyomni a szinglikampányt, aztán soselássamtöbbet.

Moby
Köszi!

Kongy
Gratulálok eme értelmes megnyilvánulásodhoz. Nekem sem a NFS a mérce a jó játékra, még akkor sem ha a Rivals KIVÉTELESEN bejött..... lol.

Moby
Nem lehet minden játék olyan magas minõség, mint az nfs
lol

Moby
Nem, 15 perc alatt egyel sem 😊

Kongy
15 is egy vagyon azért a talicska fosért 😄

n000rbi
Akkor nem olyan rég nyomod. Bug volt már? 😊

Moby
Lõttem egy bf4-et, végül újat. Volt vagy 2-3000 pontom törzsvásárlóként, szóval így uszkve 15-ért hozzájutottam, amivel véleményes játékként egy esetleges továbbértékesítésnél sokkal jobban járok, mint a migrált ps3 verzaval.
Még mindig megdöbbenek az install renceren. Bebaszom a lemezt, és 10 másodperc múlva játszok, miközben az install vagy 20 percig ment a háttérben. Õrület 😊

TDC Geronimo
Ilyen beteg játékot 😄

TasManXT
Bakker. Lassan hamarabb kijön a second son, mint a driveclub.

Moby
Kellett kérnem... 😞

Az továbbra sem tudjuk mikor jön, de azt már igen, hogy mikor NEM :
Február 22-re már biztosan nem 😞

TDC Geronimo
Én se multiztam kzvel korábban, de sf multija nekem is nagyon bejön. Netkód kurvajó, fõleg a random bf4 után. Nemsokára jön 2 új multi map ingyen (!) Majd megyek is vissza tolni, mert hiányzik 😊

Moby
Sokkal több karaktert ütöttem le most nfs témában, mint amennyit szerettem volna, szóval csak annyit kérek ne tegyünk semmiféle relációt a két játék között az alapján, hogy mindkettõben láthatóak autók, ha lehet.

Kongy
Wipeout klón na ná.. 😄 Hogy mondhatsz ekkora baromságot.... Akkor már azt mondd inkább, hogy Burnout-klón. Mert gyakorlatilag arról van szó. És ez a játék inkább több, mint egy Burnout, mert legalább licenszelt Ferrarikkal meg Lamokkal lehet benne száguldozni. 😄 Külön jó, hogy beletették a McLaren P1-et, ami aztán tényleg egy friss, ropogós kis kocsi. De ugyan ez igaz a Lamborghini Veneno-ra is... beteg autó az is...

És mûfajra a Driveclub is, meg a NFS is autóverseny. Az mindegy, hogy árkád, vagy szimulátor. Az már csak "alfaj" 😄

n000rbi
Ezt tudom, sõt át is lehet állítani, hogy egy rövid gombnyomásra csináljon shotot és nyomvatartásra videófelvételt indítson, de nem ez volt a kérdés 😊

Moby
Használtan sem biztos, hogy érdemes venni ahogy látom. 10 boltban a ps3-as + migrálás. 13-ból még használtban sincs. Mindjuk így aligha eladható jól, ha mégsem jön be...

Moby
13-ért 1 perc alatt eladtam.

deep
Nincs kód.
miezviz
Neked mennyiért ment el?
Kérdésedre a válasz pedig engem is nagyon érdekel😊

"BF4-et használtan meg szabad venni? Itt nincs kód vagy pass vagy bármi?"

Moby
Majd tolok screenshotokat is, de itt olyan kõkemény háború van, hogy itt nincs idõ turistáskodni 😊

Moby
Köszi guerilla, hogy megcsináltátok, hogy végre nálam is menjen. Valahogy beléreztem mikor kell nekem ezt elkezdeni 😊

Moby
Õrület mennyire kikúrtjó a killzone multija. Évek óza nem multizok, mert csak idegesít mind, de ez...2 napja csak ezt nyomom. Olyan az egész hangulata, hogy magamalácsinálok. A látvány õrület, kezdek már fejlõdgetni, meg megismerni a pályákat, de még veszteni is jó benne 😄 csak warzoneokat nyomok, mert ott tényleg van csapatjáték. Összefutok prokkal is, figyelgetem mit hogy.
Elvoltam a szinglikampánnyal is, de a multija tizszer olyan jó 😄

arty
Agyhalott gémergeneráció 😞

Forza.

Moby
Szerintem igen.

arty
Azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt kihozni Burnout Paradise 2 címmel?

Kevesebb fogyna 1:1 ugyan ezen tartalommal??

Forza.