121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    informacio ehseg 2020ban? vagy kifejezetten a ps5-tel kapcsolatban? mer ugy meg talan ertem is
  • mucsácsó
    olyan szintű információéhség van, hogy minden kutyaszart megnéznek az emberek :D

nem értem... ez csak egy baszottnagy reklám a csatornáknak, mert totál semmi értelme így, hogy csak unboxing van + Astrobotról lehet szó legfeljebb.. ez ugyanaz, mint amikor kijön egy játék betaja, és a streamerekkel játszatják először.. meg nyilvánvaló az ömlengés a DualSenseről, ennyi..

#csakirigyekvagyunk
  • Moby
    Iszonyú felfokozott az érdeklődés a PS5 iránt, annak ellenére, hogy lassan mindenkinek világos, hogy az idén már nem jut több. 12 óra alatt adtak el annyit előrendelésben, mint a PS4-ből hét éve az első 12 hétben.
  • j0nNyKa
    marketingbol csillagos otos..
  • Moby
    Annak a 8.6 milliónak. Egyébként megnéztem én is, a végére kiderült, hogy feleslegesen, mert a végén mondja, hogy egyelőre ennyit mutathat, érdemi információt a teardown videóhoz képest nem hordoz.
  • Probatbicol
    Nekem sajnos egyre kevésbé tetszik a ps5 külseje. Leginkább egy iratgyűjtő mappára emlékeztet, ami megázott és ezért meghajlottak a borítólapjai.
    Tudom, hogy nem ez a lényeg, de azért na.....
  • j0nNyKa
    de kinek? mer nekem se, es feltetelezem... neked se
    meg innen kb.... senkinek se?!
  • Moby
    Nem nektek készülnek. Közben azért Marques Brownlee PS5 unboxing videóját 8.6 millióan nézték meg egyetlen nap alatt.
  • Moby
    Az mit jelent? Kiírja, hogy nem jó a szám?
  • Ulthanito
    Nekem az istennek nem fogadja el a számomat. Felhívom ma őket.
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Egyet értek"

Kettőt nem? :) Egyetértek az.

Abszolút, én pont így vagyok vele.
  • Ulthanito
    :-D

Inkább 90-es majdnem.
  • Mephike
    +1
    Egyet értek. még annyival egészíteném ki, hogy számomra az lesz érdekes, ha a saját gépemet csomagolhatom ki, és még csak véletlenül sem vágyom előre látni, hogy mit és hogyan rejt a doboz.
  • lwb
    Szerintem is kurvára kontraproduktívak ezek az unboxing videók. A világon mindenhol elfogyott a PS5, erre jönnek a zseléshajú majmok, lilafejű 40 kilós nindzsák meg bimbó THOT-ok a yt-ról és a twitch-ről, akiknek nemhogy nem kell 2021 márciusig várni, de már a hivatalos megjelenés előtt egy hónappal ott irritálják az embereket azzal, hogy ingyen a seggük alá tolták azt, amiért ők nemcsak fizetnek, de még hónapokat várni is kénytelenek. Azt se értem, hogy erre mi szükség? Ami előrendelésben azonnal elfogyott, azt minek továbbreklámozni? Nyilvánvaló, hogy viszik, mint a cukrot majd, reklám nélkül is.

Szóval egy ilyen szart se nézek meg. Adjon nekik nézettséget, akinek hat anyja van.
  • n000rbi
    Kösz, én is igényeltem.
  • shaddam
    Na ezt gyorsan kinyomtam, adjon a faszom ezeknek nézettséget
  • Evoluti0N
    Ebből a videóból azt tudtam meg, h ott, ahol most tartom felállítva a PS4 Pro-t, a PS5 nem fog elférni. :D
  • Kandurex
    Oké,...szeretem a VR-os srácok videóit.

De azt nem csipázom, hogy majd 1 hónappal hamarabb már ott van, mint nekünk, akik fizetnek is érte. És ez nem csak itthonra igaz.
  • Rage47
    pont nemrég tévedtem oda és így gondoltam, hogy hello 2000-es évek :D
  • AntiHero
  • mucsácsó
    jaja, tényleg nagyon gáz, én is kb párhavonta felhozom a G365 Next-et (szerintem vagy 5-6 éve ígérgetik a mobilverzióval együtt), de majd a Half-Life 3-mal együtt jön valszeg... :)

WD: Legiont illetően meg cseppet sem vagyok meglepne, n+1-edik generic open-world tucatszar, ez az átlag 7-es pontozásban is még elég nagy jóindulatot érzek.. :D

inkább tolom tovább az RDR2-t; döbbenet, hogy mennyire brutál benne a HDR és hogy néz ki ez a játék a mai napig; néhol bőven Cusima magaslatokat ölt, vagy még talán azt is übereli :D lemászik az OLEDrű
  • Moby
    Van már magyar igénylőoldal, és megy is, le tudtam adni az igényt.
    link
  • lwb
    Nekem az első tetszett. Még a downgrade-ek ellenére is. A másodikba már bele se kezdtem, ezt akkor fogom menzéni, amikor games passon lesz majd X év múlva.
  • Ulthanito
    Szerintem az összes rész az volt. Eddig se akartam megvenni, ezután sem fogom.
  • lwb
    Nem is azon tervezem. Ilyen ütemben kb márciusra érek az alapjátékhoz.

(még a csucsimát se vittem végig ...)
  • Kandurex
    Megjöttek a Watchdogs kritikák, kevesebbet pontot kapott, mint az előző kettő, azaz az eddigi legrosszabb rész. Ahogy várható volt, mérhetetlenül unalmasnak írják és monotonnak, ahogy én is láttam.
  • Ulthanito
    Döbbenet, hogy ez az oldal még ennyi év utána is ezt a döbbenetesen szar dizájnt erőlteti. Azaz, beéri vele. :(
  • Moby
    Igen, láttam. De csak amerikai régiók.
  • AntiHero
    Kérésed.. :D

Here's where you can request a free adapter for your PSVR to use on PlayStation 5.

• shaddam
    A bugsnaxnek örülök
  • AntiHero
    In November, PlayStation Plus members will receive two PS4 action-adventure games – Middle-earth: Shadow of War and Hollow Knight: Voidheart Edition – dropping on Tuesday, November 3. We’re also thrilled to announce PlayStation Plus members who own a PlayStation 5 console will receive Bugsnax (PS5)** when PS5 launches, beginning November 12
  • mucsácsó

szerintem eléggé érdekes cikk, a CP2077 + aranylemez révén:
    Az Aranylemez és ami mögötte van - G365

+ami viszont beteg:
    Look, a CDPR dev told me recently that they'd just clocked a 100-hour week. Another (former) dev just told me they saw some of their friends there and they looked "physically ill." So kindly gtfo with the "but but but I work long hours too" responses

és ami mégbetegebb:
    Cyberpunk 2077 Developer Denounces Death Threats After Delay

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.28. 16:31:39
  • Rage47
    lehet ez a game fogja megadni a végső döfést a Slimemnek és kiszáll az ablakon tényleg :D
    de amúgy nem tereveztem megvenni, várok egy DF tesztet mindenképp
  • Kandurex
    Akkor meg nem is érdekes.
  • mucsácsó
    CD Projekt’s CEO: Cyberpunk 2077 is ready on PC, delay due to current-gen consoles

elmegyek valami látnoknak mostmár :D

azaz lefordítom: sub20 FPS, lowres mosottszar textúrák, telis-tele popupokkal tűzdelve - legalábbis One S és base/slim PS4-en fixen, de nem lepne meg ha csak kevésbé lenne jobb a helyzet Pro/One X-en.. :D
  • AntiHero
    Szerintem az utolsó cím az lesz.
  • shaddam
    Kiváncsi vagyok a bloodborne is listára kerül-e
  • Moby
    Ez(a szóban forgó konzol)szerintem one, nem series.

/igen, a eurogamer írja is: OneX
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 15:33:17
  • Rage47
    igen én is inkább választom a nagy méretet, mint hogy zúgjon
  • Moby
    -PSVR playable on PS5

Ez nagyon aranyos, de még mindig egy rohadt szó nincs róla, hogy miként fogjuk megkapni az adaptereket, egyáltalán hogy lehet igényelni, meg ilyenek. És 2(3) hét múla launch... Inkább lehetne megvenni, akkor legalább tudnám, hogy a boltban legalább lesz (vagy nem).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 15:30:23