PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi, hogy ez már nem FHD-n ketyeg majd 4K helyett, hanem 1440p-n, de emellett fixen fosabb grafikai minőség és fosabb frame várható, pláne 3rd party címeknél..
habár a promo videón ott van, hogy "up to 120 FPS" 😄
ha valakinek ez elég, vagy nincs hozzá kellően jó megjelenítője, vegye, annak jó deal 😊 bár így is 110k+ lesz itthon.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 15:01:40
Ezen hangosan felröhögtem! :-D Tényleg olyan, szerintem is okádék.
PS5 II PSVR
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
VR....a lőtéri kutyát nem érdekli, pláne mostanában 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 12:23:11
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mondjuk ez szép move lesz MS-től, mert az árcédula miatt sok helyre el fog jutni, aki esetleg kocagémer vagy nem teheti meg, hogy drágábbat vegye meg - kívácsi vagyok, hogy SONY mit ugrik erre, de én kétlem, hogy egyből egy Slimmel indítanának a "fat" mellé ők is..
így viszont tényleg az lesz, hogy idei BF-en ~20-30k-ért megy majd a One S, hogy kipörögjenek.. 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem utóbbi évek egyik legjobbja volt Arkham Knight de ettől hogy gyakorlatilag eltemették Batmant és mutattak egy szinte ugyanolyan gameplayt mint ez a fos Avengers hát ezt gondolom sajna
egyedül azt sajnálom, hogy Crystal Dynamics erre cseszte el az idejét egy értelmes Tomb Raider vaaaaaagy Soul Reaver reboot fejlesztése helyett 😄
persze ettől még valakinek tetszhet illetve élvezheti, de messze-messze nem egy Arkham/Póki szint 😞
btw, ha már Arkham; a Gotham Knights-tól se várok sokkal többet jövőre... 😊))
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.07. 21:45:35
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.06. 23:00:23
Ha már megvan akkor végig viszem. Bár én csak olyanokat veszek, ami 100%-ban érdekel.
Adversus solem ne loquitor
Persze vannak kivételek pl a CodMW kampányába vele se néztem még a multiban meg már van vagy 100 órám .
Igen a RDR túl vontatott. A DS meg nem próbáltam ,de ajánlották már többen is.
Days Gonet én is megbántam 😞
chapter 4-en énis valamiért abbahagytam és eladtam, de már bánom, mert amúgy kurvajó volt.
@Legendrush30:
igen, DS túl hosszú és embertelenül unalmas, ezt én csak igazolni tudom 😄 (várom a virtuál kőzáport többiektől)
de azért számomra meglepő, hogy az emberek 70%-a igazolja ezt 😄
Days Gone szintén egy eléggé gyenge PS4-ex, szerintem.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ps4en a köv játékokat hány százalék játszotta végig ?
The Last of Us: Part II - 58 százalék
Final Fantasy VII Remake - 53,3 százalék
God of War - 51,8 százalék
Marvel's Spider-Man - 50,7 százalék
Uncharted: The Lost Legacy - 50,3 százalék
Detroit: Become Human - 49 százalék
Ghost of Tsushima - 38,2 százalék
Horizon: Zero Dawn - 34,5 százalék
Days Gone - 34 százalék
Death Stranding - 29,3 százalék
Red Dead Redemption II - 28,6 százalék
Ezek szerint a Death Stranding és a RDR2 vagy túl hosszú vagy unalmas esetleg jatszhatatlan ? Mondjuk én is abba hagytam valamiért a RDR2-t kb 80%on.
Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,,
A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Why so serious?