PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a cégek támogatásából jól megélnek amúgy, de ha az xbox sok veszteséget jelent, attól még bezárhatják:D
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Semmit nem szabad venni ami MS.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.08.27. 19:45:19
PSN ID.: Beegabor
A világ csodásan nézett kis magát a japán kultúrát is szinte hibátlanul átadták, bár 1274-ben még éppen csak az "elején" tartottak a szamurájok korának, szóval a játékban bemutatott kiforrott szamuráj kultúra inkább a már klasszikus Edo korra volt (1600+) volt jellemző mint 13-ik századra, de ennyi csúsztatás még belefért.
Egyedül azt sajnáltam, hogy nem voltak igazán nagy városok, bár egy nem túl sűrűn lakott szigeten egy mongol invázió kellős közepén ez teljesen érthető volt.
És ha már AC... A Ubisoftnak nem kell már megcsinálnia az AC japánt mert már kész van. :) A lopakodás szerintem egészen jól meg volt csinálva és szerencsére nem erőltették. Én általában kombináltam a két stílust. Megérkeztem full szamuráj harci díszben egy mongol területre majd a standoffal megöltem 5 ellenfelet (lehet fejleszteni). lekardoztam a közelben lévőket majd pedig a lopakodó gúnyát felhúzva váltva szedtem ki az erősebb ellenfeleket, és szabadítottam ki a túszokat majd végül ismét szamurájként hívtam ki a maradékot.
Külön tetszett, hogy ha egy népesebb tábor kipucolása volt a cél, akkor amikor már csak 4-5 ellenfél maradt azokat ki lehetett egyszerre hívni, és így nem kellet még +5-10 perceket eltölteni az "elbújt" ellenfelek kiiktatásával.
Ami nem tetszett, hogy nagyon sok küldetés egy kaptafa volt. Játék közben nem zavart de nagyon hasonló volt mindegyik. Szintén kár volt, hogy a kipucolandó mongol táborok is sokszor egy kaptafára épültek fel, pedig voltak érdekesebb táborok is (Hajógyárak, Fatelepek) amiket egész más élmény volt elpusztítani, de összesen 1 hajógyár és 1 vagy 2 fatelep volt a az EGÉSZ játékban. A többi 20 tábor meg egykaptafa volt. Ha egy kicsit megerőltették volna jobban magukat és ha csak még 2-3 hajógyárat meg fatelepet raktak volna be a tökegyforma mongol helyőrségek helyére máris jobb lett volna az összhatás.
Ezzel szemben a gyüjtögetős, haikus, szentélyes kihívások igazán kellemesre sikerültek. Más játékokban megunom őket, de itt még negyvenedjére is szívesen követtem a rókát, vagy a madarakat, várva hogy hova jutok.
A történet igazán érdekes és japán volt viszont ahogy haladtam előre
A végével kapcsolatban is így éreztem. FIGYELEM MEGASPOILER
Ettől eltekintve szerintem remek játékot tett le az asztal a Sucker Punch. Egy esetleges az anyaországban játszódó második részre tuti vevő lennék. :)
Oh my...Legalább olvasná el, amit ír. Ingyenes havi játékokat kapnak...a havi díjért cserébe. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:28:05
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:24:27
PS5 II PSVR
A Tsushima az bizony eszméletlenül, elképesztően jó.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.08.27. 02:21:36
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
k nagy trailer, főleg a Blue Monday-el :)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Bocs a linkért..telón nem tudok videót betenni.
De elég pofàs lett ez a Mafia 1 Remake. A jàték eleje kb kint van YouTuben.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Rift Apart with @insomniacgames #ps5
Watch @gamescom Opening Night Live, streaming Thursday at 8 pm CEST / 2 PM ET / 11 AM PT
Azért én bízom benne, hogy a bemutatott játékok (állítólag 38 db.) nem mindegyike lesz FIFA, CoD, stb...
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.08.25. 12:51:16
amúgy elvileg SONY "kint" sem lesz, meg semmi hír semmi konfról se State of Playről, szal...nemtom :D de jó lenne azért ha megszellőztetének valamit a release dátumról és/vagy árazásról, de legjobban a launch kínálat érdekelne...
A magyarokról már ne is beszéljünk, bár tőlük nem is várjuk ezt el :-D Pl. Gamekapocs, meg az összes többi.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.25. 08:30:11
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.22. 15:43:55
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
UBI játékok gyűjtői kiadásaiban megszűnik a lemezes verzió.
A többi majd csak utána jelenik meg.
Ez télleg baszott ostoba.
De még mindig jobb a semmitől ami a legtöbb fasztarisznya játékban van, ahol vagy az győz aki hamarabb üt vagy fedezékhasználat.
Ez nem rejtvényfejtés.
De ügyességi játékok.
Normal NG-ben még elbohóckodik mindenki, el lehetmenni NG7+ ig azt ott majd kicsit előszedi mindenki a taktikákat, vagy nem ha nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.21. 22:43:24