121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#112027 Hát ez egy remake. Szóval ha 10 évig el tudta kerülni a főbb spoilereket, akkor menni fog szerintem az az egy hét is. -
#112026 fú brutál ahogy kinéz, kár, hogy souls játék -
#112025 Kurva From, ezt kb. 9 éve játszottam végig és most is tudom ahogy ment, hogy mikor melyik boss, meg enemy jön Na de nagyon örülök az új tartalomnak is -
#112024 Ez csak pofázik ....pápapuppi! Puipápá! Pápá puppá! Meg ilyeneket mond...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.29. 15:35:16 -
#112023 szép-szép, tényleg szép - de én még mindig nem látok benne akkora next-gent, hogy őszinte legyek :D de indulásnak nagyon jó, ettől csúnyább ne legyen egy nextgen cím se! :D
mondjuk lehet azért is, mert valszeg eddig a performance módban mutatták, mert csak az a 60 FPS dinamikus felbontással (ami ígyis szép!) - viszont a cinematic 4K30 FPS-est, ami elvileg ettől is sokkal szebb - szerintem nem láttuk még, vagy legalábbis én biztos nem.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.29. 15:29:33 -
#112022 Bizonyos helyeken simán hozza a Deep Down (soha el nem készült) CGI (PS4-nek hazudott) minőségét. Persze nem a Blue a legjobb fejlesztő világon, ettől sokkal durvább dolgok fognak jönni, jó látni, hogy lassan elérjük azt a grafikai határt, hogy minden kurva szép, és végre a játék fog számítani. És senki nem fog vergődni, hogy mi mennyire sok “K” vagy sok FPS. -
#112021 Meseszép! Nehéz lesz kibírni, hogy ne nézzek meg több videót róla. -
#112020 Iszonyat ahogy ez kinéz. Baromi szép.
Viszont a nov 12. megjelenés zavar..
19.-ig kerűlgessem a spoilereker.. -
#112019 Egyet se nézek, minden spoiler lenne.
De a legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy mégsem Opel Kadettet, hanem egy fullos BMW-t kapunk. . Legyen így! -
#112018 -
#112017 én úgy tudom, hogy valami volt anno még, hogy DLC-nek terveztek volna valamit, de sose készült el... és akkor most úgy fest ez mégis megvalósul :D -
#112016 Fogalmam sincs, sosem néztem utána. Gondolom azóta minden szart kipiszkáltak már a kódból. Mostmár nem is nézem meg, nem soilerelem el magamnak :D
/de szerintem itt olyanokról is szó van, amik már a kódba sem kerültek bele, hanem még a tervezőasztalon lettek kivágva
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.29. 13:43:58 -
#112015 Miket vàgtak ki? -
#112014 >az eredetiből kivágott részek belekerültek a játékba
Hmm, egy jó 6. archstone? Vajon mennyire fog érződni, hogy nem a From csinálta? (mármint oké, elvileg volt valami havas "pálya", amit kibányásztak a ps3-as kódból, de érted mire gondolok) -
#112013 Jaja, jönnek ma a preview-k
-
#112012 Az olasz fickó csatornáján biztos menni fog élőben, de gondolom akkor sok más helyen is felkerül ma preview róla. -
#112011 14 órától DeS videók! Cáfolva a tegnapi mit gondolunk, meg mit nem gondolunk: az eredetiből kivágott részek belekerültek a játékba! Szóval lesznek itt még meglepetések szerintem. -
en inkabb ugy mondanam hogy most lett csak app mert az eddigi szegyen volt ?
arra hasznaltam max, hogy nagy nehezen megvegyek egy jatekot es elinditsam a letoltest mig meloztam es otthon mar letoltve varjon -
#112009 hm na jo ezeket adom jogos -
#112008 Nem feltétlen. Pl kifutó termék. Venni akartam egy Salomon dzsekit és már nem volt fent a gyártó oldalán, de egy két webshop-ban még meg volt a cucc. Na most ott nem fogsz találni semmi extrát, pláne nem videot. És ez már többször előfordult más ruhaneműkkel is. Ha most felmegyek a Nike oldalára és megnézem a legfrissebb termékeiket amikről van 4-5 fotó még mindig előfordulhat hogy én azért megnézném még élőben is. Hogy ez most unboxing vagy épp egy 1 perces review, mindegy, csak lássam :)
Bárcsak addig tudnék mindig menni hogy élőben láthassam a kiszemelt terméket, de ha most venni akarnék egy Maloja dzsekit akkor németországba vagy ausztriába kéne utaznom. Kösz nem. -
#112007 Ez már egy jobb érv, és ezzel egyet is tudok érteni :D -
#112006 +1, sajnos...ezt mi szerintem ebben az életben már nem fogjuk megérteni :D mondjuk én az e-""""""""""sportot""""""""""", mint jelenséget sem...
nemrégiben volt téma - pár hete talán - ez az egész streaming itt a topicban, meg szerintem még legalább 2x máskor is :D
amúgy TheVR-t én nem bántanám, rajtuk kívül egyetlen egy épkézláb magyar csatit nem tudok (de főleg azért, mert nagyon nem is érdekel), akik ennyi időt/pénz/energiát invesztálnának abba, hogy tényleg nívós legyen - itthoni viszonylatban pláne - a tartalmuk :)
/nem vagyok VR-fan vagy ilyesmi, nem követem nagyon őket/
VR Pisti káromkodása/stílusa régóta nem vicces, max a 10-12 évesek röhögnek ugye a káromkodásokon, dehát ezvan :D
De amúgy az fix, hogy a youtube/twitch és társai tartalmának alsóhangon 90%+-át fel kéne sózni.. :D
Én is inkább játszom egyedül, mintsem másokat nézzem - legnagyobb kedvencem, amikor valaki azt mondja, hogy a "Youtube-on végigjátszottam" :DDD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.29. 10:56:24 -
#112005 haaaaaat, mondanam hogy ezt igy ertem, de:
- ha nem eleg jo a gyartoi leiras, fotok, se a gyarto honlapjan, se a viszontelado(k) honlapjan, akkor -szerintem- az a termek szar, es tuti van olyan alternativa ami rendesen dokumentalt, megbizhatobb, "profibb"
- ha eloben akarnam megis latni, addig mennek amig nem tudom megtapogatni, nem pedig videon neznem -
#112004 No meg azért is jobb, mert nem kell a vr pisti irritáló stílusát és repedtfazék rikácsolását elviselni, ezt elfelejtettem.
De részemről elég ennyi is a témáról, már így is a kelleténél többet írtam róluk. Én a videóikat is kerülöm, mint a pestist, de ízlések és pofonok.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.10.29. 10:46:46 -
#112003 Nem szoktam ilyen videokat nézni, de volt már hogy egy termékből nem volt elég jó a gyártói leírás, fotók vagy éppen csak látni akartam élőben a cuccot, ilyenkor jól jött hogy valaki csinált egy unboxing videot, és én lehettem a 876. aki megnézte mióta 3 éve feltöltötte :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.29. 10:44:21 -
#112002 " Külföldi techcsatornák jóval hamarabb kapják meg a cuccokat mint ők, szóval olyan embernek, aki tud angolul, nem igazán releváns a vr techcsatornája. "
- akkor csak azért jobb egy külföldi csatorna mert hamarabb jut hozzá eszközökhöz, játékokhoz? Meg az gondolom meg van, hogy szégyenletesen kevesen beszélnek angolul idehaza.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.29. 10:45:32 -
#112001 Volt egy app, de az egy fos web based app volt...ez jónak tűnik
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.29. 10:36:40 -
#112000 Irigykedned akkor se kell rá, te is keresd magad szarrá, káromkodj, beszélj baromságokat, miközben játszol. Előtted is ott a lehetőség. Miért kéne ezt irigyelni? -
#111999 Igen, irigy vagyok, hogy valaki azzal keresi szarrá magát, hogy káromkodik, és baromságokat pofázik egy játék játszása közben. És emberek ezt nézik, nézik ahogy más játszik, ahelyett, hogy ők játszanának, és élnék meg az élményt saját maguk. XD Ez az igazi agyrém. És értetlenül állok a jelenség előtt. (oké az e-sport játékokat ne vegyük ide, mert ott érthető, hogy ki miért néz ilyet, de egy single player játéknál ez vicc.)
Az meg hogy mennyire jó a techcsatornájuk, maximum magyar viszonylatban értékelhető. Külföldi techcsatornák jóval hamarabb kapják meg a cuccokat mint ők, szóval olyan embernek, aki tud angolul, nem igazán releváns a vr techcsatornája.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.10.29. 10:06:59 -
#111998 "Hoppá! Hiba történt. Vedd fel a kapcsolatot a PlayStation ügyfélszolgálattal a következő telefonszámon: +36 1 677 7317"
KV-nál vettem, csak európai. :) Én is sokszor próbáltam, 10-szer tuti, de egyszer se fogadta el, tehát az nem lehet, hogy már egyszer felhasználtam. -
#111997 Az érdekes. Biztos eu régiós a VR-od?Vagy esetleg próbáld meg többször. Eléggé hektikusan működik az oldal, nekem tegnap vagy a tizenötödikre sikerült.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.29. 09:53:05 -
#111996 Engem sem érdekel. Nekem attól nem lesz rosszabb, hogy neki jobb lesz. Pont lefosok másokat. Én azokra sem irigykedem, akiknek jutott első körben PS5. Még lehet, nekem is jut, de ha nem, akkor megint csak, nekem attól nem lesz rosszabb, hogy nekik jó. -
#111995 "Mondjuk a VR-nak is kikezdhetetlenül magas színvonalú tech csatornája van"
Seriously? -
#111994 Nem, azt nem írja, hogy a szám nem jó, csak azt, hogy valami gond lehet, és vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kiírja a telefonszámot. -
#111993 Engem az egész nem basz fel. Tőlem bárki kaphat ingyen, meg bárhogy. Ti is. -
Probatbicol #111992 Mondjuk a VR-nak is kikezdhetetlenül magas színvonalú tech csatornája van, ami az egyik leginformatívabb, legnézettebb Magyarországon. Nem tudom, hogy ingyen kapták-e, de ha igen, akkor is jó helyre került. (Olyan jó látni egyébként ahogy a rosszindulatú irigység hullámai végigsöpörnek ez ilyen topicokon : ) ) -
#111991 Eddig is megvolt, sokat használom -
#111990 Na jó, de Marques Brownlee az egyik legjobb techvideós úgy kb a világon, és nem egy streamekben, gameplayek előtt visítgató gyökér ( mint pl a VR). Hogy ő kap PS5-öt ennyivel a megjelenés előtt az engem speciel nem basz fel. :D A hype miatt meg nem csoda ez a hatalmas megtekintésszám. -
#111989 Ez az app eddig is megvolt? Nekem valahogy teljesen kimaradt. Nem mintha telepíteném...
-
#111988 a PS5-re vonatkozóan értettem ofkorz :D
és sztem kb ez hogy tudja még az ember, hogy nem is jut a többségnek, ez még lehet inkább fokozza:D nyalogatni a mézescsuprot kívülről effekt... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.29. 08:39:50