PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
+1
a cégek támogatásából jól megélnek amúgy, de ha az xbox sok veszteséget jelent, attól még bezárhatják:D
mucsácsó
én meg azt szarom le, hogy milliárdokat keresnek, de attól még nem jó, amit csinálnak _SZERINTEM_ :D
Ulthanito
Miközben milliárd dollárokat keresnek, és pont leszarják, mit gondolsz róluk.

PS5 II PSVR

Én gondolkodom egy grounded+permadeath kombón. Azt olvastam, h a permadeath esetében vannak olyan beállítások, h ne a legelejéről kezdjed, hanem a fejezet elejétől. Fene akarja minden alkalommal legeslegelejétől kezdeni a játékot. :D
darkSectorxxx
Elindítottam a Last 2-őt 4x-re is végleges halállal!!! <#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
jah, Isten irgalmazzon tőlük :D én nálam az az időzített bombaként viselkedő RROD-os X360-am óta elásták magukat jó mélyre - de iszonyat profik, mert hétről hétre, hírről hírre sikerül lejjebb süllyednie az egész sleppnek.. :D szerintem tényleg ez lesz az utolsó Xbox generáció, ha így folytatják... aztán majd olyan sorsra jut, mint akár a Windows Phone, Zune, Surface, Kinect, Mixer....hm...miisvótmég ami ilyen szuperjól sikerült? <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>
shaddam
Az upgradeid megvannak benne? Hozzájutok a megrendelt philiphs meme stúdió fülesemhez ez lesz a tesztjáték szerintem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
Last of Us 2 - Grounded fokozat kivégezve. <#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Ez az MS víziója. Low end szarok, low end áron.

Semmit nem szabad venni ami MS.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A jövőben már csak ilyeneket fogsz látni. <#sir>

mucsácsó
ez kb ilyen MS-konfokat idéző cringekben gazdag fingreszelés volt... :D
TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/GffelVJeGws

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mephike
Azt kell mondjam többet vártam ettől a 2 órás műsortól :(

Seth

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
na legalább Ratchetre azt mondták, hogy PS5 launch window-ban jön - más kérdés, hogy ez mit jelent nekik ... :D
Úgyis tudjuk hogy jó játékok majd évek múlva lesznek..
Nem is nézem tovább.Minek?
Seth
Borzalmas eddig. LN2 persze a legjobb, nem volt nehéz dolga :)

mucsácsó
hát...eddig a Little Nightmares II volt a legértelmesebb :D
Seth
gamescom 20 órakor , el ne felejtsétek :D

//www.youtube.com/embed/1xmuwW9IpJ0
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.08.27. 19:45:19

Én is pár napja fejeztem be a Ghost of Tsutshimát és nekem is az év játéka eddig. A Witcher 3 kivételével minden open world játékot meguntam egy idő után és bár a végére már itt is fáradás jelei mutatkoztak, de még így nagyon élveztem a végét is. Sokkal jobban mint bármelyik open world AC-t.

A világ csodásan nézett kis magát a japán kultúrát is szinte hibátlanul átadták, bár 1274-ben még éppen csak az "elején" tartottak a szamurájok korának, szóval a játékban bemutatott kiforrott szamuráj kultúra inkább a már klasszikus Edo korra volt (1600+) volt jellemző mint 13-ik századra, de ennyi csúsztatás még belefért.

Egyedül azt sajnáltam, hogy nem voltak igazán nagy városok, bár egy nem túl sűrűn lakott szigeten egy mongol invázió kellős közepén ez teljesen érthető volt.

És ha már AC... A Ubisoftnak nem kell már megcsinálnia az AC japánt mert már kész van. :) A lopakodás szerintem egészen jól meg volt csinálva és szerencsére nem erőltették. Én általában kombináltam a két stílust. Megérkeztem full szamuráj harci díszben egy mongol területre majd a standoffal megöltem 5 ellenfelet (lehet fejleszteni). lekardoztam a közelben lévőket majd pedig a lopakodó gúnyát felhúzva váltva szedtem ki az erősebb ellenfeleket, és szabadítottam ki a túszokat majd végül ismét szamurájként hívtam ki a maradékot.

Külön tetszett, hogy ha egy népesebb tábor kipucolása volt a cél, akkor amikor már csak 4-5 ellenfél maradt azokat ki lehetett egyszerre hívni, és így nem kellet még +5-10 perceket eltölteni az "elbújt" ellenfelek kiiktatásával.

Ami nem tetszett, hogy nagyon sok küldetés egy kaptafa volt. Játék közben nem zavart de nagyon hasonló volt mindegyik. Szintén kár volt, hogy a kipucolandó mongol táborok is sokszor egy kaptafára épültek fel, pedig voltak érdekesebb táborok is (Hajógyárak, Fatelepek) amiket egész más élmény volt elpusztítani, de összesen 1 hajógyár és 1 vagy 2 fatelep volt a az EGÉSZ játékban. A többi 20 tábor meg egykaptafa volt. Ha egy kicsit megerőltették volna jobban magukat és ha csak még 2-3 hajógyárat meg fatelepet raktak volna be a tökegyforma mongol helyőrségek helyére máris jobb lett volna az összhatás.

Ezzel szemben a gyüjtögetős, haikus, szentélyes kihívások igazán kellemesre sikerültek. Más játékokban megunom őket, de itt még negyvenedjére is szívesen követtem a rókát, vagy a madarakat, várva hogy hova jutok.

A történet igazán érdekes és japán volt viszont ahogy haladtam előre Sajnos nem igazán nyomott a latba semmit se, hogy szamurájként, vagy Szellemként teljesítjük-e a feladatokat. Lehettünk akár 100% -ig dicső és becsületes szamurájok, de a játék egy pontján mindenképpen megbélyegeznek és száműznek minket, mint becsület nélküli szellem.

A végével kapcsolatban is így éreztem. FIGYELEM MEGASPOILER A végső párbaj után teljesen mindegy, hogy megkíméljük-e a bácsikánk életét, vagy megadjuk neki a "dicső halált" mert mindenképpen elveszítjük a klánunkat és "szellemként" kell tovább érnünk. Tehát hiába van két ending, tulajdonképpen mégis csak egy van, max Yuna monnd más szöveget a végén.

Ettől eltekintve szerintem remek játékot tett le az asztal a Sucker Punch. Egy esetleges az anyaországban játszódó második részre tuti vevő lennék. :)
Voltan
:P

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ulthanito
"A PlayStation tulajdonosok többsége pontosan tudja, hogy mennyire megéri előfizetni a PlayStation Plus szolgáltatásra, hiszen felhő alapú mentési lehetőséget, ingyenes havi játékokat és exkluzív akciókat kapnak a havi díjért cserébe."

Oh my...Legalább olvasná el, amit ír. Ingyenes havi játékokat kapnak...a havi díjért cserébe. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:28:05

PS5 II PSVR

Ulthanito
Egyetértek, sokkal-sokkal jobb lett, mint vártam/vártuk, én már nagyon várom a kooperatív módját. Nálam is ez lesz az év játéka, nem is kérdés, pedig egy izmos nőt sem láttam benne!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:24:27

PS5 II PSVR

Ulthanito
Csak lesz előnye annak a HDMI 2.1-nek a C9-en (is).

PS5 II PSVR

Kandurex
Game of the year, nincs mit rajta szépíteni <#eljen>

Voltan
Nos, én elsődlegesen PC-s ember vagyok, és még tartogat dolgokat ez az év is, de azt kell mondanom, hogy a Tsushimát semmi. és senki nem fogja felülírni számomra. A Cyberpunk még jöhet, de jelenleg erősen kétlem, hoogy meg fogja ugrani, mindezt úgy, hogy a Witcher 3 az számomra az all-favorit ebben a generációban. Pc-konzol, bármi.

A Tsushima az bizony eszméletlenül, elképesztően jó.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.08.27. 02:21:36

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
nekem kb pre-order :D de megvárom a multi betát, de gyanús, hogy nem fogom kihagyni :(
k nagy trailer, főleg a Blue Monday-el :)
shaddam
Utoljára a WW2-vel meg előtte az MW3-mal játszottam, de ez jópofának tűnik
//www.youtube.com/embed/_v6vaJ2RWmQ

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mafia 1 egyik kedvenc játékom. 3-4 évvel ezelőtt újra játszottam és annak ellenére, hogy 2002-es játék, még mindig remek. Egy grafikai tuninggal kihagyhatatlan lesz számomra.
n000rbi
Köszi! Hja, azok remélhetőleg majd holnap este 8-tól jönnek :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Én is belenéztem ma. A karaktermodellek elég élettelenek mai szemmel, de a város, autók stb. jól néznek ki, ránézésre a vezetés fizikája is jópofa. Nem fogom kihagyni, de óvatos leszek a vétellel.

AntiHero
Mafia 1 remake.

Bocs a linkért..telón nem tudok videót betenni.

De elég pofàs lett ez a Mafia 1 Remake. A jàték eleje kb kint van YouTuben.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
Boldog szülinapot! :D Fasza ajándék hír <#idiota> <#idiota> <#idiota>
n000rbi
Meh...

AntiHero
PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds and Street Fighter V are your PS Plus games for September.

Mephike
Most érdemes egy évre PlayStation®Plusra előfizetni.

Ulthanito
Erre akkor jöttem rá, amikor próbáltam elindítani. :-D

PS5 II PSVR

Seth
Csak ingyenes időszak van (08.27. - 09.04.)

AntiHero
Don't miss the world premiere @PlayStation 5 demo of Ratchet & Clank:
Rift Apart with @insomniacgames #ps5

Watch @gamescom Opening Night Live, streaming Thursday at 8 pm CEST / 2 PM ET / 11 AM PT

Ulthanito
Mephike
Hm, meg nem tudnám mondani, hogy miért írtam nagybetűvel. Lehet úgy láttam valahol én is, de az is lehet, hogy a reggeli KV-m még nem hatott, de jogos az észrevétel.

Azért én bízom benne, hogy a bemutatott játékok (állítólag 38 db.) nem mindegyike lesz FIFA, CoD, stb...
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.08.25. 12:51:16

mucsácsó
jajjmá jóvanazúgy :D
amúgy elvileg SONY "kint" sem lesz, meg semmi hír semmi konfról se State of Playről, szal...nemtom :D de jó lenne azért ha megszellőztetének valamit a release dátumról és/vagy árazásról, de legjobban a launch kínálat érdekelne...
Ulthanito
Helyesen gamescom, csupa kis betűvel írja a rendezvény a nevét. Érdekes amúgy, hogy vezető külföldi játékos portálok sem képesek leírni a rendezvény nevét úgy, ahogy azt kell.

A magyarokról már ne is beszéljünk, bár tőlük nem is várjuk ezt el :-D Pl. Gamekapocs, meg az összes többi.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.25. 08:30:11

PS5 II PSVR

Mephike
Csütörtökön GamesCom, meglátjuk milyen lesz a felhozatal. Az biztos, hogy jön a Fall Guys második évada. Örülünk? :)

Kandurex
Az oké, de ez pont gyűjtői, ha máshol nem, de itt a legfontosabb a fizikai megjelenés, minden aspektusból.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.22. 15:43:55

yesname
Ha már gyűjtői, akkor legyen is az. Gyűjtse aki megveszi, ne akarja eladni. :)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
Napi Xbox fail:

UBI játékok gyűjtői kiadásaiban megszűnik a lemezes verzió.

darkSectorxxx
Crash 4 lesz az első fontos cím a listámon, amit felírtam magamnak......

A többi majd csak utána jelenik meg.

darkSectorxxx
mindegyiknek ilyen a rendszere, gurul-üt, vagy véd-üt.

Ez télleg baszott ostoba.
De még mindig jobb a semmitől ami a legtöbb fasztarisznya játékban van, ahol vagy az győz aki hamarabb üt vagy fedezékhasználat.

Ez nem rejtvényfejtés.
De ügyességi játékok.
Normal NG-ben még elbohóckodik mindenki, el lehetmenni NG7+ ig azt ott majd kicsit előszedi mindenki a taktikákat, vagy nem ha nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.21. 22:43:24