PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
persze, ez dettó ugyanaz lesz, mint ahogy a base PS4 és Pro közötti gap megvolt 😊
annyi, hogy ez már nem FHD-n ketyeg majd 4K helyett, hanem 1440p-n, de emellett fixen fosabb grafikai minőség és fosabb frame várható, pláne 3rd party címeknél..
habár a promo videón ott van, hogy "up to 120 FPS" 😄

ha valakinek ez elég, vagy nincs hozzá kellően jó megjelenítője, vegye, annak jó deal 😊 bár így is 110k+ lesz itthon.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 15:01:40
Jó dolog az olcsóbb konzol. Ugyanakkor nem csak kisebb és meghajtó nélküli lesz az S a Series X-hez képest, hanem gyengébb is. Ugyanakkor minden multiplatform és Microsoft címnek el kell futnia majd mindkettőn. Ez valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy nem lesz akkora generációs ugrás a legtöbb játék esetében, mint a PS5 exkluzívoknál.
Mephike
Közben a neten már jönnek a képek az új XSS kapcsán, eddig ezeket a gyöngyszemeket láttam. 😊
Ismerős?
IKEA
A főzőlap másnak is eszébe jutott.

Ulthanito
"adom az indukciós főzőlapot😄DD "

Ezen hangosan felröhögtem! :-D Tényleg olyan, szerintem is okádék.

PS5 II PSVR

lwb
Muszáj neki. MS-re vártak szerintem. 5-600 dollárra teszem a PS5-öt. Nem hiszem, hogy 700-ig felmennének.

AntiHero
Szerintem 7 napon belül a Sony is bejelenti a dolgokat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
pfffff.... pedig erre azért illene valamit "válaszolniuk" 😞
VR....a lőtéri kutyát nem érdekli, pláne mostanában 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 12:23:11
Seth
Holnap elvileg megint lesz valami State of Play, de VR-ra fog koncentrálni, és nagy büdös semmi várható PS5-tel kapcsolatban

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
500EUR? esélyes mondjuk, főleg ennek tükrében 😄 de szerintem a 550-600 se kizárt..
Kongy
Tényleg elég meredek, hogy bő 2 hónap múlva kb itt vannak az új gépek, és még nincs PS5 ár... <#nezze>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

AntiHero
Na akkor jöhet a 180 ezres ps5 november 17.re 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mephike
Csak beszélgessenek, aztán jöjjön az beárazás, mert már nagyon ideje lenne tisztán látni.

n000rbi
A Sonynál most szerintem rendkívüli meetinget tartanak 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Valós, legalábbis az XSS-t most jelentették be kb. fél órája ezen az áron.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
végülis ott lesz a meghajtó nélküli digit PS5, gondolom azt állítják majd pariba az XSS-el, de fixen nem lesz +1 modell sztem PS5-ből (egyelőre..) - bár arról se tudom elképzelni a 300 USD-t 😊
Mephike
Tényleg így fog kinézni az XSS? Azt hittem kis kocka lesz, azzal egy fokkal jobban nézne ki, ez eléggé butácska külső így.

lwb
Mind a kettő nagyon alacsony ár. Ha ez valós, akkor a Sonynak lépnie kell.

mucsácsó
adom az indukciós főzőlapot😄DD elég okádék, tükrözi is a budget mivoltát 😄

mondjuk ez szép move lesz MS-től, mert az árcédula miatt sok helyre el fog jutni, aki esetleg kocagémer vagy nem teheti meg, hogy drágábbat vegye meg - kívácsi vagyok, hogy SONY mit ugrik erre, de én kétlem, hogy egyből egy Slimmel indítanának a "fat" mellé ők is..

így viszont tényleg az lesz, hogy idei BF-en ~20-30k-ért megy majd a One S, hogy kipörögjenek.. 😄
n000rbi
Tegnapi leak, hogy az XSX és XSS is november 10-én jönnek, 499$ és 299$-s áron. Erre már illene valamit lépnie a Sonynak is 😊

Kandurex
Elméletben 2 hónap és megjelennek az új gépek. Mi a terv a kasszáknál? Feldob a pénztáros egy kockát, hogy ennyi lesz? Mi a tarkafasz történik itt?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én ott már azt mondtam kb 10.percnél hogy ezt kösz de nem
De legalább van benne mikrotranzakció. Az is valami. 😊
Ettől félek én is hogy Gotham Knights szintén erre a sorsra jut mint ez a szar Marvel v.mi.

Nekem utóbbi évek egyik legjobbja volt Arkham Knight de ettől hogy gyakorlatilag eltemették Batmant és mutattak egy szinte ugyanolyan gameplayt mint ez a fos Avengers hát ezt gondolom sajna
mucsácsó
+1, már az első trailerből üvöltött, hogy egy nagyon max. jóindulattal egy 6 pontos gagyiság lesz, ami még a Marvel vérfanokat sem tudja majd meghatni - szar, még a gameplayt pörgetve se bírtam végignézni.
egyedül azt sajnálom, hogy Crystal Dynamics erre cseszte el az idejét egy értelmes Tomb Raider vaaaaaagy Soul Reaver reboot fejlesztése helyett 😄
persze ettől még valakinek tetszhet illetve élvezheti, de messze-messze nem egy Arkham/Póki szint 😞

btw, ha már Arkham; a Gotham Knights-tól se várok sokkal többet jövőre... 😊))

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.07. 21:45:35
Kandurex
Nekem az a fura amikor rápróbálkoztok ezekre a vackokra, amikor minden bemutatóról üvölt a középszer.

A demo alapján én is ezt éreztem, de úgy néz ki a teljes sem lett jobb.
Kb 3e ftot ér a béta alapján. Annyira semmitmondó és buta a karakterek között sincs nagy különbseg. Egy vezetett cső játék.
shaddam
Nagyon nyomott áron kellene adniuk, nekem meg üres backloggal kellene rendelkeznem. Nem valószínű hogy valaha is játszani fogok vele

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Igen, a gameplay videók engem sem győztek meg, annyira nem élem az ilyen agytalan beat em upokat, a Marvel Ultimate Alliance-nél is vártam 2-3 óra után, hogy vége legyen, mert ráuntam. Lehet akciósan majd behúzom, de ez a 20k körüli ár nekem soknak tűnik érte.

Mephike
Nem akarok ünneprontó lenni, de nálam biztos ki fog maradni a játék, max akkor veszem meg, ha féláron árulják. Szeretem a szuperhősös dolgokat, de ez a játék eléggé kevésnek tűnik számomra. Gondolom néztél már ingame videót a játékról, ha nem, akkor mindenképpen nézzél! Számomra eléggé favágásnak tűnik, ami benne van. De cáfoljatok meg, én lennék a legboldogabb, ha ez a játék jó lenne, és csak nekem tűnik gyengusznak.

n000rbi
Bár rég nincs itt sajnos, de Gero nyomja, ahogy láttam ps-en. Engem a béta nem győzött meg.

Kongy
Egyébként innen tolja valaki a Marvel's Avengers-t? 😄 Csak mert fontolgatom, hogy megvásárolom.<#confused>

Aki nem játszotta végig az epilógust, az nem játszotta végig a játékot. Nincs mit ezen túlkomplikálni.
Rage47
<#violent> nincs kozapor emoji xD

Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.06. 23:00:23
Fura. Nem is emlékszem olyan játékra amit ne vittem volna végig PS4-en.

Ha már megvan akkor végig viszem. Bár én csak olyanokat veszek, ami 100%-ban érdekel.
Moby
Az RDR2-nél az epilógust már nem mindenki játsza végig, a játéknak meg nem ott van vége, ahol a sztorinak vége van, így ez az adat torz.

Adversus solem ne loquitor

Ez egyáltalán nem gond az viszont fura ,hogy top címeket a vásárlók fele vagy egyharmada visz csak végig.... Ezek szerint (én biztosan) többet költünk játékokra mint kellene 😄

Persze vannak kivételek pl a CodMW kampányába vele se néztem még a multiban meg már van vagy 100 órám .
Mephike
A Day Gone nagyon jó volt! 😊
Ebből is látszik, hogy mennyire másként látunk játékokat.

shaddam,mucsácsó,

Igen a RDR túl vontatott. A DS meg nem próbáltam ,de ajánlották már többen is.

Days Gonet én is megbántam 😞
mucsácsó
ahhoz kellett volna még egy ~10 óra türelem, hogy elkapjon 😞 😄 szal érthető.
chapter 4-en énis valamiért abbahagytam és eladtam, de már bánom, mert amúgy kurvajó volt.

@Legendrush30:
igen, DS túl hosszú és embertelenül unalmas, ezt én csak igazolni tudom 😄 (várom a virtuál kőzáport többiektől)
de azért számomra meglepő, hogy az emberek 70%-a igazolja ezt 😄

Days Gone szintén egy eléggé gyenge PS4-ex, szerintem.
shaddam
RDR2-ben talán 5 órám van. A gen egyetlen első napos játékvásárlása számomra amit mocskosul megbántam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Volt egy érdekesebb adat is a héten:
Ps4en a köv játékokat hány százalék játszotta végig ?

The Last of Us: Part II - 58 százalék
Final Fantasy VII Remake - 53,3 százalék
God of War - 51,8 százalék
Marvel's Spider-Man - 50,7 százalék
Uncharted: The Lost Legacy - 50,3 százalék
Detroit: Become Human - 49 százalék
Ghost of Tsushima - 38,2 százalék
Horizon: Zero Dawn - 34,5 százalék
Days Gone - 34 százalék
Death Stranding - 29,3 százalék
Red Dead Redemption II - 28,6 százalék

Ezek szerint a Death Stranding és a RDR2 vagy túl hosszú vagy unalmas esetleg jatszhatatlan ? Mondjuk én is abba hagytam valamiért a RDR2-t kb 80%on.
mucsácsó
áh, bele se szállok inkább, csak hatalmasnagy +1 😄
Kandurex
“Egy felmérés szerint az Xbox-játékosok a legtoxikusabbak...”

Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,,

Ulthanito
Ez mindenkinek a saját döntése. Nekem van egy Próm meg egy X1X-em. Még mindig nem döntöttem el, melyik új kell inkább, de valószínű a PS5 lesz az. Akkor az X1X-et megtartom GamePass-ra, majd a Flight Simulator miatt veszek később egy XSX-et.

A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Engem érdekelne. Pont most kezdtem nemrég megint vele egy próbát, de ha jön a nextgen verza, megvárom vele, és letolom mindenestül megint. Már végigtoltam vagy háromszor kiegészítőkkel együtt, de már vagy 2 év is eltelt az utolsó óta, így lehet szívesen nyomom majd, ha villant egy fasza technót.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezeket a számokat álmodtad?

PS5 II PSVR

lwb
Lehet, mire ideér, annyi lesz. Mi itt a keleti végeken mindig szopunk, ha dollárból forintba kell váltani. Plusz áfa.

Miért lenne drágább mint az új Xbox amikor ráadásul elvileg kicsivel gyengébb is?

Why so serious?