PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajjj tottuska te! nem jön be a fanatizmus? ezt töled nem tudom ertelmezni.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

rendben hat, MAJD akkor en is maskepp fogom latni.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
nem osztottam semmit, de ti nagyok vagytok, hihetetlen fanatizmus

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ezt még javíthatják késõbb, minthogy valszeg fogják is. Box asszm azonnal megkapta pl. A hibernációt, amire mi még fárunk. Ezek nem kõbe vésett dolgot, de az tény, hogy a ps installrendszerére nyugodt szívvel rámondható: tökéletes. Nemhogy jobbat képtelenség csinálni, hanem idõnként nem értem hogyan képes ez így mûködni.

Adversus solem ne loquitor

akkor örüjjé' es majd gyere vissza, ha mar nem csak a hülyeseget tudod osztani!

TasManXT
Van még ott 1080 másik érv is, de az már egy másik történet...

psn: TasManHUN

Totti5
Van mire verni, én ennek örülök, komolyan.

nem ultimate erv? masodpercek alatt indulnak a jatekok, Boner-en meg hosssssssszu perceket kell varni. volt nalam Boner Forza-val. valami 30+ percig tartott, hogy egyaltalan elindult es lenyomhattam par versenyt. de amikor mentem volna tovabb, nem tudtam, mert meg installalta a palyakat. loallerlollerroller!!! kend a hajadra! <#idiota>

TDC Geronimo
PSnél sokkal jobban oldották meg az adatok kezelését, mert sokkal kevesebb kell az indításhoz, mint boxon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Csak ugye indításkor pörgeti a lemezt, ellenõrzés céljából, de az intro végére már le is áll kb

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Pontosan ugyanannyit installál: mindent.

TasManXT
100% install van. Semmi nem megy lemezrõl.

Moby
Félreértetted. A share nem bugos, csak az autofelvétel. Pontosabban a share tökéletes, mert annak az automentés kvázi nem is része.

DarkSector
Gondolom azért van mert a PS4-re még máig kevesebb adatot installál a lemezrõl mint Xbox...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nálam nem fagyott.

Forza 5öt elkezdtem szedni. Szerettem volna a SPA-n menni, de még nem szedte le. Rámentem hogy szedje azt és már jött is ás játszhattam azon azzal az autóval amelyiket kiválasztottam és amit leszedettem vele... én is tudok ilyen plédát mondani mint látod😊

n000rbi
Assassin’s Creed IV:
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds

Need For Speed Rivals:
XB1: 09:25
PS4: 00:32

Just Dance 2014:
XB1: 08:48
PS4: 00:45

NBA Live 14:
XB1: 16:26
PS4: 00:35

FIFA 14:
XB1: 16:06
PS4: 00:34

Madden 25:
XB1: 09:38
PS4: 00:38

Azért mégiscsak van mit mérni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A boxnal eleg gyakran bugos volt. Telepitette a fifat, elinditottam, az elejen rogton egy barca-real meccsel indit. Letolom, kifagy. Es egeszen addig kifagyott a meccs utan, amig teljesen fel nem ment a jatek. BF-nel csak a single ment telepites alatt.
Erre betolom a KZ-t, single itt is azonnal mehetne, de en multit szeretnek. Megoldas? Semmi gaz, elore vette a multit, es 1 percen belul mar az ment.
Kicsit hamarabb, lol...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TasManXT
Irigylem is azokat akik most kezdenek bele egy jó kis PS3-as ismerkedésbe. Ne hagyj ki semmi jót. 😊

:') Ez olyan szépen hangzik. Nem régóta rendelkezem PS3-mal és az exkluzív játékkínálattal (na meg a konzol exkluzív játékokkal, mivel NES óta nem volt konzolom) nagyon elégedett vagyok, de az általad leírt problémák sajnos tényleg fennállnak. Ha a PS4 ilyen jó és arra is ilyen jó exkluzívok jönnek majd, akkor az ihaj-csuhaj lesz. 😊 Szerintem egy éven belül nem nagyon lesz PS 4-em, mert még csomó bepótolni valóm van a 3-on, de kíváncsian várom, hogy mit tartogat számára/számomra a jövõ. Amilyen nagy PC-s voltam eddig, annyira konzolszerelmes (vagy Ps-szerelmes) lettem az utóbbi hónapokban. 😊
Totti5
Mind a kettõ hama indítható, az X1e késõbb a PS4hez képest. Ugye prevgenen sem szúrták tökön magukat a PS3 tulajok pl az install hiánya miatt, a lassú BR miatt a boxos install és meghajtó mellett... most meg minden olyan kurva nagy dolog mert egy kicsit jobb hogy félelmetes. Egyik installt sem kell megvárni ELSÕ indításnál ez tök jó dolog, nextgen feeling. Én ennyit tapasztaltam. A TELJES játék úgy is ferepül a gépre hama, onnan meg már mindegy az egész, nincs mit mérni.

Kongy
Neked tán van Xbone-od is meg PS4-ed is azért vagy ilyen okos?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kozeleben sincs a box installja a ps-ehez...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Mondom én hogy primkó ultimate érvelés vanik. Akkor fejezzük be.

TasManXT
"talán a PS4en még hamarabb lehet indítani"

Itt fejeztem be errõl a vitát.

Totti5
Nincs benne semmi ferdítés, de még mindig nem mondtál semmit. ( játék belépés, kilépés, új indítás, multitasking, menürendszer ) ugyan olyan gyors. Install, letöltés szintán, talán a PS4en még hamarabb lehet indítani, de ez nem lehet ultimate érv, úgy is akkor lesz teljes a játék ha fent van HDDn.

Szóval kezdjük elõrõl, mik a tapasztalatid?

TasManXT
Csak olyan userek illetve streamerek véleménye, akik használják napi szinten mindkettõt. Az hogy neked mi a véleményed errõl az egyértelmû, de hogy kb azt tudja és ugyan olyan gyorsan az erõs ferdítés...

Totti5
Ha te mondod, persze kézzel fogható vélemény nincs mögötte, tapasztalat meg gondolom még annyi sem.

TasManXT
Nem.

Totti5
Két gép OSe kb azt tudja, ugyan úgy és ugyan olyan gyorsan. Csak az egyik PS dizájn másik Xbox dizájn. Sok még a javítani való rajtuk, mert erõsen béta állapot, de ha idén véglegessé peccselik és szépen fejlesztik akkor szavunk nem lehet.

arty
minden szavaddal egyetértek, ezért paráztam én is, h hiába jó a ps4 hardverben, ha megint szívás lesz vele a "napi együttélés"

de te is csak megerõsítetted, miszerint akkor nemcsak a ps3 után elõrelépés, de a box igencsak kiforrott os-e mellé is odatehetõ

kivéve a share 😄 remélem olvasgattál pár oldalt vissza, miszerint nem kicsit bugos még, ne nagyon építs egyelõre rá, h az majd tuti veszi a gémlépjed 😄

Forza.

Mindent, amit elszabtak a ps3-nal, az itt hibatlanul megy. Amikor exkle-playernek megvettem es beraktam a GT5-ot, majd' 2 ora mulva allhattam neki jatszani. Azt hittem, kidobom a hetedikrol. XMB is kicsit esetlen volt rendes konzolra, joy-rol ne is beszeljunk stb...

LoSA
Srácok, erre nincsen semmi esély, hogy ez valahogy megvegyem (kicsit olcsóbban, mint a store-ban), ugye? 😊
NBA 2K14 Digital Code

arty
<#eljen>

Forza.

Siman, ez nem vitas szvsz.

arty
azt mondod "boxos szemmel" is, h szoftverben is felnõtt (vagy túl, lásd install idõk) az ms mellé a szotyi?

Forza.

Kongy
Igen, emlékszem.. 😊 Ezért is mondtam, van olyan indie cím, ami nekem is bejön. 😊 Pl ez a Brothers nagyon király, meg a Journey-t is imádtam.

vortel
én is tolom a KZ-t, ne hagyjatok ki a mókából 😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Oke, semmi gaz. En meg ugyis brutalisan el voltam veszve. KZ3 multit szerintem fel orat jatszottam anno, BF-ek utan nagyon furcsa, de tetszik amugy, csak meg kell szokni.
Legkozelebb majd behivlak partiba, ugy azert jobb szvsz.

Hat most mit pocsoljon az ember? 😊
A boxon buktam azert, £370-ert adtam el egy extra joy-al. De meg az osszes jatekom megvan, szoval abbol fog meg bejonni valamennyi.
A PS-nel viszont kifogtam egy jo uzletet, £300-ert sikerult megvenni.Tegnap meg elrohantam egy KZ-ert is, femtokos verzio £30-ert, szoval jol zartam a napot. Mar csak egy Fifa kell es egy extra joy aztan megvagyok.

Masik kerdesedre:
Meglepoen kicsi es ahhoz kepest meglepoen nehez. A legnagyobb felelmem egy pillanat alatt elparolgott, amikor kezembe fogtam a joyt. Siman hozza az xbone de meg talan az x360 joy szintjet is. Le a kalappal a Sony elott. Ugyanigy jar a tisztelges a menurendszer es a telepites mikentjenek megoldasa miatt. A share funkciok is sokkal jobban mukodnek, eszrevetlenul epul bele a rendszerbe.
Nem bantam, jo dontes volt 😊

Moby
Bocs, hogy olyan gyorsan kiléptem, de felsírt a fiam, és át kellett mennem hozzá. Próbáltam visszamenni, de nem akart elhúzni senki a búspicsába, szóval bementem máshova. Ott viszont sokkal jobb társaság volt, mert sokkal inkább a feladatokra koncentráltak, mint a hentelésre, szóval ott játszottam egy kurvajót, amíg el nem ment a netem...bitangjó volt<#eljen>

arty
hja és érdekelnének az elsõ és a tizennegyedik benyomásod, így x1 után a géprõl! mármint a ps4rõl, x1es hetek után!

Forza.

arty
nem szórakoztál, ez gyors volt 😊

(x1 jó áron ment el? már ha eladtad egyáltalán)

Forza.

LoSA
<#zavart2><#zavart2>
Az ugye a 90 napos, vagy 360 napos elõfizetés?

Hát ezt szomorúan hallom, eddig a Ps3ban pont ez volt jó, az XBOX-al szemben. <#nezze>

TDC Geronimo
PS+ kell az online játékhoz PS4en

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LoSA
Srácok, PS4-nél kell valami díj, kártya stb, hogy lehessen NETen vele játszani, vagy továbbra is ingyenes maradt (ha jól tudom az volt)?

Moby
De, gáz 😊)

Viszont KZ multi miatt felveszlek, ha nem gaz.

Moby
Egyébként meg nincs 1 hónapja hogy indiegames vs. AAA+++ játékok témában épp veled vitáztam, és a brothers csak tök véletlenül maradt ki a hirtelenlistából<#ejnye1>

Moby
Elviszi a posta oda is<#idiota>

Londonbol az sajna kilove 😉