PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza 5öt elkezdtem szedni. Szerettem volna a SPA-n menni, de még nem szedte le. Rámentem hogy szedje azt és már jött is ás játszhattam azon azzal az autóval amelyiket kiválasztottam és amit leszedettem vele... én is tudok ilyen plédát mondani mint látod😊
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds
Need For Speed Rivals:
XB1: 09:25
PS4: 00:32
Just Dance 2014:
XB1: 08:48
PS4: 00:45
NBA Live 14:
XB1: 16:26
PS4: 00:35
FIFA 14:
XB1: 16:06
PS4: 00:34
Madden 25:
XB1: 09:38
PS4: 00:38
Azért mégiscsak van mit mérni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Erre betolom a KZ-t, single itt is azonnal mehetne, de en multit szeretnek. Megoldas? Semmi gaz, elore vette a multit, es 1 percen belul mar az ment.
Kicsit hamarabb, lol...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
psn: TasManHUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szóval kezdjük elõrõl, mik a tapasztalatid?
psn: TasManHUN
de te is csak megerõsítetted, miszerint akkor nemcsak a ps3 után elõrelépés, de a box igencsak kiforrott os-e mellé is odatehetõ
kivéve a share 😄 remélem olvasgattál pár oldalt vissza, miszerint nem kicsit bugos még, ne nagyon építs egyelõre rá, h az majd tuti veszi a gémlépjed 😄
Forza.
NBA 2K14 Digital Code
Forza.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Legkozelebb majd behivlak partiba, ugy azert jobb szvsz.
A boxon buktam azert, £370-ert adtam el egy extra joy-al. De meg az osszes jatekom megvan, szoval abbol fog meg bejonni valamennyi.
A PS-nel viszont kifogtam egy jo uzletet, £300-ert sikerult megvenni.Tegnap meg elrohantam egy KZ-ert is, femtokos verzio £30-ert, szoval jol zartam a napot. Mar csak egy Fifa kell es egy extra joy aztan megvagyok.
Masik kerdesedre:
Meglepoen kicsi es ahhoz kepest meglepoen nehez. A legnagyobb felelmem egy pillanat alatt elparolgott, amikor kezembe fogtam a joyt. Siman hozza az xbone de meg talan az x360 joy szintjet is. Le a kalappal a Sony elott. Ugyanigy jar a tisztelges a menurendszer es a telepites mikentjenek megoldasa miatt. A share funkciok is sokkal jobban mukodnek, eszrevetlenul epul bele a rendszerbe.
Nem bantam, jo dontes volt 😊
Forza.
Az ugye a 90 napos, vagy 360 napos elõfizetés?
Hát ezt szomorúan hallom, eddig a Ps3ban pont ez volt jó, az XBOX-al szemben. <#nezze>#nezze>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx