PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TasManXT
Este egy black velvet és killzone multi kombó? 😄

psn: TasManHUN

Moby
Ja és kösziek! Asszem ráröpülök egy kz bundlere, most geciolcsón hozzájutok úgyfest.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nah, zsír. 25 megám van fõfele tizenpinggel újabban, szóval annyira nem téma, hogy net vagy lan.

deep
Lehet konfigolni, a ravaszok killzone-ban a képernyõ alsó sarkaiban vannak. A hátsó touch pad 4 részre van osztva, oda is lehet bindelgetni, pl L3, R3 gombokat. Távolról neten még nem próbáltam de otthoni hálón perfekt.
TasManXT
Képminõségrõl bõvebben: kisebb a felbontás ugye, de a kis kijelzõ miatt ez annyira nem gond. Szarabb wifi jelnél néha kockásodás, de ez már csak akkor volt tapasztalható, amikor messze voltam a routertõl.

TasManXT
A képminõség ok volt, a ravaszok meg azt hiszem hátul touch részen vannak megoldva, de ezt õ tudná megmondani. 😄 Resogun-ban egyszer sikerült bombáznom vele.

Moby
Ami érdekel: megoldás pl. a ravaszok hiányára, képminõség.

TasManXT
én Deep-nél próbáltad wifin, ott kurvajó volt. A távolabbi része engem is érdekel.

Moby
Leginkább az érdekelne, hogy neten keresztül milyen.

Moby
Aki használja a remoteplay, pár szóban ecsetelje már milyen lett a ps4-en. Lehet, hogy vennék egy vitát emiatt. vagyis majdnem vettem, de ha jó, lehet, hogy ráállok a témára.

TasManXT
Ja a co-op pályákra én is kíváncsi vagyok nagyon.

vortel
szerintem nekem lesz,amint kijön az elsõ DLC

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Valakinek van season pass-a KZ-hez? A coop resze eroteljesen erdekelne, azert be is ruhaznek ra akar.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
3 hét kz multi kihagyás után toltam megint pár kört. Hát ez bizony még mindig kibaszott jó 😊

Olyan szinten adja találatokat fõleg bf után, hogy... grafról meg ne is beszéljünk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Store-ról lazán beszerezhetõ, bár sok értelmét nem látom, kb a PC-ssel egyenértékû.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TasManXT
Injustice megvan valakinek? Itthon nem nagyon láttam.

Megvan mar a Fifa is, ha valakinek van kedve jatszani, vegyen fel 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

n000rbi
Utállak, sg-motor.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Na pont ez a bajom..szóval ez már ígymarad.

n000rbi
Easy-n esetleg le lehet nyomni párszor, bár az már inkább munka, mint szórakozás.

Ha az ember a platinára hajt, akkor eleve meg is kell mindnek lennie, valamint a time attack és arena módokhoz is erõsen ajánlottak. (utolsóhoz szerintem ultimate form kell, annyira rohadt nehéz 😊)

n000rbi
Easy-n esetleg le lehet nyomni párszor, bár az már inkább munka, mint szórakozás.

Moby
Ezt eléggé elcsesztem anno. Most ha nem baseknackel akarok nekimenni a veryhardnak, akkor el kéne kezdenem normálon pörgetni elõtte 😞

n000rbi
Én normalon kezdtem, már 3x végigátszottam, de még mindig hiányzik 3 gyémánt 😄 (és nekem még az asszony is gyûjtögetett jócskán a Knacks Quest-tel)
Ezzel párhuzamosan hardon, külön mentési slotban, massive knack-kel nyomom.

n000rbi
Ha totál új játékot kezdesz, más nehézségen, nullázódnak a kristályok, kütyük (de az unlockolt knack-formok megmaradnak és kezdheted azzal az új játékot) és minden láda ott lesz ismét. (a tartalmuk mindig random, ha felveszed a talált cuccot, akkor abban az adott walkthroughban az a láda már kilõve)
Az összes kristályt csak úgy tudod összeszedi, ha egy bizonyos játékot többször egymás után játszol végig ugyanazon a nehézségen, egy végigjátszás után Continue-t, nem pedig New game-et választva. Ilyenkor az elõzõ wt-ban összeszedett kristályok, kütyük megmaradnak.

deep
Jaigen, azt néztem, hogy azokhoz még kellenek ládák jócskán. Ha folytatom új játékkal, akkor újra ott lesznek a ládák?
n000rbi
Majd kiderül😄 A különféle knack-változatok is tudnak még csavarni a helyzeten 😊

deep
Túl sokkal nem lehet nehezebb 😄
n000rbi
Egybõl ugrasz a very hardnak, vagy pihenteted? 😊

arty
azigaz.

Forza.

TDC Geronimo
PS3 meg box 7-8 éves konzolok. Ez meg 2 hónapos. Wii Unál is fagytak gamek sokáig amikor kijött. Majd FW frissítéssel orvosolva lesznek ezek a hibák. Nagyon friss még a dolog. Amúgy meg nekem 2* crashelt BF a 80+ óra játék alatt, a többi játék meg egyszer se.

deep
Most lett vége a Knack-nek. Hardon. Kõkemény volt helyenként, az tuti. És mocskos hosszú. Ez a játék egy nagyon jó kis oldschool ügyességi, platform, beat'em up játék, értem miért nem tetszett a sok parasztnak. Mert itt még játszani kell, nem viszi végig magát a játék, mint ahogy az mostanában divat.
arty
azé' ez a crash elég durva, h ilyen gyakori - mindenkinek volt pár 😊)

(ps3am évi egyet fagy, box dettó, felidézni se tudom õket, h mikor mivel volt a gond - nem kéne ebben visszalépni :/ )

Forza.

arty
ott tuti a fõnök bátyjának a cége melozik, érinthetetlenek tuti - évrõl évre nagyobb sz*r és sehósemmi 😞(

Forza.

Kongy
Nálam a Rivals crashelt kétszer is. Elég durva, hogy megy a gyanútlan ember, és hirtelen kék képernyõ, crash... 😄 De legalább nem idegeskedik az ember a resettel 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
BFbe az elsõ hónapba ezt a crash reportot minden körben látták az emberek legalább 2* 😄

Még jó hogy nem fagy már konzol, hanem simán csak crashel, mert szerintem BF tönkretett volna jó pár gépet :y

Kongy
Fasza... 😄 Nekem aztán kell 3D, 3Dtv nélkül 😄

TasManXT
Ezen én is meglepõdtem egyszer, és van error report history is valahol.

Moby
Na konzolon ilyet sem láttam még: váratlanul kilépett a kz multimap töltés közben, vagy leállt, vagy mi, visszakaptam a ps menüt, meg egy képernyõt, hogy küldök-e error reportot a sonynak. Kûdtem. Megköszönték.
Gondolom ez eddig kifagyott volna, mint a szar. Nemgyenge. Sonynál tutira kirúgtak mindenkit a ps4 projekt elõtt, és újakat vettek fel a szoftverrészlegre. Mostmá egyre biztosabb 😊
Jó lenne, ha ugyanezt eljátszanák a psn részlegen is...

Moby
Confirmed! Betonkemény 3d 60fps, tíznyócvanpé 😊

shaddam
Neogafon írták hogy a 3d-je odabaszós. Mást nem tudok róla

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
PS4es Trine 2-rõl tudtok valamit? Érdemes beszerezni, vagy dettó ugyan az, mint PC-re, meg prevgenre?

Kongy
Nem értem az Xbone-oddal mit okoskodsz itt. Menjél az Xbone topikba, ha nem tetszik, hogy mi itt ps-fanbojok vagyunk.

arty
vigasztaljon, h nem "rendes" szinglije lesz 😉

Forza.

arty
jaigen 😊

Forza.

Totti5
Ha kínozni akarsz akkor nagyon jól csinálod😊 bjútifül, ezek a helyszínek, tájak, fények, színek. Bungie <#szeret>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ha nem lehetne akkor nem lenne értelme az egésznek. Épp ezaz hogy lehet, ahol kikapcsoltad onnan folytatod.

TDC Geronimo
Várom már... <#finom>

TDC Geronimo
Játék alatt ott se lehet, sõt ez a ficsõr ott még be sincs jelentve.

decrajt ribanc! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
ti személyeskedtek, én semmit nem szóltam, csak dícsértem mind a két rendszert és kifejeztem a reményeimet hogy legyen mind a kettõ jobb és jobb, de ti most revansot vesztek az elmúlt 8 évért? és mindent véres kardként hordoztok körbe

hülye fanboj