PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Még semmi ilyesmire nincs lehetõség.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Versace26
Háttérképet a menünek nem lehet változtatni?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

n000rbi

n000rbi
A kristályokat tekintve egy hangyányit jobb dolgod lesz, mert minden ládánál választhatsz majd az én zsákmányaimból is. (nekem még sok olyan láda volt, amit én nyitottam ki elõször)

deep
Durva. Én is igyekszem követni 😊
n000rbi
Még 3 trófea és megvan a Knack platina. Azt hiszem a nehezén már túl vagyok 😊

Totti5
Én nem olvastam ilyet.

Ez volt a hivatalos bejelentés és az álláspont a mai napig:

According to Square Enix, the Definitive Edition features "an obsessively detailed Lara and a fully realized lifelike world." A new Lara Croft model has been crafted, and TRESS FX technology brings "realistic hair simulation and motion," plus shaders and lighting have been reworked "to showcase the raw physicality of Lara’s journey through sweat, mud, and blood materials and effects."

Tomb Raider: Definitive Edition will run at native 1080p resolution and all textures "have been created at 4x resolution for maximum resolution and detail," plus characters, enemies and environments have been "enhanced for added depth and realism."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nem volt ilyen ígéret. Ezt nem tudom honnan szeded.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Holnap élesteszt. Helyi hálón már csudálatosan megy.

Kongy
Nem kell akkor ígérgetni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Miért kell betartani?😊 nem ígérték, senki nem állította. Bizony ez az lesz mint erõs PCn maxon, egy kis plusszal itt ott, amit azóta beletettek. Nem is lehetne más.

Moby
A tressfx miatt áldozták be a 60 fps-t. És ugyanaz lesz, mint a pécés, ez soha egy másodpercig nem volt kérdés.
Nem is azoknak van, akiknek van pécéjük. Azok megveszik tizedáron. Ahogy én is.

Totti5
Nem is volt cél a 60 mint ahogy a legtöbb játék 30 fps lesz ebben a genben is. Fix 30at hozzák, az az elvárható.

Kongy
Azt akarom ezzel mondani, hogy ha még ezt se tudják betartani, akkor képzelem mennyire lesz nextgen a látványvilág. Ugyan az lesz, mint PC-n.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Kijön új gépekre is felújított graffal. Aki nem tolta annak ez nagyon jó alkalom. Aki meg tolta és nem akarja megint megvenni nem veszi. Nem értem a problémát. Én személy szerint örülnék, ha még jó pár ilyen "rókabõr" megjelenne PS4re, mert szívesen tolnám pl a GTA5öt is a single DLCkkel majd, meg a last of ust is a DLCvel együtt meg a multiját is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Értlmezhetetlen amit írsz. Az fps-nek ehhez mi köze?
Én 60fps-el toltam. Tehát akkor ez most "rókabõr" vagy sem?

Kongy
Az, hogy még a 60 fps-t se tudják tartani, ennyire nem képesek. 60 fps-sel is rókabõr lett volna, de így...

Moby
Soha nem is volt másról szó. Mi a meglepõ?

n000rbi
Abszolút nyugodt vagyok. Amikor ilyeneket írok, vagy mondok, akkor szokott másnap megérkezni 😊

Kongy

Moby
Nyugalom. Megjön az.

n000rbi
Jaja, ha addig nem, akkor refund és keresek máshol.

Reméljük jan végére , február elejére megérkeznek hozzád, hamár egy jóideje lerendelted õket! 😊

n000rbi
Úgy viszont jó ár. (de várok, mert sok értelme nincs még)

n000rbi
A kupakokat azt én is várom, mert még mindig sehol...

Moby
Nem használtban, újban láttam ezeket. Akknek az elsõ körben jutott a nagybundlebõl.

Örülök én, nem arról van szó, csak azért egy kamera 18 rugó és azzal együtt jobban megérte volna a dolgot, bár érdekes egy dolog hogy az ilyen celebek mint Majka, vagy Gyõzõ kapott a kamerásból elsõkörben... de mindegy marad a sima killzone-s mellé elfogadtam a + kontrollert is, márcsak azt várom hogy péntekre kihozzák! Meg a kontrollert próbálom nem sokat nyüstölni mig tõled meg nem jön a védõkupak! 😊)

n000rbi
9-ért kontroller? Használtat nem vennék.

Moby
Jah, ma már csak sima gépet érdemes venni. 7-8 között mennek a killzoneok, 9-ért meg kontrollerek.

TasManXT
Miért nem vettél simát a játékot meg a kontrollert meg beszerzed másodkézbõl? Jobban jársz mindenképp.

psn: TasManHUN

n000rbi
A helyedben inkább örülnék, hogy kapok egy másik kontrollert 11 ezerért. Nyugodtan mondhatták volna azt is, hogy sajnáljuk, csak normál KZ bundle-t tudunk szerezni.

Moby
Ez volt az elsõ körben is. Globálisan hiánycikk a kamerás bundle. Egyáltalán a kamera.

Sziasztok! Egy kérdés azokhoz akik második körben rendelték elõ a PS4 csomagjaikat! Valamelyikõtök fog kapni kamerás két kontrolleres killzone PS4 csomagot közületek? Ugyanis nekem nemrég szólt a KonzolVilág, hogy nem tudtak egyáltalán beszerezni belõle, max március végén ha tudnának beszerezni,így csak a sima killzone, 1 kontrolleres csomagot tudták nekem felajánlani, mindezt úgy hogy a bónuszkontrollert +11ezerFt-ért melléteszik. Én végülis rábólintottam a simára, de a szájíz az keserû maradt... 😞

zzeN
Egy nehéz nap után jól tud jönni, relaxáló játék.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
Áhá megvan! Be is szereztem 😊 Azért ez becsapós, hogy nem tudod mibõl van demó, és mibõl nincs. Berántottam mellé a Plants vs Zombies trialt is, rég játszottam vele 😄

Flower-t ismeri közületek valaki? Azt tudom, hogy a Journey készítõinek egy játéka, csak azt nem, hogy jó-e 😄

TDC Geronimo
Van. Storeba nem írja külön, de rámész a trine 2-re és ott lesz opció megvétel alatt demo letöltésre.

DarkSector
csak ps4-en 3D?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Van demó?

TDC Geronimo
Most jutottam el oda, hogy megnéztem Trine 2 3Dbe. Aztaleborultszivarvégit 😄

Aki azt mondja 3d fölösleges annak ajánlom ezt figyelmébe normális TVn. 60 fps, gyönyörû színek/graf. A mélységérzet meg döbbenetesen jó csutkára tolva. Lehet meg is veszem mindjárt :o

deep
Tolhatjuk 😊
TDC Geronimo
Megy netrõl is. Gafon sokan nyomták már úgy. Valaki 300 mérfölddel odébbról nyomatta hotelszobába resogunt pl.

Moby
Nyugi, holnap már élestesztelem 😊

Kongy
Hát meg otthoni hálózaton van mindkettõ 😊 De amit küldtél az meggyõzõ. Ha meglenne még a PS Vitám tuti kipróbálnám, de elpasszoltam még nyáron, és még egyszer tuti nem veszek.

Moby
Ez sem írja az ellenkezõjét<#confused>
Csak annyit, hogy a sony akkor javasolja, ha van elég sávszélességed. Az meg van.

Moby

Kongy
IGN-rõl:

"Remote Play works best on a home network, with the PS4 hardwired into your router, and the PS Vita connected via WIFI to the system itself. It does not mean you can't have both systems hooked up via WIFI, but Sony recommends the PS4 hardwired for the best results. It has been proven to be stream from anywhere in your home or the limits of your WIFI, as long as you have strong enough bandwidth to withstand the media you're trying to stream. "

Moby
Én meg úgytudom megy az neten is. Talán. Remélem 😊

Kongy
A remote play tudtommal csak akkor mûködik, ha egy hálózaton vagy a PS4-gyel... 😊

Moby
Volt már vitám, ps3-al próbáltam is, de azzal elég gány volt a képminõség is, meg alig volt cím, ami támogatta. Anno ki is pörgettem a címeket ami érdekel, ezért adtam el. Most megjött a kedvem, irodából péesnégygémelni fasza lesz.

The Protector
PS4-en frankó a remote play.Mint írták,a hátsó tapipad helyettesíti a ravaszokat.Nagyon kényelmes és ritka a véletlenül mellényúlás dolog.A képminõség csodálatos,de lehet skálázni ezt is ha gyengébb a neted akkor kicsit lejjebbveszed a képminõséget és jobb lesz cserébe mosottabb.Ps3 on ne is próbálkozz a remote play-el,mert elnézegtheted a menüt és ezen felül van 20játék ami támogatja.Mind ilyen pici,telefonra való szarság,talán a SHadow of the Colossus az ami jó játék a témában.Ps4 hez viszont ajánlós a dolog,feltéve ha mondjuk fekve,handhelden szeretsz játszani.Eléggé magas az élményfaktor egy olyan pici gépen,szarás közben ps4-es játékokat nyomatni.
Ajánlanám mellé egy ps plus elõfizut(bár ha van ps4 ed és multizol akkor eleve van is).Ha tényleg olcsón tudsz szerezni akkor vágj bele,max eladod és nyersz rajta.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?