PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Veszel fix összegû feltöltökártyát. Bepötyögöd a kódot és vásárolsz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LoSA
És akkor mi a megoldás? 😊 Semmi?

Kongy
Én próbáltam UK Store-on PayPal-on fizetni (amihez magyar kártya van csatolva) és nem ment. Levette a pénzt, de nem érkezett meg a Sonyhoz. Másnap vissza is jött az összeg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

deep
Hát próbáld ki 😄
LoSA
Paypal van a storeban? Lehet azzal "kijátszani" a rendszert? 😊
Mert találtam egy olyat, hogy: Add funds to wallet, és ott találtam paypalt-t. 😊

Vagy tudtok valami megoldást mondani nekem?! 😉

deep
Naná. Magyar kártyát elfogad a magyar store. Egyet tudok, az American Express-emet elfogadja az USA is.
LoSA
Ha magyar accot csinálok, ott meg elfogadja.... 😊

deep
Nem mind jó sajnos.
LoSA
Hiába írom be a kártyámat, nem akarja elfogadni, pedig ez direkt netkártya... 😞

deep
Így ahogy mondod.
LoSA
Egy kicsit most tényleg be vagyok kavarodva... 😊
Szóval US profilt szeretnék csinálni, ám ugye van a LOCATION (oda megadok mindenflée Chicagoi címet pl...), amikor pedig a bankkártyámat kellene megadni, adatokkal, akkor meg adjak meg magyar címet? 😊 Vagy ezt hogyan lehet "megjátszani"?

LoSA
Most akarok csinálni USA profilt, a kérdésem az, hogy gondolom meg kell adni mindenféle adatot. Akkor gondolom valami kamu USA címet találjak ki? Vagy hogyan mûködik ez? <#vigyor5>

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Joystick cap: feltettem, csodálatosan illeszkedik, viszont ez pont addig fog tartani, ameddig a kis bogyók rajta, mert az eredeti gumihoz képest úgy csúszik, mint a kurvaélet. Szóval én rendelek még párat.

Remoteplay over internet: rájöttem mi a gond, megy már faszán. Élesteszt holnap, ha lesz rá idõm.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Jármûvezetés, jármûves harc néha fel tudja dobni a dolgokat, jetpack, meg ilyesmi.. 😊 Tudom, tudom ezeket a KZ is próbálta el-elsütögetni a KZ3-ban, de a Shadow Fall-ból mindez eltûnt. Attól, hogy van egy drón, amit ráküldhetsz pár ellenfélre, esetleg pályaelemre még nem lesz izgalmasabb a játék...

TDC Geronimo
Hát ezzel tudnék azért vitatkozni. Játékmenetben? Haloba 10 éves fps elemek vannak és olyan egyszerû a játékmenet mint az 1x1. Nekem a KZ univerzum pl jobban tetszik, mint a másztercsíf.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Hát egyáltalán nem. Halo Reach, és a 4 is köröket ver mind hangulatban, mind játékmenetben bármelyik Killzone-ra.

The Protector
Meg kell hagyni,hogy ez mind igaz,és nem értem h miért a Resistance bukott meg mikor sztem az mocskosul jó játék és nagyon jó az atmoszférája.Ez lett volna a playstation HALO,de nem jött össze nekik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
platinumba van PS4 raktáron, ha érdekel valakit.

Moby
+1.
Illetve a 2 is eléggé tetszett. A kz univerzum alapvetõen renndben van, a sztori is a stílushoz mérten oké, és jó az atmoszféra. De nem egységesen, és ebben a mercenaryben pláne nem látok semmit. Ráadásul helyenként elviselhetetlenül szaggat.
Szerintem ez az egész kz dolog nem való handheldre. Mondjuk sokat még nem játszottam vele, de eddig egyetlen pillanatát sem élveztem különösebben.

Kongy
Én csak a 2-3-mal, meg a Shadow Fall-lal játszottam. Maga a játék ideig-óráig szórakoztat, látvány, univerzum nem rossz, csak az az érdektelen, unalmas sztori.... (és ez minden részre igaz) Nincs baj a játékmenettel, csak nincs motivációd arra, hogy tovább játszd, maximum az, hogy a következõ 1 órában talán lesz egy baromi hangulatos helyszín, vagy egy király fegyver...

deep
Csak a single-rõl tudok nyilatkozni, az tök jó volt. Kicsit rövidke, de kellemes.
The Protector
Akkor ha vkinek van egy kis ideje írhatna a Mercenaryról.Nem érdekel az oldalak véleménye,a tiétekre vagyok kíváncsi.Nekem ez ilyen örök játék terv lenne,mint pl a bf3.Lehet vele multizni stb........

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

deep
Mondjuk szerintem a Shadow Fall messze a legjobb KZ játék. Mármint gameplay szempontból. Játszottam a 2-3-Mercenary.val, ennek fejében mondom.
dzsedi
Korábban szó volt arról, hogy elfogad honi bankkártyát is a uk psn. Azt viszont nem találtam meg visszaolvasva sem, hogy milyen címet adtatok meg a kártya regisztrálásnál? A kártyán lévõt, vagy a UK címet? Elõre is köszönöm a válaszokat.

Kongy
Ugyanaz, mint minden Killzone-nak 😄 3 is, Shadow Fall is szép, abban nincs hiba... addig amíg meg nem szólal...

The Protector
De miért nem ér annyit?Mi a hibája?Tök szép meg jónak is tûnik.
Köszönöm az infót,sajna eléggé nagy a mérete.

Moby
Ötezret ez nem ér.
A méretére emlékszem: 3.3 giga volt a probram, és 320Mb a patch.

The Protector
Látod....most játszhatnál azzal az ötezressel amit adtam volna érte.....😊
Amúgy ha nagyon szépen megkérlek,megnézed mennyi helyet foglal összesen,patch-el együtt.Köszönöm.

Moby
Szinte azonnal be is regiztem a kódot a fiókomba. Szóval...
Kicsit már nyomtam vele. Nem nagy szám. Sõt. Eléggé fisemfos.

TDC Geronimo

Kongy
Nem lehet megnyitni.

The Protector
Tisztában vagyok vele😊Gépcsomaghoz sajna csak kártya jár😞
Eladó lenne a cuccos?

TDC Geronimo
Új Tomb Raiderrõl itt egy videó, hogy mi változott nextgen verzióba grafikailag.

Moby
Visszaírt a kínai, hogy postázzák az elmaradt kupakokat.
Egyelõre úgyis csak egy kontrollerem van.

Moby
Mások csinálnak egy teljesen más játékot, aminek a címében szerepel ugyanaz, ami más játékokban is.
Hogy ebbõl hogyan, és milyen módon lehet bármilyen következtetést levonni, ez nekem meredek 😄
Én szeretnék egy fasza alien játékot végre. Amúgy lehet, hogy ez is az lesz, a videók alapján az atmoszféra nagyon rendben lenne, csak nekem az elõzetesek alapjána a gémpléjjel van bajom. Jó lenne tévedni.

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

cloud.strife
Van 2db szabad PS4 kamera. Weboldalunkon rendeljétek ha kell.

www.digimomentsvideography.com

Kongy
Nálam ez már ilyen babona, hogy nem lehet jó Alien témájú játékot készíteni manapság.. 😄 De ne legyen igazam, szurkolok, hogy jó legyen.

n000rbi
Mondjuk a témán kívül más közük nincs is egymáshoz, szóval nem értem miért írod le egybõl. Mobynak nem tetszik az a játékmenet, amit az eddigi infók alapján sugallnak, nekem bejön (pécés idõkben sok kalandjátékot toltam, biztos ezért is), de olyan soha nem lesz, ami minden játékosnak megfelel 😊

Kongy
Utolsó 2 alien-játék is katasztrofális volt szerintem, úgyhogy ez sem igazán érdekel.

Moby
Kódos, nem kártyás.

The Protector
KZ Mercenary nem eladó?Én vevõ lennék rá,vagy csere.

Moby
Nah, hát az internetes remoteplay-el egyelõre nincs siker. A gépet felébreszti otthon, de a kapcsolat valahogy nem épül fel. Majd még nyomozok.

LoSA
Srácok, találok valahol egy leírást, hogy a USA Store milyen kártyát fogad el? Attól tartok, hogy az enyémet nem fogja... 😊 MasterCard....

n000rbi
Köszi, ebben kemény órák vannak ám, mondhatni másodállás 😄

n000rbi
Nagyszerû, akkor hasonló jóra számítok én is :S

Moby
Nah, tegnap megjött a kupak, reggel már itt várt az irodában, viszont a kis nyomorék, csak 1 párat küldött, szóval már megkapta az anyázó levelemet.

Moby
Szép képek, de ez tipikusan az a játéktípus, amit gyûlölök. Egyetlen enemy (amit gondolom majd nem lehet kinyírni), szóval abból fog állni a játék, hogy jöjjek rá, hogy a készítõk mit gondoltak: a harapófogó, a zsineg, friss petrezselyem, és pipamocsok, a készítõk által megálmodott sorrendben összepakolásából létrejött csapdát/csalit/akármit helyezzem el a készítõk által megadott helyre, és ha megérkezik a xeno, küldjem fel az A/B/C/D liftet a készítõk által megadott emeletre.
Blöe 😞

Moby
GG!
Rendesen elhúztál a Knackben 😊

/Nem tudok mit tenni, behúzott nagyon a kz multi, de azért majd pótolom 😊