PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nemtudom, én csak a psn-en néztem meg, ott 20 fontot ír.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nyilván a "csomaglóban" baszták el. Minden kis celofánzacsiba 2 helyett csak egyet raktak. Gondolom neked is ugyanúgy jött.

itt fritzlandiaban mar joideje kb 16-17 euro a tearaway Amazon-tol. otthon mennyi?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Nyilván írok. Nem is értem honnan gondolta, hogy ÖT darabra lehet szüksége bárkinek olyasvalamibõl, amit párosával használunk.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Írj neki. Elvileg küldi a pótlást nekem is.

Közben offolnék egy kicsit vitával:
Amekkora foshalmaz a killzone mercenary, olyan kurvajó a tearaway így a demo alapján. Ha nem lenne ilyen mocsokdrága meg is venném, de szerintem lesz ez még IGC-ben...

n000rbi
Meghozta a postás a kupakokat.
Ugyanonnan rendeltem, ahonnan Moby, hong-kongi barátunk párosával hirdeti, így kértem 5 db-ot a termékbõl. Kaptam 5 db kupakot bazmeg. ÖTÖT.

Kongy
Utólag elolvasva... tényleg nem sok.. 😄D De a lényeg érthetõ szerintem XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nyugi, szerintem már nincsenek meg.

/bár kevés értelmetlenebb, funkció nélküli kiegészítõt tudnék mondani jelenleg ps4-hez 😊

Ha 10ezerFt lenne egy PS4 kamera, akkor mindenképpen vevõ lennék rá! 😊

ne harizz, de ennek a mondatnak nem sok ertelme volt.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
A topik látogatóinak 90%-ának van PS4-e, szóval szerintem rossz helyen hirdetsz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Te vegyél már inkább ne árulgass... 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Srácok ha valakit érdekel egy bontatlan hivatalos garis PS4 115ért, az dobjon rám egy privit. Holnapig áll az ajánlat, KP, budapesti átvétellel.

-tRs-Landor

n000rbi
Azt nem tudom mit fogok csinálni, ha meglesz a platina 😊 (bár a hard fele ott van még, very hardba pedig még bele se kezdtem)

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

már csak egy android appot szeretnék 😄
(ds3 ugye összelõve a telómmal, TEHÁT .............. jójó, persze, ps4em sincs)

Forza.

Moby
Igen. A knack mindenhogyan kiváló játék. Magában, remoteplayen, kenyérre kenve, mindenhogy 😄

n000rbi
Tehát a Knack remoteplay-re is kiváló játék 😊

Moby
Nem, nem a gombok miatt, azokkal semmi gond nincs(még néha jó is, hogy erõkifejtés nélkül megy). Az analógkarok miatt.
FPS-t játszani vitát okádék a kis elmozdulású analógkarok miatt. Ezt kompenzálandó van az fps-ekben ez a gyorsulásos elmozdulás, ami szintén kurvaszar. Namost a knackben az analóg karoknak csak az iránypontossága releváns, az elmozduláspontossága nem, és az iránypontosság ezekkel a karokkal nagyon rendben van.

n000rbi
Igen, a Knack pont amiatt játszható jól a vitán, mert nem használja a shoulder buttonokat ill. L3/R3-at sem. (nem mernék megesküdni rá, hogy véletlenül van így😊)

Moby
Ja igen: soha nem volt találóbb a név. Playstation! 😊

Moby
Kurvajó basszus...A knacknek viszont NAGYON fekszik ez a handheld móka. Elképesztõ az egész. Ha a feleségem nem facebookol otthon, a képminõség olyan, mintha itt renderelõdne a gépben, azzal a különbséggel, hogy a natív vitás játékokhoz képest fossá van élsimítva a downscale miatt. NEM ÉRZÉKELEK LAGOT. Biztos van, de én valszeg lassabb vagyok, mint õ.
Nagyon megcsinálta az egészet a sony. Nem tudok ettõl jobbat mondani momentán a piacon játékra.

n000rbi
<#eljen>

Moby
Egyet sajnálok csak (nyilvánvaló sávszélesség oka van): nem lehet egyszerre remoteplayelni, és broadcastelni 😄
Amúgy knackot nyomok épp, a latencyrõl legyen elég annyi, hogy pusztulgurul minden a képernyõn 😊
A képminõség néha elég gatya, de a feleségem is használja az internetet, gondolom azér (láthatóan minden adaptív).

Moby
Megy mint a kurvaélet. Itt állnak fölöttem a programozóim, és elismerõen hümmögnek. Mondjuk láttunk már ilyet, tehát olyan nagyon nem meglepõ. Inkább csak az, hogy mennyire kurvaegyszerûen megy. Otthon szépen beröffenti a gépet, játék végén meg le is lövöm faszán. Egy gombnyomás minden.
Beszarás.

arty
na! halljam: megy tízbõl tízszer a bekkdeskenszel?! vagy laggol mint a kutyaélet?

Forza.

Moby
Nem a merevségével van gond, merev az mint a kurvaélet, de az eredeti felület sokkal ragadósabb, porózusabb, lágyabb anyag, míg ez inkább "fényes", sima felület, ami jóval keményebb is.

Tatyla
nem tudom,de az enyém egyáltalán nem csúszik jól tapad merev,szerintem a kis pöckök is sokáig ki fogják rajta bírni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
ebayen?<#rolleyes>
Én tõle vettem,d e nem ajánlom, elég sok bénázás van a szállítással:
http://www.ebay.com/itm/Pair-of-Game-Joystick-Thumbstick-Cap-Caps-for-Sony-PlayStation-4-PS4-Controller-/131065753166

LoSA
Hol rendelhetõ? LINK plz!

Moby
Erre (vagyis ez ellen):

Versace26
A jostickhoz rendelhetõ kupak mire szolgál? Jobban irányithatóbb esetleg?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Moby
Viszont a killzone mercenary-t elvittem chapter 1 végéig, és asszem nekünk ennyi volt a dolgunk egymással. Nekem ez rettenetesen egyhangú, és érdektelen. Ennyi erõvel végigtolhattam volna a bf4 singlekampányt, ilyen üres az is volt. És ami még különösen bosszant, hogy egy kibaszott törpe vagyok. Mér érek én mindenkinek a derekáig? 😞

Moby
Én a KDR-re abszolut nem adok. És a rencer sem, warzoneon. Persze nem kellemes állandóan fekükdni, de nem is megyek bele felesleges csetepatéba. Viszont a feladatteljesítés közbeni killek, vagy épp a közvetlen defense killek kurvasokat érnek. Volt olyan bombaélesítésem, ahol a defuseolokat leszedtem sorban 1600pontért, és kellett hozzá kb 10 lövedék, meg egy gránát. És fel is robbant, szóval az egész móka kétezer felett hozott, és 30 sec kellett hozzá.
Ehhez 20 kill kéne normálban, ami ha kurvajjó vagy is sok perc.

deep
Én is nyomtam volna ma, de nagyon nem ment. Csupa túlképzett terminátor volt az ellenfél csapatában. Labdába se tudtam rúgni.
TDC Geronimo
Amúgy meg imádom én is. 60 fpsel suhan a multi, gyönyörûen néz ki, fegyverek durván jól adják, melee killek addiktívak 😄

Lassan jönnek új mapok is.

TDC Geronimo
Azokat bírom, akik a spawn elé lerakják a turretet és a sok birkának nincs annyi esze se, hogy a másik járaton menjen (mert mindig van ugye több kijárat) és adja a nyominak a sok ingyenfraget...

Moby
Azt kell mondjam a gyakorlatban teljesen kurvajó a kupak. Ma már kicsit knackezni akartam, de mondanom sem kell, megint kz multi lett belõle 😄 kicsit ráfeküdtem a supportra, dehát ez egy pontgyár 😊 csak már megint warzoneon báziskempelõ faszlámákkal hozott össze a sors 😞 még rengeteg fejleszteni/fejlõdni valóm van ebben a kz multiban, de totál belezúgtam.

arty
sokáig tart beirni egy lakcimet?
nekem kb 20mp volt, ráadásul mivel Floridában lakom, adó sincs 😄

Forza.

LoSA
Hát, akkor mégse vagyok elõrébb.... <#ravasz1>

kiszallitjak... okos. DOWNLOAD CODE!
(viszont csak US lakcimmel rendelkezoknek, szoval ezert nem jo...)

The Protector
Fene a kényelmetes seggedet😊Építs vmi lemezadagoló gépezetet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LoSA
Hát azt mire kiszállítják?! Pff....

sorry, ott megse.😞

mádrefákre www.amazon.com ???...

Moby
Livekodok.com
Vagy ebay
Pl.

TDC Geronimo
Nem látod? Pedig ott van az.

LoSA
De hol tudok ilyen "feltöltõ kártyát" venni, amit aztán az US storeba fel tudok tölteni?

Moby
Nah, a remoteplay miatt rögtön elõ is jött a legnagyobb probléma: az a kurva lemez 😞 amit ugye távolról rohadtul nem tudok cserélni. Gondoltam megveszem legalább a knacket digitbe. Hát nem látom a sztórban...

Moby
Az rohadtdrága. Ha iceákostól veszed a feltöltõt, 250-es dodóra jössz ki! :S
Olcsóbb, ha megveszed abból a lokácíóból, ahol elfogadják a kártyád.

LoSA
És azt hol lehet vásárolni? <#conf>
NETen most valahol? <#ravasz1><#nyes>