PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Közben offolnék egy kicsit vitával:
Amekkora foshalmaz a killzone mercenary, olyan kurvajó a tearaway így a demo alapján. Ha nem lenne ilyen mocsokdrága meg is venném, de szerintem lesz ez még IGC-ben...
Ugyanonnan rendeltem, ahonnan Moby, hong-kongi barátunk párosával hirdeti, így kértem 5 db-ot a termékbõl. Kaptam 5 db kupakot bazmeg. ÖTÖT.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/bár kevés értelmetlenebb, funkció nélküli kiegészítõt tudnék mondani jelenleg ps4-hez 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
már csak egy android appot szeretnék 😄
(ds3 ugye összelõve a telómmal, TEHÁT .............. jójó, persze, ps4em sincs)
Forza.
FPS-t játszani vitát okádék a kis elmozdulású analógkarok miatt. Ezt kompenzálandó van az fps-ekben ez a gyorsulásos elmozdulás, ami szintén kurvaszar. Namost a knackben az analóg karoknak csak az iránypontossága releváns, az elmozduláspontossága nem, és az iránypontosság ezekkel a karokkal nagyon rendben van.
Nagyon megcsinálta az egészet a sony. Nem tudok ettõl jobbat mondani momentán a piacon játékra.
Amúgy knackot nyomok épp, a latencyrõl legyen elég annyi, hogy pusztulgurul minden a képernyõn 😊
A képminõség néha elég gatya, de a feleségem is használja az internetet, gondolom azér (láthatóan minden adaptív).
Beszarás.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én tõle vettem,d e nem ajánlom, elég sok bénázás van a szállítással:
http://www.ebay.com/itm/Pair-of-Game-Joystick-Thumbstick-Cap-Caps-for-Sony-PlayStation-4-PS4-Controller-/131065753166
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Ehhez 20 kill kéne normálban, ami ha kurvajjó vagy is sok perc.
Lassan jönnek új mapok is.
nekem kb 20mp volt, ráadásul mivel Floridában lakom, adó sincs 😄
Forza.
(viszont csak US lakcimmel rendelkezoknek, szoval ezert nem jo...)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Olcsóbb, ha megveszed abból a lokácíóból, ahol elfogadják a kártyád.