PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pécén sûrûbben van stabil fps-en (ami 60), mint BÁRMIN. Ez a gyakorlat.
Ez elmélet pedig, hogy a pécé az egyetlen platform, ahol garantálható az fix fps, hiszen én határozom meg a teljesítményét, illetve azt is, hogy milyen felbontáson, milyen beállításokkal fusson.
Adversus solem ne loquitor
van benne valami.
amugy pc-n ez a baj, hogy soha nem stabil, és ezért tünnek furábnakk a dolgok, mint egy stabil fps érték mellett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
KNACK
és/vagy
KILLZONE
letöltõkódot érdekelnek. Cserébe adok gyönyörû KNACK és/vagy KILLZONE lemezes kiadásokat. Szépek, léteznek, meg lehet õket fogni, el lehet cserélni, adni, bármi.
Soha vissza nem térõ lehetõség!
LOL
@Moby
Jólvan, mi toljuk szerintem olyan 6-tól, majd köszönj be 😊
Tegnap az ágyamból nyomtam pár chapter Knack-et remote-olva. Marhajó 😊
Viszek haza egy broadcomos linksyst, hátha azzal nem baszogatja az eget...<#whatever>#whatever>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenesetre elég komoly problémának tûnik ez 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ahhoz relatíve sokat kellene együtt játszani, hogy ismerjük egymás játékát. Ahhoz meg valamiféle szervezettség, meg rendszeresség kellene, és ezek a fogalmak nálam a "videójáték" szóval semmilyen formában nem fordulnak elõ egy mondatban. Sajnos. Egyszer-egyszer mentem már be TasManXT mellé játszani, de kb. össze sem futottunk. Pályavégén a táblán láttam. Ennyi.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BF-ben alapból kicket adnék mondjuk akunke nincsen meccs végéig legalább 5-10db spotja meg a cast-játnak megfelelõ support támogatása.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nadeviszont a ps4 wifije olyan szinten dobálja el a hálózatot, meg szakad le mindenhonnan, hogy öröm nézni. A tõle 3 méterre lévõ routeren.
A wifi másnak is ilyen retek?
Itt is mondják, hogy 30fps a minimum volt, amit el akartak érni, de a PS4 verzió szinte végig 60al fut.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Lõttem olyan shotot, ahol a 12 fõs csapatból HETEN kempelnek spawnpointon, miközben ketyeg a defense bomb. Arról nem is beszélve, hogy az egész kör alatt 2x kaptam revive supportot.
Felbasztam az agyam. Ezt értelmifogyatékosokkal sajnos nem lehet normálsan játszani, én meg tdm szereverre a lábam be nem teszem. Nem tudom miért nem tudnak ugyanígy tenni ezek a balfaszok.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"No, I mean, I don't understand where the reports of "Tomb Raider runs at 30fps" are coming from when having seen and played the PlayStation 4 build today it seemed on average to be far closer if not sitting on 60fps. The framerate is unlocked in the sense that it's not locked 60fps; it did have some dips. But the dips were pretty small of the little I played/saw. I like to think I know a 30fps game when I see it, and this did not look 30fps. It looked 60fps, or very close to."
10 perces walkthrough videó is van
29th January: Metro Last Light
29th January: BioShock Infinite
29th January: Dynasty Warriors Next
29th January: ModNation Racers: Road Trip
5th February: Outlast