PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Mármint meggyõzött a rókabõr?

Adversus solem ne loquitor

Moby
6-tól???
Baszki jó ha 10 elõtt gép elé jutok általában 😊

Kongy
Engem ez a másfél órás TR Definitive Edition meggyõzött. Nincs olyan helyszín, ami ne lenne baromira gyönyörû. Minden úgy mûködik, ahogy kell, látszólag. Minden hullik darabokra, az effektek baromi szépek, Lara pedig iszonyat élethû. Kipróbálom, az biztos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
A knack sajnos nem fix30. De nagyon nem.

Moby
Fasság.
Pécén sûrûbben van stabil fps-en (ami 60), mint BÁRMIN. Ez a gyakorlat.
Ez elmélet pedig, hogy a pécé az egyetlen platform, ahol garantálható az fix fps, hiszen én határozom meg a teljesítményét, illetve azt is, hogy milyen felbontáson, milyen beállításokkal fusson.

DarkSector
mondjuk jah.
van benne valami.

amugy pc-n ez a baj, hogy soha nem stabil, és ezért tünnek furábnakk a dolgok, mint egy stabil fps érték mellett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha 60 körül rendetlenkedik, azt en inkabb elnezem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nagyon nem mindegy, hogy atom 30, vagy 30-40. inkabb az elözöt! szvsz

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Mondjuk ha stabil 30-40 fps-t tudja tartani végig, akkor semmi gond nincs vele. Pl a Knack és a NFS Rivals is végig stabil 30 fps-el ment, és kb egy percig sem volt kevesebb, és nagyon szép folyamatosan fut mindkettõ.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Nem lesz lockolva egyik konzolon se, de állítólag boxon 30 fps átlaggal fut, míg PS4en a duplája, 60 az átlag oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Jut eszembe, ha még nem mondtam volna:
KNACK
és/vagy
KILLZONE
letöltõkódot érdekelnek. Cserébe adok gyönyörû KNACK és/vagy KILLZONE lemezes kiadásokat. Szépek, léteznek, meg lehet õket fogni, el lehet cserélni, adni, bármi.
Soha vissza nem térõ lehetõség!

LOL

Kongy
Gyakorlatilag igen... 😄

deep
Aha 😊

@Moby
Jólvan, mi toljuk szerintem olyan 6-tól, majd köszönj be 😊
Tegnap az ágyamból nyomtam pár chapter Knack-et remote-olva. Marhajó 😊
tehat kinyomjak badass modban 60-al PS4-re, s 30-al Boner-re, VAGY "jo kisfiuk" lesznek es lockoljak 30-ra mindenkinek...

Moby
Ok, bár elõször még ezt a kurva hálózatos dolgot kell helyreraknom. Most emiatt nemtudok remoteplayen knackolni 😞
Viszek haza egy broadcomos linksyst, hátha azzal nem baszogatja az eget...<#whatever>

Mr Manson
Killzone?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

deep
Hát ha nem chateltek közben, persze hogy nem tudtok együtt dolgozni. Ma este tervezünk játszani, lesz majd open party, csatlakozz be, illetve küldök majd invite-ot.
The Protector
A Sniper itt is fel tudja venni az ellenfél alakját.Számomra az volt az évezred a bulia a KZ3-ban.Akkora fasz voltam,h direkt nem mentem közel senkihez sem,hátrálva haladtam be az ellenség területére és volt h löttem kamuból a sajátjaimat h ne tûnjön fel nekik a turpisság...aztán persze jött hátulról a késelés meg a lövöldözés.Nagyon nem csípték ezt a dolgot a kz3-ban az emberek,én viszont okosan csináltam a dolgot,így halomra lehetett ölni mindenkit.Amúgy egy ideig el lehet szórakzoni ezzel,de utána már csak próbaképpen is egymásra lövöldöznek a csapattagok....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Igen, közben már feltúrtam a ps topikokat, és úgy tûnik általános a probléma 😞 Megpróbálok 1-2 eltérõ routertípust, bár a fórumok mindtavételezésébõl úgy tûnik nem routerfüggõ. Illetve megkerülni a problémát (wds helyett client bridge).
Mindenesetre elég komoly problémának tûnik ez 😞

Tatyla
A sima Technicolor upc-s WiFi modemmel,meg utána egy dlink routert közé tettem és random ledobál

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Csak azért a fórumtagokkal sem jobb a játék, mert azonos fórumba írogatunk 😊
Ahhoz relatíve sokat kellene együtt játszani, hogy ismerjük egymás játékát. Ahhoz meg valamiféle szervezettség, meg rendszeresség kellene, és ezek a fogalmak nálam a "videójáték" szóval semmilyen formában nem fordulnak elõ egy mondatban. Sajnos. Egyszer-egyszer mentem már be TasManXT mellé játszani, de kb. össze sem futottunk. Pályavégén a táblán láttam. Ennyi.

vortel
Miért nem másokkal együtt játszol Killzone multit? Ha egyedül mész be teljesen rá vagy utalva a random játékosokra, biztos lenne itt a fórumon pár arc aki tolja, 3-4en már komoly taktikázásra van lehetõség és jobb a játékélmény is mérföldekkel.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Moby
Milyen routerrel?

Tatyla
Sajnos igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Egyedül a beacon theftnél nem árt, ha olyan veszi fel, aki valamicskét konyít a pályához, mert nem egyszer a lámafasz ott pörög a lerakóhelyen a térképen, miközben az 1 emelettel a feje felett van...De a többihez még ész sem nagyon kell. Mármint egyedileg.

Moby
A warzoneban épp az a jó, hogy az alig elõny, ha van egy-két vérprofi a csapatban. Akár az ellenfélnél. Mert az összes feladat ugyanarról szól: hogyan tudja a csapat okosan szétosztani az erõit, illetve milyen gyorsan képes taktikát változtatni, ha egy másik tacpointon besûrûsödik a harc. 1-2 ember ehhez nem elég. De pont ez a hibája is: ha fogyatékosokkal játszol egy csapatban, a kérdésekre a válasz ugyanaz: semennyire.

deep
2 routerrel próbáltam eddig, mindkettõvel tökéletes volt a kapcsolat.
The Protector
Olyan mint a BF,ha balfasz a csapatod akkor megette a fene az egészet.Meg az is gáz ha vérprofi az ellenfél.A COD abban más számomra h ott egyedül is lehet érvényesülni......

BF-ben alapból kicket adnék mondjuk akunke nincsen meccs végéig legalább 5-10db spotja meg a cast-játnak megfelelõ support támogatása.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Tegnap belefutottam egy problémába. Eddig kvázi kábelen használtam a hálózatot, ami csak részben igaz, mert kábelen csatlakozott egy routerhez, ami wds stationként mûködik. Ez így eddig tökéletes is volt, amíg be nem jött a remoteplay, ami így nem megy (az álomoskönyvek szerint a wds nem dobja át az mDNS packeteket). Naszóval meg kellett szüntetnem a kábeles kapcsolatot, és wifin csatlakoznom a fõ routeremhez.
Nadeviszont a ps4 wifije olyan szinten dobálja el a hálózatot, meg szakad le mindenhonnan, hogy öröm nézni. A tõle 3 méterre lévõ routeren.
A wifi másnak is ilyen retek?

TDC Geronimo
Másfél órás TR stream

Itt is mondják, hogy 30fps a minimum volt, amit el akartak érni, de a PS4 verzió szinte végig 60al fut.

deep
Ez nekem is fáj kicsit, pedig szívesen nyomnám.
Kongy
Rókabõrnek rókabõr lesz, de ki akarom próbálni, hogy megbizonyosodjak róla. 😄 Aztán kedvezményes áron eladom, ha meguntam... vagy megtartom, de ez még a jövõ zenéje...

n000rbi
A legutóbb pont Te jöttél azzal, hogy rókabõr és csak ígérgetnek, most pedig meg szeretnéd venni? Már nem tudlak követni. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Nah picit hanyagolom asszem a kz multit. Elárasztották a warzonet a faszlámacigányok 😞((
Lõttem olyan shotot, ahol a 12 fõs csapatból HETEN kempelnek spawnpointon, miközben ketyeg a defense bomb. Arról nem is beszélve, hogy az egész kör alatt 2x kaptam revive supportot.
Felbasztam az agyam. Ezt értelmifogyatékosokkal sajnos nem lehet normálsan játszani, én meg tdm szereverre a lábam be nem teszem. Nem tudom miért nem tudnak ugyanígy tenni ezek a balfaszok.

cloud.strife
Holnap lesz pár darab szabad PS4+KZ pakk is.

www.digimomentsvideography.com

Kongy
Erre kíváncsi leszek... lehet megveszem... 😊 Anno valahogy kimaradt a vásárlási listáról, és csak a virágbolti PC-st vittem végig.. Szégyellem is magam miatta, pedig ahhoz képest jó játék, hogy nem költöttem rá :S

Moby
Valahogy nagyon át kéne váltanom a knackot meg a killzone digitálisra, lehetõleg úgy, hogy ne kerüljön pénzbe, de elégge mission impossible 😞

Moby
Amúgy igen. Összesen kétfélét láttam az ebayen: ezt, meg aminek a pereme bogyós, és középen süllyesztett.

Ehh, atsiklottam rajta, bocsi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
#5189<#nezze>

Moby, n000rbi:

Ti is ilyet vettetek?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
TR definitive edition fpsrõl korábban írták, hogy 30 lesz. Na most lehet mégse

"No, I mean, I don't understand where the reports of "Tomb Raider runs at 30fps" are coming from when having seen and played the PlayStation 4 build today it seemed on average to be far closer if not sitting on 60fps. The framerate is unlocked in the sense that it's not locked 60fps; it did have some dips. But the dips were pretty small of the little I played/saw. I like to think I know a 30fps game when I see it, and this did not look 30fps. It looked 60fps, or very close to."

10 perces walkthrough videó is van

TDC Geronimo
Ez az infamous is érdekes. 2 hónap múlva megjelenés, de ezt a videót mutogatják 36 féle vágásban már hónapok óta. Semmi új nem jött ebbõl se :/

Ha ez mind PS4-re is jönne ingyen a ps plus által, akkor az aztán nemsemmi lenne! 😄

TDC Geronimo
Entering PS Plus:
29th January: Metro Last Light
29th January: BioShock Infinite
29th January: Dynasty Warriors Next
29th January: ModNation Racers: Road Trip
5th February: Outlast

TDC Geronimo

n000rbi
Bingo, a képen A-microA van, sõt lentebb a tulajdonságok alatt is. Én meg nagy siettemben rendeltem egyet múltkor (hogy a ds4 töltése közben is lehessen Knackezni😊), ma meg kihozták a microB csatival. Szép kis nap 😄

arty
usb3 mikro nem igy néz ki, ez kettes

Forza.

n000rbi
OFF

Mi a hiba az oldalon?

n000rbi
Igen, minden zacsiban 1 van csak.