121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
matecsavo #112067 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet a legolcsóbban venni PS Plus előfizetést? -
#112066 A Sony nem nyeli le a keserű pirulát
Szomorú. Volt egy zseniális ötlet, egy zseniális névválasztás, és a Sony elfojtja, szerintem nem fair módon. -
#112065 Haptic feedback kikapcsolható -
#112064 Megmondták, hogy nem marad ilyen. -
Evoluti0N #112063 Az animációk pont olyanok, mint az animációs filmben. Imádom. -
#112062 -
#112061 Így van. Nincs új terület. Csak a digital deluxhoz jàró dolgok szàmítanak újnak.
Bővebben itt. -
#112060 Az a kisebbik baj, de hogy az is marad SX-en is... (egyébként nem akarom elhinni, biztos javítják) -
#112059 Most is olyan. :) -
#112058 Biztos jó lesz a 1080p-s menürendszer a C9-en -
#112057 Kettő! -
#112056 Azt tudom, hogy Switched van, de ha azt a golyós játékot nem próbáltad a 1-2 Switch-ben, akkor nem tudod mire képes a haptic feedback. Na most ha ezt hozzák a sonynál még jobban, akkor én kurvaélet, hogy nem fogom kikapcsolni. :D -
#112055 Switch igen, de alapvetően a rezgést már akkor is torkon brunyáltam. -
#112054 A Switchtől jobb elvileg és én pl. a 1-2 Switch golyós cuccától ott is beszartam. Azt próbáltad? -
#112053 3 hét....
-
#112052 :DDDDDDDD azt adnám
nagyon kíváncsi vagyok rá, de azért akkora világmegváltást nem várnék.. nem fog ezzel foglalkozni a 3rd party fejlesztők túlnyomó része valszeg :\ -
#112051 Az esőcseppeket,...szerintem, ha elég sok pontot gyűjtesz, még egy kéz is előugrik belőle, ami rá ránt....
Valószínüleg valahol a Switch kontroller között fog működni. -
#112050 Pedig eddig mindenki amiatt van elájulva, hogy mennyire sokat hozzáad az élményhez az Astrobot-nál, hogy érzed a felületeket, esőcseppeket, csobbanást stb., DeS Remakeben is rámentek erre. -
#112049 Kifogom próbálni, de én leszek az első aki kikapcsolja. Gyűlölöm, ha rezeg, vergődik a kontroller, agyon csapja a finom mozdulatokat és bosszant is.
https://hu.ign.com/dualsense/62719/news/kikapcsolhatoak-lesznek-a-dualsense-kontroller-legfontosabb-ujdonsagai-meghozza-jo-okkal -
#112048 Engem még nem rántott be, kipróbáltam VR-ban is, úgy vicces volt, de valahogy nem éreztem, hogy akarok játszani ezzel, Talán majd most. Egy esélyt adok neki, az tuti. -
#112047 Már eleve az sokat fog könnyíteni a DeS-en, hogy nem zuhan be 20 frém alá amint valami fizikát számol (robbanás, több hordó törése, stb.) -
#112046 Kivàncsi leszek. 3 napos szabi alatt meglàtom meddig jutok. :D
*Aztàn majd 19.-én meg nem jön meg a PS5...mondjuk akkor lebontom a hàzat. :D -
#112045 A legnehezebb játék volt a klasszik DaS sorozatban. Hogy nehezebb, mint a Sekiro vagy a BB? Szerintem nem. -
#112044 Fogsz ám! :D
Egyébként anno azért is volt szívás, mert az első souls-játék volt, totál ismeretlen mechanikával stb. Jóval könnyebb dolgod lesz most ennyi souls-tapasztalattal. -
#112043 Megelőztél, pont ezt a videót néztem én is :) -
#112042 -
TomStorm #112041 Origins patch óta egyfolytában játszom,nem tudom abbahagyni!! -
#112040 Félve linkelem ezt a watchdogs videót. Ebbe tuti belebukik a fele fejlesztőcsapat -
#112039 Ennyi soulsborne tapasztalat után egy piknik lesz :) -
#112038 Support megoldotta az adaptert. Most már megy a regisztráció. Nem írtak mi volt a gond, de valamit állítaniuk kellett. -
#112037 Láttátok No Man’s Sky nextgen patchcsel hogy néz ki 4K 60 FPS?
Lehet eloveszem ismét és adok neki egy esélyt. -
#112036 Mennyire volt ez szopó? Lefordítom: mennyire fogok anyázni? -
#112035 -
#112034 Elsőre lepattantam róla, aztán talán egy évvel később sikerült végignyomni. Amennyire látom azért sok bosszantó dolog javításra került, szóval már nem lesz ez akkora szopó, főleg ennyi soulsborne után. Az üdvözlendő, hogy kicsit balance-oltak is rajta, pl. itt már a healing grassoknak is súlya van, a durvábbak nehezebbek is, szóval nem lesz maxig farmolt idióta, aki bejön a játékodba és azért nyír ki, mert tele van vele. -
#112033 Megnyugodtam, akkor csak leszartok :D -
#112032 Látom amit írsz :D (azt nem tudom, hogy mindet)
Olvastam, hogy nem kerültek bele a kivágott részek, de erre egyelőre nem tudok mit mondani :) Nekem nem ment, a kivágott, meg a nem kivágott szinte ugyanaz :)
/ami lement, arra sem nagyon emlékszem, csak az elejére. Rohadtul szenvedtem vele akkoriban :D -
#112031 i love you -
#112030 Kezdem úgy érezni, hogy nem látszik, amit írok :D Teszek itt fel kérdéseket hszre válaszolva, videót szúrok be, de pontosan nulla reakciót kapok mindenre. Mindenki letiltott? :D -
#112029 Jaaa, hát nem is ott néztem :D Azthittem valamit majd hozzá is tudnak tenni, de semmi.
Naviszont hát megnéztem vagy harmincszor ma a trailert :D Párszor az oleden is. Ha nem vettem volna már meg, ma biztos megtenném.
Jó lesz egy kis Astro's Playroomal chillelni amíg letöltődik, mer azután 3 napig nem alszom :DD -
#112028 A játék creative director-a cáfolta a kivágott tartalmak meglétét, szóval ez egy ordas kamu volt, Nincs új terület a játékban, de ez se érdekel, mert mindent javítottak benne, amitől rohadt idegesítő volt néha és mellette hűek is maradtak az eredetihez.