PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Why so serious?
Mármint nem lesz annyi. Borítékolom az 550-600 árat dollárban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.04. 19:51:13
PSN ID.: Beegabor
PS5 II PSVR
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Mondjuk láttam már olyat YT-on, aki sprintelt végigbukdácsolva a sziklákon és hasonlók, nem nekik való ez.
A Days Goneban az a rossz ,hogy még könnyű fokozaton is nehéz. (Nekem)
Kongy
Köszi az Odyssey is megvan 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Death Stranding nekem tavalyi év játéka volt, fantasztikus game, de rettentő nyomasztó és stresszes is egyben a gameplay miatt. 😄 Van hogy a hatalmas térkép egyik sarkából elküld a másikba, meg vissza. Szóval ha fellélegezni ülsz le játszani, akkor nem ajánlom. 😊 De tény, hogy hatalmas élmény.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
viszont ugyanakkor szembe kell mennem a kollegákkal, és szerintem te a DS-t hatalmas nagyívben kerüld, legnagyobb időrabló nongaming cucc - pláne ahogy írtad is, hogy a kihaltság nem jön be és lehoz, mert ott aztán tényleg egyedül vagy javarészt... 😄 nekem időrabló volt a sok A-ból B-be gyaloglás és elég gyagyi harc, hiába szép a játék és a körítés... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.01. 22:19:36
PSN ID.: Beegabor
Days Gone-t nem ismerem, de a DS valszeg sokkal lassabb lesz
a világ a kihalás szélén van, szóval lehet azért kicsit nyomasztó is 😄
főleg coopban lehet fun - bár én singleben próbáltam, viszont eléggé unalombafulladt nálam a felénél kb 😞 de most kedvet kaptam hozzá, ha megvan még a mentésem valahol..
PS5 II PSVR
olvastam minap, hogy szept 9-re (pont a COD BOCW multis prezi napja) terveznek valami PS-prezit / State of Play-t... meglátjuk 😄
"Next update coming SEPTEMBER 2020" (9/25 Tokyo Gameshow)
oké....azt majd így tovább?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.01. 12:04:23
végülis még van pár órájuk az augusztusból <#idiota>#idiota>
egyébként nekem az egyik legvártabb cím, übernagy day1 lesz, az fix 😊
A hivatalos oldalon még fent van, hogy update august...
Meg holnap szeptember, egy - két hónap és nextgen megjelenés, és se ár, se dátum? Mi a tökömet terveznek?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.31. 19:47:31
Tudod jól, hogy amikor az elmúlt években többször is heteken-hónapokon keresztül beléd állt pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt mondod, hogy te mindenkivel szemben elfogadó vagy. Ha ez így van (lenne), akkor azt is el kéne fogadnod, hogy az, ahogy (nem amivel) játszol (sokszor felszínesen átrohansz játékon, sztoriorientált játékban lényegi elemeket hagysz el a sztoriból, nem használod az eszközöket-tárgyakat, nem olvasod el a leírásokat, mire való, kizárólag a harcra fókuszálsz stb.), az más szemében esetleg véleményes (lehet), és ennek adott esetben hangot is ad.
Én pontosan ezt tettem most egy viccesnek vélt üzenetemben, és bár nem gondolom azt, hogy amit írtam az vállalhatatlan lenne, vagy elfogadhatatlan stílusú, vagy zaklató, de ha ilyen rossz érzést váltott ki belőled, akkor elnézést kérek!
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont teljesen mindegy ez, nem? 😄 Én ezt a játékot a történet ÉS a játékmenet miatt játszottam végig, és szeretem, Dark pedig csak a játékmenet miatt. Ennyi. Az ő dolga, hogy egy játékkal hogyan játszik. Gyerekkorunkban is sok játékot végigjátszottunk úgy, hogy azt se tudtuk miről szól. 😄
Vagy pl azt is mondhatnám, hogy a COD egy multis játék, arra való, és még is van olyan aki csak lepörgeti a sztorit és ennyi.
Szerintem túlreagáltad, nem kellene ennyire foglalkozni ezzel, két mondat is sok róla. 😄
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.31. 16:40:42