PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De amit te is mondassz, hogy nem mélyülök bele, te tán belemélyültél a BF4-be, amit kb 2-3 nap alatt kukáztál? Én megértem, mert én is játszottam vele, tudom milyen, de te sem merültél bele, miért várod el mástól, hogy õ mégis ezt tegye? Plusz ott az AC4 is, amit szintén kukáztál mert nem akartál hajózgatni. Az AC4 egyetlen jól sikerült része a kalózkodás, hajózás, de csak akkor jön át ha BELEMÉLYÜLSZ, de te ezt nem tetted. Mástól elvárod, hogy egy KZ2 lövöldébe meg mélyedjen bele, holott az AC4-ben sokkal több tartalom van, amiben el lehet... 😊 Az a legnagyobb gond, hogy hiába jó egy játék, valamivel mindig elrontják, valami kis idegesítõ dolog mindig van, nem tudok olyat mondani, hogy ne lenne, mégis vannak kifejezetten jó játékok ennek ellenére is.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem a szívem a csücske a killzone széria, nem vagyok oda érte, de folyamatosan minden játékra/stílusra tolod ezt a semmirõlsem szóló, felületes divatfikázást. Mint az indiejátékokra, aztán 1 hét múlva meg itt promózod a brotherst.
Szóval, tételesen, melyik killzonera húzható rá amit a mercenaryról írtam, amit ráadásul nem is ismersz?
Mégegyszer mondom, nem a véleménnyel van bajom. Ráadásul ha megalapozott, meg is lehet védeni. Te viszont egy kalap alá veszel egy 5 részbõl álló sorozatot, amibõl jó ha 2-3-at ismersz úgy-ahogy. De én még egyetlen játéknál sem láttam, hogy megpróbáltál volna belemélyülni, mégis kötelességednek érzed véleményezni.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Biztos, hogy ez a hobbi neked valö?
A KZ3-at nem tudom meddig vihettem el, de több, mint a feléig aztán elvesztettem a motivációt a folytatásra, nem is fejeztem be.
A Shadow Fall viszont nálam minden tekintetben az eddigi legjobb KZ játék, 3x toltam végig. Jók a fegyók, a játékmechanika is kiemelkedik a többi rész közül, a sztori is talán itt volt a legemlítésreméltóbb.
kz3 - igen, a sztoriban nagyobb a potenciál, mint amit kiaknáztak, de a játékmenet és a változatosság szvsz kárpótolja az _fps kedvelõket_. hardon pedig kihívás is van 😊
Forza.
KZ2 - felénél kb abbahagytam, mert jellegtelen, sötét, és újraspawnolnak az ellenfelek, sõt, van, hogy végtelenségig jönnek. Undorító, ha egy játék ezt csinálja véleményem szerint.
KZ3 - Korrekt játék, elég változatos, de a sztori itt sem valami nagy szám, kb végig untam a bejátszásokat, de magát a játékmenetet élveztem.
Shadow Fall - A grafika igazából az egyetlen valamit érõ része, meg talán a drón használata, de amúgy elég felejtõs alkotás, akárcsak a 3. Egyszer végigviszed, és viszlát
De mondom, ez csak az én véleményem a KZ-ról.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nincsenek karakterek. Én is egy utolsó senki vagyok.
Nincs sztori. Valami van, de inkább nincs.
Nincs hangulat. Egy killzonenoobnak az "ûrnáci" univerzumból egy deka nem jön le ebbõl a részbõl.
Elbaszott a kamera. Az enemynek a derekáig érek. Látványban.
Üres az egész, mint a kurvaélet.
Jó, hogy nem adtam pénzt érte.
Közben próbálom ezt a kilozone mercenaryt végigjátszani, de annyira rossz ez a játék, hogy az már fizikailag fáj. Mi az istent pontoztak ebben? 😞 Megvan má õrülve mindenki?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Próbálom idõnként elcsípni a játékotok végét, de képtelenség bejutni hozzátok. Meg kb. akkor hagyjátok abba, amikor én kezdem.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Le viszont még nem fagyott soha a konzol.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Belépett a játék a beta állapotba kb, de mondom mintha új game lenne hihetetlen... Ja meg a kurva tank végre felmegy a 30 fokos emelkedõn!!
www.digimomentsvideography.com
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
The previous Autumn release date was inferred from tweets between Sony Santa Monica‘s director of technology Tim Moss and Ready At Dawn‘s founder Andrea Pessino.
At this morning’s PS Vita Slim announcement event Gara stated “we have The Order 1886 coming later in the year”, matching that Fall/Autumn date. He also mentions Driveclub sandwiched in-between the upcoming Infamous Second Son and Ready At Dawn’s shooter
Hát a DC-t jól eltolták. Nem tudom mit csinálnak vele, de már örülök, hogy nem adták ki megjelenésre, ha még ennyi munka van vele.