PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Amúgy én is túl akartam adni az AC4-en, mert láttam, hogy órákig kell majd nyersanyagokat gyûjteni hajóval, azért, hogy tovább tudjam vinni a sztorit. Rászántam magam, rákattantam, mert igen addiktív ez a része a programnak, és végigvittem. Bár a sztori kb semmi kiemelkedõt nem tudott felmutatni, mégsem bántam meg, mert a hajózás, hajócsaták, erõdfoglalás, búvárkodás, szigonyozás mind mind annyira lekötött, hogy szemet hunytam az unalmas, és helyenként frusztráló sztori küldetések felett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát tudod, legalább 60%-ig vittem a kampányt a KZ2-ben, és azalatt már úgy nagyjából átjött mirõl szól ez az egész, és videókat néztem, és be kellett látnom, ez nem lesz más a játék egészében sem.

De amit te is mondassz, hogy nem mélyülök bele, te tán belemélyültél a BF4-be, amit kb 2-3 nap alatt kukáztál? Én megértem, mert én is játszottam vele, tudom milyen, de te sem merültél bele, miért várod el mástól, hogy õ mégis ezt tegye? Plusz ott az AC4 is, amit szintén kukáztál mert nem akartál hajózgatni. Az AC4 egyetlen jól sikerült része a kalózkodás, hajózás, de csak akkor jön át ha BELEMÉLYÜLSZ, de te ezt nem tetted. Mástól elvárod, hogy egy KZ2 lövöldébe meg mélyedjen bele, holott az AC4-ben sokkal több tartalom van, amiben el lehet... 😊 Az a legnagyobb gond, hogy hiába jó egy játék, valamivel mindig elrontják, valami kis idegesítõ dolog mindig van, nem tudok olyat mondani, hogy ne lenne, mégis vannak kifejezetten jó játékok ennek ellenére is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla
na ma értem végére a KZ storymódnak,örülök hogy csak kölcsön kaptam és nem vettem meg....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Tehát nem toltad le, mer felbaszott, de mégis ráhúzható (mint minden killzonera) hogy nincs benne sztori meg karakter? Mert felbaszott? Azért nincs?
Nem a szívem a csücske a killzone széria, nem vagyok oda érte, de folyamatosan minden játékra/stílusra tolod ezt a semmirõlsem szóló, felületes divatfikázást. Mint az indiejátékokra, aztán 1 hét múlva meg itt promózod a brotherst.
Szóval, tételesen, melyik killzonera húzható rá amit a mercenaryról írtam, amit ráadásul nem is ismersz?
Mégegyszer mondom, nem a véleménnyel van bajom. Ráadásul ha megalapozott, meg is lehet védeni. Te viszont egy kalap alá veszel egy 5 részbõl álló sorozatot, amibõl jó ha 2-3-at ismersz úgy-ahogy. De én még egyetlen játéknál sem láttam, hogy megpróbáltál volna belemélyülni, mégis kötelességednek érzed véleményezni.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Ma direkt leültem amúgy a Crysis Warhead elé, hogy kicsit nosztalgiázzak, hogy mivel játszottam durván fél évtizede. És azt kell mondanom, sokkal, de sokkal jobban szórakoztam, mint egy Shadow Fall közben. Oké, nem annyira szép a grafika, mint egy Shadow Fall-ban, de azért elég jól néz ki még mindig, és még mindig bele tudom élni magam maximálisan. Az ellenfeleket többféle módon is meg lehet ölni, lehet funolni, pl, hogy belevágod az egyik házba az ellent, és rádõl az egész, égõ terepjárókkal lehet felrobbantani komplett házakat, ha az utolsó pillanatban kiugrassz belõlük, meg ilyenek. Ez jó móka volt. Nem volt mögötte nagy sztori, alig néhány bejátszás, de mégis, a játék a kezedbe adott egy-két dolgot, és jólvan fiam, játsszál. Ezzel szemben a mai csõlövölde, agyatlan, egysíkú unalmas single kampányok... hát...

Kongy
Mit nem toltam le? A 2-t nem toltam le, mert felbaszott, hogy végtelenségig nyomja rám az ellenségeket. Egy játék ne szopasson már ilyen kis alattomos húzásokkal. 3-at meg a Shadow Fall-t végigvittem. Jaigen, Knack-et ízin vittem, mert tudod, ha játszok, akkor nem szeretek anyázni. Én nem azért játszok, hogy egy pályaszakaszt 20-szor megcsináljak, hanem azért, hogy szórakozzak, és kikapcsoljon, és engem az szórakoztat, ha én ölök le mindenkit, és nekem sikerül elsõre minden. Ennyi. Ésigen #swag vagyok, és hallottam, hogy ez a PS4 most menõ, és hogy sokan megvették, meg jó drága, hát akkor én miért ne venném? Apuci anyuci kifizeti, én meg csak játszok egésznap. Naja. Az ilyen hozzászólások aztán fel bírnak baszni rendesen. Amikor semmit sem tudsz rólam, és elkezdesz személyeskedni. Inkább a témánál kellene maradni, és nem a másikat basztatni azért, mert nem tetszik a hõn szeretett isteni, legendás Killzone. Attyaisen........

Kongy
Így igaz. Csak azért mert nekem rohadtul nem jön be egyik Killzone se már fingom sincsen róla milyen egy jó játék. Ez a te logikád. El kell fogadni, hogy van, akinek nem tetszik csak azért mert jó a grafikája.

<#taps>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

vortel
Nekem az elsõ Killzone 2 is nagyon bejött single és multi terén is, bár nem sokat multiztam vele. A Single viszont szerintem nagyon hangulatos volt, plont ez adta az igazi Killzone hangulatot: a sötét, kietlen környezet. Nekem átjött nagyon a játék hangulata, a játékmechanika is. Elsõ PS3 játékom volt a KZ 2 egyébként, milyen vicces hogy az elsõ PS4 játékom meg a KZ SF 😄. Aztán jött a 3, azzal nem multiztam, viszont a Single szerintme durva lett, a grafika alázós volt rendesen, a játékmenet viszont inkább átment egyfajta COD játékba KZ skinekkel. A pályák színesek lettek, engedve a kritikáknak miszerint az egész játék szürke. Nem rontotta mondjuk el a játékot, hogy színesebbek lettek a pályák, és én a kodosabb játékmenetet se bántam. A KZ SF viszont teljesen új irányból közelíti meg a sorozatot, ami be is jött meg nem is. Tetszett, mert kicsit szabadabb a játékmenet, de nekem ilyen téren a Crysis az örök favorit, így mindig olyan érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol...Nekem a KZ SF egyértelmûen a multija miatt tetszikk inkább, engem nagyon leköt a multija, mivel csapatban játsszuk, pont tegnap kaptam meg a klán meghívót a DEFEATERS nevû klánba 😊 Egymás támogatása és segítése pedig az egyik legfõbb eleme szerintem a multinak, egyedül max 2 meccsig köt le, csapatban meg órákig...

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Moby
A kz-kat le sem toltad, mer "nehéz". A knackel easyn valamit elbénáztal állítólag, a többi meg elmondásod sterint úgy szar, ahogy van.
Biztos, hogy ez a hobbi neked valö?

Moby
Egy ideje erõsödik bennem a gyanú, mostanra biztossá vált, hogy neked az égvilágon semmi közöd a videójátékokhoz, csak beleugrottál ebbe a next(curr)genbe is mer menõ, meg trendi.

Kongy
*De már a Shadow Fall-ból is csak a fõgonoszra emlékszem mondjuk 😄

Kongy
Igen, ez az. A 3 nem rossz játékmenetileg, de SEMMI motivációd nincs. Jaj, a gonosz ûrnácikat meg kell állítani, húha, hát ezért aztán van értelme puffogtatni... 😄 Karakterekbõl is kb egyre nem emlékszem. 😄

deep
Én a KZ2-t elvittem a végéig (hardon szenvedtem végig) és mivel 3 óra alatt nem tudtam megölni (egyszer volt, hogy 1 találat hiányzott) feladtam. Azóta sem és azelõtt sem volt ilyen játék, amit a végén adtam volna fel.

A KZ3-at nem tudom meddig vihettem el, de több, mint a feléig aztán elvesztettem a motivációt a folytatásra, nem is fejeztem be.

A Shadow Fall viszont nálam minden tekintetben az eddigi legjobb KZ játék, 3x toltam végig. Jók a fegyók, a játékmechanika is kiemelkedik a többi rész közül, a sztori is talán itt volt a legemlítésreméltóbb.
Kongy
Hát engem az a néhány hely felcseszett, épp annyira, hogy abbahagyjam.

arty
kz2 - igaz, de csak NÉHÁNY helyen. ott sajnos menni kell elõre :/

kz3 - igen, a sztoriban nagyobb a potenciál, mint amit kiaknáztak, de a játékmenet és a változatosság szvsz kárpótolja az _fps kedvelõket_. hardon pedig kihívás is van 😊

Forza.

Kongy
Lássuk csak:

KZ2 - felénél kb abbahagytam, mert jellegtelen, sötét, és újraspawnolnak az ellenfelek, sõt, van, hogy végtelenségig jönnek. Undorító, ha egy játék ezt csinálja véleményem szerint.

KZ3 - Korrekt játék, elég változatos, de a sztori itt sem valami nagy szám, kb végig untam a bejátszásokat, de magát a játékmenetet élveztem.

Shadow Fall - A grafika igazából az egyetlen valamit érõ része, meg talán a drón használata, de amúgy elég felejtõs alkotás, akárcsak a 3. Egyszer végigviszed, és viszlát

De mondom, ez csak az én véleményem a KZ-ról.

nem tuti nem ilyen? tehat ilyen? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
én csak a 2-3-al játszottam, az nem tuti nem ilyen 😊

Forza.

Kongy
Tökéletesen elemezted a Killzone-szériát 😄

Moby
Egyedûl a graf van benne.
Nincsenek karakterek. Én is egy utolsó senki vagyok.
Nincs sztori. Valami van, de inkább nincs.
Nincs hangulat. Egy killzonenoobnak az "ûrnáci" univerzumból egy deka nem jön le ebbõl a részbõl.
Elbaszott a kamera. Az enemynek a derekáig érek. Látványban.
Üres az egész, mint a kurvaélet.

Jó, hogy nem adtam pénzt érte.

deep
Én azért egyszer végig tudtam puttyogtatni, nem volt az olyan szar. Jó se mondjuk, de a grafika lekötött 😄
Moby
Jah, már én is örülök, hogy ezt vettem. Ahogy nézem a teszteket, az lcd-s nemhogy fényerõben nem jobb, de mindenben szarabb.
Közben próbálom ezt a kilozone mercenaryt végigjátszani, de annyira rossz ez a játék, hogy az már fizikailag fáj. Mi az istent pontoztak ebben? 😞 Megvan má õrülve mindenki?

shaddam
A helyedben a régit venném. Árban elõrébb vagy, igényesebb formára +OLED

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ma letöröltem a gépet szépen hát a lakk az nagyon karcolódik... <#szomoru1>

LoSA
Azért ez kicsit idegesítõ, hogy most is játszani akarok az NBA-vel, de a PS szerver nem megy, ezért nem is tudom nyomni a Career-emet... <#mf1>

Kongy
Egyetértek 😄

Moby
Az engem nem érint 😊
Próbálom idõnként elcsípni a játékotok végét, de képtelenség bejutni hozzátok. Meg kb. akkor hagyjátok abba, amikor én kezdem.

TasManXT
Én csak a coop pályákat várom.

psn: TasManHUN

Moby
Ez a KZ multi nagyon kész van. Azzal a kicseszett purgerrel meg egy mk.IV turrettel mindenhol 1., néha második voltam, de a KDR sehol nem volt 3 alatt, még vesztes csapatban sem (valami 28/4 volt a legjobb talán). Horror mennyire unbalanced az egész. Az assault konkrétan meghalni van benne. A HE launcheres rumbleremmel tudok valamit lõni - néha, de azzal is csak hozzájárulok valakinek a KDR-jához. Egy darabig jó ezzel kacsavadászni, de ha maradnak ezek a fing mapok, akkor ez is kurvahamar lesz unalmas.

Még ez is négyszer annyi, mint amit az a játék ér. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én igen. A BF4 kampányát négyszer kezdtem újra, az ötödiket már nem vállaltam.

Le viszont még nem fagyott soha a konzol.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Az a játék változatlanul egy foshalmaz, foltozhatják akármennyit.

cloud.strife
Semmi.

www.digimomentsvideography.com

TDC Geronimo
új vita lesz idehaza is van róla valami hír?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na most dicséret illeti a DICEt. Elsõ patch amiben nagyon komoly javulásokat látok. Szerverekkel nem tudom mit csináltak, de úgy adja találatokat, hogy az hihetetlen. Jármûvek nem lagolnak, nem ugrál kamera össze vissza. Akkorát irtottunk mint a picsa 😄 Mintha teljesen más játék lenne... VÉGRE berakták azt is, hogy a jármûvezetésnél nem számít hogy merre nézel a turrettel, mindig elõre megy, ha elõre nyomod azt a kurva gombot. Spotolásnál dorito háromszögek jóval kisebbek lettek, ha távolba van az ellenfél, spawnolásnál NINCS fekete képernyõ, instant a spawn végre, van chat ablak konzolon (ez is egy plusz pont), Hainan Resorton se akad már házledõlésnél 1 fpsel a játék csak 1 másodpercig 😄

Belépett a játék a beta állapotba kb, de mondom mintha új game lenne hihetetlen... Ja meg a kurva tank végre felmegy a 30 fokos emelkedõn!!

cloud.strife
Sima és KZ-vel csomagolt is van készleten. Plusz a KZ játék ára lement 13 990-re.

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
A román Emag-on ma volt akció, 120 000 Ft volt a Killzone bundle és 108 000 Ft a sima. Ha lett volna pénzem tuti beruháztam volna egyre. Mondjuk kicsit kitolás volt ez a részükrõl, mert itt tegnap volt a hivatalos megjelenés és aki megvette tõlük tegnap az gondolom nem kicsit volt bosszús.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kongy
Az nem rossz ár, mert 130 az alapgép is +5k azért mégis jobban megéri egy KZ-ért mint +10k 😄 18-at meg önmagában végképp nem ér az a játék.

Köszi a tippet. 😊 Igen, ott.
LeventeV
Szerbiában élsz? Csak mert nálunk Erdélyben olcsóbb a PS4, ha esetleg közelebb lakik Temesvárhoz akkor érdemes oda elnézzen. Killzone bundle átszámítva durván 135 ezer Ft.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Eh. Még egy halomnyi játék vár rám 3-on. Az öcsém egyik kollégája akar átmenni és venni egyet. 😊
TDC Geronimo
Sony UK MD Fergal Gara has mentioned The Order 1886 as “coming later in the year” matching a previous Autumn release date suggested by tweets between Sony Santa Monica and Ready At Dawn.

The previous Autumn release date was inferred from tweets between Sony Santa Monica‘s director of technology Tim Moss and Ready At Dawn‘s founder Andrea Pessino.

At this morning’s PS Vita Slim announcement event Gara stated “we have The Order 1886 coming later in the year”, matching that Fall/Autumn date. He also mentions Driveclub sandwiched in-between the upcoming Infamous Second Son and Ready At Dawn’s shooter

Hát a DC-t jól eltolták. Nem tudom mit csinálnak vele, de már örülök, hogy nem adták ki megjelenésre, ha még ennyi munka van vele.

Kongy
tán csak nem venni akarsz? 😄

Köszi.
Kongy
KZ Bundle is volt asszem. Vagy csak KZ Bundle, de nincs túlárazva, 140k ott is, szóval megéri szerintem.

Kongy
Árkádban Media Marktban tegnap 3 vagy 4 db sima PS4-et is láttam 😄

Fiúk egy kérdés. Most ebben a pillanatban lehet-e kapni PS4-et, üzletben, Szegeden? Vagy meg kell rendelni, vagy mit lehet csinálni?
Moby
Õk örüljenek, hogy megússzák ennyivel! 😊

arty
és aki szinglire vette a béefnégyet?! he? õ smafu?

Forza.