PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Már van patch. Bekerült chatbox is PS4 verzióba oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kösz.
TasManXT
Játék ikonján options, delete

psn: TasManHUN

Egy feltelepített játékot ,hogy legyet törölni?
deep
Adjunk nekik! 😊
Tatyla
hát ma 1-kor nem érkezett meg a BF4 patch,kapcsolom be a gépet ahogy hazaértem most és semmi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Valamelyik nap deep mondta ezt a support kiplatinázását. Azóta ráfeküdtem én is, azóta 1.-2. vagyok feszt. Ez akkora unbalacing okozta cheat mint a kurvaélet<#rolleyes> A két "fõ"assaultom ötvenszer fejlettebb, de a faszba sem vagyok azokkal, hagytam is õket a búsba.

Adversus solem ne loquitor

TasManXT
Este egy akkoriskiszedemaplatinátgecigerillagémz?

konfirmed <#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A topik mintavételezése alapján a hdmi hibát is meglepõen egyszerû kikerülni: TILOS banderas gifeket/képeket otthon a kijelzõre tenni, MIELÕTT kipróbálnád a gépet! <#banplz>

Moby
A save-elveszés hibát a topik nem tudta értelmezni. Mivel a géped mellett fentvan a felhõben is minden mentés, ha psn plus tag vagy. Márpedig psn plus tag vagy, különben nincs multi. Tehát a kérdés a cikk megjelenése óta megfejtésre vár 😊

n000rbi
Elvesztés? Minden a felhõben van.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Mentés elvesztés BFnél fordult elõ egyedül embereknél, de az meg nem a PS hibája, hanem az alpha szoftveré, amit BF4 néven kiadtak. Itt szerintem senkinek nem volt semmiféle hibája a géppel.

gergou
Én azért szándékozom még februárban venni egyet, csak gondoltam rákérdezek, hátha nálatok is jelentkeztek ezek a saveelveszõs hibák 😊 Egyébként a hdmi-s hibáról is hallottam, de az nagyon nem hat meg. Az azonnal kibukik, elsõ bekapcsoláskor.

`Take a look to the sky just before you die`

Moby
Én látom benne a lehetõséget! ^.^
Te sem vagy már a régi, meg a nintendo is elviszi az idõd. Kell egy helyettes, aki a frászt hozza a topikra, és láthatóan otthon van a bulvárban.

Moby
Meg ha így ütik a forintot tovább, mire megvenném 40 dodóért drágább lenne, mintha besétálnék a konzolboltba forinttal 😞

kitanitom, ha szeretne.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
PS Plus 14 napos próba kód: NTPT-7NNK-K8N8

Én már voltam Plus elõfizetõ, úgyhogy nekem haszontalan. Aki meg még nem próbálta, az próbálja ki.. 😄 (ha van ilyen)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
SlickAdam a te embered! Õ a topik fõ aggódógépe, minden hibáról napi statisztikája van, és valszeg sosem vesz majd gépet emiatt. Viszont szerintem lehetsz a padawanja, ha szeretnél! 😄

igen

Moby
Ja hogy a digitális ps4 miatt mondod? Az meg így bukó 😞

Moby
Uk. De mindegy is, mert összevissz 2 game az, ami nincs meg/nem volt meg, és kéne: virtua tennis4 + tearaway. Illetve talán-talán egy lpb, de nemtudom, hogy kell-e abból nekem ennyi (bár az eddigieket is élveztem).
De köszi!

Moby!!!
milyen PSN accod van? Flash Sale vanik:
Klikk!

Moby
Elmondhatatlanul irigyellek, hogy a rossz döntéseid csúcsa egy videojáték megvásárlásához kapcsolódik. És az igazán meglepõ momentum, amitõl bennmarad a levegõ, hogy a SZTORI NEM FOLYTATÓDIK!
LOÁL

én ettõl bukfenceltem több nagyságrenddel nagyobbakat is 😄

Kongy
És a HDMI hibáról hallottál már? Amikor abszolút nem ad képet a PS4?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TasManXT
Hoztam már pár rossz döntést az életemben. A szoftver megvásárlása PC-n prémiummal ... na ez volt a rossz döntések Royce Roycea a részemrõl.

deep
Én speciel nem.
gergou
Sziasztok. Ps4 tulajokhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy találkoztatok hasonló hibával, amitõl hangos a sajtó? Konkrétan lefagyások, elveszõ mentett játékállások. Gép vétel elõtt állok én is, de kicsit elbizonytalanodtam... :S

`Take a look to the sky just before you die`

Moby
ROFL.
Ilyen az, amikor a tehetség párosul a szorgalommal <#ravasz1>
Kik is csinálják ezt? Hogy hívják õket? Csak hogy rögzüljön a név, akinek a játékait kerülni kell! <#nezze>

TDC Geronimo
Na fasza olvasom PCs patchbe már nem csak kör elején nincs hang, mint PSnél, hanem van hogy egész kör alatt. Alakul ez! 😄

TDC Geronimo
Mitõl nagyobb, mint a többi? Láttam méretbe kétszerese eddigieknek, de lehet csak azért, mert benne lesznek már DLC részek. Remélem a fos fpst is kijavítják pl hainan resorton, mert mikor összedõl a ház annál az 1 fpsnél úgy féltem a gépet, hogy fel ne gyulladjon 😄

Moby
Ellentételezésül pedig ott a knack, ami amellett, hogy kurvajó játék nem is néz ki jól, jó szarul is fut, és exkluzív 😊

Moby
Marhaság. AC4. A pécét is megfekteti, és bár egy fejlõdésképtelen foshalmaz, de gyönyörû, és kurvajól néz ki még xboxon is, meg jól is fut.
Az exkluzivitás az más. Ott már van rendes optimalizáció is (néha). De azokat is ki lehetne adni akár prevgenre, megfelelõ butítás mellett.

Kongy
Nyilván ha megjelenik prevgenre akkor aztán ütõs nextgen élményt nyújt.. 😄 Még mindig a prevgen fogja vissza a multiplatform címeket, mert arra is ki kell adni, mivel sok ember még csak most vesz X360-at meg PS3-at... De amíg ez így van, addig multiplatform címektõl nagy fejlõdést nem várhatunk. Maximum szebb kicsit, meg szebben fut, de a különbség elenyészõ. Inkább az exkluzívoktól kell azt várni, hogy jóval szebbek legyenek.

Moby
Izgulok, hogy jól fusson a srácnál, akinek eladtam ^.^

Tatyla
Elméletileg ez egy nagy patch,reméljük a legjobbakat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Nem fut stabilan. Nem tudjuk hogy fut. Frémlimiter van. Meghát piszkosul nem ugyazanon a setupon fut, ergo semmi köze az egyik futásteljesítményének a másikhoz.

Moby
Semmit nem portolnak prevgenRÕL. PrengenRE portolnak. Egyébként meg semmi köze hozzá, hogy megjelenik-e prevgenre vagy nem. Jórészt azt ma má' eleve outsorceolják.

TDC Geronimo
Na BF patch jön 1kor ma. Mit basznak el most vajon 😄

Kongy
Mert nem épp arra tervezték, hanem sokkal gyengébb gépekre. Ennek megfelelõen pl míg AC4 szaggat PS3-on, a PS4-es stabilan fut...

miert ne izzasztana? detektalja a masina, hogy regi a jatek, es akkor csak 4 magot hasznal, a gpu-nak meg küld egy margarita-t egy cetlivel, amin az all, hogy "ték it ízi bics!" ? 😄

Kongy
Szerinted a prevgenrõl portolt cuccok megizzasztják a PS4-et?

Ha így lesz akkor nekem megfelel.Ha minden '14-15 játék szépen fog menni az már jó.Hogy mi lesz több év múlva az nem érdekel de minden idáig+a jövô évre szóló E3-as bejelentések legyenek rendben😊
TasManXT
Profilképedre katt, neved alatt kis mappa ikon, all, options, select all, delete

Moby
he?

Kongy
Witcher 3 tudtommal nem jön PS3-ra és X360-ra, na az akkor PC színvonal lesz PS4-en (remélem)

Kongy
Valahogy a Watch Dogs-ról nem hiszem, hogy meg fogja izzasztani a vasat, de még a Witcher 3 sem. Majd 2-3 éven belül ami jön, na az majd igen, de ezek a cuccok, amik prevgenen is elérhetõek, meg nextgenen is... ezek aztán nem fognak hatalmas nextgen élményt nyújtani..

PS4en hogyan lehet kitörölni a screenshotokat vagy videóklippeket? Mert csak a videóklippek amiket véletlen vettem fel mert próbáltam nyomkodni a share gombot 2GB-t foglalnak és le szeretném törölni de ha options-ra rámegyek nincs delete opció! 😞 Még késõbbiekben is lesz kérdésem ha nem gond, egyenlõre ez szúrt szemet!

Moby
Teljesen mindegy mit tud. Nem ez a lényeg. X360-ra, ps3-ra, és wiiu-ra is lehet 60fps-es, normális játékot csinálni. 1-2 év múlva már megindul a loholás az akkori pc szint után, ami magával fogja rántani az fps-t, és mindent. Ahogy történt ez eddig is.

Majd egy TW3,Watch Dogs vagy valamelyik Sandbox-nál kiderül mit tud PS4/X1😊