PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek megvan a Tomb Raider, mondja már meg, hogy laggol-e (néha van-e FPS akadás) vagy nincs.
30 vagy 60 fps?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
MIÉRT? Miért a kurva "újságírók" már megint. Már vagy 3* látták mi megy még egyszer se...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Remélem nekem is megjön holnap.
Mármint a kupak <#idiota>#idiota>
Adversus solem ne loquitor
Akkor még egyszer:
Megnéztem a régi e-maileket, kereken egy hónapot vártam egy vita keménytokra.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egyelõre ennyi. Reméljük lesz pár "undocumented change" is. Örülnék pl egy letöltés szüneteltetés opciónak meg, hogy lássam mikor ki megy online meg offline.
Képet majd késõbb teszek be.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
69 per cent of copies were sold on PS4, with Xbox One sales accounting for just 31 per cent."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
- Stand by-ban lévõ ps4-et már nem ébreszt fel automatikusan, ha elindítotd a ps appot - ez szvsz jó
- eddig ki is lehetett kapcsolni a gépet az app-pal, most már csak stand by lehetséges - ezt miért kellett? 😛
- immáron a Live at PS is elérhetõ mobileszközökön
A géphez február 22-re pletykálnak egy 1.6-os update-et, a japó láncshoz igazodva. Meglátjuk.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
moby: sõõõt, ha valami nagyon csúszik, az esélyesen lesz fosch, hiszen "gondok" vannak... példázhatnék egy másik ótós széria ötödik részével, de ez ps4 topik 😊)
Forza.
Bocs, de én ebben nem hiszek.
"Nothing on Drive Club. Most of the Sony leaks are sealed, but the optimism inside first party teams is at a fever pitch."
"I’ve been told there has never been a better time to be a dev at Sony. The power, the tech, the funds- its all there."
Maygarul Greatness Awaits! 😄
Persze van amit én is fel tudnék róni, pl.:
- semmi jelentõsége nincs a választásainknak
- korábban mondták, ha meghal Jodie akkor is megy tovább a játék. Na jelentkezzen már valaki, akinek sikerült meghalnia és ment volna tovább a játék.
Viszont megvettem az Advanced Experiments -t, felraktam, de nem tudom elindítani. A fejezetek között nincs ott, a bónuszban meg mindig a PSN-re megy fel, ahelyett, hogy indítaná.
Hogy lehet elindítani?
A kz-nak amellett, hogy elég közepes sorozat, eléggé felépített az univerzuma. Vagy hogy ettõl sokkal mélyebbt mondjak,mott a halo széria, az utolsó csavarig, kis sztoriig felépített világával.
Attól, hogy valami sikeres mp fps, még lehet okés más szempontokból is, nem csak ez a nyomor cod-bf vonal létezik.
A kz szériának az a legnagyobb baja, hogy van egy nagyonjó alap, de alig élnek a lehetõséggel. És ez hiba, nem evidencia,
ha meg már multi és ami miatt PS4-et vettem az pedig a Destiny
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Ha arra érted, hogy az FPS témában nem vagyok elég járatos, akkor igazad van, mert én nem játszottam a klasszikusnak mondható FPS-ekkel, lévén, hogy 2006-ban kezdtem el videojátékokkal komolyabban foglalkozni. Így nekem a legrégebbi FPS, amivel játszottam a CoD 2. A CoD-ról is az a véleményem, hogy eleinte még baromi jónak tûnt az egész, aztán évrõl-évre, ahogy rágták le az egészrõl a csontot, úgy vált egyre érdektelenebbé számomra a széria. KZ-hoz hasonlóan, elbohóckodok én a single-lel, de maradandó élményt nem tud nyújtani.
Szerintem totál félreértesz. Én senkitõl semmit nem várok el. Pusztán azt jeleztem, hogy olyan témákban, amikben nincs meg a kompetenciád, felületes véleményt alkotsz. Ezt tartom most is.
Meg persze biztosan van olyan szempont, ameky szerint AC4 ügyekben az enyém is megkérdõjelezhetõ, pusztán azt vegyük figyelembe, hogy az összes eddigi nagygépes+vitás részén túlvagyok, a 2. részt minden nagygépen letoltam, szóval nem kellett vele kilométereket fussak, hogy tudjam: nekem ez már nem oké.
Egyetlen játékot kukáztam, a bf4-et, mert HIBÁS. Ott a profilom, minden megnézhetõ.