PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
jól értem, sztoriban tehát a BioInf kellett volna a díjat kapja?

(ezt akkor tudnám megítélni, ha értettem volna játék közben és nem csak magyarázatot utánaolvasva ... így ugye esetemben semekkorát sem "ütött". nemtudom arányaiban mennyien értették a játékon belül, de talán pont ez is a probléma vele. sajna oscarokkal is az van: ha valami jó, az kap minden téren díjat :/ )

Forza.

Moby
Powered by ORB

LOL

Adversus solem ne loquitor

Mr Manson
Kérdés:
Magyar Acc-om van PS+!
Ha csinálok egy UK accot, tudok letölteni és használni alkalmazásokat? Léteznek már?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Már csak egy hét. <#taps>
na meg ez lesz az egyetlen single dlc. ki kell faccccsarni!!!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

shaddam
Jópofák hogy nem teljes áron adják mint kodzsima a fizetõs demót

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
DLCbe se tudnak hibázni. Ezek már csak ilyenek 😄

2 óra nekem lesz 4 legalább, ahogy a fullt is játszottam, kb gyalogoltam végig és bámultam a tájat 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"You've likely waited over six months for a fresh hit of The Last of Us's story - so the last thing I'm going to do, with less than a week to go, is spoil for you what makes Left Behind, a prequel of sorts that explores some of Ellie's backstory, so special. I'll share a few numbers with you, though: Left Behind takes some two hours from beginning to end, and in that time I welled up once, while thinking to myself that Naughty Dog has done it again a couple times more. It's an expansion as brave and thoughtful as the original, retaining the quality of Joel and Ellie's story and enhancing it in subtle, moving ways."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Sziasztok ma ilyen problémába ütköztem ps4-en miközben az internet browserban voltam egy oldalon ahol a leveleimet akartam megnézni és ez fogadott: "not enough system memory" Ami érdekes az egyik az hogy korábban ugyanezen az oldalon nem csinált ilyet és minden klappul ment, meg nehogymár ne legyen elég 8GB RAM a konzolnak! 😄 Valaki futott bele hasonló problémába? Esetleg késõbb ezt tudják orvosolni egy újabb rendszerfrissítéssel?

Ha meg tényleg karakterdrámaként tekintünk rá, akkor a Heavy Rain százszor jobb ennél! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Hát ez az, hogy a TLOU-tól ez nem várható el, mert maga a téma nem olyan. Ez egy karakterdráma, és annak pedig piszok jó. Most az, hogy nekem mi jön be az más kérdés 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Az emberi kapcsolatokról vagy emóciókról szóló mûvekre annyira nem jellemzõ a csavaros történet, vagy a katartikus végkifejlet. Ha mindenben ezt keresed, a videojátékoknak is csak egy (jelesül ugyan nagyobb) szelete lesz élvezhetõ.

Moby
>Azért, mert én nem nyelek le minden szart, és nem élvezem tele a gatyám a ratyadéknál ratyadékabb játékoktól, nem biztos, hogy bennem van a hiba.

Te egy rendkívül különleges és kivételese egyede vagy az emberi fajnak. Nekem tennél szívességet, ha nem is vegyülnél a pórnéppel.
Magyarán: geciunalmas az állandó rinyád meg a fikád. Személy szerint végtelenül szarok a véleményedre BÁRMILYEN játékról legyen szó. Stimt?

Kongy
Hát lehet már korábban mondtam, de nekem videojátékok közül a legjobb történetet a Knights of The Old Republic nyújtotta, mert volt benne egy olyan fordulat, amire nem számíthatott a játékos. Nem volt bonyolult a történet, csupán izgalmas, és fordulatokkal teli. Nekem az az igazán jó történet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Én kérek elnézést.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
>Részben igaza van, tényleg elég egyszerû a történet maga

A történet bonyolultsága ebben a kontextusban szóba sem került. Minthogy nyilvánvalóan nem attól lesz jó vagy rossz valami.

Úgy látom vannak rajtam kívül itt még gondolkodó gémerek! 😉

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

A karakter nem egyenlõ a történettel. A jó karakter szükséges, de nem elégséges feltétele a jó történetnek. A dialógusok dettó. Ellenben a dinamika, a változatosság, a váratlan fordulatok, a csavarok, az izgalom, a meglepetés mind olyan elem, ami egy történetet jóvá, ezek hiánya átlagosság, netalán silánnyá tesz.

Ami a TLU-ban nagyon jó volt, az a karakterfejlõdés és a két fõhõs viszonyának alakulása. Ez azonban még mindig nem a jó történetet jelenti, s továbbra sem értem, hogy ebben mi outstanding achievement. Egyetlen eleme nem volt a játéknak, amit korábban nem láttunk már volna videojátékban, ellenben sokszor unalmas volt, repetitív. Voltak jó részei a sztorinak, de nem volt meg az a fokozatosan emelkedõ, és a végén klimaxban csúcsosodó dinamika, mint ami például a BioShock: Infinite-ben.

Azért, mert 1000 ember szajkóz valamit, még nem biztos, hogy igaz. A szar sem lesz attól finom, hogy 1000 légy dong körülötte. Hadd legyenek egy játékról saját benyomásaim, véleményem, amit ha valaki nem tud befogadni azért, mert az övével nem egyezik, az nem az én szegénységi bizonyítványom.

Mindig is mondtam, hogy a videojáték és a suttyóság erõsen korrelál egymással, némelyetek valóban erõsíti ezt a tézisemet. A kivételnek természetesen tisztelet.

Azért, mert én nem nyelek le minden szart, és nem élvezem tele a gatyám a ratyadéknál ratyadékabb játékoktól, nem biztos, hogy bennem van a hiba.

Az pedig már pláne ne legyen, hogy gondolkodom, vagy adott esetben megkérdõjelezem a többség véleményét. Evlvégre cogito ergo sum, vagy mifene.

5 in 1
KATT!

Kongy
Részben igaza van, tényleg elég egyszerû a történet maga, de mind a dialógusok, mind a karakterek remekül megírtak, így jogos a díj. A színészi játék is kiemelkedõ. Szóval ja, megérdemelte. Más kérdés, hogy én személy szerint jobban szeretem az Uncharted-et, de a TLOU is több, mint rendben volt 😊

Bármikor szívesen várlak egy angol diskurzusra (angol nyelvtanár vagyok).

Es ha jol emlekszem, mar nem eloszor hangzik el ez a velemeny vele kapcsolatban.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
>Mi ebben az outstanding achievement, de õszintén?

Ez egy olyan kérdés, amire ha nem tudod a válasz önállóan, az mindössze annyit jelent, hogy minden bizonnyal nem a videójáték az a mûfaj, amire célszerû hobbidként tekinteni.

TDC Geronimo
A történet, a történetvezetés, a megírt dialógusok és karakterek is mind elsõosztályúak a játékban. Ezen kár vitatkozni.

n000rbi
Gondolom gondja van az angollal, elõfordul 😄

TDC Geronimo
"gyakorlatilag azt sem tudod, miért, s közben nyírj ki mindenkit, aki az életedre tör. "

LOL legalább ne égetnéd magad ilyen beszólásokkal.

"Outstanding Achievement in Story: The Last of Us"

Ez számomra kis magyarázatra szorulna, ugyanis én ilyen ék egyszerû történetet, mint ami a TLU-ban volt, ritkán láttam. Menj A városból B városba (gyakorlatilag azt sem tudod, miért, s közben nyírj ki mindenkit, aki az életedre tör.

Mi ebben az outstanding achievement, de õszintén?

n000rbi
Ezeknél a nyelv german-only, vagy angol is van?

vegulis ha tenyleg ATOM 30, akkor fremjavitast ra lehet kapcsolni tv-n. ugyse reflex-jatek.

TDC Geronimo
Ha jön platformer tõlük, akkor lehet 60. TLOUnál én tökéletes képminõséget akarok és atom 30 frémet.

Kandurex
attól függ honnan nézzük, szerintem a mostani látvány világgal biztos, hogy simán járható lenne az 1080p/60, viszont, ha mindenféle jobb textúra minõséget meg nagyobb részletességet, akkor lehet a 1080p/30...

...de végül is oka fogyott történet, tekintve, hogy szó sincs róla, hogy lesz ilyesmi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

akko 900p, na... 60 fremet akarok vegre a Nótitól!

TDC Geronimo
én meg 1080p 30fpsessel :p

720p...ne vicceljünk már.

en asszondom lehet nem sikerulne nekik 1080p-ben megutni a 60-at (elso nekifutasra), szoval en megelegednek egy 720p + sok AA + 60 fremes verzaval PS4-re.

nem kell hülye szmájli, postazok szivesen, ha kell. csak a postat hozza kell meg szamolnod, ugy kb 15 euro (ajanlott küldemenykent) lenne összesen.

shaddam
Play asiráról tervezem, onnan 13 kiló.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Szellemileg sérültek,vagy reptilianok,vagy földönkívüliek a Naughty-s arcok,annyira jól csinálják amit sinálnak.Vérprofik.

Van a történet mikor hírdettek állást a Naughty-hoz.Nem tudom milyen posztra hírdettek de a srácnak az volt a belépõ feladata,hogy írja meg a vizet a hasjós részhez az UC3-hoz.Pár napa rá mentek megnézni mit alkotott és a gyerek addigra konkrét tengeranimációt hozott össze,valós fizikával a hajóra.Így lett az,hogy az UC3-ban a hajós résznél a víz az eredeti tengeri szimuláció,semmi sem szkript alapján megy és a tereptárgyak is eszerint mozognak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
Kis érdekesség, hogy az elmúlt 9 D.I.C.E. GOTY díjból 5öt Sony ex nyert meg. Talán ez valamit elmond a Sony 1st party stúdiók munkájának minõségérõl.

Moby
Jó, hogy mondod. Le kéne már adni.

DarkSector
meg is érdemli.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Tegnap volt D.I.C.E awards. Last of Us 10 díjat söpört be...

Adventure Game of the Year: The Last of Us
Outstanding Achievement in Animation: The Last of Us
Outstanding Achievement in Art Direction: The Last of Us
Outstanding Achievement in Visual Engineering: The Last of Us
Outstanding Innovation in Gaming: The Last of Us
Outstanding Achievement in Sound Design: The Last of Us
Outstanding Achievement in Story: The Last of Us
Outstanding Achievement of Game Direction: The Last of Us
Game of the Year: The Last of Us

Ezek után jöhetne az a GOTY kiadás PS4re a nyáron mondjuk 😊

n000rbi
Elõrendeltétek az Infémüszt? Fosok ettõl a jó magyar forinttól, hogy mire megjelenik, kerül majd átszámítva 18-ba 😄

Moby
Több ügynökünk dolgozik a témán jelenleg 😊 Egyelõre nincs információ.

Moby
Bizony, én is így tudom. De ez nem is baj, sok helyen olvasom, hogy a BI nem jó, mer zavaróan nagy a latencyje. Ráadásul 4(elite) óra vs. 8(GWH) óra üzemidõ.

TDC Geronimo
Hm most utánanéztem és a ps blogon azt írja a tag, hogy csak a pulse elite bassimpactos. Pedig meg mertem volna esküdni, hogy ez is az .

Moby
"Ez a füles is bassimpactos"
Én úgy tudom, hogy nem <#conf> Nem is látok rajta semmi erre vonatkozó gombot, vagy szabályzót.
Van errõl valami biztos infód?

Kb. mikor lesz elérhetõ ez a fejhallgató itthon ?

PS4 PSN: angyisz

TDC Geronimo
Nem onnan másolták. Ez a füles is bassimpactos és ott a companion appos dolog is úgyhogy ez az új füles tulajdonságai.

Moby
(Talán) befizetik utána a záfát, talán vámolták is, nemhiszem, hogy giftként elküdtek nekik Xszáz darabot. Valamennyi hasznot is tettek rá, és az ORB dobozos valami 2k körül volt. Annyira szerintem nem gáz. Ezt legalább nem lopja el a postás <#whatever>

n000rbi