PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ezt akkor tudnám megítélni, ha értettem volna játék közben és nem csak magyarázatot utánaolvasva ... így ugye esetemben semekkorát sem "ütött". nemtudom arányaiban mennyien értették a játékon belül, de talán pont ez is a probléma vele. sajna oscarokkal is az van: ha valami jó, az kap minden téren díjat :/ )
Forza.
Magyar Acc-om van PS+!
Ha csinálok egy UK accot, tudok letölteni és használni alkalmazásokat? Léteznek már?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
2 óra nekem lesz 4 legalább, ahogy a fullt is játszottam, kb gyalogoltam végig és bámultam a tájat 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
Te egy rendkívül különleges és kivételese egyede vagy az emberi fajnak. Nekem tennél szívességet, ha nem is vegyülnél a pórnéppel.
Magyarán: geciunalmas az állandó rinyád meg a fikád. Személy szerint végtelenül szarok a véleményedre BÁRMILYEN játékról legyen szó. Stimt?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A történet bonyolultsága ebben a kontextusban szóba sem került. Minthogy nyilvánvalóan nem attól lesz jó vagy rossz valami.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ami a TLU-ban nagyon jó volt, az a karakterfejlõdés és a két fõhõs viszonyának alakulása. Ez azonban még mindig nem a jó történetet jelenti, s továbbra sem értem, hogy ebben mi outstanding achievement. Egyetlen eleme nem volt a játéknak, amit korábban nem láttunk már volna videojátékban, ellenben sokszor unalmas volt, repetitív. Voltak jó részei a sztorinak, de nem volt meg az a fokozatosan emelkedõ, és a végén klimaxban csúcsosodó dinamika, mint ami például a BioShock: Infinite-ben.
Azért, mert 1000 ember szajkóz valamit, még nem biztos, hogy igaz. A szar sem lesz attól finom, hogy 1000 légy dong körülötte. Hadd legyenek egy játékról saját benyomásaim, véleményem, amit ha valaki nem tud befogadni azért, mert az övével nem egyezik, az nem az én szegénységi bizonyítványom.
Mindig is mondtam, hogy a videojáték és a suttyóság erõsen korrelál egymással, némelyetek valóban erõsíti ezt a tézisemet. A kivételnek természetesen tisztelet.
Azért, mert én nem nyelek le minden szart, és nem élvezem tele a gatyám a ratyadéknál ratyadékabb játékoktól, nem biztos, hogy bennem van a hiba.
Az pedig már pláne ne legyen, hogy gondolkodom, vagy adott esetben megkérdõjelezem a többség véleményét. Evlvégre cogito ergo sum, vagy mifene.
KATT!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ez egy olyan kérdés, amire ha nem tudod a válasz önállóan, az mindössze annyit jelent, hogy minden bizonnyal nem a videójáték az a mûfaj, amire célszerû hobbidként tekinteni.
LOL legalább ne égetnéd magad ilyen beszólásokkal.
Ez számomra kis magyarázatra szorulna, ugyanis én ilyen ék egyszerû történetet, mint ami a TLU-ban volt, ritkán láttam. Menj A városból B városba (gyakorlatilag azt sem tudod, miért, s közben nyírj ki mindenkit, aki az életedre tör.
Mi ebben az outstanding achievement, de õszintén?
...de végül is oka fogyott történet, tekintve, hogy szó sincs róla, hogy lesz ilyesmi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
720p...ne vicceljünk már.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Van a történet mikor hírdettek állást a Naughty-hoz.Nem tudom milyen posztra hírdettek de a srácnak az volt a belépõ feladata,hogy írja meg a vizet a hasjós részhez az UC3-hoz.Pár napa rá mentek megnézni mit alkotott és a gyerek addigra konkrét tengeranimációt hozott össze,valós fizikával a hajóra.Így lett az,hogy az UC3-ban a hajós résznél a víz az eredeti tengeri szimuláció,semmi sem szkript alapján megy és a tereptárgyak is eszerint mozognak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adventure Game of the Year: The Last of Us
Outstanding Achievement in Animation: The Last of Us
Outstanding Achievement in Art Direction: The Last of Us
Outstanding Achievement in Visual Engineering: The Last of Us
Outstanding Innovation in Gaming: The Last of Us
Outstanding Achievement in Sound Design: The Last of Us
Outstanding Achievement in Story: The Last of Us
Outstanding Achievement of Game Direction: The Last of Us
Game of the Year: The Last of Us
Ezek után jöhetne az a GOTY kiadás PS4re a nyáron mondjuk 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én úgy tudom, hogy nem <#conf>#conf> Nem is látok rajta semmi erre vonatkozó gombot, vagy szabályzót.
Van errõl valami biztos infód?
PS4 PSN: angyisz
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."