PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Utcabált hiányolsz, vagy mi? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Nem, sõt jó eséllyel még chatre sem fogod tudni használni.

Adversus solem ne loquitor

Lehet f@szságot fogok kérdezni.<#idiota>
Anno a PS3-hoz használtam egy telefonhoz való Bluetooth headsettet amin ugye a játék hangja nem volt hallható csak a chat.
Amennyiben most a PS4-hez veszek egy Bluetooth-os fejhallgatót azon a játék hangja is hallható lesz (a 7.1-bõl következtetve igen) ? Illetve bármilyen bluetooth-al rendelkezõ fejhallgató alkalmas erre vagy csak a SONY sajátja?

köszi a válaszokat... <#vigyor2>

PS4 PSN: angyisz

Kandurex
kicsit elszomorító az üresség

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Elvileg ugye tizedike a kinti megjelenés, bár ez sem hivatalos. Ahhoz képest 1 hetet még hajlandó vagyok várni <#idiota>

n000rbi
Cloud is válaszolhatna igazán, legalább valamelyikünknek 😊 (nagyon eltûnt, remélem csak nyakig van a melóban/játékban)

n000rbi
Jatekaim-ból indultam ki, ott 12 körül mennek használtan, szóval 10-11-ért vinnék szerintem. A psn akcióban is megkapod a plusos kedvezménnyel kb. annyiért. (na jó, lehet egy ezrest buksz)
Nem erõltetem én, csak te mondtad, hogy rimóton nyomnád lemez nélkül 😄

Moby
Gondolod?<#shakehead>

Mennyiért megy most el egy használt knack? 10? 9?
Má ha van még egyáltalán, aki nem vett még.

n000rbi
Mondjuk a dobozos Knack-edet így még kicserélhetnéd digitálisra, bukta nélkül.

Moby
Hopp!
Platinumshopba már elõrendelhetõ a GWH!
Bár szerintem csak blöff az egész, mert a szöveget egy-az-egyben a Pulse-ból másolták át (BassImpact...<#whatever>)

Moby
Jöhetne már, ide befele Mobyapu gépébe odanekibele 😊
Meg egy GWH 😊

Moby
Nem postáznál nekem egyet? <#idiota>

Moby
Kösziek, de ez még mindig vérlázítóan drága 😞
A jó kurva anyját a sonynak az elmebeteg módon árazott digitdisztribért...Nem akarom én játszania fillérbaszót, meg nekem hülyén is állna ez, de ez elvi kérdés. Egyszerûen vicc, hogy az az akció, hogy euroban annyi fizetek a játékLETÖLTÉSÉÉRT, amennyibõl megveszem itt is a kiskonzolboltban a dobozost, forintban<#violent>

arty
aztamocskos <#guluszem1>

Forza.

a tearaway-rol beszelek term.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

17 euro az "sok". jelenleg itt fritzlandiaban a müller drogeriaban 10!!! euro a dobozos. na jo, a 10 euro igazabol mar sertö.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Moby!

Február 19-26 között akciós lesz a Knack és a Tearaway

TasManXT
<#finom>

psn: TasManHUN

TDC Geronimo

TDC Geronimo
The Order 1886 runs 4xMSAA; 1920x800 vs 1920x1080 "not set in stone yet"

4xMSAA 😮

TDC Geronimo
Update óta észrevette más is, hogy hiába csinálsz partyt és rakod át party priora a hangot, nem halkítja le a játékot? Menüzene egybõl lehalkult, de BF4 pl nem és alig hallani a beszédet, amíg le nem halkítod manuálisan.

TasManXT
Azt hittem, hogy a szekrényben mindig biztonságban leszek. 😄 Hát ez se MGS

arty
eddig szabad volt a frémráta a szingli kampányba?! <#wilting>

Forza.

Moby
Hülyén lélegzik...
Konkrétan be van kulázva a lelkem 😄

Tatyla
fõleg hogy a karater is fosik és ilyen hülyén lélegzik na az még odabasz....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TasManXT
Általában nem parázok semmin, de 5.1 mellett nem vagyok nyugodt már a hangoktól sem.

TDC Geronimo
Ja viszont a fehér fény rajta brutális erejû. Így outlastot ha akarod se tudod tolni sötét szobába 😄

TasManXT
Outlastban milyen fasza már, hogy ahogy fogy ki a kamerában az elem elkezd villogni a konroller is.

tehat figyelnek a hullamzas-ellenes emberkekre is. ugye Crystal Dynamics?...

n000rbi
Hopp, KZ 1.09 patch:
-campaign hint system to help players
-Mortally wounded enemies no longer show red crosshair
-Improved multiplayer menu
-Clan tags for clans created on shadowfall.killzone.com
-Option to lock at 30fps in campaign
-All checkpoints are now saved to disk

Nekem sem annyira fontos (pedig bõven lehetne), de akkor mi a retekért vetetnek velünk új kütyüket, ha ezt az alapvetõen elvárható dolgot sem képesek minden esetben hozni. Igen, én is beszoptam az elõzõ genben a full hd TV vásárlást, mivel Sanyi orra-szájba szuggerálta a játékosokba, hogy márpedig ekkora felbontásúak lesznek a cuccaik. Meg a nagy lófaszt.
A felbontásnál viszont sokkalta gázabb volt az a tökönrúgással beillõ képfrissítési szenvedés. A két kedvencem a Dragon's Dogma és a Dark Souls kritikán aluli volt ebbõl a szempontból, és ahogy látom, pár év, vagy még kevesebb, múlva ugyanez lesz PS4-en is. Bekaphatják.
TDC Geronimo
Aki ránézett order trailerre meg képekre szerintem maga se gondolta komolyan, hogy 60 fps lesz. Én jobban is örülök neki, hogy inkább a brutáljó grafikára és fizikára mentek rá és nem a 60 fpsre az ordernél.

Moby
Ahhoz fõ kéne vállalni, hogy gémõrpécén futó verzához képest ezen a vason rondább lesz a cucc. Ezt pediglen vagy 10 éve senki nem meri fõvállalni 😊 Jelen esetekben ez csak azért nehezen fogható, mert nem multiplatform. Ámde platformon belül meg a multiplatform játékokkal fog versenyezni, amikre viszont él az elõbbi.

ember! fókusz on effektsz! <#idiota>

Tudom hogy egy játéknál nem ez a legfontosabb szempont, de röhej, hogy a 1080p/60fps ebben a generációban sem lesz sztenderd.
TDC Geronimo
Néhány Order 1886 infó. 18án meg preview és VIDEÓK végre

-Single player, no co-op. Squad commands may be possible, but will reveal at later date.
-This war rages for hundreds of years. Future titles could jump around the timeline.
-Linear world.
-Main enemies are the Half Breed. Human/Werewolf hybrids.
-Triangle conflict between Half Breeds, commoners, and Aristocrats?
-Physics and material destruction lead to dynamic cover system. Shooting metal can reveal new ways to advance through environments. Shooting clothing on a line will result in realistic particles flying through the area. All create a believable world.
-When asked about which type of gamers this title will attract, they say three things distinguish the Order. Immersion. Varied gameplay. They hate cutscene-action-cutscene gameplay.
-The world and everything that happens in it play a major role. And finally, combat system. Combining science and fantasy, but always grounded in what was happening at the time with incredible inventors and inventions.
-Different guns for different situations, they didn’t want to allow the gamer access to all the weapons at once.
-When asked about melee, they seem to talk about cinematic fighting, a new approach, new twist. Studied many fight sequences to replicate power and impact. Object interaction plays a role in fighting.
-1080p/30fps. Not aiming for 60fps, given focus on effects.

n000rbi
Hét körül hipp-hopp lejött...

Moby
Sajnálom, de a maximális hatás érdekében ezzel meg kell várnom a GWH-t <#idiota>

TDC Geronimo
Kurva lassan jön nekem már 5 órája szedem. Nem tudom miért ilyen tetü lassú a PSN. Így én biztos este kezdem el fülessel 😄

n000rbi
Egy Insane-mód végigjátszás kéretik, még a héten, este, tv fényénél, kizárólag fejhallgatóval! 😄

Moby
Jajnelegyetekmápapírkutyák! <#ejnye1><#idiota>

miezviz
Detto ez.. Vicc benne az, hogy a barátnõm nem engedi törölni, mert szombat este szeretne vele játszani😄

Kongy
Kb én is így voltam vele.. 😄 Nekem azért nem tetszik, mert nem tudsz védekezni az ellenfelekkel szemben, max akkor ha elbújsz. Értem én, hogy ez hozzáad a rettegéshez, de nekem egy idõ után már frusztrációba ment át a nagy rettegés.. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Jó hogy mondod, mert ott is akartam kérdezni, de akkor nem örjítem meg vele 😄
Ha lenne, most beülnék az autóba, és mennék Gyõrbe érte 😄D

Moby
Remélem érezhetõ lesz a hatás :| tegnap embereimre akadtam. Nem volt 8-9000-es, 30frages kacsavadászat. Szenvedtem mint a kurvaélet. Nademajd most az ORB-al...LOL

n000rbi
Hehe, kb. ugyanezt kérdeztem psn-es üzenetben tõle tegnap este, de sajnos azóta nem került elõ...lehet pont a wireless headseteket árazza 😊

Moby
Hátha mást is érdekel: nálad mikortól lesz gold wireless headset?

n000rbi
Így pár óra játék után én is így vagyok vele. Már elsõ tapintásnál olyan volt, mintha bugyiba nyúlnék, szemben az egy dolláros kupak szaros pelenka-érzésével 😄

n000rbi
Én bevallom férfiasan, kipróbáltam, 5 perc múlva már csak hang nélkül mertem menni, majd megint 5 perc múlva töröltem. 😄 Öreg vagyok én már az ijesztgetõsdihez. (fõleg ez a hülye kamera, meg elmegyógyintézet, brrrr 😊)