PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno a PS3-hoz használtam egy telefonhoz való Bluetooth headsettet amin ugye a játék hangja nem volt hallható csak a chat.
Amennyiben most a PS4-hez veszek egy Bluetooth-os fejhallgatót azon a játék hangja is hallható lesz (a 7.1-bõl következtetve igen) ? Illetve bármilyen bluetooth-al rendelkezõ fejhallgató alkalmas erre vagy csak a SONY sajátja?
köszi a válaszokat... <#vigyor2>#vigyor2>
PS4 PSN: angyisz
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem erõltetem én, csak te mondtad, hogy rimóton nyomnád lemez nélkül 😄
Mennyiért megy most el egy használt knack? 10? 9?
Má ha van még egyáltalán, aki nem vett még.
Platinumshopba már elõrendelhetõ a GWH!
Bár szerintem csak blöff az egész, mert a szöveget egy-az-egyben a Pulse-ból másolták át (BassImpact...<#whatever>#whatever>)
A jó kurva anyját a sonynak az elmebeteg módon árazott digitdisztribért...Nem akarom én játszania fillérbaszót, meg nekem hülyén is állna ez, de ez elvi kérdés. Egyszerûen vicc, hogy az az akció, hogy euroban annyi fizetek a játékLETÖLTÉSÉÉRT, amennyibõl megveszem itt is a kiskonzolboltban a dobozost, forintban<#violent>#violent>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
4xMSAA 😮
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
psn: TasManHUN
psn: TasManHUN
-campaign hint system to help players
-Mortally wounded enemies no longer show red crosshair
-Improved multiplayer menu
-Clan tags for clans created on shadowfall.killzone.com
-Option to lock at 30fps in campaign
-All checkpoints are now saved to disk
A felbontásnál viszont sokkalta gázabb volt az a tökönrúgással beillõ képfrissítési szenvedés. A két kedvencem a Dragon's Dogma és a Dark Souls kritikán aluli volt ebbõl a szempontból, és ahogy látom, pár év, vagy még kevesebb, múlva ugyanez lesz PS4-en is. Bekaphatják.
-Single player, no co-op. Squad commands may be possible, but will reveal at later date.
-This war rages for hundreds of years. Future titles could jump around the timeline.
-Linear world.
-Main enemies are the Half Breed. Human/Werewolf hybrids.
-Triangle conflict between Half Breeds, commoners, and Aristocrats?
-Physics and material destruction lead to dynamic cover system. Shooting metal can reveal new ways to advance through environments. Shooting clothing on a line will result in realistic particles flying through the area. All create a believable world.
-When asked about which type of gamers this title will attract, they say three things distinguish the Order. Immersion. Varied gameplay. They hate cutscene-action-cutscene gameplay.
-The world and everything that happens in it play a major role. And finally, combat system. Combining science and fantasy, but always grounded in what was happening at the time with incredible inventors and inventions.
-Different guns for different situations, they didn’t want to allow the gamer access to all the weapons at once.
-When asked about melee, they seem to talk about cinematic fighting, a new approach, new twist. Studied many fight sequences to replicate power and impact. Object interaction plays a role in fighting.
-1080p/30fps. Not aiming for 60fps, given focus on effects.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha lenne, most beülnék az autóba, és mennék Gyõrbe érte 😄D