PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozom a nagyítót. <#zavart1>
Moby
Najó, ez már tényleg kínos <#miaz>

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
A magyar esetén beállítottad a gépet primary-nak, az usa-nál még nem. Ha megteszed annál is, akkor az az alatt vásárolt tartalmak is elérhetõek lesznek a magyar alól.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Közben eszembe jutott, hogy egy másik játék is meg van digitálisan, amit a magyar acc-ra vettem és az elindul gond nélkül az amerikain. mi lehet a gond a másik esetnél?
Sziasztok,

Vásároltam az amerikai amazonon egy digitális kódot. Be is aktiváltam az amerikai acc-ra és le is jött a játék. Csak úgy tudtam elindítani, hogy beléptem a store-ba és ott kikeresve a játékot rányomtam a startra. A normál menüben azt írta ki, hogy csak az indíthatja el aki vásárolta. Pár indítás után úgy néz ki, hogy ez megoldódott.
Viszont másik acc-ról nem tudom használni a játékot, mert ugyanazt írja ki, hogy csak az használhatja, aki vette.
Elvileg nem úgy van, hogy bármelyik acc-ról lehet indítani a gépen lévõ játékokat? Lemezes verziónál megy gond nélkül, de ez az egyetlen játék, ami digitális a gépen és nem tudom mással kipróbálni.
Moby
Azigen...<#eljen>

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

n000rbi
Te rivjúzol, az is egyre biztosabb 😄

Moby

n000rbi
Rosszabbik esetben Te rivjúzod 😊

Moby
Nekem pikk-pakk ment eddig minden, mondjuk eddig mindig a szállítócég vámkezelt. 1-2 nap volt.

na ez egy jo valasz volt. (vegre) megertettem. igazad van (neked is).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Épp most biztatnak azzal, hogy a vámon hetekig is csücsülhet a cucc. Már bánom, hogy nem maradtam a KSZ-és elõrendelésnél. 😞

n000rbi
Ha nincs vám, akkor nem is barmolják szét, vagy? Emiatt fosok a legjobban.

Moby
Az úgy oké!
Én nem tudom innen rendelni sajna, nekem köll a számla, de örülök ha elõbb lesz meg, mer tolsz róla review-t 😄

Moby
A személyeskedõ okoskdásra nem tudok másképp reagálni. Szerintem elmondtam mindent, amit el tudtam. Értem, hogy neked ez az ára alapján nem üti meg a küszöböt. Nekem viszont megfelelõ. Hagy legyen már az én dolgom, hogy akarok-e táskában 100k-s audiotechnica fülest hordani csak azért, mert néhanapján elõveszem az irodában a vitát, vagy akarok-e vezetékkel szopolni a ds4-en.
Egyet kellene má megérteni: nem csak a ti szempontjaitok léteznek, illetve nem csak az az egy-egy fétis, kinek-kinek, amiben nem kötsz kompromisszumot, miközben bármi másban könnyedén. Vilinger? Ez a headset pontosan az én igényeimre készûlt. Ezért tetszik kurvára.

n000rbi
Áfával 26 a headset, annyi itthon is lesz. (most próbálom nyugtatni magam😛)

Moby
A vám az nudli, az áfa a nagyobb ösezeg, illetve ha a szállítmányozó nem intézi, akkor neked kell vámkezeltetned is. Én tnt-vel hozatom a dolgaimat mer õk megcsinálják nekem.

n000rbi
Ahogy nézem 150€ alatti értékû terméknél nincs vám, de majd kiderül. (max. nem lesz olcsóbb, mintha itthon venném, de talán hamarabb megérkezik)

hat ha ertelmeset mar nem tudsz reagalni... 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Küldik giftként? Vámáfával nem lesz olyan jó

Moby
Na, az okoskodást máshol...kösziek

shaddam
Játéknál mennyi hozzánk a posta?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Nincs mit, neogaf-on linkelték, mint jó ajánlat európaiaknak.

Tenyleg ott a legolcsobb.rendeltem en is egyet koszi 😊

Ps4 id: adamraw

ne harizz, de most buta vagy. mar hogy a francba ne kene hanghüseg? hangmernökök mixelik, masterelik sok millios berendezeseken a jatekok hangjait / zeneit, s neked megfelel, ha egy szinezett hangzast kapsz? mert azt kapsz, abban biztos lehetsz. kis naiv...
igen (sokadszorra): heccet resz fontos a termekben, sima füles erre nem jo. de ha te ismersz jobb minösegü ilyen all-in-one cuccost, s nem azt veszed, mert az nem sony, nem passzol a dizajn, akkor lehet tenyleg jobb, ha befejezzük a diskurzust azonnal...

Moby
Meg tudnék venni ettõl komolyabb cuccot is, és azt meg sem kéne vennem, csak hazahozni, de én ebben nem hiszek. Adott célra céleszköz kell, ez meg egy GAMER füles, a játékokhoz nem nagyfokú hanghûség kell, nekem meg erre a sony a nagyobb játékokhoz felküldi a studió által belõtt profilt, és hekem ez jó.

ismerem a sony füleseket, be tudom pozicionalni hallatlanban is.😊

nOOOrbi: beyerek jok, igen. ez a gold is megteszi, ha nincs mas. en csak a nagy hype ellen lazadozok. jo-jo, de (szvsz) nem hypeolni valo.😊

deep
Az derék 😄
Moby
Sajnos nem lötte meg a shotot (nemtom mér), de lûttem az imént egy 44/10-et egy jelentéktelen 18-as killstreak-el<#miaz>
Pár embernek elbasztam a vasárnapját 😄

Moby
Próbálj ki egy pulse-t mielõtt ár alapján ítélkezel. Arról nem beszélve, hogy az analógiád követve a currgenben az xbone a jobb konzol 😊

n000rbi
Épp most rendeltem meg innen, szállítással együtt 23.736-ból kijött.

n000rbi
Nem kell megijedni, ha figyelmesen olvastál volna, akkor tudhatnád, hogy jómagam eddig egy Beyerdinamic fejhallgatóval szemeztem, ami nyilván zenére tökéletes és hangzásban agyonveri ezt a headsetet. Ennyiért viszont játékra, ps funkciókkal, az eddigi néhány véleményt olvasva abszolút megéri.

lehet felreertettetek (vagy en): zenet csak peldanak irtam. lasd 1-el lejjebb!

mivel mar joideje hangzasban is HD korszakban vagyunk (sot, ugye ez leginkabb filmeknel, jatekoknal van), ezert ha minosegi zenehallgatashoz is kb 150 euros füles szüksegeltetik, akkor nyilvan ugyanez vonatkozik a jatszadozasra is. egyszerüen lehetetlen, hogy egy 90 euros füles jol szoljon. ha nincs viszonyitasi alap, akkor persze jonak tunhet, kivanom is, hogy örömötöket leljetek benne, csak nem art, ha pozicionaljuk a termeket. nem azert makogok, mert ma mindenaron negativ klikkeket akarok gyujteni, hanem azert, mert pl teged elegge reszpektallak itt SG-n, tudod mi a dörges teknoban. szal amikor olyanokat irsz, hogy harmadennyiert is van jo wireless sony füles, akkor .... na... nemar basszus! 😊

persze ha jobban belegondolok, tenyleg nincs ertelme az okoskodasnak, hiszen nem tudok olyan fülesröl, ami kvaliti is lenne es heccetkent is müködni...

zzeN
A valódi 5.1-es fülesek valós térhatást adnak, azok meg zenére nem a legjobbak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
Virtuál 7.1-et tud. Stereo, akárcsak a pulse. Benne is van a nevében: Gold Wireless Stereo Headset.
Természetesen kizárólag játékra kell. Arra viszont a pulse-ból kiindulva kurvajó lesz.

hat zenere ja. egy elfogadhato (csak semmi high-end) füles is minimum 150 ojro körül kezdödik. sztereo, csunya kabellel, ...

hat rakeresteme erre a fülesre, valami 7.1-et irnak. ezek szerint csak probalja ugy visszaadni a hangot. ahha. na nem mintha letezne olyan füles, ami valodi terhatast ad.😊

Moby
Meg szerintem valamit félreértettél. Ez egy sztereo füles...

Moby
Zenére???<#wilting>

/van a sonynak wireless fülese harmadennyiért, és egész korrekt

azert remelem nem varsz zupperdupper 7.1-es kvaliti száundot, wireless atvitelt es heccetfunkciokat szaros kb. 90 euroert! 😄 en sztereo fülest se vennek magamnak only zenere ennyiert.😄

Moby
Nyami. Úgy várom mint a nextgent 😊

n000rbi

n000rbi

cloud.strife
PlayStation HU forgalmazásban még nincs ez a füles. És egy darabig még nem is lesz ahogy nézem. (már fentlenne a kódja, de még az sincs neki)

www.digimomentsvideography.com

n000rbi
+1

Moby
Dobtam is gyorsan egy elõrendelést rá.
Óoóó remélem a huszadika valós <#eljen>

Moby
Pont most akartam linkelni 😄
02.20 nagyon jól hangzik! 😊

n000rbi

Kongy
Ezt én sem értem. Egy idõ után annyira egysíkú lövöldözõs játékká fajul, amit már a varázslatok sem mentenek meg, mert nagy részüket láttuk a Bio 1-2-ben, de véleményem szerint a látvány taglózott le mindenkit, és az elénk táruló dolgok mélysége, vagyis gyakorlatilag a játék univerzuma maga. Ha legalább ennyire jó lenne a játékmenet is, akkor nem is merem elképzelni hová magasztalták volna, de az tény, hogy így ebben a formájában erõsen túlértékelt szerintem, még ha a sztori jó is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson