PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Vásároltam az amerikai amazonon egy digitális kódot. Be is aktiváltam az amerikai acc-ra és le is jött a játék. Csak úgy tudtam elindítani, hogy beléptem a store-ba és ott kikeresve a játékot rányomtam a startra. A normál menüben azt írta ki, hogy csak az indíthatja el aki vásárolta. Pár indítás után úgy néz ki, hogy ez megoldódott.
Viszont másik acc-ról nem tudom használni a játékot, mert ugyanazt írja ki, hogy csak az használhatja, aki vette.
Elvileg nem úgy van, hogy bármelyik acc-ról lehet indítani a gépen lévõ játékokat? Lemezes verziónál megy gond nélkül, de ez az egyetlen játék, ami digitális a gépen és nem tudom mással kipróbálni.
www.digimomentsvideography.com
Mostmá csak egy ár kéne...
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Én nem tudom innen rendelni sajna, nekem köll a számla, de örülök ha elõbb lesz meg, mer tolsz róla review-t 😄
Egyet kellene má megérteni: nem csak a ti szempontjaitok léteznek, illetve nem csak az az egy-egy fétis, kinek-kinek, amiben nem kötsz kompromisszumot, miközben bármi másban könnyedén. Vilinger? Ez a headset pontosan az én igényeimre készûlt. Ezért tetszik kurvára.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ps4 id: adamraw
igen (sokadszorra): heccet resz fontos a termekben, sima füles erre nem jo. de ha te ismersz jobb minösegü ilyen all-in-one cuccost, s nem azt veszed, mert az nem sony, nem passzol a dizajn, akkor lehet tenyleg jobb, ha befejezzük a diskurzust azonnal...
nOOOrbi: beyerek jok, igen. ez a gold is megteszi, ha nincs mas. en csak a nagy hype ellen lazadozok. jo-jo, de (szvsz) nem hypeolni valo.😊
Pár embernek elbasztam a vasárnapját 😄
persze ha jobban belegondolok, tenyleg nincs ertelme az okoskodasnak, hiszen nem tudok olyan fülesröl, ami kvaliti is lenne es heccetkent is müködni...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Természetesen kizárólag játékra kell. Arra viszont a pulse-ból kiindulva kurvajó lesz.
hat rakeresteme erre a fülesre, valami 7.1-et irnak. ezek szerint csak probalja ugy visszaadni a hangot. ahha. na nem mintha letezne olyan füles, ami valodi terhatast ad.😊
/van a sonynak wireless fülese harmadennyiért, és egész korrekt
www.digimomentsvideography.com
Óoóó remélem a huszadika valós <#eljen>#eljen>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson