PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps4en a köv játékokat hány százalék játszotta végig ?
The Last of Us: Part II - 58 százalék
Final Fantasy VII Remake - 53,3 százalék
God of War - 51,8 százalék
Marvel's Spider-Man - 50,7 százalék
Uncharted: The Lost Legacy - 50,3 százalék
Detroit: Become Human - 49 százalék
Ghost of Tsushima - 38,2 százalék
Horizon: Zero Dawn - 34,5 százalék
Days Gone - 34 százalék
Death Stranding - 29,3 százalék
Red Dead Redemption II - 28,6 százalék
Ezek szerint a Death Stranding és a RDR2 vagy túl hosszú vagy unalmas esetleg jatszhatatlan ? Mondjuk én is abba hagytam valamiért a RDR2-t kb 80%on.
Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Why so serious?
Mármint nem lesz annyi. Borítékolom az 550-600 árat dollárban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.04. 19:51:13
PSN ID.: Beegabor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Fifa 20 ára végre kb valós lett.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Mondjuk láttam már olyat YT-on, aki sprintelt végigbukdácsolva a sziklákon és hasonlók, nem nekik való ez.
A Days Goneban az a rossz ,hogy még könnyű fokozaton is nehéz. (Nekem)
Kongy
Köszi az Odyssey is megvan :)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Death Stranding nekem tavalyi év játéka volt, fantasztikus game, de rettentő nyomasztó és stresszes is egyben a gameplay miatt. :D Van hogy a hatalmas térkép egyik sarkából elküld a másikba, meg vissza. Szóval ha fellélegezni ülsz le játszani, akkor nem ajánlom. :) De tény, hogy hatalmas élmény.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
viszont ugyanakkor szembe kell mennem a kollegákkal, és szerintem te a DS-t hatalmas nagyívben kerüld, legnagyobb időrabló nongaming cucc - pláne ahogy írtad is, hogy a kihaltság nem jön be és lehoz, mert ott aztán tényleg egyedül vagy javarészt... :D nekem időrabló volt a sok A-ból B-be gyaloglás és elég gyagyi harc, hiába szép a játék és a körítés... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.01. 22:19:36
PSN ID.: Beegabor
Days Gone-t nem ismerem, de a DS valszeg sokkal lassabb lesz
a világ a kihalás szélén van, szóval lehet azért kicsit nyomasztó is :D
főleg coopban lehet fun - bár én singleben próbáltam, viszont eléggé unalombafulladt nálam a felénél kb :( de most kedvet kaptam hozzá, ha megvan még a mentésem valahol..
PS5 II PSVR
olvastam minap, hogy szept 9-re (pont a COD BOCW multis prezi napja) terveznek valami PS-prezit / State of Play-t... meglátjuk :D
"Next update coming SEPTEMBER 2020" (9/25 Tokyo Gameshow)
oké....azt majd így tovább?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.01. 12:04:23
végülis még van pár órájuk az augusztusból <#idiota>#idiota>
egyébként nekem az egyik legvártabb cím, übernagy day1 lesz, az fix :)
A hivatalos oldalon még fent van, hogy update august...
Meg holnap szeptember, egy - két hónap és nextgen megjelenés, és se ár, se dátum? Mi a tökömet terveznek?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.31. 19:47:31