121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #112107
    Ja, ennek nagy része azért mert mindenki hat helyről rendelt :)
  • Kandurex
    nagyon érdekes, hm..
  • mucsácsó
    Media Markt (Germany) sending out mails claiming PS5 release is being moved forward to November 12.

hm.... érdekes :D
  • mucsácsó
    Alzáról annyit tudok, hogy ~6000-rel több rendelés van, mint amit ki tudnának most szolgálni - legkorábban február lesz a nagyrészük..
  • Ulthanito
    Köszi, neked is Evoluti0N.
  • Ulthanito
    Nekem már lassan két hete jött telefon, szintén egyeztetés, csak másik masinára. :)

MediaMarkttól még semmise, eMAG még szintén hallgat, mint aki beszart, ha jól tudom.
  • AntiHero
    Nekem is jött.
  • mucsácsó
    én WZ-t mondanám (van egy 250 órám benne már), de sok csíter van, legalábbis PC-n/crossplayen fixen, sajnos.. :(
    Apexet is szerettem, abba is sztem egy 100 óra belecsúszott, de 3. szezon óta nem játszottam vele - de most jön az új map, majd ránézek szerintem megint :) ezek battle royale játékok, Warframe az tök más típusú téma, amolyan Destiny, csak TPS-ben - legalábbis én úgy tudom :)
  • n000rbi
    A KV-tól ma jött mail egy utolsó adategyeztetés miatt a ps5-tel kapcsolatban. Van remény :D
  • Evoluti0N
    A Warframe eléggé eltér a másik kettőtől. Az nem battle royal. Arról nem tudok sokat. Annyit, h talán főleg közelharcra kihegyezett third person MMO-szerűség.

Amúgy a Warzone és az Apex mindkettő jó, más okokból. Az egyik az tipikus modern CoD fíling, csak nagyobb mapon, több emberrel és járművekkel, az Apexben meg meg különböző karakterek vannak különböző képességekkel. Szóval az ilyen hero shooter battle royal.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.11.02. 15:44:07
  • Ulthanito
    Ezekből a Warframe/Warzone/Apex Legends típusú játékok közül melyik a legjobb?
  • mucsácsó
    jajaja, átjött :D valszeg a jövőben jönnek csak olyan címek inkább, ahol tényleg ki lesz ez az essesdé jobban használva :)
  • benőmenő
    Persze. Inkább arra akartam célozni, hogy a DMC5 SE esetében ez még valószínűleg nem a csakazesesdé(TM) technológia, hanem szimplán a jobb hardver miatt ennyivel gyorsabban tölt majd be.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.11.01. 17:14:35
  • shaddam
    Legalább motivált hogy ne halj meg
  • mucsácsó
    meg nem mintha olyan sok jelentősége lenne ezeknek az "instant" betöltéseknek... 1-2 mp ide-oda.. :D
    Bloodborne-t is kibírtuk anno a 1,5-2 perces loading screenekkel halál után sűrűn kurvaanyázva
  • Ulthanito
    Ennek ellenére mégis neked van több játékidőd. :) Pöröghet cusima addig, gigameganightmare fokozoton. Szerintem fognak is még hozzá új tartalmat csinálni amúgy.

De abszolút megértem, ha várod.
  • darkSectorxxx #112091
    Ja de engem kevés játék érdekel, ezért rosszabb ugye, ti szoktatok mással is játszani.
  • benőmenő
    1. A Special Edition nem csinál network checket töltésnél a simával ellentétben.
    2. Szerintem a PC-s hdd-ről nyökögteti, mert nálam ez a töltőképernyő egy putri dram cache nélküli sata ssd-n 8 másodperc alatt tölt be, nem pedig 12 után.
  • shaddam
  • Ulthanito
    Darky, nem fognak elkopni a bitek belőle, hidd el. Ugyanolyan jól fogsz játszani vele márciusban, mint most. Persze, értem, én is tolnám szívesen, de ha nem lesz, hát nem lesz.
  • Ulthanito
    Nekem nem előleg van ott, hanem a teljes vételár, és simán lehet, hogy nem kapok. Sőt, inkább arra számítok.
  • Ulthanito
    Konzolvilág Ricsitől? :-D
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.31. 17:21:36
  • Ulthanito
    Köszi!

Egy új, Sandisk pendrive-val az istennek nem akarta nekem megcsinálni. Aztán fogtam egy régebbi, lassabb, kisebb Kingstont, azzal meg elsőre sikerült.

65C9PLA
  • shaddam
    Gamepad mikrofonteszt
  • Moby
    Miért lenne kidobott pénz? A PS5-öt nem csak november19-én kell eladni.
  • deep
    Holy shit, thx :)
  • darkSectorxxx #112081
    Igen ezaz.
    Igen kellemetlen, mert itt a lóvé és egész egyszerűen 2021 február 1 előtt majdnem hogy esélytelen hogy kapj....
    Persze nem lesz akkora gáz mert én lefoglalom majd magam, de azért a Demons Souls miatt gáz. a Pókember annyira nem érdekelne hogy rohanjak érte de a Des Remake azért csorog a nyálam. :D
  • AntiHero
    Influenszerek reklàm miatt kaptak..csak szarul jön ki, hogy ők játszanak a ps5-ön, te meg ha akarsz se tudsz játszani vele.. így kb kidobott "reklàm pénz" az egész.

Én is félek a 1%-tol, hogy nem kapok. Pedig előleg is ott van.

Akkor mit érezhet az, akinek semmi konkrétuma nincs honnan is fog szerezni idén.
  • darkSectorxxx #112079
    Na ez a vicces, És tuti hogy legelőször mindenhol 2000-ről beszéltek és azt írták hogy ennek a felét kapja a KV mert az valami partnerük.....és a maradék 1000 megy szétszórásra, szóval itt keményen elszámolták magukat vagy mi.

És akkor a sok influenszert vegyük le, mert valaki szerint nekik alanyi jogon kell jusson. meh
  • Moby
    1000db érkezik MO-ra. Hivatalos forrásból tudom.
  • darkSectorxxx #112077
    Buziság az egész, elsőnek 2000 darabról beszéltek, legutóbb meg arról olvastam hogy csak 1000-et kapott magyarország összesen.
  • n000rbi
    Reméljük legalábbis. A napokban jártam az egyik KV-ban, rákérdeztem a ps5-re, hogy akkor ugye 19-én kapom, mert az előleg is be lett fizetve stb., erre azt mondja a srác: 99%. Kilencvenkilenc?!
  • Moby
    1 perc alatt lefrissült pendriveról, de ja, végülis ráész vele. Még három hosszú hét :( Vagy majdnem annyi.
  • n000rbi
    Megvárom, hogy kidobják ota-n is, úgyid csak a ps5-tel tudnám kihasználni, de kösz az infót!
  • Moby
    Akkor ide is: kijött C9-hez és B9-hez a 4K@120Hz@VRR firmware. Tölthető az LG oldaláról!
  • ppista
    Ez nem igaz. Ugyanis közöl az Ms eladási adatokat csak össze kell adni a Live előfizetőket, majd gyököt vonni a Halo -ban eltöltött órák számával, amit szinusz függvénnyel négyzetre kell emelni a GP előfizetők számával, utána reciprokot vonni az acsik számával, és végül megszorozni pi-vel Spencer mosolyainak összegével. Ennyi. Ebben nincs semmi bonyolult.
  • Moby
    Ebben a legszebb az, hogy az ms évek óta nem közöl konzoleladásra vonatkozó adatokat. Tuti, hogy teljesen hivatalos a forrás :)
  • Kandurex
    Ez a híres brit tudósos hoax :)
  • j0nNyKa
    Xbox vagy PS5 ország vagyunk? – Ez a legnépszerűbb új konzol a világ országaiban
  • Kandurex
    Innen...