PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egyáltalán nem gond az viszont fura ,hogy top címeket a vásárlók fele vagy egyharmada visz csak végig.... Ezek szerint (én biztosan) többet költünk játékokra mint kellene :D

Persze vannak kivételek pl a CodMW kampányába vele se néztem még a multiban meg már van vagy 100 órám .
Mephike
A Day Gone nagyon jó volt! :)
Ebből is látszik, hogy mennyire másként látunk játékokat.

shaddam,mucsácsó,

Igen a RDR túl vontatott. A DS meg nem próbáltam ,de ajánlották már többen is.

Days Gonet én is megbántam :(
mucsácsó
ahhoz kellett volna még egy ~10 óra türelem, hogy elkapjon :( :D szal érthető.
chapter 4-en énis valamiért abbahagytam és eladtam, de már bánom, mert amúgy kurvajó volt.

@Legendrush30:
igen, DS túl hosszú és embertelenül unalmas, ezt én csak igazolni tudom :D (várom a virtuál kőzáport többiektől)
de azért számomra meglepő, hogy az emberek 70%-a igazolja ezt :D

Days Gone szintén egy eléggé gyenge PS4-ex, szerintem.
shaddam
RDR2-ben talán 5 órám van. A gen egyetlen első napos játékvásárlása számomra amit mocskosul megbántam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Volt egy érdekesebb adat is a héten:
Ps4en a köv játékokat hány százalék játszotta végig ?

The Last of Us: Part II - 58 százalék
Final Fantasy VII Remake - 53,3 százalék
God of War - 51,8 százalék
Marvel's Spider-Man - 50,7 százalék
Uncharted: The Lost Legacy - 50,3 százalék
Detroit: Become Human - 49 százalék
Ghost of Tsushima - 38,2 százalék
Horizon: Zero Dawn - 34,5 százalék
Days Gone - 34 százalék
Death Stranding - 29,3 százalék
Red Dead Redemption II - 28,6 százalék

Ezek szerint a Death Stranding és a RDR2 vagy túl hosszú vagy unalmas esetleg jatszhatatlan ? Mondjuk én is abba hagytam valamiért a RDR2-t kb 80%on.
mucsácsó
áh, bele se szállok inkább, csak hatalmasnagy +1 :D
Kandurex
“Egy felmérés szerint az Xbox-játékosok a legtoxikusabbak...”

Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ulthanito
Ez mindenkinek a saját döntése. Nekem van egy Próm meg egy X1X-em. Még mindig nem döntöttem el, melyik új kell inkább, de valószínű a PS5 lesz az. Akkor az X1X-et megtartom GamePass-ra, majd a Flight Simulator miatt veszek később egy XSX-et.

A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Engem érdekelne. Pont most kezdtem nemrég megint vele egy próbát, de ha jön a nextgen verza, megvárom vele, és letolom mindenestül megint. Már végigtoltam vagy háromszor kiegészítőkkel együtt, de már vagy 2 év is eltelt az utolsó óta, így lehet szívesen nyomom majd, ha villant egy fasza technót.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezeket a számokat álmodtad?

PS5 II PSVR

lwb
Lehet, mire ideér, annyi lesz. Mi itt a keleti végeken mindig szopunk, ha dollárból forintba kell váltani. Plusz áfa.

Miért lenne drágább mint az új Xbox amikor ráadásul elvileg kicsivel gyengébb is?

Why so serious?

Kandurex
850 dollár? Aham. Nem.

Mármint nem lesz annyi. Borítékolom az 550-600 árat dollárban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.04. 19:51:13

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pont ezen gondolkodtam ma... Van Xbox,PS,PC,és Nintendo 2dsxl is itthon. Mekkora összeget lennék hajlandó költeni egy köv gen konzolra ezek mellet ? És rájöttem ,hogy biztosan eladnám vmeik konzolt előtte ,de még akkor sem koltenék 100k-nal többet.
Na fel kell kötni a gagyát aki venni akar ps5-öt. 260 ezer jó magyar forint lehet, ha az xboxot 220 ezer jó magyarért árulhatják.
mucsácsó
jha, a szándék értékelendő és tök király, hogy free update, de nem hiszem, hogy annyira sok embert mozgatna meg... már totál ki lett maxolva a W3, még egy elég erős második hulláma is, amikor jött a Netflixre a sori :D
Seth
Hát majd ránézek a szebb graf,RTX miatt, de nem hiszem, hogy túl sokat akarnék még vele játszani, miután majd 200 órával kimaxoltam a kiegekkel együtt :)

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
mucsácsó
na, az nekem totál kimaradt :( de örülök akkor, ha jóvót :)
shaddam
The Witcher 3 next-gen version will add ray-tracing, and be a free upgrade to all current PC, PS4 and Xbox One owners

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
A Golden Abyss se nóti volt, mégis simán megállta ahelyét, sőt, tök jó ötleteket tettek bele.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

lwb
Remélem igaz

mucsácsó
az a baj hogy nem Nóti, szal... necces, még ha igaz is :D meglátjuk...
Igen akkor érdemes ilyen szolgáltatásokért fizetni ,ha reddead szintű játékok is megfordulnak benne. Vagy mint most a RE7.
shaddam
Vagy igaz vagy nem

blackfire001
Egész jó leárazás van a store-ban, érdemes felnézni.
Fifa 20 ára végre kb valós lett.
Tikal
quality over quantity?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mert a PS Now egy kaki? Megnéztem a listát, érdekes módon egy játék sincs benne amiről ebben a topicban beszélgettek.
Ulthanito
Múltkor megszámoltam, és a PS Now-ban 342 játék volt elérhető. A Game Pass-ban még 150 sincs. Mégis mindenki az utóbbit isteníti, miért?

PS5 II PSVR

Rage47
Hát én nemtom, egyszer sem untam a DS-bn az utazást, se gyalog, se autóval. Mindig volt valami útközben.<#nemtudom>
Mondjuk láttam már olyat YT-on, aki sprintelt végigbukdácsolva a sziklákon és hasonlók, nem nekik való ez.
Jah hát easyn :D talán kivétel vagyok mert kockának és gamernek vallom magam ezek mellet mindent könnyű fokozaton játszom . Pl egy Darksolulsnak neki sem állnék. A Bloodborneal is szenvedtem :D

A Days Goneban az a rossz ,hogy még könnyű fokozaton is nehéz. (Nekem)

Kongy

Köszi az Odyssey is megvan :)
n000rbi
Hogyne lenne: motor, teherautó, de a leggyorsabb, ha kötélpályát építesz :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

blackfire001
Javítsatok ki ha tévedek, de DS-ben nincs jármű? Muszáj mindig gyalogolni? :D Vagy járművel is unalmas és hosszadalmas az utazás?
Kongy
AC: Origins, Odyssey-t ajánlom, mindkettő nagyon chill, 2 harc között lehet gyönyörködni a környezetben, főleg ha szereted az ókori settingeket. Meg úgy alapvetően lehet full casualban is nyomni, és egyáltalán nem nyomasztó.

Death Stranding nekem tavalyi év játéka volt, fantasztikus game, de rettentő nyomasztó és stresszes is egyben a gameplay miatt. :D Van hogy a hatalmas térkép egyik sarkából elküld a másikba, meg vissza. Szóval ha fellélegezni ülsz le játszani, akkor nem ajánlom. :) De tény, hogy hatalmas élmény.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Ha ezeket végigtoltad, pláne a W3-at, akkor nem értem, hogy mi a problémád a túl sok mindenre kell figyelnivel...

PS5 II PSVR

Ulthanito
A Death Stranding az egy csoda! Egyértelműen az év játéka volt tavaly, meg minden idők egyik legjobb játéka! Azóta is ott figyel a gépen, valamelyik nap eszembe is jutott, hogy lehet nekimegyek ismét, aztán rájöttem, hogy valószínűleg ez örökre egy egyszer végigjátszott csoda marad nálam.

PS5 II PSVR

Vésztlend hármazzatok az a Chill<#szeret>
Amikor éppen nincs harc, hatalmas chill játék a Tsushima. A zene, a hangulat, a felfedezés, a különböző aktivitások. Mind nagyon chill.
mucsácsó
akkor szerintem is a Cusima tetszeni fog, ezekre eléggé mind hajaz, de talán AC-re leginkább :)

viszont ugyanakkor szembe kell mennem a kollegákkal, és szerintem te a DS-t hatalmas nagyívben kerüld, legnagyobb időrabló nongaming cucc - pláne ahogy írtad is, hogy a kihaltság nem jön be és lehoz, mert ott aztán tényleg egyedül vagy javarészt... :D nekem időrabló volt a sok A-ból B-be gyaloglás és elég gyagyi harc, hiába szép a játék és a körítés... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.01. 22:19:36
Már gondolkodtam rajta. Nálam a Witcher , AC Origins , Read Dead 2 voltak ilyen chill jatekok. Mindegyiket a szabadon bejárható változatos környezet miatt imádtam.
Ha open worldot és nem lehangolót akarsz akkor próbáld ki a Ghost os Tsutshimát. Én sokszor már attól lenyugodtam, hogy lovagoltam a őszi erdőben, vagy rókákat kerestem. Nagyon zen játék.
Seth
Szerintem itt nem is sokan fikázták, a többségnek tetszett. Még Moby és Ulti is odáig volt érte, pedig ők aztán válogatósak. Nekem is nagyon bejött

PSN ID.: Beegabor

Rage47
sztem az év játéka volt tavaly, ne hallgass az itteni fikázókra :D
Days Gone-t nem ismerem, de a DS valszeg sokkal lassabb lesz
a világ a kihalás szélén van, szóval lehet azért kicsit nyomasztó is :D
Meg nem próbáltam ,de lehet az való nekem. Még ha ironikusan is írtad :D
Rage47
akkor marad a Death Stranding
Megvettem a Days Gonet és megbántam :( annyira lehangoló és nyomasztó nem nekem való. Szép meg minden ,de nem elég nagy a szabadság túl sok mindent kell figyelembe venni én meg nem vagyok egy hardcore gamer.

mucsácsó
tényleg nem lett rossz, sőt!
főleg coopban lehet fun - bár én singleben próbáltam, viszont eléggé unalombafulladt nálam a felénél kb :( de most kedvet kaptam hozzá, ha megvan még a mentésem valahol..
Szerintem simán csak odaadják majd a boltban a PS5-öt majd pár hét/hónap múlva küldik a csekket, hogy na akkor ennyibe kerül.
Ulthanito
Tudom, hogy out of date, de ha valaki szerette a Darksiderst, a Darksiders Genesis egész kellemesre sikeredett. Itt aztán tényleg lehet csapkorászni, szerintem egész jól megcsinálták, kicsit Diablo-szerű.

PS5 II PSVR