PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kettõben annyi a közös vonás, hogy mindkettõ videojáték. 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha jó lesz akkor nem kell új Tv-t vennem mejd esetleg,kiváncsi vagyok
Valami iszonyat nagy fejlõdés lett itt a PS3 óta.Gyönyörû az egész ahogy van maga a gép,kontroller meg a kép.
Killzone-al nyomattam vagy 1 órát spanom már kivolt tõlem egy szót se szóltam közben annyira tetszett a game😄
Megnéztem még valami Torchlight féleséget azt hiszem Knack a címe.Az annyira nem tetszett de lehet idõvel bejönne az is.
BF4-et már csak néztem egy kicsit mert haver ennyit bírt PS4 nélkül és elkezdett õ gémelni,megértem😊
Én most vettem egy PC-t mert arra szükség van de közeljövõben nagyon ráállok egy új konzolra gyûjteni.
Látszik az egészen,hogy nagyon megéri az árát!
Adversus solem ne loquitor
Meanwhile at MS - LOL
Twitter szerint 50 embert menesztettek elsõ körben. Futó projektek leállítva.
Price: £73.99
This item will be released on February 28, 2014.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Well, we are working on a new IP... we started on that already, 2.5 years ago. But, unfortunately, we cannot share details yet of the new IP. So, you'll have to be a bit more patient.
Eddig is tudtuk mondjuk. E3on gondolom okosabbak leszünk. SSM is szerintem ott fedi fel új IPt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A medve nem játék.
Persze a célközönség tuti nem az átlag user lesz, aki megvesz egy kontrollert és csókolom. Bármilyen kiegészítõt kitalálhatnak hozzá, és úgy is meg kell venni, hogy jó legyen a játékélmény.
psn: TasManHUN
psn: TasManHUN
Tegnap 12vs12-rõl fordultunk parkra, és valami történhetett a hoszttal, mert végül 12vs3-an érkeztünk meg, és úgy s maradt a kör végéig. Én 2 scouttal, akik ki sem mertek jönni a folyosóról, magyarul szembetaláltam magam 12 dühös majommal. Társam csak a sokat próbált turretem.
A végeredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kiderül a képrõl, de megnyertem ellenük a meccset. Egyedül. LOL
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Márpedig ha ez ilyen opcionális feature lesz mint a move, nem tudják olyan olcsón adni, hogy érdekeljen...
Nem világos nekem a mûködése sem. Monuuk egy killzoneban. Merthogy akkor oda célzok, ahova nézek? Ha igen, az tényleg végtelen elõny a kontrolleresekkel szemben. Vagy egy pontra célzok, és a fejem függetlenül mozgatom? Az meg nem kontrollálható./természetellenes. Hiszen ha oldalra fordítom a fejem, ott meglátom az ellent, a kontrollerrel megpróbálok ráfordulni. Ilyenkor a kamerát tovább kell forgatni, azaz nekem kell a fejemet visszafordítani, ami mozgáskoorrdinációban teljesen kifacsart dolog.
Ott nem volt semmi live gameplay. Az lehet, hogy valami pécé renderelte ott helyben, de a csávókam lószart nem irányított. Dec 13-án azzal kezdtem, hogy élõben megcsináltam a komperzsiont. Egyik monitoron a videó, másikon a valóság.
A graf gyengébb lett, eltûntek objektumok, némély dolgon nincs fizika/statikus, és így nem mozgatod a kamerát akkor sem ha ezt tanulod hetekig.
Magyarán bullshitet vittek, amit megpróbáltak ingamenek eladni. Nincs döbbenetes különbség köztük, még nagynak sem mondanám, de a guerilla ezt eddig minden alkalommal eljátssza, és nálam hitelük már nincs. Mert teljesen indokolatlan, értelmetlen, és felesleges amit mûvelnek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van aki mondjuk tényleg prerendered fost visz, lásd Deep Down.
Mér kell ezt? Mér nem lehet azt mondani, hogy valami ilyesmi lesz?
Tényleg nagyon szép a kz, a lelátóról bekiabálók ezt nem tudják. Néha csak nézelõdök a multi pályákon, annyira kibaszott szép minden. Lassan 80 órám van benne, és kevés pálya van, pixelenként ismerem lassan õket. De minden indulásnál mellbevág a látvány.
BÕVEN elég lett volna ezt bemutatni.