PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
<#confused>

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Tökmindegy hogy hivják az új IP-t....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Hát ezaz...

DarkSector
Milyen "vs SSM"?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks nem lehet minden rész egyforma.

Moby
Ezt komolyan gondolod? Velvet assassin vs. SSM new IP?
Ez esetben zárjuk a témát.

Moby
Ki lett finomítgatva. GOW3 a neve. Nincs hova finomítgatni tovább.
Lásd lóhugy ascension. Bele is tört a bicsek.

Nincs már több ebben az egész témában. Ezt üzente a piac. 50 munkavállalóba került, mire felfogták.

DarkSector
Játszottam mindegyikkel, valszeg azért irtam ki ezeket példának.
Ja ezek nem tartoznak ide? akkor irj már egy listát, mik számíítanak ide mint új IP-k....várom a listát.
Vagy te beszélsz a levegõbe? 😛

Moby
Látom a google nagyon megy, de ebbõl egyrészt hiányzik egy vagon név, ráadásul van benne bõven oylan, ami bizony eléggé okés is volt, csak
nem játszottál velük gondolom (dishonored, vanquish pl)
eszetlenül guglizol
leveõge beszélsz
Továbbra is. Idehordassz olyan lowcost szarokat, amik ebszolájte irrelevánsak a kérdésben. A felvetésednek ezekbõl egyetlen egy felel meg: A rage. Snitt.

DarkSector
Mi a siker? hogy azon a héten sokan letöltötték torrentrõl? vagy hogy szar értékeléseket kaptak?
Jó 1-2 esetleg még belefér, de a 95%-át odaadnám egy meglévõ jobb minõségibb játék következõ részéért inkább.

Titanfall jó de, megunnám azért, meg nem fizetnék érte, annyira nem nagy szám szerintem.
FTP-ben biztos jó lenen néha belejátszani.
És ezt nem csak én mondom.

Persze nem úgy lesz ahogy nekem jó lenne, de csak mondom hogy lehet új is,, de sokkal kisebb az esélye hoyg nem pukkad ki a lufi, mint egy olyantól ami már kiforrott, és csak finomitgatni kell. 😊

TDC Geronimo
Titanfallal mi a gond? Én kurvára élveztem a betat. Te nem adnál érte pénzt, mert te eleve nem bírod a multi játékokat sem, ha jól tudom.

A felsorolt játékaid közül jó pár eleve nem új IP és jó pár meg elég nagy siker lett. Azért, mert neked nem tetszett az még nem jelenti azt, hogy szar volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
TitanFall.
Pénzt nem adnék érte, ahogy sokan mások sem a beta után.

Pár új ip az elõzõ genbõl, ami max 1 végigjátszás.

Asura's Wrath
Binary Domain
Rage
Spec Ops The Line
Asura's Wrath
Damnation
Dark Void
Dark
Deadpool
Deadfall Adventures
Dishonored<13>
Fuse
Inversion
NeverDead
Quantum Theory
Saboteur, The
Singularity
Sniper: Ghost Warrior
Syndicate
Turok
Shadow Damned
Vanquish
Velvet Assassin
Wet
Wheelman

pár cím....elég lesz?
max ha 1x végigviszem ezeket és megy a kukába.

Tudod mik a befutók? most ha új ip-nek veszem akkor a Gears és Uncharted volt amik télleg faszák.
És 2 címet tudok megemlíteni ami nem régi IP, vagy oldscool remake! Red Dead Redemption, és Alan Wake....ennyi jut eszembe hirtelen, amik nem 3 napig tartottak mint egy csoda.

TDC Geronimo
Zombie Studios director Jared Gerritzen is teasing PS4 gamers on Twitter, suggesting that there’s going to be a big announcement on the U.S. PS Blog today.

"Keep PS4 turned on and check out PS blog today"

Tegnap írta ezt. Na mi lesz ma? Daylight demo PS4re? Valami leszedõs cucc gondolom azért hagyjuk gépet bekapcsolva 😊

Moby
Címeket!
A levegõbe beszélsz.

DarkSector
szinte mindegyik....
igéretek vannak, csak utána megy el az ember kedve.

Moby
>Még egy új IP, ahogy azok mostanában elsülnek inkább ne.

Felsülõ új IP??
Sorold!

DarkSector
Nembaj nekem csináljanak azé még ilyen fos játékokat mint a GoW uccsó része. 😊

TDC Geronimo
Nem vitatkozom. GoWból kijött 26 rész már. Akármennyire epic volt az utolsón látszott, hogy kurvára el van már fáradva a sorozat. Igenis kell új cím.

DarkSector
Jó a The Last of Us , de mást nagyon nem lehetne mondani. Szóval 100 új ip-bõl 2 ha megragad. 😄
Lehetne új IP, de ne más régi fasza játék helyett, fõleg ne ókori H&S helyett egy Scifi lövölde vagy nemtudom.

TDC Geronimo
Hogy sülnek el? Pl a last of us is szar lett nem? 😄

SSM nem az a kaliber, ahol szerintem gond lenne az új IPvel...

DarkSector
Mondj 1 új címet ami mostanában jött és odabaszott, hogy na ezt így kéne! 😊

DarkSector
Nekem elég, annyi hogy ez errõl szól az újdonság az lenne hogy még 500x látványosabb lenne, piszok EPIC kaland, feltörõkkel, nem is kell nekem más.
Még egy új IP, ahogy azok mostanában elsülnek inkább ne.

TDC Geronimo
Ja. Azért egy last of ust még elviselnék 😄

TDC Geronimo
Eh. Már ascensionnél is látszott, hogy lassan kipukkad a GoW lufi. Elég nagy overhaul kéne a sorozatnak, hogy továbbra is érdekes maradjon. Egy új IPnek százszor jobban örültem volna, fõleg, hogy ahogy olvasta hasonló lett volna, mint a Destiny...

The Protector
Szerintem már mindenkinek tele van a fasza ezzel a sok pénzhajhász HD remakekkel,éegalábbis én így vagyok vele.El kéne már felejteni ezt a dolgot a kedves fejlesztõknek.Húzzanak fel hd-ra extrákkal és jobb textúrákkal nagyon régi játékokat,az jó lenne.Am íg a sok marha megveszi a HD cuccokat addig lesz is még ilyen sajnos,ahogyan a DLC-zést is beszopta mindenki.

Régen epizódokra akarták szedni a játékokat,most csak átnevezték DLC-re a dolgot és kicsit változtattak a szisztémán.NEm a történetbõl vesznek el(de ez is elõfordul),hanem játéktárgyakat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Inkább egy GOW, attól azt kapom amit elvárok.

Kongy
Hát annak nem örülnék, ha jönne egy Ascension 2... Már az az elõzmény történet is épphogy elment.. Inkább azon ügyködjenek, hogy átportolják a God of War 3-at PS4-re 60fps 1080p mellett... bár erre nagyon kicsi az esély szerintem...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Épp ezt mondtam, az élõ fába is belekötsz. Nem érdekel milyen nemû vagy, nem arról volt szó. De mindegy is, innentõl kezdve a topik érdekében ignorállak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Tapi-morze az Order 1886-ban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Erre tényleg semmi szükség ebben a topikban. Légy szíves lépj túl rajta és beszélgessünk játékokról, ps4 hírekrõl ésatöbbi.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Honnan tudod, hogy nekem "faszom" van? Az meg sem fordult a fejedben, hogy nõ vagyok?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Állítólag az új IPt törölték, ami valami jó kis scifi lett volna 😞

Helyette lehet készül a 26. GoW. Csodás...

TDC Geronimo
Ezért lesz 15-20 óra single 😊

TasManXT
Hirtelen nagyon fellelkesültem a videó láttán, aztán megguglizva tapasztaltam, hogy nem lesz benne multi. Reméljük a single élmény kiemelkedõ lesz.

psn: TasManHUN

Köszi

shaddam
Boxon mennyi lesz? 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tatyla
igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha egy US regióban ps plus-on vásárolok játékot, átváltok Pl:Magyar regióra akkor ott is tudok vele játszani?

Kongy
Ez nagyon beteg lesz. A 2009-es Wolfenstein-t is imádtam, bár elég sokaknak nem tetszett.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
1080p/60fps, 15+ órás single story. Új wolfenstein egész jól néz ki.

Kongy
Ha nem tetszik a magyarok viselkedése miért egy magyar fórumon vered a faszod és fikázol mindent? Most már tényleg idegesítõ, hogy minden szar ami mai játék, meg ami PS4... Nem értem, akkor egyáltalán minek kell játszani, ha nem tetszik ami van a játékiparban? Menj el horgászni, ott nem világít a horgászbot a kezedben....

Moby
Pedig ez a fõ funkciója. Egyúttal más jelzés nem lévén, összevonták a játéksok megkülönböztetésével, azaz ha több kontrollerrel játszotok egyszerre, a különbözõ színek jelzik a játékosnak megfelelõ kontrollert is.
Az más kérdés, hogy egyszemélyes játéknál, kamera hiányában akár lehene kikapcsolható is.

Csak annyit irtam hogy kar pazarolni minden karaktert erre a temara, mert nem ngyon van mirol beszelni.
Nekem nincs bajom azzal amit irsz, de ha pl en magambol indulok ki es ha valami ennyire zavarna akkor keresnek ra megoldast... Ami jelenleg az a matrica. Szal tovabbra is csak azt tudom irni hogy vagy megszokod vagy teszel vmit ellene de ezt olvasni nekem faj es errol nem te tehetsz.

Szar ugy de jellenleg mast nem tudsz csinalni.

Ps4 id: adamraw

TDC Geronimo
Amit deep is írt. TRt toltam sötétben és amikor lõsz fegyverrel, akkor villog mintha torkolattûz lenne. Elég poén. Napközben tényleg nem sok haszna van.

Na, ez legalább egy kulturált válasz, sõt, új információt is hordoz a Move-ról. Ezt nem tudtam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tényleg sajnálom, hogy te is azok közé az emberek közé tartozol (tipikus magyar), aki ha más véleménnyel találkozik, mint az övé, nem tudja elfogadni, és egybõl támadó pozíciót vesz fel.

Ha én lennék az 0,001%, akkor nem tették volna fel hivatalosan is a kérdés Yoshidának a hivatalos PS blogon, hogy ugye egy következõ firmware frissítéssel ki lehet majd kapcsolni a lightbar-t?

Illetve, ha kicsit próbálnál gondolkodni, akkor feltûnt volna, hogy ha senkit nem zavarna mindez, akkor nem gyártanák azt a matricát, amit saját magad reklámozol.

deep
Ha rendeltetésszerûen lesötétített szobában játszol, a kezed környezetét bevilágítja. Szerintem tökjó, Killzone-ban látom pl. mikor gyógyultam vissza. Ezen kívül a kamera használja, ezt a fényt követi, mint anno a Move fényét.
Nem neked talaltak ezt ki.Te vagy az 0.001% akinek ez szar legy ra buszke 😄

Amugy ha tenyleg zavar akkor tegyel nekunk egy szivesseget es vedd meg a matricat ra... Igen lehet olyat is rakni ra ami teljesen lefedi es akkor mindenki boldog lesz... De komolyan.

Ps4 id: adamraw

Sajnos sokadjára vagyok kénytelen nekifutni ennek a lightbar dolognak.

Nem értem, hogy az a japán mérnök, akinek ez kipattant a fejébõl, mégis mire gondolt, hogy mire lesz ez jó? Mit szeretett volna elérni vele? Induljunk ki abból, hogy magát a lightbart játék közben ugye nem látjuk, hisz az tõlünk "elnéz". Így akármilyen színben is pompázik, teljesen értelmetlen, hisz a játékos azt elvileg nem látja.

Ha látja, akkor csak tükrözõdés formájában, vélhetõen valami fekete kávás lapos televízión, vagy rosszabb esetben magánt a televízió képernyõjén. Ez viszont zavaró, pláne, ha az adott fény pulzál is.

Jelenleg a TR: Definitive Edition-nel játszom. Akármikor Lara meggyújt egy fáklyát, a lightbar felváltva sárga és piros színekben pulzál. Mi ennek a célja? Hozzátesz a játékélményhez? A fenti két oknál fogva biztosan nem. Jópofa? A fenti két oknál fogva biztosan nem. Funkcionális? Semmi szerepe nincs a játékra nézve.

Akkor miért?