121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    Le is szivta a havi limitemet
  • shaddam
  • CalebJoe
    A Naughty Dog mindig megcsinálja ez nem meglepő, viszont a gifet legközelebb spoiler-be mert eléggé leterheli a topikot.
  • Ulthane
    Nem mondtam, hogy kiröhögted.

Látszott rajta, hogy teljes transzban volt a fickó, tényleg talán élete performansza volt, szerintem nagyon emberi volt, nagyon bírtam. Talán ez volt élete álma, hogy oda kiálhasson yarnival, s bemutassa a szenvedélyét.

Amúgy érdekes a játék, amit csináltak, bár engem nem kötne le 10 percnél tovább.

De drukkolok nekik, hogy nagy sikere legyen, olyan őszintének tűnt az az ember, semmi máz, semmi show, semmi profizmus, még nem fertőzte meg a mainstraim videojáték-ipar. Addig jó!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.16. 12:45:25
  • roolandsan
    Szerintem masodpercenkent fogom nyomogatni a share gombot :D
  • TDC Geronimo
    gamersydes HQ videó
  • TDC Geronimo
    Ami durva nagyon hogy amikor lenézett a városra ember azt gondolta na milyen szép háttér. Erre az egészen végigautókázott töltés nélkül... Fizika is, ahogy minden törik ahh alvás után se tudtam még megemészteni. Már csak egy DS3 gameplay kéne és best E3 ever :D
  • TDC Geronimo
    Ha belegondolok, hogy ND ezzel még 8-9 hónapot fog melózni HNGGGG
  • kill3r21
    Kemény "apróságok" :D
    Zseniális :D
  • heady
    Nem is baszogatasbol írtam... Nem röhögtem ki, látszott hogy ez hatalmas dolog neki, alig bírt magával.
  • darkSectorxxx #29224
    Sikerült valakinek elindítania mkv-t vagy bármit ps4-en? mert nekem ez a media player nem lát semmit az usb-n csak a régieket, pl zenét.
  • Totti5
    Arcok, érzelmek ebben a genben elképesztően vannak már modellezve sok játéknál. Hajakkal lehetne még mit kezdeni, mert az felemás még játékon belül is ( de nem vészes )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.16. 12:13:19
  • TDC Geronimo
    "új" Elenaról is van kép

• TDC Geronimo

Sully bácsi jó öreg már
  • TDC Geronimo
    Kielemeztem a videót lépésről lépésre. Csak a szokásos ND féle apróságok, mint a zsákok amit szétlőnek és folyik k belőle a homok aztán ez is :
    "Even the side view mirrors of the jeep reflect the environment as well as Nate and Sully!" és még ezer egy ilyen...
  • TDC Geronimo

ma jön elvileg a demo második része
  • darkSectorxxx #29217
    :D
  • kill3r21
    Rosszra válaszoltam :D
    Uncharted 4-re gondoltam :D
  • Ulthane
    melyik a három közül? :)
  • kill3r21
    Hát ez kemény 0day vétel :D Az tuti :)
  • Amiga
    A TESO nagyon jó kis játék lett. Először is, nagyon szép. Bár ez a legelején nem jön át, a szokásos Bethesda-féle börtönből szabadulós móka nem igazán látványos, később lesznek áll-leejtős pillanatok.
    A játékmenet egyszerű, kontrollerrel is egész jól használható.
    Magyarokkal még nem találkoztam, meg úgy általában senkivel, még egyedül szintezgetek.
    Teszt:
    http://hu.ign.com/elder-scrolls-online-tamriel-unlimited/4302/review/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-teszt
  • Nikknev
    Annyira semmi köze hogy ugyan az az ember a készítők feje. Eddig minden alkotása kultuszcím,és egyedi,ütős a maga elvontságával. Ezért várjuk szeretettel,és ezért a fellángolás.
  • n000rbi
    Ja már értem mi ez. Tehát van egy új mediaplayer ps4-re, ami immár támogatja az MKV-lejátszást is. Aki eddig emiatt sírt, örülhet.
  • Ulthane
    Az az igazság, hogy vissza fogok térni boxra. Network százszor jobb, kommunikáció százszor jobb, és most már a játékokban is kezd magához térni a Micro.

Amiga@: A shadow of the colossushoz ennek semmi köze. El tudod fogadni, hogy számomra teljesen érdektelen ez a koncepció?
  • SlickAdam
    kib...ott Nintendo fogja elvinni. mint tavaly is. meglatod!
  • n000rbi
    Hajnal vót, de én ilyenre nem emlékszem
  • Moby
    Ok.
    Ár? Megjelenés?
  • Moby
    Ez nagyon lófasz. A sony annak a 2-3 ultratehetséges firstparty hátán tervez megélni? 3 évente 1-1 exkluzívval?
    Ahhoz képest, hogy nem tudtam mit fog az ms bejelenteni, nekem úgy tűnik ellopták a expot. Én kegalábbis azt jobban várom megnézni. Ők mostmár rendszeresen felülteljesítenek míg a sony alul.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.16. 08:52:46
  • n000rbi
    Morpheushoz volt még valami Guerialla Cambridge által fejlesztett multi lövölde, de kb. ennyi maradt meg. QD-t én is hiányoltam...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 08:44:04
  • Amiga
    Nekem várós nagyon. Jó kis tinihorror, jó lesz egy ilyennel játszani végre.
  • Moby
    Amúgy az össz újdonság a guerilla játék volt??? Morpheusról semmi? Játékok rá? QD? Semmi?

Ennyi?
  • SlickAdam
    "Idénre semmi Sony cucc?
    Until Dawn?"

igen, ez meg a semminel is kevesebb. ha ennyim lenne idenre first party cimnek, en elbujnek egy nagyobb fajta kö alatt...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.16. 08:39:44
  • Amiga
    Idénre semmi Sony cucc?
    Until Dawn?

Shenmue ugyan jó hírnévvel bír a jáékosok körében, de anyagilag bukás volt, megértem, ha nem akarnak egy eleve veszteséges játékba invesztálni. Ha a rajongóknak kell, bizonyítsák be, jó erre a kickstarter.

Uncharted 4 pokolian jól néz ki, ha ez a színvonal marad végig (miért ne maradna), akkor brutálisan ütős lesz az anyag.

Last Guardian-t az Ulthane azért nem érti, mert nem tudja, mi az az ICO vagy a Shadow of the Colossus. Meg nincs fantáziája se.

Nem a Sony hozta, de a Mass Effect nagyon várós. :-)))
    Meg a Fallout 4 is.

Jó kis E3 ez. :-)
  • SlickAdam
    nos ez a sony konf igy papirrol kivetelesen tenyleg faszanak tunik, bar jol van ez igy utolag olvasva az összefoglalot, nem vagyok mar kisgyerek az ejszakazashoz.
    velemenyem:
    - odabaszos megaton-oknak örülök, de ezekböl csak sokara lesz barmi is.
    - Last Guardian-t majdnem megkonnyeztem es dogoljenek meg, mert legalabb azt illett volna meg iden kihozniuk. bejelentes, megjelenes. igy kene ennyi ev utan...
    - FF7 remake. majd nezek videokat magarol a konfrol, gondolom meglazultak a csavarok a teremben, de ez is mikor fog elkeszulni? 2017? 2018? ...
    - Shenmue 3: hat ez igy baromira egö volt. Sony konferencian bejelentik, hogy KICKSTARTER. hat ez mi? nem birtak mar hozzajuk csapni azt a par millert? vagy legalabb egy lemezes megjelenest garantalni, mint kiado? SZANALOM
    - uj Guerilla IP szepseges. majd ez is erkezik valamikor...
    - Uncharted-et nem nezem meg... nem kell gyözködni.:)
    - MM jatekat majd megnezem, ha mutatnak konkret dolgokat.

idenre semmi sony cucc. szvsz Microsoft gyözött meg igyis.
  • Ulthane
    Nem vagyok egy nagy Star Wars fan, igaz, ellenérzéseim sincsenek vele kapcsolatban, de lehet, hogy ezt még én is beszerzem.
  • Ulthane
    Ettől lesz emberi. Hidd el, a tiéd is remegne, sőt, vélhetően hang nem jönne ki a torkodon, ha ki kéne állnod Los Angelesben egy színpad közepére, ahol pár méterre tőled már ott a közönség, vagy 500 ember a helyszínen, és még pár 10 millió a világon, akik élőben nézik mindezt.

• Ulthane
    Up
  • Ulthane
    Ettől a Last Guardiantól miért lett nedves mindenki bugyija? Eddig gyakorlatilag semmit nem láttunk a játékból, csak egy kutya-farkas-madár hibridet, most meg kaptunk egy előzetest, melyben egy cell-shaded kisfiú ugrál platformokon, a hibrid meg nézi.

Ez a játék erről szól?
  • Ulthane
    Mostantól visszavonom a nincs játék teóriámat. A tézis mostantól helyesen: 2015.06.15-ig nem volt játék a jelenlegi generációs konzolokon.
  • n000rbi
    I want to believe