PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Próbáltad azt, hogy elkezdesz szedni valamit majd közben berakod standby módba. Ha nem folytatja a letöltést, akkor tényleg nem marad neten. Én már szedtem így, akkor mûködött. Igaz ez másfél hónapja volt kb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Hellyeah...guerillás srácok kijavították,,ismét megy a kz a routerem mögül.
Már tegnap írták, hogy szoftvert cseréltek a szervereken, de nem lett jobb, szal ma kliensupdate lesz.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem az a baj, hogy nem eloenõrzi, hanem hogy nincs standbyban interneten. Bekapcs után itt vártam, hogy becsatlakozzon...ez vegytiszta hiba.

TDC Geronimo
Elvileg standby módban minden nap egy bizonyos idõpontban ellenõriz és tölt le. Szerintem valamikor hajnalban, nem akkor amikor egy patch kijön.

Amúgy ja. FWre marhára ráférne jó pár patch meg új ficsõrök bepakolása. MS kezdi összekapni magát ilyen téren már, Sony meg nagyon hátradõlt...

Talán infamous elõtt jön valami nagyobb patch elvégre az egy system seller cím márciusba akárhogy nézzük.

arty
Legutóbbi nagyon is jogos kérdés.
Ráadásul a most csalódókat simán el lehet egész genre veszíteni... 😞 (akik boxról jöttek pl)

Forza.

arty
Egy nem is rossz árkád szutyok.
PS3on játszottam, csak már 2x elveszett a mentésem, nem hiszem h lesz harmadik nekifutás ..... 😄

Forza.

Moby
Újabb fw hiba...
Ha a ps4 csatlakozik az internetre (mondjuk pppoe-vel), nos akkor az nincs standbyban sem <#wilting> direkt itthagyom a gépet örökké, hogy mire este oda tudok ülni, ne akkor álljon neki peccselgetni.
Hát most itt várom a kz patchet. 😞 lehet, hogy pont ez a patch fogja megoldani, és visszatehetem a router mögé végre a ps4-et, de ez ígyis-úgyis elég gáz.

Hol a tökömben vannak a hibajavítások végre??! Ez jóval fontosabb lenne, mint az igc lista...
Nem fogy elég jól a gép? Nincs pénz szoftveresekre??<#rolleyes>

Moby
>Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.

Nem ezt mondom az elejétõl? 😄

Moby
Nekem mióta világ a világ lassú a psn.

Kongy
*PS3 topikban anubysnak hála, még egyszer köszönöm a kódot innen is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
😄DDDDD Nem fogok soha elõfizetni PS+-ra mert nem kell nekem IGC, se multizni nem fogok pénzért, mikor PC-n és PS3-on ingyen teszem. Ha kell valami játék azt megveszem, és nem arra fogok várni, hogy majd csak lesz PS+-on.. 😄 A PS3 topiknak hála 3 hónapra kipróbáltam anno, és nekem annyi bõven elég is volt annak felmérésére, hogy ez mennyire éri meg nekem. És semennyire, mert nem használom ki. Egyszerûen nem játszok annyit, és annyi címmel, hogy megérje. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Mostanában nem lassú nálatok a letöltés PS4en? Fõleg az 1.61es update óta. Nincs jó netem, de eddig maxon jött minden, de most tetülassú és nem csak nálam, ahogy olvasom pl redditen is.

Moby
A véleményd kifejzted a lehetõ legkifejezõbb módon: nem vagy psnp tag. Mégis, amikor kôzzéteszik az aktuális listát egyfajta kampányba kezdesz 😊 ugyanezen az oldalon hasonlóért torkolltad le ulthane-t, pedig õ egy olyan problémát pörgött túl, ami érinti is õt. Érthetetlen amit csinálsz. Vagy arra vársz, hogy bedobjanak vmi ütõs címet, és akkor elõfizetsz? Felesleges. A psnp ma annak éri meg aki multizik és/vagy más gépekkel jelen van a psn ökoszisztémában. Ezen 1 ütõs cím sem segít. Erre ne várj. Ilyenmódon a magad és a topik nyugalma érdekében inkább ignoráld az igc listákat. Szólunk úgyis, ha falami már látszik 😊

Kongy
Azért mert ez egy fórum, ahol megírhatom az én személyes véleményemet. Legalábbis azt hittem.

Moby
Akkor mit sírsz?
Nem tetszik, nem fizettél elõ. Problem solved.

Kongy
lolmár mert sztem ez a logikus viselkedés. Nem tetszik, nem fizetem elõ.

Moby
Ne legyen, mert NEKED nem tetszik, aki elõ sem fizet?
Hát lolmár

Kongy
Resogun is egy árkád szemét akárhogy nézem. 😄 Outlast nem rossz játék, de nekem nem jön be.. 😄 Na csak ennyi. Lehet, hogy valaki iszonyatosan jól elvan ezekkel a címekkel, de én nem. Éppen ezért elõ sem fizetem a PS+-t mert minek? Multizni sincs egy értelmes cím sem. BF4, AC4, Rivals ezek vannak PS3-ra is, ahol ingyen multizhatok..

TDC Geronimo
lol

Resogun szar volt? Outlast szar volt? Ez is jó azt mondják, coopba fõleg. Egyesek igényeit tényleg sose lehet kielégíteni

Kongy
De ez hogy beharangozzák szenzációként, hogy DON'T STARVE, meg DEAD NATION... 😄 Mintha nagy blockbusterek lennének... ez amúgy megmosolyogtat 😄

Kongy
Én nem vagyok elõfizetõ épp ezért.. 😄 csak szóvá teszem, hogy ilyen gagyi szarokkal szúrják ki az ember szemét.. 😄 akkor már inkább ne is legyen igc amíg nem jön normális cím.

Moby
Kicsit már uncsi minden psnp igc valtásnál ez a hiszti. Kinek nem volt világos, hogy a gen elején ez lesz?

Kongy
ami ráadásul még nextgennek se mondható 😄

Kongy
Felõlem lehet az év játéka is, attól még nem érdekel egy ilyen felülnézetes shoot 'em up...

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Videó végén infamous montage még nem látott jelenetekkel.

Már csak ki kéne javítani ezt a ficsõrt azt lehetne is reklámozni rendesen... Hol vannak az FW updatek kérdem én még mindig kedves Sony? <#fejvakaras>

n000rbi
Letoltam én is anno, tetszett. (még a nagy psn-hack kárpótlásául adták😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Ez egy jó cucc. Megvolt ps3-on.

DarkSector
ááááááááááááááááááááá 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Nem hegyeztem én ki, egyszerûen EZ viot a téma 😊 (a leépítések kapcsán)

TDC Geronimo

Amúgy meg coopba biztos jó lesz.

megis mit adjanak az eddigi PS4 felhozatalbol?...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
Ebbe van a pénz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Már megint egy újabb árkád szutyok. Remek.

TasManXT

psn: TasManHUN

TasManXT
Na akkor március Dead Nation: Apocalypse Edition

psn: TasManHUN

DarkSector
Szerintem olcsóbb az 6000-tõl, mikor tavaly én rendeltem akkor jött ki kb 5000ft-ra

TDC Geronimo
Kiderült, hogy utálod a multis játékokat. Akkor ez a gond vele.

Én végigtoltam a klasszikus elsõ három részt, és nagyon tetszett, úgy, ahogy volt. De amikor véget ért a harmadik rész, egy negyediket már nem kezdtem volna el. Szerintem az úgy volt jó, ahogy volt.

Az Ascension-t már meg sem vettem, és nem is érzek rá kísértést még most sem, hogy kiadjak érte 6 ezer forintot.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hogy mi a gond vele? Számomra mind a 9 betûje. TITANFALL. Egy agyatlan, multis lövölde. Egy fillért nem adnék érte, és semmilyen multiplayer játékért.

Soha nem értettem, hogy mit lehet abban élvezni, hogy respawn, két lépés, fejlövés, meghaltál, respawn, öt lépés, leguggol, gránát, meghaltál, respawn, célzol, azt sem tudod honnan, de lelõnek, meghaltál. Szintet léptem. Már nem baka vagyok. Hurrá. Vagy egy perkem. Csináltam egy kilsstreaket, kaptam két medált, meghaltál.

Engem ez teljesen hidegen hagy.

Nekem ez a gondom vele.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Nem kell még egy GoW. Szép volt, jó volt, az Ascension meg bizonyította, hogy ELÉG volt. Ennyi. Lehet még mást is csinálni ilyen mitológia témában, nem csak GoW-t. Kratos története véget ért, és csak a rókabõrt húzták le róla az Ascensionnel.

DarkSector
Most szerintem te kihegyezted a kérdést 1 adott studióra, ez volt a félreértések térgya. 😊
Nem én vagyok a szószóló. Nem egyéni véleményem az hogy azok a játékok nem futottak be.

Moby
Már soha be nem következõ elméleti dolgokról vitázunk. Felesleges szócséplés. Az egyetlen TÉNY, hogy az jórészt az ascensionnel a stúdió elbaszta. Ezért vált minden kérdés elméletivé. Teljesen mindegy, hogy neked mi tetszik, vagy mi nem.

DarkSector
Azt elhiszem, megint nem érdekel mit mondtam, te kitaláltál valamit magadba, jössz itt hogy mit mihez mérsz aztán ennyi, de amit én elsõnek ELÕTTED írtam, az téged tudom már nem érdekel...csak gondolom kiötlöttél valamit megint, aztán kötöd az ebet a karóhoz, így könnyû 😊

Moby
Támogatom 😊

DarkSector
Én tökéletesen tudom, azt nem tudom Moby mirõl beszél. De valszeg nem egy témáról beszélünk. Én leszarom mi vs mi....játék az játék.

n000rbi
Szerintem már magad sem tudod mirõl beszélsz, szóval inkább lapozzunk 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Ne vágj pofákat! 😄

Moby
<#confused>

DarkSector
Tökmindegy hogy hivják az új IP-t....