PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként a mostani jatek felhozatalt elnézve az Xbox jobban megéri főleg az és passos ulitmettal.
Rengeteg ismerosom van volt aki 3 játék vásárlás után azt mondta jó a PS ,de nincs pénzem havonta 3aplusz játékra.
Miért kéne alámennie az Xbox-nak nem értem.
VAN itt valaki, aki 100 dollárral drágább vagy 200 dollárral drágább PS5 miatt Xbox-ot venne?
Van itt bárki?
Hát ha exclusive-okakl akarok játszani PS-en akkor tökmindegy mennyit kérnek a gépért, kifizetem.
Akit meg hidegen hagynak ezek a címek, az eddig se foglalkozott sokat a konzollal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 18:46:39
Minimum lett volna a ravaszok alá pakolt gyors gomb. Amúgy nekem az S szimpibb főleg ,hogy nem 4k user vagyok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.09. 17:56:19
Adversus solem ne loquitor
Már volt eddigi is? Lemaradtam róla? Mi az eddig bejelentett megaton launchcím? A Spidey DLC, vagy a GODFALL?
Adversus solem ne loquitor
gondolom erről mehet/ment a tanácskozás azért náluk is, de meglássuk😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.09. 17:32:40
de az fix, hogy SONY-nál vakarják a fejüket most picit... meglátjuk 😊 dehát úgyis jön a még nembejelentett megaton launch cím, úgyhogy nem lesz itt gond <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kurva nagyot röhögnék. Az xbox community odáig meg vissza van most, hogy lesz occsóxbox. A Sony bekúrna egy 450 dolláros árat a PS5-re. :-D
PS5 II PSVR
We heard you wanted prices? Xbox Series X $499 (ERP). Xbox Series S $299 (ERP). Release date November 10. Pre-order starts September 22.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.09.09. 15:12:06
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Viszont aki most akar bele ugrani az lehet hamarabb megveszi az olcsóbbat.
A többit légterelő mögé raktam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
reméljük egy eltitkolt Bloodborne 2 <#idiota>#idiota> az masszív megaton lenne 😄
dehát nem lesz egyik se, és az ára se lesz ennyi, de 200k+ sztem lazán, főleg eleinte - a legfőbb probléma, hogy eddig még egyetlen egy épkézláb launch címről se tudni, nekem ez a legfőbb bajom :\ ha nem lesz értelmes launch cím, akkor lehet nekem se lesz day1, mivel a multiplatform crossgen szarokra bőven jó a PC, PS4-es játékokról meg már hallani se akarok a jövőben, hiába lesz backward comp, stb..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azért valljuk be hamarabb kifizet az ember 180 ezret, mint 220 ezret. Vagyis én biztosan.
Ha 200 felett lesz lehet kihagyom az első napos vételt. (Mondjuk lehet nem is lesz majd sok gép amit megtudunk venni az elején.)
Remélem a digital only olcsóbb lesz mint a tàrsa.
PS5 II PSVR
Sok az árérzékeny (illetve szarrágó) ember hazánkban (is), ezt a réteget kiválóan megcélozták.
Microsoft vs Sony - 1:0
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.08. 18:06:48
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fekete nagy
<#banplz>#banplz>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
1440p fasza, viszonylag sok mai tömegTV tudja rajta a 120Hz-et (pl SONY XF90 asszem, meg Samsungok nagyrésze), 4K upscale megy.. úgyhogy abszolúte jó vétel lehet
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 16:14:48
emellett ott lesz a 200+ ezres PS5 - szted melyiket veszik majd a szülők a gyereknek? 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.08. 15:45:01
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.09.08. 15:34:15
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
annyi, hogy ez már nem FHD-n ketyeg majd 4K helyett, hanem 1440p-n, de emellett fixen fosabb grafikai minőség és fosabb frame várható, pláne 3rd party címeknél..
habár a promo videón ott van, hogy "up to 120 FPS" 😄
ha valakinek ez elég, vagy nincs hozzá kellően jó megjelenítője, vegye, annak jó deal 😊 bár így is 110k+ lesz itthon.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 15:01:40