121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#112147 majd a pro verzio 1 ev mulva, hogy vehesse mindenki ujra :)
// ne legyen igazam. -
#112146 Pffff. Azért ez gáz. -
#112145 Itt valszeg sokmindenkit nem izgat, de hátha mégis:
PS5 won't support 1440p output
According to the latest information that our editorial staff received, directly from Sony, PS5 won't support native resolution of 1440p, a resolution that's inconsequential for most gamers, but very dear to PC gamers.
egy XF90-el bukta az 1440p@120Hz így pl - legalábbis PS5-tel :\ XSS/XSX az tudja.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.05. 09:16:51 -
#112144 CX-ekre is vonatkozik természetesen. -
#112143 Nálam semmi baja. nem tudom írtam-e már, de a gyorsindító+ vagy mi a bánat a neve, azt kapcsoljátok ki! Ugyanis azt csinálja a tv, hogy amikor kikapcsolod, nos nem csinálták semmit, csak kikapcsoltad a panelt. Minden szar a memóriában marad, és agész addig ott is ül, amíg meg nem telik, és ki nem kell takarítania. Szal ha egyszer valami beakad, akkor a következő áramszünetig úgy marad. A másik baj, hogy nem handshake-el újra a HDMI eszközökkel ugyanezen okból. Szal kapcsoljátok ki azt a gyorsindító+ akármit. -
#112142 C9-esek! Nektek a firmware frissítés után működik rendesen a YouTube app? Nálam nem túl jól, állandóan befagy, ki se lehet lőni. Az HBO sem remekelt, bár az eddig sem volt a helyzet magaslatán, de a YT-bal semmi bajom nem volt korábban. -
#112141 Köszi, sajna buta voltam, hogy nem figyeltem erre. -
#112140 A silver az +3 év garancia. -
#112139 így van, most megnéztem énis az ÁSZF-et - 185 napig lehet Silverezni.
2év az alap LG gari amúgy a TV-re, igen :) -
#112138 6 hónap után már semmitse lehet hozzá venni az MM-nél. Tegnap hívtam fel őket.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.04. 16:30:20 -
#112137 Én nem tudom, mi az a silver meg gold. Sajnos. :(
Ugye két év a gyártói garancia a tévére? Mert szerintem akkor mielőtt az lejár, akkor fogok venni hozzá ilyen kiterjesztett garanciát (biztosítást) még két évre. Négy évnél tovább valszeg nem fogom úgysem használni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.04. 16:28:24 -
#112136 Blasphemous-t újrakezdtem a DLC miatt (csak new game plusban elérhető, a mocskok), de még mindig hatalmas ez a game :D amúgy nem szoktam újrakezdeni játékokat, kivétel a GOW, TLOU1 meg az Uncharted 4 volt eddig.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.04. 13:15:46 -
Evoluti0N #112135 Remélem, h ez a dynamic 4K/60 FPS lesz az új norma a köv genben. -
#112134 adom, csak jöjjön má! :D -
#112133 "Feel weight"
.....oké -
#112132 Resident Evil: Village on #PS5
-Dynamic 4K/60FPS, HDR, Ray Tracing
-Almost no load times
-Adaptive Triggers: "Feel weight and pull of weapons"
-Haptic Feedback when firing guns
-Tempest 3D AudioTech
-
#112131 jól tetted, én is majdnem silvert toltam, de asszem egy 10essel volt több a gold, aztán úgy voltam már vele hogy akkor legyen az...de amúgy énse vittem be, de nem is kérték tőlem, mert annyit járkáltam már MM-be a TV vásárlás előtt+után, hogy már nem akartak szerintem többet ott látni :DDD -
#112130 Igen, nekem is ez lesz a bajom, annyira szép lett a Des hogy már csak egy BB remake lesz méltó hozzá. :D -
#112129 Igazad van, ez volt a pontos indok, most beugrott, ahogy írtad. Na most nekem őszintén szólva fogalmam se volt erről a 21 napról, mert eleve később jutott eszembe, hogy azért nem ártana valamit kötni rá. Nekem elsősorban a kiterjesztett gari volt fontos, így annyira nem is bántam, hogy csak silver lett. (na meg az 100%, hogy a 65-ös tv-t nem vittem volna be megmutatni :D -
#112128 én is netről rendeltem (és áruházban vettem át személyesen) - webshopos rendelésnél 21 napod van utána max Goldot kötni utána, ÁSZF-ben bent van. Silvert meg azt hiszem 6-12 hónapig, de azt nem tudom fejből :) csak ugye azért szopó, mert be kell mutatni a terméket, ha utólag kötöd meg, és azért egy TV-t bedobozolni és bevinni emiatt szívás - más kérdés, hogy ettől lehet eltekintenek, ha mákod van :D
-
#112127 Én Silvert vettem hozzá, ami +3 év gari (azt kamuzták Gold/Platina azért nem lehet, mert neten rendeltem...) -
#112126 Attól tartok, hogy a DeS Remake után minden eredeti From játékot fájdalmas lesz játszani -
#112125 minek, majd jön az Elden Ring úgyis hamarosan 4K120-al :))))))))))) -
#112124 Azt várhatod :) -
#112123 Ló és a farok kapcsolat jutott eszembe... -
#112122 Várom a bloodborne mit kap -
#112121 Days Gone will run at Dynamic 4k & 60 frames per second on PlayStation 5 and will support your saved game data from PlayStation 4, developer Bend Studio has confirmed!
-
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.03. 16:03:15 -
#112119 sajnos ez ilyen... nagyon lutri az egész :( kb. ha nincs ismerős vagy valami kontakt, akkor kicsi az esély rá, hogy át legyen rugdalva rajtuk a kárigény...
nálam all-riskes a lakásbiztim (gondolná az ember, hogy akkor ez minden fedez...), és a vihar miatti huzat bebaszta az ajtómat, ami miatt végigrepedt az ajtó tok és fal (új lakás...) - nem fizettek, mondván minek hagytam nyitva az ablakot :'DD szóval ennyit erről...
a szelet azt nem szeretik indoknak ezek szerint... :D
LG szervizről és supportól viszont ugyanakkor nagyon jókat hallottam/olvastam, nagyon korrektek, állítólag minden szarért képesek kijönni panelt cserélni - amúgy meg állítólag nem nagyon szarakodnak más alkatrész javítással, mert rohadtul költséges - amit a biztosító nem fog kifizetni -> levásárlás/csere (persze ez Gold/Silver esetén)).
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.03. 16:03:17 -
#112118 Én is ezt gondolom a biztosítókról, fel is hívtam őket, azt mondta a nő, hogy ha például vihar van és a szél lefújja, arra nem fizet. De ha mondjuk a porszívó véletlenül nekidől, arra igen. Mondom neki, hogy ez rohadt szubjektív, nincs ez leírva feketén-fehéren?! Nem a leveréstől félek, hanem hogy mondjuk tönkremegy a panel, vagy valami vezérlés benne, ami ugye nem kétforintos javítás. Erre még talán költenék 20-30 ezer forintot két évre, de 80-100 ezret már biztos nem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.03. 15:53:42 -
én GOLD-dal vettem a B9-et, de még azzal is vannak fenntartásaim...mint tudjuk, az összes biztosító egy utolsó geciláda, akik mindig kibúvót keresnek a fizetés alól (vagy csak nekem és az ismerős körömnek vannak rossz tapasztalataink több társasággal is...) - hiába borul a TV, ha van kisgyerek/háziállat a háztartásban, akkor instant megvétózzák a kártérítést :D sok az apróbetűs rész, szívóznak rohadtul - nagyon meg kell gondolni feléjük kárigény megfogalmazást, de reméljük sose kerül sor ilyenre inkább!
BusinessBox-al nincs tapasztalatom, PH OLED topicban nézz körbe/kérdezz rá, ott mintha valaki írt volna anno róluk, de nemtom. beégésre amúgy nem vonatkozik ez a bizti sem, de most itt gondolom nem is ez volt a kérdés elsősorban :)
-
#112116 OFF
Valaki vett a C9-hez kiterjesztett garanciát? Eszembe jutott, hogy kéne, és már nem tudok az MM-től, mert 6 hónappal a vásárlás utánig lehet. Fehívtam az LG-t, náluk ilyen egyáltalán nincs, viszont ők javasolták ezt:
www.businessbox.hu
Erről valaki hallott már? A készülék 3 éves koráig 39 ezer forint lenne rá a kiterjesztett garancia, arra az esetre is szól, ha lebaszod a tévét, és összetörik.
-
#112115 Warframe egy stílusos, feelgood grindfest, baromi gyors játékmenettel, végtelen mennyiségű és folyamatosan bővülő tartalommal, 100 féligmeddig random generált pályával, 3 hatalmas open world területtel, űrcsatával, pár raiddel. 1000 órám van benne, nem mindenkinek jön be, de érdemes legalább ránézni egyszer.
Ingyenes játék, a prémium currency farmolható ingame is, de ha tetszik, egy átlag játék árát ráköltve (warframe slot-okat érdemes venni) teljes az élmény. -
#112114 +végtelen a Hadesre :)
viszont Valorant az nekem pl. offos, egy CS és Overwatch összerágva és kihányva :D és mondom ezt úgy, hogy mindkettőben többszáz órám volt anno :D
@rage:
amúgy szerintem WZ se olyan "egyszerű" játék, nyilván nem kell tőle valósághű recoilt és sniperes bullet dropokat várni, de azért nem árt kiismerni a fegyvereket meg a pálya egyes részeit/lehetőségeit, és aztán kurvajó lesz :) bár már halálra unjuk Verdanskot és csukott szemmel le tudnám rajzolni kb a mapot, de új map 2021. március előtt nem lesz tutira... :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.03. 14:22:09 -
#112113 Nos ha már fps, akkor nekem a Valorant jött be. Bár az új szezont elvitte a Hades. :) -
#112112 nem tudom, nem teljesen vette át, csak próbálkoztak :D
nekem nagyon üres volt a WZ, pubg szint csak csapatban. :D 2x matchet játszottam, ott az egyk abból állt, hogy nem láttam az ellenfelet és kilométerekről lőttek szarrá minket :D
Apexben legalább lehet menekülni, taktikázni, akciózni
de mindenkinek más jön be, ki kell próbálni, ha már ingyenesek
Fortnite-ot nem is említem, az egy szemét :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.03. 13:10:50 -
#112111 Apexes pingelést azt átvette a WZ is igazából, nem? :D meg tudtommal a Fornite is
Most majd lehet visszanézek a 7. szezonra Apexre, de nincsenek túl nagy elvárásaim... :D
WZ-ben én is jókat szórakozom azon, amikor üvölt a mikrofonba a gyökérje :DDD -
#112110 Mind a 2 jó. Apexet 1150 órát toltam, de meguntam és átmentem WZ re.
Ott most 760 óránál járok... Könnyed kis kis lagymatag játékok.... WZ nagy előnye, hogy kill után hallod a kínszenvedéses anyázásukat... -
#112109 Apex Legends
Forradalmi szerintem olyan szinten, hogy mikrofon nélkül is teljesen interaktívan lehet kommunikálni, minden más multi ehhez képest silány :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.03. 12:10:42 -
#112108 Nálunk nem lesz ilyen, ott csak a lezárás miatt lehet így, ha igaz.