PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Eleve mi az isten nyilát csinálnak 12 órán át? Letöltés ugyanolyan fos marad gondolom utána is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Továbbra se értem mit vártok egy sorozattól. Legyen totál más, mint az elõzõ részek? Akkor már hívják másnak. Itt van új karakter, új város, Teljesen más powerek. Küldetésekbõl meg láttunk kb 2 darabot eddig? Továbbá rengeteg dolgot rejtegetnek SPnél direkt, hogy legyen launchra meglepetés. Powerekbõl is lesz még jó néhány, amit direkt nem árulnak el.

Mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki, de szerintem a mostani negatív dolgok erõsen rámentek nálad erre és ezért csináltál egy MSes 180at infamous kapcsán 😊

TasManXT
Hát ez fasság, hogy pont akkora ütemezik, amikor mindenki otthon van, vagy fordítva gondolták, vagy balfaszok (értsd hajnali 3 és 15 óra között)

psn: TasManHUN

TasManXT
Nekem is ez a bajom vele, hogy 18at nem adok ki érte. Szerencsére az elõzõ generációban az utolsó 3 évben csatlakoztam be és volt cím bõven amit tolhattam. Itt tényleg valamiért lassan indul be a szekér, de ha az eladott konzolok után szeretnének pénzt is, akkor gyártani kell a játékokat, nincs mese. Azon van a haszon, nem a gépeken.

Az instabil rendszeredrõl pedig annyit írtál, hogy én a helyedben tényleg gariztatnám az egész gépet, mert nálam a killzone connect crash-en kívül egyetlen pillanatig nem volt gond a géppel. Semmi. Mondjuk a share funkciót olyan szépen megpatchelhették patch notes-on kívül, hogy nekem már nem rögzít semmit magától, csak ha nyomom, hogy szeretném. Rejtély.

TDC Geronimo
PlayStation Europe ‏@PlayStationEU 1h
There will be Network maintenance today (10th March) until Tuesday 11th March between 15:00 and 03:00 GMT.

12 óra? Most komolyan?

Kongy
Ebben egyetértünk. Kivétel a 4-et. Azért az nem lett olyan rossz, de tény, hogy messze elmarad az Ezio-féle részektõl, még a Revelations-tõl is. Azért az a nyersanyag gyûjtögetés, szigonyozás, sandbox kalózkodás jól sikerült szerintem, a sztori küldetések viszont sajnos felejtõsek, unalmasak, helyenként idegesítõek

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez így igaz. A mai napig szívesen veszem elõ és tolom végig. Messze a legjobb AC volt. Az elsõ rész hulladék, a II és a Brotherhood a legjobbak, a Revi már hanyatlás, kivéve Ezio-t és a szinkronját.

A III az már meredek lejtõ, a IV pedig egy ratyadék szánalom fostenger, végig sem játszottam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Kilépsz a Greatness-bõl? 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Hótugyanazt csinálom benne, hótugyanazokkal a mozdulatokkal, miközben más színek repkednek a képernyõn.
Ez elég pontosan definiálja az indokolatlan harmadikrész szindrómát. Ez kettõnél többször csak nyomós indokkal megy.
Nem találok ilyet.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Jó ezt értettem én is ez alatt, marha jól néz ki oszt ennyi, maga a játékmenet annyira egy semmitmondó unalmas hogy hihetetlen, és ez az UNSZIMPATIKUS karakterekkel, lol.
Annyi hogy szép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Nem igazán értelek. Infamous a neve és olyan, mint az elõzõ részek. Az tetszett ez meg már nem?

arty
áh, max akkor csapnék le ilyenre, ha valaki épp elkótyavetyélné 😊)

(nekem 1-2 ótóka nagyon kéne a gépre, ami máshol nincs...)

Forza.

n000rbi
Valld be, hogy erre vártál 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
mi az ara? 😊

Forza.

n000rbi
Sajnálom, de végülis értelek. Pc mellett én se biztos, hogy jelen helyzetben megtartanám. Õsszel várunk vissza 😉

arty
szerintem nem 😊 max ha nagyon nekimentél a mellékküldetéseknek és egyéb activityknek (ez egy sokadik ac-ben már õrültség), mer' amugy hamar vége, pontosabban

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jön az új helyszín, ott is elvagy pár órát és

vége.

Forza.

Moby
Ja igen: szóval van egy eladó killzone bundle-öm knackel, ha valakinek a környezetében épp ilyen kell. Nem kérek érte sok pénzikét 😊

Kongy
Igen, a Revelations eleje nekem is tetszett, aztán szépen lassan leült a játék, és unalomba fulladt 😊

Moby
A magam módján búcsúztam a kzsf multitól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LOL

objektive nezve szerintem is az AC2 volt a legjobb, de en valamiert (a 4-et meg nem toltam, s valszeg nem is fogom...) a Revelations-el szorakoztam a legjobban. az elsö par perce nagyon badass volt.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Újnak hatott még másodjára is és volt honna fejlõdni, de mivel utána lényeges dolgokban nem lépett elõre az a formula ami az AC2ben is volt kínos, viszont helyszínben a legjobb volt ( számomra ( Velence )). Tele lehet tolni tartalommal egy játékot lásd GTA5. Na az ACnál az nem megy. Nagyon rebútolni kellene és erõs alapokra építani a játékmechnaikát, mert a Ryse pl atomjaira szedni az AC4 hacrendszerét. Közvetlen utána álltam neki, és azóta sem igen indítottam el, mert annyira ROSSZ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Fityfenét. AC2 volt a legjobb minden téren. Az azutáni részeknek meg fokozatosan csökkent a színvonala. AC 1 megteremtette az alapot egy kiváló játéknak, ami végül a 2 lett.

Totti5
Mint játék az AC1 volt a legjobb. Még abban volt némi kihívás is. Ami utána jött az borzalom gameplay szinten, hiába csillog villog és tele van tömtve tartalommal ( nincs, csak látszat, kamu, idõpocsékolás, de ezek szerint ez kell ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Az inFamous oda fog baszni grafikailag az biztos. De szerintem semmi több, csak a szokásos inFamous-ös dolgok. Amiért egyre inkább aggódok az a Watch Dogs. Nagyon AC 1 érzésem van... 😄 Azt is mennyit hájpolták, hány videót láttunk belõle, meg milyen ütõsnek tûnt, aztán a 3. fejezet után kb mindenki ráunt 😄 De NE legyen igazam.

Moby
A gémpléjtõl, amit láttam.
Persze lehet, hogy kiderül, hogy a sztori zseniális, ez esetben majd pótolom. Mindenestre amit eddig láttam az alapján nem fizetek érte tizennyolcat, és nem érzek késztetést, hogy rohanjak érte. Ez egy inf. HD.
Az egyetlen gondolat ami maradt a látottak után:hamar munka ritkán jó. Hát ez most pont nem a ritka.

TDC Geronimo
Mi, az hogy marha jól néz ki és eddigiek alapján ugyanolyan fun, mint a többi? Én ebben nem látok problémát.

DarkSector
infamousnál szerintem pont ez a probléma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Infamousbõl mitõl ábrándultál ki? Csaknem azért mert nem lehet úszni? 😄

Infamous még mindig marha jól néz ki, driveclub meg 100%, hogy VR cím lesz és szerintem emiatt nem is látjuk majd csak év végén leghamarabb.

Moby
A gond ottvan, hogy perfektre csiszolt fw-el sem érdekelne túlságosan. A secondson iránti érdeklõdésem csíráját is kiölték a héten. A driveclub gyakorlatilag meghallt. A the order a kurvanagy igéretek, msjd egyszer, a santa monica bekerült a leszaromkategóriába, a többieknél még bejelentés sincs, mint ahogy az indieheaven is egy öblös nagy hazugság eddig.
Ez volna a TEH gémerplatform? 3 hónap alatt azt tudtam meg, kik nem fognak játékot csinálni, és hogy mennyire instabil az alaprendszer, meg hogy a kontroller tartóssága egy fos.
Ez eddig elég gáz.
Szóval, most, hogy a kíváncsiságom kielégítettem, és amit benne találtam az olyan nagyon nem tetszik, ráadásul jelenleg semmi cím nincs, amit várnék, kiugrok a platformból. Aztán erõsen figyelek merre halad a dolog, és magamat ismerve az elsõ nótidog játéknál visszatérek, de addig szinte biztosan nem.

beleszarnak a sajat studioikba (santa monica), beleszarnak a frissitesekbe, beleszarnak a hibajavitasokba, beleszarnak a vasarlokba is (olasz, spanyol, ... üzletekben van mindenhol ps4, angliaba is folyamatosan szallitjak oket, söt meg magyarorszagon is kaphato siman ha jol tudom, de pl - ez engem erint - nemetorszagban launch ota NINCS sehol), beleszarnak mindenbe, de ertheto is, nem egyszeru feladat szamolni a dollart...

<#boxer>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Nem értem õket. Amennyire pozitív kép alakult ki róluk a launch-ot megelõzõ idõszakban, annyira ellenszenves ez a mostani beleszarok-hozzáállás...

TDC Geronimo
😞

Arconcsapnám õket, mert kurvára ráültek a launch elõtte hypera.

n000rbi
Én meg is mondom neked biztosan: NEM. :/

TDC Geronimo
Na tippeljünk. Lesz a héten valami érdemleges FW update? 😄

A kulcsszó az utolsó patch....Ne csodálkozz, Dice termék....

"Az utolsó patch óta BF4(PS4) ha megölnek nem mutatja meg a kép alján az "elkövetõ" adatait (embléma, fegyver stb) másnál is eltûnt vagy csak nekem szar."

A fenti kérdést feltettem a BF4 topicban is de ott fõként PC userek vannak, hátha itt hamarabb választ kapok a fenti problémára. Köszi

PS4 PSN: angyisz

arty
lokál coop! 😊

Forza.

TasManXT
Ennél a többi map már csak jobb lehet. 😄

deep
Nemtom, ez ihlette meg õket, mindkettõ a single kampányból jött.
TasManXT
25 perc munkával komolyabbat dobnék össze. Nem értem. Ott van egy A park, Remains. Miért nem tudják ezt a színvonalat tartani?

deep
Ugye? Egyik hányadékabb mint a másik.
TasManXT
Ja kipróbáltam a 2 új pályát. Mik ezek a hulladékok?

deep
Hadd hulljon a férgese tesó 😄
TasManXT
Nekem azzal is bajom van egyébként, hogy Infamous mindenféle többjátékos módtól mentes. Szeretem, ha benne van a játékban az opció, hogy a haverokkal is csapasd egyet egy fárasztó nap után. Nincs is annál jobb, amikor egy fos nap után Deep fegyvertárssal és egy sör lekísérésével ölünk némi ellent. 2014-ben szerintem a minimum egy játéknál co-op vagy multi. Minimum.

Moby
Elfogadható érv 😊)

TasManXT
Pc verzióban klikk fesztivál. Konzol verzió, egyik stick-el irányítod a karaktered, másikkal "gurulsz". Utóbbi csak a konzol verzióban van benne.

TDC Geronimo
Nagyon tetszett ahogy átírták az irányítást kontrollerre. Marha kényelmes volt. PCn meg nem támogatja kontrollert így kanapégéming meg káucskóop kizárva 😞

Moby
Miért mennyiben lesz más vagy jobb a ps4 verza? Sok értelmét nem látom ennek.

TasManXT
Nagyon jó a 2.0 és csúnyán elbaszták, hogy anno nem így jelent meg a játék. A konzolok érdekessége ugye a twin stick irányítás ami nagyon egyedivé teszi. A klikkelgetõs irányítás annyira nem gyerebe. Az viszont igen, hogyha látok esni valami cuccot, akkor megvan az izgalom, hogy vajon mi lehet. A rohadt akciós házzal kinyírták ezt az élményt és egyébként is mindig fos cuccok estek. 😄