PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki, de szerintem a mostani negatív dolgok erõsen rámentek nálad erre és ezért csináltál egy MSes 180at infamous kapcsán 😊
psn: TasManHUN
Az instabil rendszeredrõl pedig annyit írtál, hogy én a helyedben tényleg gariztatnám az egész gépet, mert nálam a killzone connect crash-en kívül egyetlen pillanatig nem volt gond a géppel. Semmi. Mondjuk a share funkciót olyan szépen megpatchelhették patch notes-on kívül, hogy nekem már nem rögzít semmit magától, csak ha nyomom, hogy szeretném. Rejtély.
There will be Network maintenance today (10th March) until Tuesday 11th March between 15:00 and 03:00 GMT.
12 óra? Most komolyan?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A III az már meredek lejtõ, a IV pedig egy ratyadék szánalom fostenger, végig sem játszottam.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez elég pontosan definiálja az indokolatlan harmadikrész szindrómát. Ez kettõnél többször csak nyomós indokkal megy.
Nem találok ilyet.
Adversus solem ne loquitor
Annyi hogy szép.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(nekem 1-2 ótóka nagyon kéne a gépre, ami máshol nincs...)
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jön az új helyszín, ott is elvagy pár órát és
vége.
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOL
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze lehet, hogy kiderül, hogy a sztori zseniális, ez esetben majd pótolom. Mindenestre amit eddig láttam az alapján nem fizetek érte tizennyolcat, és nem érzek késztetést, hogy rohanjak érte. Ez egy inf. HD.
Az egyetlen gondolat ami maradt a látottak után:hamar munka ritkán jó. Hát ez most pont nem a ritka.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Infamous még mindig marha jól néz ki, driveclub meg 100%, hogy VR cím lesz és szerintem emiatt nem is látjuk majd csak év végén leghamarabb.
Ez volna a TEH gémerplatform? 3 hónap alatt azt tudtam meg, kik nem fognak játékot csinálni, és hogy mennyire instabil az alaprendszer, meg hogy a kontroller tartóssága egy fos.
Ez eddig elég gáz.
Szóval, most, hogy a kíváncsiságom kielégítettem, és amit benne találtam az olyan nagyon nem tetszik, ráadásul jelenleg semmi cím nincs, amit várnék, kiugrok a platformból. Aztán erõsen figyelek merre halad a dolog, és magamat ismerve az elsõ nótidog játéknál visszatérek, de addig szinte biztosan nem.
<#boxer>#boxer>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Arconcsapnám õket, mert kurvára ráültek a launch elõtte hypera.
A fenti kérdést feltettem a BF4 topicban is de ott fõként PC userek vannak, hátha itt hamarabb választ kapok a fenti problémára. Köszi
PS4 PSN: angyisz